Na můj vkus trochu brutální teď cmudit medvědí česnek v bramboráku. Je jaro a kopřivy, medvědí česnek, kavkazský špenát....atd, jsou takový první přírodní "bomby" .....skoro "éterický". Čím mladší, tím lepší. Medvědí nesmí jít do květu, je potom trochu hořký. Tak proč ho cmudit v tuku. Chuť je v řiti a mast jen teče po bradě.
Co ty zemáky v začátku jen uvařit, horký zasypat nasekanými listy omastit máslem a prdnout tam tu vaši brynzu, tvaroh, vržďák...atd. a zapít dobrotou valašských pastevců a nebo semitským ajranem, ....mňam
Na můj vkus trochu brutální teď cmudit medvědí česnek v bramboráku. Je jaro a kopřivy, medvědí česnek, kavkazský špenát....atd, jsou takový první přírodní "bomby" .....skoro "éterický". Čím mladší, tím lepší. Medvědí nesmí jít do květu, je potom trochu hořký. Tak proč ho cmudit v tuku. Chuť je v řiti a mast jen teče po bradě.
Co ty zemáky v začátku jen uvařit, horký zasypat nasekanými listy omastit máslem a prdnout tam tu vaši brynzu, tvaroh, vržďák...atd. a zapít dobrotou valašských pastevců a nebo semitským ajranem, ....mňam :)