https://www.udiarne.sk/o-udeni/nakladanie-a-udenie-masa/
Áno, na tom určite záleží, ale veľmi rád by som niekedy videl, ako to robia priemyselne.
Priemyselne?
Možno lepšie nevedieť. Hydinu kŕmia prifarbovanou zmeskou. Takto získajú vajíčka aj mäso ,,správnu" farbu.
Originálnu kečupovú chuť musia vytvárať nejaké špeciálne koreniny,
Farbivo sa vyrába z praženého hmyzu.
Ak chceš ,,špeciálne" koreniny, odporúčam stránku WIBERG.
https://www.wiberg.eu/de/suche?q=gewurze+&submit=Zloženie:
Crystal prírodná soľ, korenie, cibuľa, paprika, rasca, ligurček, petržlen, koriander, cukor, rozmarín, paštrnák, majorán, cesnak, zázvor, dymová aróma
Myslím, že tá posledná ingrediencia Ťa zaujme najviac.
Nie nadarmo niektorých kuchárov oslovujú zaslúženým titulom ,,chemik".
https://cs.wikipedia.org/wiki/Uzenina
https://cs.wikipedia.org/wiki/Barbecue
https://www.udiarne.sk/o-udeni/nakladanie-a-udenie-masa/
[quote="pid:59329, uid:6"]Áno, na tom určite záleží, ale veľmi rád by som niekedy videl, ako to robia priemyselne.[/quote]
Priemyselne?
Možno lepšie nevedieť. Hydinu kŕmia prifarbovanou zmeskou. Takto získajú vajíčka aj mäso ,,správnu" farbu.
[quote="pid:59329, uid:6"]Originálnu kečupovú chuť musia vytvárať nejaké špeciálne koreniny,[/quote]
Farbivo sa vyrába z praženého hmyzu.
Ak chceš ,,špeciálne" koreniny, odporúčam stránku WIBERG.
https://www.wiberg.eu/de/suche?q=gewurze+&submit=
![6216aeeb7795c](serve/attachment&path=6216aeeb7795c)
Zloženie:
Crystal prírodná soľ, korenie, cibuľa, paprika, rasca, ligurček, petržlen, koriander, cukor, rozmarín, paštrnák, majorán, cesnak, zázvor, dymová aróma
**Myslím, že tá posledná ingrediencia Ťa zaujme najviac.**
![6216b151c3f75](serve/attachment&path=6216b151c3f75)
Nie nadarmo niektorých kuchárov oslovujú zaslúženým titulom ,,chemik".
https://cs.wikipedia.org/wiki/Uzenina
https://cs.wikipedia.org/wiki/Barbecue
Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.
Upravené 23. 2. 2022 o 23:37