Zahraniční analytici
Otázka - Odpověď V.V. Pjakina

Pochybujem, že by sa cudzie štáty riadili jeho vyjadreniami. Hoci nevylučujem, že Pjakin to mohol povedať práve z tohto, čisto informačného dôvodu. Predpokladám, že sám má lepší prehľad o svojej auditórii. Nemusel to myslieť naozaj vážne. Neviem.

Ta Ankara mě také zarazila, nedokážu si představit, jak by to vůbec chtěli provést, to město má 5,5 milionu obyvatel. Něco takového nemůže nikdo normální přeci schvalovat, i kdyby je všechny předtím evakuovali. A pokud to nemyslel vážně, tak ten jeho výrok stejně podle mě Rusko poškozuje, protože spousta lidí to prostě vážně vzít může. A jenom to potvrdí rusofobům jejich názor na Rusko a Putina nebo dodá munici různým agentům Novákům, viz. například https://www.facebook.com/groups/851293808271819/posts/5143570089044148/?comment_id=5143905922343898.


A co se týká vlivu Pjakina, tak z OO 14.02.2022 :



Když to bylo nejtěžší, úplně nejtěžší a svět stál reálně na hraně jaderné války v létě roku 2014,
kdy už dokonce proběhly Gliwice v podobě sestřelení toho malajského letadla nad Donbasem,
tak jsem přímo visel na telefonu a dával konzultace na všechny strany.
Mohl jsem vystupovat na GTRK, na Hlasu Ruska
a tak dále, všechno se to najednou zpřístupnilo,
protože bylo nutné začít řešit konkrétní
naléhavý úkol, aby nedošlo k jaderné válce.
Poté mi zase všechny cesty uzavřeli
a ty novinářské týmy, které se mnou pracovaly,
jednoduše rozprášili na všechny strany.



[quote="pid:65331, uid:6"]Pochybujem, že by sa cudzie štáty riadili jeho vyjadreniami. Hoci nevylučujem, že Pjakin to mohol povedať práve z tohto, čisto informačného dôvodu. Predpokladám, že sám má lepší prehľad o svojej auditórii. Nemusel to myslieť naozaj vážne. Neviem.[/quote] Ta Ankara mě také zarazila, nedokážu si představit, jak by to vůbec chtěli provést, to město má 5,5 milionu obyvatel. Něco takového nemůže nikdo normální přeci schvalovat, i kdyby je všechny předtím evakuovali. A pokud to nemyslel vážně, tak ten jeho výrok stejně podle mě Rusko poškozuje, protože spousta lidí to prostě vážně vzít může. A jenom to potvrdí rusofobům jejich názor na Rusko a Putina nebo dodá munici různým agentům Novákům, viz. například https://www.facebook.com/groups/851293808271819/posts/5143570089044148/?comment_id=5143905922343898. A co se týká vlivu Pjakina, tak z OO 14.02.2022 : > Když to bylo nejtěžší, úplně nejtěžší a svět stál reálně na hraně jaderné války v létě roku 2014, kdy už dokonce proběhly Gliwice v podobě sestřelení toho malajského letadla nad Donbasem, tak jsem přímo visel na telefonu a dával konzultace na všechny strany. Mohl jsem vystupovat na GTRK, na Hlasu Ruska a tak dále, všechno se to najednou zpřístupnilo, protože bylo nutné začít řešit konkrétní naléhavý úkol, aby nedošlo k jaderné válce. Poté mi zase všechny cesty uzavřeli a ty novinářské týmy, které se mnou pracovaly, jednoduše rozprášili na všechny strany.

má blízke väzby na Putina?

No nevím jestli vazby. To asi ne. Ale poslechni si Pjakina ze 14.3. a hned potom Putinův projev z 16.3. Putin v projevu používal stejné příklady jako Pjakin 14. a několikrát ho vyloženě citoval. Možná doslova. Takže vliv na Putina Pjakin dozajista má.


ps: Jo, ... a už jsem přišel na to, jak narenderovat titulky do videa aby to vypadalo jako od Ireny. smile hele...
https://www.facebook.com/100023153858062/videos/3227798350791010/


[quote="pid:65331, uid:6"]má blízke väzby na Putina?[/quote] No nevím jestli vazby. To asi ne. Ale poslechni si Pjakina ze 14.3. a hned potom Putinův projev z 16.3. Putin v projevu používal stejné příklady jako Pjakin 14. a několikrát ho vyloženě citoval. Možná doslova. Takže vliv na Putina Pjakin dozajista má. ps: Jo, ... a už jsem přišel na to, jak narenderovat titulky do videa aby to vypadalo jako od Ireny. :) hele... https://www.facebook.com/100023153858062/videos/3227798350791010/
Upravené 27. 3. 2022 o 04:28

Dnes som si pozorne prečítala posledný OO od Pjakina. Ako situácia je veľmi vážna. On to tam zdôraznuje viacej krát, ale toto:


Už jen to jedno Siluanovo rozhodnutí,
že budeme platit své závazky,
gigantickým způsobem
tu jadernou válku přiblížilo.
Gigantickým způsobem přiblížilo možnost,
že bude proti Rusku proveden jaderný útok,
ve kterém zdechne i sám Siluanov


Takže situácia je veľmi, veľmi vážna. Neviem, či mám strach. ROzmýšľam viac ako prežiť každý deň, pretože toto je reálne. Myslím vo význame, že šanca, že ten deň je možno posledný, je veľká.


Ešte ma zaujali tieto myšlienky:


Ten, kdo se odmítá stát subjektem řízení
a bojovat za svou kulturní identitu,
kdo se smíří s posluhováním nepříteli,
nebo si jednoduše říká: „Nějak bylo, nějak bude.“
Obyčejný člověk.
Tak ten, kdo nepříteli sloužil, ten zahyne,
na bojovém poli nebo když z něj utíká…
Stejně ho dorazí, protože slouží nepříteli.
A obyčejní lidé, kteří nehasili, co je nepálilo, a nebyla
to jejich věc, ti se vždy stanou trávou na bojovém poli.


https://oracle911blog.wordpress.com/2022/03/26/mlcanie-fasistov/


To je presne toto, my tu s tým na fóre nesúhlasíme, čo sa deje, ako nás zrádzajú naše elity. Čo s tým môžeme robiť? Napísať petíciu alebo list, že protestuje proti tomu ako ústavní činitelia toto dôrazne neodsúdili hanobenie pamätníkov ako Slavín a ďalšie podobné? Nehovorím, že všetci, ale mne príde, že mlčíme. A mám obavu, že ak sa nestane vyšší scenár, tak budeme tu mať novú Ukrajinu.


Citát z pJakina: Nacistovi jeho názory nevyvrátíte, člověku, který se vzdal své kulturní identity


Ja to čítam okrem iného aj takto, že pred ľuďmi, ktorí sa vzdali kultúrnej identity, sa treba mať na pozore.


Koľko predstaviteľov našej vlády sa vzdalo kultúrnej identity? Nepočula som nikdy od Fiony rozprávať niečo o Slovákoch, podobne Eduscho, na mainstreame sú podporovaní ľudia ako Šoltész a podobne.


Čo s tým ideme/môžme robiť?


Dnes som si pozorne prečítala posledný OO od Pjakina. Ako situácia je veľmi vážna. On to tam zdôraznuje viacej krát, ale toto: Už jen to jedno Siluanovo rozhodnutí, že budeme platit své závazky, gigantickým způsobem tu jadernou válku přiblížilo. Gigantickým způsobem přiblížilo možnost, že bude proti Rusku proveden jaderný útok, ve kterém zdechne i sám Siluanov Takže situácia je veľmi, veľmi vážna. Neviem, či mám strach. ROzmýšľam viac ako prežiť každý deň, pretože toto je reálne. Myslím vo význame, že šanca, že ten deň je možno posledný, je veľká. Ešte ma zaujali tieto myšlienky: Ten, kdo se odmítá stát subjektem řízení a bojovat za svou kulturní identitu, kdo se smíří s posluhováním nepříteli, nebo si jednoduše říká: „Nějak bylo, nějak bude.“ Obyčejný člověk. Tak ten, kdo nepříteli sloužil, ten zahyne, na bojovém poli nebo když z něj utíká… Stejně ho dorazí, protože slouží nepříteli. A obyčejní lidé, kteří nehasili, co je nepálilo, a nebyla to jejich věc, ti se vždy stanou trávou na bojovém poli. https://oracle911blog.wordpress.com/2022/03/26/mlcanie-fasistov/ To je presne toto, my tu s tým na fóre nesúhlasíme, čo sa deje, ako nás zrádzajú naše elity. Čo s tým môžeme robiť? Napísať petíciu alebo list, že protestuje proti tomu ako ústavní činitelia toto dôrazne neodsúdili hanobenie pamätníkov ako Slavín a ďalšie podobné? Nehovorím, že všetci, ale mne príde, že mlčíme. A mám obavu, že ak sa nestane vyšší scenár, tak budeme tu mať novú Ukrajinu. Citát z pJakina: Nacistovi jeho názory nevyvrátíte, člověku, který se vzdal své kulturní identity Ja to čítam okrem iného aj takto, že pred ľuďmi, ktorí sa vzdali kultúrnej identity, sa treba mať na pozore. Koľko predstaviteľov našej vlády sa vzdalo kultúrnej identity? Nepočula som nikdy od Fiony rozprávať niečo o Slovákoch, podobne Eduscho, na mainstreame sú podporovaní ľudia ako Šoltész a podobne. Čo s tým ideme/môžme robiť?
Upravené 27. 3. 2022 o 10:38

A jenom to potvrdí rusofobům jejich názor na Rusko a Putina nebo dodá munici různým agentům Novákům, viz. například https://www.facebook.com/groups/851293808271819/posts/5143570089044148/?comment_id=5143905922343898.

Petr Novák zpečetěn.
Pod Fb příspěvkem Josefa Beneše "Otázka - Odpověď V.V. Pjakina ze dne 21.3.202228..2022 Валерий Пякин. Вопрос-Ответ от 21 марта 2022 г." (viz link výše) to vlastnoručně popsal poměrně přesně: "Konec dalšího inFormačního pole...ale chvilku to ještě potrvá, některým soudruhům vše dochází se značným zpožděním.".
Akorát popisuje sám sebe.


Pro toho, komu ještě zůstaly iluze o identitě "Petr Novák", stojí za přečtení.


[quote="pid:65339, uid:71"]A jenom to potvrdí rusofobům jejich názor na Rusko a Putina nebo dodá munici různým agentům Novákům, viz. například https://www.facebook.com/groups/851293808271819/posts/5143570089044148/?comment_id=5143905922343898.[/quote] Petr Novák zpečetěn. Pod Fb příspěvkem Josefa Beneše "Otázka - Odpověď V.V. Pjakina ze dne 21.3.202228..2022 Валерий Пякин. Вопрос-Ответ от 21 марта 2022 г." (viz link výše) to vlastnoručně popsal poměrně přesně: "Konec dalšího inFormačního pole...ale chvilku to ještě potrvá, některým soudruhům vše dochází se značným zpožděním.". Akorát popisuje sám sebe. Pro toho, komu ještě zůstaly iluze o identitě "Petr Novák", stojí za přečtení.

@Počtář Souhlas. Sleduji ho roky a on svým chováním a urážením lidí škodí koncepci.
Je to "kozel provokatér". Odvádí tu část lidí, kteří se tolik v koncepci neorientují a ještě se učí, špatným směrem. Je to rozbíjení procesu "vzestup koncepčího chápání lidí v Čechách a na Slovensku". Navíc je to "čučkař" asi konfident. Provokováním lidí, urážkami, ne-odpovídáním na otázky dogmatickým překrucováním, tahá z lidí informace. Někde to pravděpodobně shromažďují. Možná "BIS".

[@Počtář](https://ksbforum.eu/index.php?u=/user/profile/240) Souhlas. Sleduji ho roky a on svým chováním a urážením lidí škodí koncepci. Je to "kozel provokatér". Odvádí tu část lidí, kteří se tolik v koncepci neorientují a ještě se učí, špatným směrem. Je to rozbíjení procesu "vzestup koncepčího chápání lidí v Čechách a na Slovensku". Navíc je to "čučkař" asi konfident. Provokováním lidí, urážkami, ne-odpovídáním na otázky dogmatickým překrucováním, tahá z lidí informace. Někde to pravděpodobně shromažďují. Možná "BIS".
Upravené 28. 3. 2022 o 15:51

Takže situácia je veľmi, veľmi vážna. Neviem, či mám strach. ROzmýšľam viac ako prežiť každý deň, pretože toto je reálne. Myslím vo význame, že šanca, že ten deň je možno posledný, je veľká.


Zem je pod kontrolou vyšších síl. Jadrová vojna nebude!


[quote="pid:65347, uid:273"]Takže situácia je veľmi, veľmi vážna. Neviem, či mám strach. ROzmýšľam viac ako prežiť každý deň, pretože toto je reálne. Myslím vo význame, že šanca, že ten deň je možno posledný, je veľká.[/quote] Zem je pod kontrolou vyšších síl. **Jadrová vojna nebude!**
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Je to rozbíjení procesu "vzestup koncepčího chápání lidí v Čechách a na Slovensku".

Už delší dobu mám velké pochybnosti o (momentálně "zakázaném" ) webu CzechFreepress. Některé články jsou sice psány bezchybnou terminologií KSB, ale cítím z toho levárnu. Nedovedu to popsat, je to spíš intuice.


[quote="pid:65499, uid:781"]Je to rozbíjení procesu "vzestup koncepčího chápání lidí v Čechách a na Slovensku".[/quote] Už delší dobu mám velké pochybnosti o (momentálně "zakázaném" ) webu CzechFreepress. Některé články jsou sice psány bezchybnou terminologií KSB, ale cítím z toho levárnu. Nedovedu to popsat, je to spíš intuice.

A jenom to potvrdí rusofobům jejich názor na Rusko a Putina nebo dodá munici různým agentům Novákům,


Je to boj velmi starý boj život a na smrt mezi Egyptskou a Ruskou civilizací, teď se blíží konečná fáze. KSB mi umožnila vystřízlivěni, že ten boj je smrtelný (válka na všech prioritách). Nezáleží co Rusko udělá, ale jak ho popíší media, které ovládají myšlení davu, myšlení svých otroků. Kdyby Putin nezaútočil první, tak by byla rusofobie mnohem a mnohem většího rozsahu, teď se drží zpátky už se bojí. Do rozjeté mašinérie byl hozen písek do soukolí, byli zaskočeni, což bylo na zprávách velmi čitelné.


Dále Pjakinovi kroky co ho sleduji jsou vždy důkladně promyšlené a vypočítané, tak aby správně působili (nad státní elitě USA nedává informace, které by ji mohli jakkoliv pomoci).


Je to obdobné jako s Minskými dohodami, bylo předem jasné, že je západ nedodrží a poruší, otázka zněla jak dlouho se udrží. Když to vím já věděl to i Pjakin zcela jistě - to není těžké domyslet.


"Záporák" se nikdy nevzdá, je totiž posedlý, ta matrice je v kultuře jasně daná i s vyústěním, že se nakonec zničí sám (např. ocelové město). Úloha těch co ctí Boha je všemi prostředky chránit své "blízké" do poslední chvíle i za cenu obětí.


Pjakin vytvářel informační tlak na dodržení Minských dohod, že se musí držet za každou cenu (i když Pjakin věděl, že západ nikdy nic nedodržel a nedodrží, to je jeho zvrácená podstata) a tak v zamlčení mohl pro neznalé koncepce navodit dojem, že nikdy Rusko nezaútočí a bude se jenom bránit. Tím tlakem na dodržení Minských dohod umožnil překvapivou odpověď, se kterou západ nepočítal a nebyl na ni připravený (vše je lepené za pochodu a podle toho je taky kvalita).


A teď je to zase naopak, vytváří se informační tlak na to, že Rusko použije adekvátní prostředky na svoji obranu. Ať se rusofobové bojí jaderného útoku (mám takové v okolí), ten egregor nám hraje do karet, západ rozumí pouze síle a soucitem pohrdá. Strach je dobrý sluha (umožňuje vyhnout se nebezpečí) ale špatný pán (když brání správnému rozhodnutí).


Spravedlivý se smrti nebojí.


[quote="pid:65339, uid:71"]A jenom to potvrdí rusofobům jejich názor na Rusko a Putina nebo dodá munici různým agentům Novákům,[/quote] Je to boj velmi starý boj život a na smrt mezi Egyptskou a Ruskou civilizací, teď se blíží konečná fáze. KSB mi umožnila vystřízlivěni, že ten boj je smrtelný (válka na všech prioritách). Nezáleží co Rusko udělá, ale jak ho popíší media, které ovládají myšlení davu, myšlení svých otroků. Kdyby Putin nezaútočil první, tak by byla rusofobie mnohem a mnohem většího rozsahu, teď se drží zpátky už se bojí. Do rozjeté mašinérie byl hozen písek do soukolí, byli zaskočeni, což bylo na zprávách velmi čitelné. Dále Pjakinovi kroky co ho sleduji jsou vždy důkladně promyšlené a vypočítané, tak aby správně působili (nad státní elitě USA nedává informace, které by ji mohli jakkoliv pomoci). Je to obdobné jako s Minskými dohodami, bylo předem jasné, že je západ nedodrží a poruší, otázka zněla jak dlouho se udrží. Když to vím já věděl to i Pjakin zcela jistě - to není těžké domyslet. "Záporák" se nikdy nevzdá, je totiž posedlý, ta matrice je v kultuře jasně daná i s vyústěním, že se nakonec zničí sám (např. ocelové město). Úloha těch co ctí Boha je všemi prostředky chránit své "blízké" do poslední chvíle i za cenu obětí. Pjakin vytvářel informační tlak na dodržení Minských dohod, že se musí držet za každou cenu (i když Pjakin věděl, že západ nikdy nic nedodržel a nedodrží, to je jeho zvrácená podstata) a tak v zamlčení mohl pro neznalé koncepce navodit dojem, že nikdy Rusko nezaútočí a bude se jenom bránit. Tím tlakem na dodržení Minských dohod umožnil překvapivou odpověď, se kterou západ nepočítal a nebyl na ni připravený (vše je lepené za pochodu a podle toho je taky kvalita). A teď je to zase naopak, vytváří se informační tlak na to, že Rusko použije adekvátní prostředky na svoji obranu. Ať se rusofobové bojí jaderného útoku (mám takové v okolí), ten egregor nám hraje do karet, západ rozumí pouze síle a soucitem pohrdá. Strach je dobrý sluha (umožňuje vyhnout se nebezpečí) ale špatný pán (když brání správnému rozhodnutí). Spravedlivý se smrti nebojí.
Upravené 29. 3. 2022 o 08:32
43.12k
233
52
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept