Mimo kategórií
Odpis agendy Green Dealu / eko-fašismu

Vkládám zprávu z našeho malého českého rybníčku. Kvido mě pobavil a překvapil - rozhovor stojí za poslech (cca 15 min), buď se mu v hlavě rozsvítilo a hledá možnosti jak přežít (jeho firma) nebo je mluvčím / zástupcem určitého klanu - ve větru se otáčející korouhvičkou. To co říká o Green dealu a eko-furiantech je srozumitelné a pravdivé.
Poznámka: Přesto nikdy nezapomenu jeho dříve veřejně deklarovaný postoje k ukrajinskému konfliktu - projevil se jako fašista.
"Čína začala být drahá. Česká firma vrací výrobu zpátky do Orlických hor"
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/byznys-video-cina-zacala-byt-draha-ceska-firma-vraci-vyrobu-zpatky-do-orlickych-hor-186625
Docela jasně také chápe, že pokud chceme v nové hře o které mluví (nové rozdání karet) jako ČR (naše firmy) uspět = přežít, musíme se spolehnout sami na sebe. Soběstačnost, to je gól!


Vkládám zprávu z našeho malého českého rybníčku. Kvido mě pobavil a překvapil - rozhovor stojí za poslech (cca 15 min), buď se mu v hlavě rozsvítilo a hledá možnosti jak přežít (jeho firma) nebo je mluvčím / zástupcem určitého klanu - ve větru se otáčející korouhvičkou. To co říká o Green dealu a eko-furiantech je srozumitelné a pravdivé. Poznámka: Přesto nikdy nezapomenu jeho dříve veřejně deklarovaný postoje k ukrajinskému konfliktu - projevil se jako fašista. **"Čína začala být drahá. Česká firma vrací výrobu zpátky do Orlických hor"** https://www.seznamzpravy.cz/clanek/byznys-video-cina-zacala-byt-draha-ceska-firma-vraci-vyrobu-zpatky-do-orlickych-hor-186625 Docela jasně také chápe, že pokud chceme v nové hře o které mluví (nové rozdání karet) jako ČR (naše firmy) uspět = přežít, musíme se spolehnout sami na sebe. Soběstačnost, to je gól!
Upravené 26. 1. 2022 o 13:43

Světové hvězdy přecházejí od masa k rostlinné stravě. Jsem zvědav, jestli nepojdou hlady, na Zemi totiž z důvodu vybíjení hospodářských zvířat radikálně ubývá fosfor, na kterém je růst rostlin závislý.


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/magazin-zivotni-styl-bez-masa-nam-bude-lip-svetove-osobnosti-prechazeji-na-rostlinou-stravu-186832


Fosfor je nenahraditelný zdroj, jednou bude cennější, než ropa.


https://ekolist.cz/cz/publicistika/rozhovory/fosfor-je-naprosto-nenahraditelny-zdroj.jednou-bude-cennejsi-nez-ropa-rika-paleoekolog-petr-pokorny


Světové hvězdy přecházejí od masa k rostlinné stravě. Jsem zvědav, jestli nepojdou hlady, na Zemi totiž z důvodu vybíjení hospodářských zvířat radikálně ubývá fosfor, na kterém je růst rostlin závislý. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/magazin-zivotni-styl-bez-masa-nam-bude-lip-svetove-osobnosti-prechazeji-na-rostlinou-stravu-186832 Fosfor je nenahraditelný zdroj, jednou bude cennější, než ropa. https://ekolist.cz/cz/publicistika/rozhovory/fosfor-je-naprosto-nenahraditelny-zdroj.jednou-bude-cennejsi-nez-ropa-rika-paleoekolog-petr-pokorny

Světové hvězdy přecházejí od masa k rostlinné stravě.


Já myslím, že pouze deklaratorně. Vegany má být pouze lůza. A řada z nich si navíc "pochutnává" třeba v kanibalistické restauraci v LA nebo NY. Většina "světových hvězd" jsou zrůdy.


[quote="pid:54692, uid:312"]Světové hvězdy přecházejí od masa k rostlinné stravě.[/quote] Já myslím, že pouze deklaratorně. Vegany má být pouze lůza. A řada z nich si navíc "pochutnává" třeba v kanibalistické restauraci v LA nebo NY. Většina "světových hvězd" jsou zrůdy.

Moderátor Viktor Vincze urobil RÁZNE rozhodnutie: KONČÍM! Som z TOHO už jednoducho UNAVENÝ

Moderátor Viktor Vincze začal pred rokmi robiť na sociálnej sieti veľkú osvetu za zelenšiu budúcnosť. Chodil a rozprával o odpadoch či triedení, doma začali s Adelou /manželka, za slob. Banášová, dcéra Jozefa Banáša/ kompostovať, jazdiť MHD či nakupujú v sekáčoch. Z jeho slov sa však nádej teraz totálne rozplynula.
Viktor bol kedysi na Instagrame aktívny takmer každý deň. Hovoril o dôležitosti triediť odpad, ukazoval ľuďom, ako správne vyhadzovať kartónové krabice, neustále zverejňoval videá, ako doma kompostuje či jazdí do práce aj z práce električkou. No odrazu akoby uťalo a na sociálnej sieti sa odmlčal. A až teraz zverejnil dôvod.
,,Prečo sa tu objavujem už len sporadicky. Long story short – zelená transformácia sa podľa mňa nepodarí. A túto predpoveď mi síce postupne, ale napokon s istotou chrstla do očí pandémia. Klimatická a korona kríza majú mnoho spoločných parametrov, no najzákladnejším je, že na riešení oboch sa budeme musieť podieľať všetci spolu. A keď už dnes, pri neporovnateľne menšej hrozbe tu máme obrovské skupiny ľudí, ktorých nezaujíma, že tu nežijú sami, ale v komunite nazývanej spoločnosť, bolo by naivné si myslieť, že pri ďalšej kríze budú konať inak. Že odrazu pochopia, že ich vysnívaná sloboda sa končí tam, kde sa začína sloboda iného. Že na klimatickú krízu možno nebudú doplácať priamo oni, ale tí najslabší medzi nami. Že veda zrazu nebude „zapredaná“ a pred domy odborníkov sa bude chodiť maximálne ďakovať a prosiť o rady. A keď sa k tomu pridajú nereálne klimatické politiky a verejné ukazovanie prstom na každý eko prešľap ľudí, ktorí o prírode rozprávajú, som z toho jednoducho unavený," ozrejmil fanúšikom.
https://www1.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/foto-moderator-viktor-vincze-urobil-razne-rozhodnutie-koncim-som-toho-jednoducho-unaveny


Mňa by zaujímalo, či to naozaj tak "žral", alebo len stroskotal nejaký "projekt" a treba mu dať oficiálne zbohom?
Rečnícka otázka, podľa mňa, na ktorú je odpoveď vopred jasná.


**Moderátor Viktor Vincze urobil RÁZNE rozhodnutie: KONČÍM! Som z TOHO už jednoducho UNAVENÝ ** **Moderátor Viktor Vincze začal pred rokmi robiť na sociálnej sieti veľkú osvetu za zelenšiu budúcnosť. Chodil a rozprával o odpadoch či triedení, doma začali s Adelou /manželka, za slob. Banášová, dcéra Jozefa Banáša/ kompostovať, jazdiť MHD či nakupujú v sekáčoch. Z jeho slov sa však nádej teraz totálne rozplynula.** **Viktor bol kedysi na Instagrame aktívny takmer každý deň.** Hovoril o dôležitosti triediť odpad, ukazoval ľuďom, ako správne vyhadzovať kartónové krabice, neustále zverejňoval videá, ako doma kompostuje či jazdí do práce aj z práce električkou. **No odrazu akoby uťalo a na sociálnej sieti sa odmlčal.** A až teraz zverejnil dôvod. ,,Prečo sa tu objavujem už len sporadicky. Long story short – **zelená transformácia sa podľa mňa nepodarí**. A túto **predpoveď mi** síce postupne, ale napokon s istotou **chrstla do očí pandémia**. _Klimatická a korona kríza majú mnoho spoločných parametrov, no najzákladnejším je, že na riešení oboch sa budeme musieť podieľať všetci spolu._ A keď už dnes, pri neporovnateľne menšej hrozbe tu _máme obrovské skupiny ľudí, ktorých nezaujíma, že tu nežijú sami, ale v komunite nazývanej spoločnosť, bolo by naivné si myslieť, že pri ďalšej kríze budú konať inak. Že odrazu pochopia, že ich vysnívaná sloboda sa končí tam, kde sa začína sloboda iného._ Že na klimatickú krízu možno nebudú doplácať priamo oni, ale tí najslabší medzi nami. **Že veda zrazu nebude „zapredaná“** a pred domy odborníkov sa bude chodiť maximálne ďakovať a prosiť o rady. A keď sa k tomu pridajú nereálne klimatické politiky a verejné ukazovanie prstom na každý eko prešľap ľudí, ktorí o prírode rozprávajú, som z toho jednoducho unavený," ozrejmil fanúšikom. https://www1.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/foto-moderator-viktor-vincze-urobil-razne-rozhodnutie-koncim-som-toho-jednoducho-unaveny Mňa by zaujímalo, či to naozaj tak "žral", alebo len stroskotal nejaký "projekt" a treba mu dať oficiálne zbohom? Rečnícka otázka, podľa mňa, na ktorú je odpoveď vopred jasná.

či jazdí do práce aj z práce električkou
Cha, chá, do práce električkou, a kam bude lítat? Nebo si ten ten pilotní průkaz dělal na okrasu?


[quote="pid:54702, uid:679"]či jazdí do práce aj z práce električkou[/quote]Cha, chá, do práce električkou, a kam bude lítat? Nebo si ten ten pilotní průkaz dělal na okrasu?

Klimatická a korona kríza majú mnoho spoločných parametrov


Například to, že se kvůli Covid opatřením a tudíž mnohem častějším jídlu s sebou a nebo častějším dovážkám domů vytváří více plastového odpadu?


Dodatek: Hlavně, že dětská pitíčka a asi nejen ta mají papírová brčka, která používat k pití je opravdu boj.


[quote="pid:54702, uid:679"]Klimatická a korona kríza majú mnoho spoločných parametrov[/quote] Například to, že se kvůli Covid opatřením a tudíž mnohem častějším jídlu s sebou a nebo častějším dovážkám domů vytváří více plastového odpadu? Dodatek: Hlavně, že dětská pitíčka a asi nejen ta mají papírová brčka, která používat k pití je opravdu boj.
Upravené 27. 1. 2022 o 21:56

více plastového odpadu


  • miliony roušek a respirátorů na jedno použití

[quote="pid:54706, uid:181"]více plastového odpadu[/quote] + miliony roušek a respirátorů na jedno použití

více plastového odpadu?

Například toto je dobrý argument k šíření mezi veřejností KSB nedotčenou. Kdo dělá bordel chrlením plastového odpadu? No, hlavně korporace. A co je nejekologičtější - produkce z místních zdrojů (bez zbytečného transportu, skladování, tun obalů atd.). Můžeme tak ekology ve svém okolí (často teoretické - salonní) nasměřovat proti tvůrcům eko-fašismu, Green dealu.


[quote="pid:54706, uid:181"]více plastového odpadu?[/quote] Například toto je dobrý argument k šíření mezi veřejností KSB nedotčenou. Kdo dělá bordel chrlením plastového odpadu? No, hlavně korporace. A co je nejekologičtější - produkce z místních zdrojů (bez zbytečného transportu, skladování, tun obalů atd.). Můžeme tak ekology ve svém okolí (často teoretické - salonní) nasměřovat proti tvůrcům eko-fašismu, Green dealu.

„Green Deal je pro část světa hrozba.“ Odborníci debatují o cenách energií
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-firmy-proc-jsou-energie-tak-drahe-odpovi-na-to-odbornici-v-neuron-online-clubu-187829
Výňatek: "Zdražení elektřiny je často přikládáno Zelené dohodě pro Evropu. „Green Deal ještě nezačal fungovat, natož aby začala fungovat taktika pod ním, které se říká Fit For 55. To všechno jsou plány,“ vysvětluje ale Drábová.
Green Deal však může být reálný problém pro země mimo Evropu. „Vytváří to novou situaci ve světě, která bude pro mnoho zemí těžká a není z ní úniku. To, co děláme v Evropě, je pro hodně velkou část světa hrozba,“ říká Václav Bartuška, zvláštní velvyslanec ČR pro energetickou bezpečnost."


Článek je plný prázdného tlachání přeplacených lhářů - "odborníků" (bohužel se k nim přidala už i Drábová), kteří se nám snaží zamotat hlavu - nějak zamaskovat nahotu faktu, že Green Deal postihne hlavně Evropu, protože jinde se nenajde dostatek idiotů, kteří by ho byli ochotni realizovat proti svým zájmům.
Celé je to anglosaský plán, jak si zajistit možnost parazitování v nových podmínkách, kdy už nebudou mít neomezený přístup k reálným zdrojům (ropa, plyn, suroviny...). Jsou to zkušení obchodníci s deštěm - marketéři, eskamotéři...


„Green Deal je pro část světa hrozba.“ Odborníci debatují o cenách energií https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-firmy-proc-jsou-energie-tak-drahe-odpovi-na-to-odbornici-v-neuron-online-clubu-187829 Výňatek: "Zdražení elektřiny je často přikládáno Zelené dohodě pro Evropu. „Green Deal ještě nezačal fungovat, natož aby začala fungovat taktika pod ním, které se říká Fit For 55. To všechno jsou plány,“ vysvětluje ale Drábová. Green Deal však může být reálný problém pro země mimo Evropu. „Vytváří to novou situaci ve světě, která bude pro mnoho zemí těžká a není z ní úniku. To, co děláme v Evropě, je pro hodně velkou část světa hrozba,“ říká Václav Bartuška, zvláštní velvyslanec ČR pro energetickou bezpečnost." Článek je plný prázdného tlachání přeplacených lhářů - "odborníků" (bohužel se k nim přidala už i Drábová), kteří se nám snaží zamotat hlavu - nějak zamaskovat nahotu faktu, že Green Deal postihne hlavně Evropu, protože jinde se nenajde dostatek idiotů, kteří by ho byli ochotni realizovat proti svým zájmům. Celé je to anglosaský plán, jak si zajistit možnost parazitování v nových podmínkách, kdy už nebudou mít neomezený přístup k reálným zdrojům (ropa, plyn, suroviny...). Jsou to zkušení obchodníci s deštěm - marketéři, eskamotéři...

Green Deal tu, green deal tam, eko tu, eko tam .... tak poďme reáne začať, ušetríme miliony watov elektrickej energie, tretinu internetovej prevádzky, tony zdrojov použitých na nové produkty, ktoré ani človek nepotrebuje, .... poďme na to - ZAKÁŽME AKÉKOĽVEK REKLAMY! Problém by bol vyriešený do mesiaca smile


Green Deal tu, green deal tam, eko tu, eko tam .... tak poďme reáne začať, ušetríme miliony watov elektrickej energie, tretinu internetovej prevádzky, tony zdrojov použitých na nové produkty, ktoré ani človek nepotrebuje, .... poďme na to - **ZAKÁŽME AKÉKOĽVEK REKLAMY!** Problém by bol vyriešený do mesiaca :D

bohužel se k nim přidala už i Drábová

Ta už je mezi nimi dlouho. Dlouhodobě kritizuje RF a možnost, že by nám Rusové stavěli Jaderky.
"Ruské projekty jsou z technického hlediska skvělé a za dobrou cenu, ale je třeba zvažovat i jiné parametry, jako je třeba demokracie ... a proto nedoporučuji zvolit Rusko...." A pak kecy typu ...přála bych si aby to [výběrové řízení] Rusko nevyhrálo apod...


[quote="pid:57221, uid:177"]bohužel se k nim přidala už i Drábová[/quote] Ta už je mezi nimi dlouho. Dlouhodobě kritizuje RF a možnost, že by nám Rusové stavěli Jaderky. "Ruské projekty jsou z technického hlediska skvělé a za dobrou cenu, ale je třeba zvažovat i jiné parametry, jako je třeba demokracie ... a proto nedoporučuji zvolit Rusko...." A pak kecy typu ...přála bych si aby to [výběrové řízení] Rusko nevyhrálo apod...

Ta už je mezi nimi dlouho


Přesně. Od Zemana přeskočila k Drahošovi a teď je v týmu "generála" Pavla.


[quote="pid:57373, uid:518"]Ta už je mezi nimi dlouho[/quote] Přesně. Od Zemana přeskočila k Drahošovi a teď je v týmu "generála" Pavla.
1.77k
12
8
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept