Mimo kategórií
Hromadný presun vrtuľníkov ruských leteckých síl, pondelok uzavretie vzdušného priestoru Ukrajiny.

Množstvo vrtuľníkov, nákladných aj útočných, pristálo na poliach Belgorodskej oblasti. Práve sem dnes celý deň prúdia helikoptéry z celého Ruska. Na poliach bola vytvorená poľná letecká základňa.


Na poliach Belgorodskej oblasti na hraniciach s Ukrajinou sa nahromadili desiatky útočných helikoptér ruských vzdušných a kozmických síl, ktorých činnosť bolo dnes vidieť nad centrálnou časťou Ruska.
Zdroj: https://sk.news-front.info/2022/02/13/hromadny-presun-vrtulnikov-ruskych-leteckych-sil/


O menej ako 24 hodín bude vzdušný priestor Ukrajiny úplne uzavretý pre lety civilných lietadiel.


Informoval o tom portál „Strana.ua“ s tým, že dôvodom nie sú len riziká začiatku rozsiahlych bojov na Ukrajine, ale aj skutočnosť, že britské poisťovne zaslali leteckým dopravcom listy, v ktorých sa uvádzalo, že od začiatku od pondelka prestáva platiť poistné krytie na Ukrajine a nad Ukrajinou pre akékoľvek lietadlá. Britské poisťovne zrejme takýmto citlivým spôsobom bojujú za demokraciu na Ukrajine.


Zahraniční leteckí dopravcovia už začali rušiť lety nad Ukrajinou. Prvým takýmto leteckým dopravcom je spoločnosť KLM. Berúc do úvahy neoficiálne údaje, k dnešnému dňu ďalších 12 zahraničných leteckých operátorov zvažuje odmietnutie lietania vo vzdušnom priestore Ukrajiny.


Ukrajina svoj vzdušný priestor formálne neuzatvára, lety nad Ukrajinou však budú z iniciatívy samotných aerolínií a pod tlakom množstva zahraničných spoločností úplne zastavené.


V Kyjeve sa zatiaľ k aktuálnej situácii nevyjadrili. Očakáva sa, že letecká doprava nad Ukrajinou bude úplne zastavená už v polovici nasledujúceho dňa a zrejme aj z tohto dôvodu nebudú občania Ruska a Bieloruska vpúšťaní na územie Ukrajiny, čo sa stalo známym pred dvoma dňami.


zdroj: https://strana.news/news/376546-pochemu-nachali-blokirovat-aviarejsy-v-ukrainu-i-chto-teper-budet-s-poletami.html


Opustila misia OBSE DĽR? Parkovisko je prázdne, misia sa nevyjadruje.


Od včerajšieho večera sa na sociálnych sieťach objavila informácia, že štáb OBSE opustil Doneckú ľudovú republiku.


Situácia teraz pod budovou veliteľstva misie v Donecku potvrdzuje, že parkovisko je takmer prázdne. Nie je však jasné, či odišli vykonávať každodenné úlohy, alebo odišli z DĽR.


Samotní zamestnanci neprichádzajú do kontaktu s novinármi a navyše ich ani nepúšťajú do priestoru kaviarne. Strážcovia misie dostali príkaz nevpúšťať novinárov dnu.


zdroj: https://news-front.info/2022/02/13/obse-pokinuli-dnr-parkovka-opustela-missiya-kommentariev-ne-dayot


Množstvo vrtuľníkov, nákladných aj útočných, pristálo na poliach Belgorodskej oblasti. Práve sem dnes celý deň prúdia helikoptéry z celého Ruska. Na poliach bola vytvorená poľná letecká základňa. Na poliach Belgorodskej oblasti na hraniciach s Ukrajinou sa nahromadili desiatky útočných helikoptér ruských vzdušných a kozmických síl, ktorých činnosť bolo dnes vidieť nad centrálnou časťou Ruska. Zdroj: https://sk.news-front.info/2022/02/13/hromadny-presun-vrtulnikov-ruskych-leteckych-sil/ O menej ako 24 hodín bude vzdušný priestor Ukrajiny úplne uzavretý pre lety civilných lietadiel. Informoval o tom portál „Strana.ua“ s tým, že dôvodom nie sú len riziká začiatku rozsiahlych bojov na Ukrajine, ale aj skutočnosť, že britské poisťovne zaslali leteckým dopravcom listy, v ktorých sa uvádzalo, že od začiatku od pondelka prestáva platiť poistné krytie na Ukrajine a nad Ukrajinou pre akékoľvek lietadlá. Britské poisťovne zrejme takýmto citlivým spôsobom bojujú za demokraciu na Ukrajine. Zahraniční leteckí dopravcovia už začali rušiť lety nad Ukrajinou. Prvým takýmto leteckým dopravcom je spoločnosť KLM. Berúc do úvahy neoficiálne údaje, k dnešnému dňu ďalších 12 zahraničných leteckých operátorov zvažuje odmietnutie lietania vo vzdušnom priestore Ukrajiny. Ukrajina svoj vzdušný priestor formálne neuzatvára, lety nad Ukrajinou však budú z iniciatívy samotných aerolínií a pod tlakom množstva zahraničných spoločností úplne zastavené. V Kyjeve sa zatiaľ k aktuálnej situácii nevyjadrili. Očakáva sa, že letecká doprava nad Ukrajinou bude úplne zastavená už v polovici nasledujúceho dňa a zrejme aj z tohto dôvodu nebudú občania Ruska a Bieloruska vpúšťaní na územie Ukrajiny, čo sa stalo známym pred dvoma dňami. zdroj: https://strana.news/news/376546-pochemu-nachali-blokirovat-aviarejsy-v-ukrainu-i-chto-teper-budet-s-poletami.html Opustila misia OBSE DĽR? Parkovisko je prázdne, misia sa nevyjadruje. Od včerajšieho večera sa na sociálnych sieťach objavila informácia, že štáb OBSE opustil Doneckú ľudovú republiku. Situácia teraz pod budovou veliteľstva misie v Donecku potvrdzuje, že parkovisko je takmer prázdne. Nie je však jasné, či odišli vykonávať každodenné úlohy, alebo odišli z DĽR. Samotní zamestnanci neprichádzajú do kontaktu s novinármi a navyše ich ani nepúšťajú do priestoru kaviarne. Strážcovia misie dostali príkaz nevpúšťať novinárov dnu. zdroj: https://news-front.info/2022/02/13/obse-pokinuli-dnr-parkovka-opustela-missiya-kommentariev-ne-dayot

Dnešne presuny Ušiakov a Británcov....
Zatial uzavretý vzdušný priestor nie je...
62092e3b9d678
62092e3c1d3f5


Dnešne presuny Ušiakov a Británcov.... Zatial uzavretý vzdušný priestor nie je... ![62092e3b9d678](serve/attachment&path=62092e3b9d678) ![62092e3c1d3f5](serve/attachment&path=62092e3c1d3f5)

Prvým takýmto leteckým dopravcom je spoločnosť KLM.

KLM - je holandska letecka spolecnost. Take zajimave!
Co tak objasnit MH-17?


Ukrajinci totiz meli vyhrozovat, ze budou sestrelovat ruska dopravni letadla u svych hranic, Buk-М1, S-125 a S-300 maji pripraveny na Donbasu.
Údaje o tomto oznámil generálmajor FSB Alexander Michajlov. zde


[quote="pid:57605, uid:804"]Prvým takýmto leteckým dopravcom je spoločnosť KLM.[/quote] **KLM - je holandska letecka spolecnost**. Take zajimave! Co tak objasnit MH-17? Ukrajinci totiz meli vyhrozovat, ze budou sestrelovat ruska dopravni letadla u svych hranic, Buk-М1, S-125 a S-300 maji pripraveny na Donbasu. Údaje o tomto oznámil generálmajor FSB Alexander Michajlov. [zde](https://avia.pro/news/ukraina-ugrozhaet-atakovat-rossiyskie-grazhdanskie-samolyoty-u-svoih-granic)
Upravené 13. 2. 2022 o 18:14
751
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept