Mimo kategórií
Australie pod vodou
Y

Celkem 1370 vojáků bylo australskými úřady zapojeno k boji proti záplavám a evakuaci obětí živlu na východním pobřeží země. Informovalo o tom 4. března na svém webu australské ministerstvo obrany.
Jde o území států Nový Jižní Wales a Queensland. Pomoc si vyžádaly úřady zmíněných regionů. Na likvidaci následků povodní se podílejí také desítky kusů vojenské techniky.
Do města Brisbane zamířilo 530 vojáků s cílem zorganizovat pátrací a záchranné práce v jeho okolí a přilehlých obcích. Dalších 230 vojáků je ve městě Lismore, které zcela zaplavilo. Vojáci musí evakuovat zbývající obyvatele a dokončit zpevnění břehů místní řeky.
Jak bylo oznámeno na REGNUM, 3.března premiér státu Nový Jižní Wales Dominic Perrott řekl, že více než půl milionu lidí v regionu dostaly od soudnich organu prikaz o evakuaci z důvodu povodní a rychlý vzestup hladiny řek v Austrálii.
https://www.youtube.com/watch?v=D2s2Mh8sjhg


Celkem 1370 vojáků bylo australskými úřady zapojeno k boji proti záplavám a evakuaci obětí živlu na východním pobřeží země. Informovalo o tom 4. března na svém webu australské ministerstvo obrany. Jde o území států Nový Jižní Wales a Queensland. Pomoc si vyžádaly úřady zmíněných regionů. Na likvidaci následků povodní se podílejí také desítky kusů vojenské techniky. Do města Brisbane zamířilo 530 vojáků s cílem zorganizovat pátrací a záchranné práce v jeho okolí a přilehlých obcích. Dalších 230 vojáků je ve městě Lismore, které zcela zaplavilo. Vojáci musí evakuovat zbývající obyvatele a dokončit zpevnění břehů místní řeky. Jak bylo oznámeno na REGNUM, 3.března premiér státu Nový Jižní Wales Dominic Perrott řekl, že více než půl milionu lidí v regionu dostaly od soudnich organu prikaz o evakuaci z důvodu povodní a rychlý vzestup hladiny řek v Austrálii. https://www.youtube.com/watch?v=D2s2Mh8sjhg
286
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept