Mimo kategórií
Nový problém při randění aneb proč to mít

a vy se do něj obujete a už ho urazite


Jana z Arku, nie každý je urážlivý ako ty. Neboj sa, Quilgen to rozanalyzuje a rozpočíta s chladnou hlavou (urobí si na to Excelovskú tabuľku). smile


já osobně bych taky preferoval neočkovanou, ale ...chápeš. Kdo víme, co kdo do koho napustil a do koho ne.


Práve preto, že to nevieme, by som to neriskoval. Ty to nevieš, ale si ochotný to risknúť. V poriadku. Ale niektorí sa rozhodli inak.


Naprosto souhlasím s odmítnutím naočkované. Já bych se zachoval stejně, dokonce ani sex mít s takovou nechci.


Okrem fyziologických (spôsobenie neplodnosti u čistokrvného) sú na to aj energetické dôvody. Pri sexe dochádza k silnému prepojeniu biopolí a škodlivé programy z génovej manipulácie sa dokážu preniesť na čistokrvného.


jestli jedním z cílů očkování nebylo i vytvoření skupiny neočkovaných, kteří se pak budou považovat za něco více, něco lepšího než jsou ti očkovaní


V mnohých ohľadoch objektívne lepší sú. Ale nemalo by to v nich vyvolávať pocit nadradenosti. To ale nebude problém ľudí na tomto fóre. Alebo máš pocit, že áno?


Aj Ogar Valach nakoniec pochopil, čo som mienil.


Ogar Valach to chápal od úplného začiatku, len mu nesedelo tvoje emocionálne zafarbenie komentára a zľahčovanie situácie. smile


Kdyby to bylo tak snadné, tak už nás dávno mají...
Vždy se dá nějaká šmakuláda propašovat do čehokoliv.


Lenže za také prepašovanie by ich stihol trest za porušenie Konov Všehomíra. Takto s tým ľudia súhlasili (dokonca podpisovali súhlas), takže zo strany Konov nedošlo k porušeniu a žiadny trest sa na organizátorov a realizátorov neznesie. Temná strana veľmi dobre pozná Kony a prakticky nikdy ich neporušuje (porušujú ich iba nižšie riadiace štruktúry). Aby si chápal tieto veci, nesmieš zakrnieť len pri KSB.


Keď si to dá "len tak" že nerieši , pripadalo mu to ako tie očkovania čo sme dostali po narodení tak síce môže mať v tele všeličo , ale nedá sa nazvať ovcou vyslovene a mne osobne by to v tomto prípade až tak nevadilo.


V dnešnej dobe, keď je všade prebytok informácií, je nevedieť luxus. Génová manipulácia nie je ako dať si "len tak" pivo. Ak niekto nepochopil po roku pretláčania testovania, že niečo nie je v poriadku, a neblikala mu červená kontrolka pri násilnom pretláčani "dobrovoľného" očkovania, taký človek v niečom zásadnom zlyhal. Aká je istota, že nezlyhá znovu?


Dcera se očkovat nedala - syn ano. Mám ho proto zavrhnout, zakázat mu přístup domů a vůbec ho "odepsat"?


Tento tvoj argument je nesprávny. Iná vec je otázka rodiny a priateľov a iná vec je otázka výberu životného partnera do budúcnosti.


[quote="pid:64525, uid:88"]a vy se do něj obujete a už ho urazite[/quote] Jana z Arku, nie každý je urážlivý ako ty. Neboj sa, Quilgen to rozanalyzuje a rozpočíta s chladnou hlavou (urobí si na to Excelovskú tabuľku). :D [quote="pid:64530, uid:633"]já osobně bych taky preferoval neočkovanou, ale ...chápeš. Kdo víme, co kdo do koho napustil a do koho ne.[/quote] Práve preto, že to nevieme, by som to neriskoval. Ty to nevieš, ale si ochotný to risknúť. V poriadku. Ale niektorí sa rozhodli inak. [quote="pid:64532, uid:372"]Naprosto souhlasím s odmítnutím naočkované. Já bych se zachoval stejně, dokonce ani sex mít s takovou nechci.[/quote] Okrem fyziologických (spôsobenie neplodnosti u čistokrvného) sú na to aj energetické dôvody. Pri sexe dochádza k silnému prepojeniu biopolí a škodlivé programy z génovej manipulácie sa dokážu preniesť na čistokrvného. [quote="pid:64541, uid:71"]jestli jedním z cílů očkování nebylo i vytvoření skupiny neočkovaných, kteří se pak budou považovat za něco více, něco lepšího než jsou ti očkovaní[/quote] V mnohých ohľadoch objektívne lepší sú. Ale nemalo by to v nich vyvolávať pocit nadradenosti. To ale nebude problém ľudí na tomto fóre. Alebo máš pocit, že áno? [quote="pid:64550, uid:112"]Aj Ogar Valach nakoniec pochopil, čo som mienil.[/quote] Ogar Valach to chápal od úplného začiatku, len mu nesedelo tvoje emocionálne zafarbenie komentára a zľahčovanie situácie. :) [quote="pid:64554, uid:181"]Kdyby to bylo tak snadné, tak už nás dávno mají... Vždy se dá nějaká šmakuláda propašovat do čehokoliv.[/quote] Lenže za také prepašovanie by ich stihol trest za porušenie Konov Všehomíra. Takto s tým ľudia súhlasili (dokonca podpisovali súhlas), takže zo strany Konov nedošlo k porušeniu a žiadny trest sa na organizátorov a realizátorov neznesie. Temná strana veľmi dobre pozná Kony a prakticky nikdy ich neporušuje (porušujú ich iba nižšie riadiace štruktúry). Aby si chápal tieto veci, nesmieš zakrnieť len pri KSB. [quote="pid:64570, uid:324"]Keď si to dá "len tak" že nerieši , pripadalo mu to ako tie očkovania čo sme dostali po narodení tak síce môže mať v tele všeličo , ale nedá sa nazvať ovcou vyslovene a mne osobne by to v tomto prípade až tak nevadilo.[/quote] V dnešnej dobe, keď je všade prebytok informácií, je nevedieť luxus. Génová manipulácia nie je ako dať si "len tak" pivo. Ak niekto nepochopil po roku pretláčania testovania, že niečo nie je v poriadku, a neblikala mu červená kontrolka pri násilnom pretláčani "dobrovoľného" očkovania, taký človek v niečom zásadnom zlyhal. Aká je istota, že nezlyhá znovu? [quote="pid:64578, uid:203"]Dcera se očkovat nedala - syn ano. Mám ho proto zavrhnout, zakázat mu přístup domů a vůbec ho "odepsat"?[/quote] Tento tvoj argument je nesprávny. Iná vec je otázka rodiny a priateľov a iná vec je otázka výberu životného partnera do budúcnosti.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 22. 3. 2022 o 11:28

Dajme tomu, že maximum človeka v živote je opraviť Slovenský jazyk - to je práca na celý život. A vo veľa prípadoch ľudia s takýmto vysokým povolaním od Stvoriteľa ani nemajú rodinu, deti.


Tento istý problém riešili Štúrovci. Väčšina z nich nemala ženu a mysleli si, že žena by ich iba odpútavala od práce. Až na jedného (už neviem ktorý to bol), ktorý sa oženil a s podporou ženy dokázal ešte viac ako predtým.


Vo všeobecnosti: Úlohou muža je naplniť svoje poslanie a úlohou ženy je mu v naplnení jeho poslania pomôcť. To je naša slovanská tradícia.


[quote="pid:64585, uid:106"]Dajme tomu, že maximum človeka v živote je opraviť Slovenský jazyk - to je práca na celý život. A vo veľa prípadoch ľudia s takýmto vysokým povolaním od Stvoriteľa ani nemajú rodinu, deti.[/quote] Tento istý problém riešili Štúrovci. Väčšina z nich nemala ženu a mysleli si, že žena by ich iba odpútavala od práce. Až na jedného (už neviem ktorý to bol), ktorý sa oženil a s podporou ženy dokázal ešte viac ako predtým. **Vo všeobecnosti: Úlohou muža je naplniť svoje poslanie a úlohou ženy je mu v naplnení jeho poslania pomôcť. To je naša slovanská tradícia.**
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

už neviem ktorý to bol

Jozef Miloslav Hurban. Oženil sa sa s Annou Jurkovičovou. Bol strýkom architekta Dušana Samuela Jurkoviča.
Seriál Štúrovci snáď poznáš.


[quote="pid:64598, uid:623"]už neviem ktorý to bol[/quote] Jozef Miloslav Hurban. Oženil sa sa s Annou Jurkovičovou. Bol strýkom architekta Dušana Samuela Jurkoviča. Seriál Štúrovci snáď poznáš.

Až na jedného (už neviem ktorý to bol), ktorý sa oženil a s podporou ženy dokázal ešte viac ako predtým.

A Sládkovič. Z lásky k Maríně Pišlové napsal překrásnou Marínu ("Vlasť drahú ľúbiť v peknej Maríně, Marínu drahú v peknej otčine, a obe v jednom objímať" ). Láska špatně dopadla (Marína následně také), nicméně Andrej na rozdíl od nejmenovaného diskutujícího na city nerezignoval a brzy se opět vřele zamiloval do své budoucí manželky Antónie Júlie Sekovičové, která ho inspirovala k napsání dalšího klenotu Detvan a v životě i naplňující práci mu byla oporou.


[quote="pid:64598, uid:623"]Až na jedného (už neviem ktorý to bol), ktorý sa oženil a s podporou ženy dokázal ešte viac ako predtým.[/quote] A Sládkovič. Z lásky k Maríně Pišlové napsal překrásnou Marínu ("Vlasť drahú ľúbiť v peknej Maríně, Marínu drahú v peknej otčine, a obe v jednom objímať" ). Láska špatně dopadla (Marína následně také), nicméně Andrej na rozdíl od nejmenovaného diskutujícího na city nerezignoval a brzy se opět vřele zamiloval do své budoucí manželky Antónie Júlie Sekovičové, která ho inspirovala k napsání dalšího klenotu Detvan a v životě i naplňující práci mu byla oporou.
Upravené 22. 3. 2022 o 12:15

ale s úžasom som zistila, že aj niektoré mladé dievčatá (do 30), hoci robia v školstve, nie sú očkované


A Sládkovič. Z lásky k Maríně Pišlové napsal úžasnou Marínu


Úžas nie je nič dobré ani skvelé. Je to niečo strašné a hrozné. Preto máme výraz "strnúť úžasom", čo znamená nezmôcť sa na nič od veľkého strachu. V ruštine si výraz zachoval pôvodný význam, u nás ho za desiatky rokov premenili na niečo pozitívne. Pravý význam môžete nájsť aj v prvých vydaniach Dobšinského rozprávok.


Smerovanie tohto slova v jemnohmotnom svete je stále na pôvodný význam. Ak ho používame v pozitívnom zmysle, vzniká nesúlad v našom podvedomý, čím nám bráni v raste a drží nás dole svojou nízkou energiou. Podobné je to v prípade slovných spojení "strašne sa mi to páči", "je to strašne dobré", "strašne ťa ľúbim"... Takéto slovné spojenia sú v priamom rozpore.


Dodatok: Nie je to kritika, iba poznámka.


[quote="pid:64341, uid:273"]ale s úžasom som zistila, že aj niektoré mladé dievčatá (do 30), hoci robia v školstve, nie sú očkované[/quote] [quote="pid:64615, uid:810"]A Sládkovič. Z lásky k Maríně Pišlové napsal úžasnou Marínu[/quote] Úžas nie je nič dobré ani skvelé. Je to niečo strašné a hrozné. Preto máme výraz "strnúť úžasom", čo znamená nezmôcť sa na nič od veľkého strachu. V ruštine si výraz zachoval pôvodný význam, u nás ho za desiatky rokov premenili na niečo pozitívne. Pravý význam môžete nájsť aj v prvých vydaniach Dobšinského rozprávok. Smerovanie tohto slova v jemnohmotnom svete je stále na pôvodný význam. Ak ho používame v pozitívnom zmysle, vzniká nesúlad v našom podvedomý, čím nám bráni v raste a drží nás dole svojou nízkou energiou. Podobné je to v prípade slovných spojení "strašne sa mi to páči", "je to strašne dobré", "strašne ťa ľúbim"... Takéto slovné spojenia sú v priamom rozpore. Dodatok: Nie je to kritika, iba poznámka.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 22. 3. 2022 o 12:18

Hele, Ty vztekadlo . Ponúkam Ti pomoc s vysvetlením stravovania, aby si mohol schudnúť. Venujem sa fitness a silovému tréningu.


Nejde len o to, že budeš vyzerať inak, budeš fyzicky oveľa výkonnejší (to Ti asi bude pasovať k tomu, že chceš vedieť ubrániť rodinu).


Kľudne mi napíš, neboj sa baliť Ťa nebudem, som starý dinosaurus na Teba - mám úctyhodných 41 .


Za prvé kde jsme vzteklý ?
Za druhé, už jsem psal, že mám osobního trenéra výživového poradce.


Děkuji. smile


@Miky72 dobře pobavil smile 10/10 smile

V podstatě má borec pravdu, ale problém je, že to říká jako totální buran a taky, že loví ve špatných vodách.
To je jak jsem na začátku psal, že princeznu nejde hledat v chlívku. A tohle je přesně ten namachrovaný týpek, který balí buchty večer v baru na drahé kvádro a káru.


to čo ponúkaš musí mať cenu pre toho, komu to chceš ponúkať. zjavne zbrane nie sú tým, čo ženu zaujme...
Jako by to byl jediný bod... když jich tam bylo tak deset. Neočekávám, že si někdo bude cenit všech deseti.


takže si egocentrický sociopat s minimálnym EQ a vydávaš to za svoju prednosť. ale vzťah so ženou je o emóciách, inak ide o čiste obchodný vzťah. čo ponúkaš - koľko peňazí alebo nejakých iných reálnych statkov za súloženie s Tebou, starostlivosť o Teba a za porodenie Ti detí? na akú dobu? do dospelosti detí, alebo?

To bylo možná přehnané vyjádření, ale přístup je prvně logický a Láska se dle mého postupně buduje ve vztahu.
A pokud chceš tvrdit, že "Láska vše překoná a můžeš být chudý" tak hodně štěstí.
Ženy chtějí muže, který zajistí blahobyt jim a dětem. To je legitimní požadavek. Neznamená to, že musí být boháč, ale musí zajistit rodinu.
Pokud to nedokáže, tak o něj nebudou mít ženy zájem. To je realita. Nikdo nikoho nemá rád "jen tak".


Bavíme se o celoživotním svazku. Překrucováním se to snažíš redukovat na obchodní dohodu, ale proč ne.
Manželství byl vždy "sociální kontrakt". Muž dodal bezpečí a zdroje. Žena sex a děti. To se s Láskou nevylučuje. Jsou to jen pilíře na kterých to celé stojí. Je to jakýsi rámec, ke kterým pak přidáváš vše ostatní.


Sociopat nejsem. Měl jsem psychologickou analýzu, jsem silný Empat, děkuji smile


tak si polož otázku - prečo s Tebou ženy nechcú hovoriť...


nehľadaj ženu. najprv nájdi seba a žena sa k mužovi pridá...


Další psycho blábol. Nechtějí, protože ženy většinou na 1. rande skoro nemluví jen koukají a poslouchají. Moc toho neřeknou. Když se alespoň částečně zapojí a na něco zeptá, tak je to pokrok. Holky se rozmluví postupně. Ano, pokud se bavíš s 30, tak ta není stydlivka a konverzuje hned a otevřeně, ale to není moje kategorie zájmů smile


Sám sebe jsem hledal už od zš a docela dobře jsem se již našel, děkuji.


urobiť zo strieľania svoju hlavnú prednosť - to je dosť málo. odsrieľané mám za roky čo ma to bavilo veľmi veľa, ale to je iba koníček, hodne drahý koníček. nič viac...

Opět překroucení mých slov a nepochopení, jak "nečekané".


ako praktik Ti viem povedať, že reálnu mágiu v knihách určite nenájdeš. maximálne tak kecy o mágii.
hladaj v živote, nie v knihách. ale žiť sa bojíš, knihy sú bezpečnejšie... preto to predvádzanie sa zbraňami, aby si zakryl svoj strach zo života? preto tá arogancia, aby si zakryl neistotu?

Další psychoanalytický blábol. To je stejný "argument" jako když kritici zbraní a 2. dodatku ústavy v USA se smějí majitelům zbraní, že mají malé pindíky a zbraněmi si to kompenzují...
Někdo hold je zodpovědný a chápe, že když se počítají vteřiny, tak je policie minuty daleko a někdo ne.


Každý, kdo není úplně hloupý má pochybnosti a je si občas nejistý.
Byl bych arogantní blbec, kdybych je neměl nebo se tvářil, že je vše na beton.
Být mužem neznamená být bezchybný, ale přiznat si ty chyby a žít s nimi a jejich následky.


Ano "magie je v životě". Typický nesmysl propagovaný "Hippie" ezoterickou scénou. Proto jsem to také opustil a využívám od nich akorát tak dobrou zubní pasu a mast na záda, pro babku.
Vysokou magii jako je kabala se nenaučíte bez (minimálně) několika knih, lépe grimoárů a nejlépe vedení mistra.
Ta "magie" které píšeš je poetická. Že věci rostou a příroda voní ... atd.
Já se bavím o konkrétních dovednostech a měřitelných výsledcích.


Vidění skrze předměty, zažehnutí plamene nebo pohyb předměty vůlí.


[quote="pid:64567, uid:45"]Hele, Ty vztekadlo . Ponúkam Ti pomoc s vysvetlením stravovania, aby si mohol schudnúť. Venujem sa fitness a silovému tréningu. Nejde len o to, že budeš vyzerať inak, budeš fyzicky oveľa výkonnejší (to Ti asi bude pasovať k tomu, že chceš vedieť ubrániť rodinu). Kľudne mi napíš, neboj sa baliť Ťa nebudem, som starý dinosaurus na Teba - mám úctyhodných 41 .[/quote] Za prvé kde jsme vzteklý ? Za druhé, už jsem psal, že mám osobního trenéra výživového poradce. Děkuji. :) @Miky72 dobře pobavil :D 10/10 :D V podstatě má borec pravdu, ale problém je, že to říká jako totální buran a taky, že loví ve špatných vodách. To je jak jsem na začátku psal, že princeznu nejde hledat v chlívku. A tohle je přesně ten namachrovaný týpek, který balí buchty večer v baru na drahé kvádro a káru. [quote="pid:64576, uid:47"]to čo ponúkaš musí mať cenu pre toho, komu to chceš ponúkať. zjavne zbrane nie sú tým, čo ženu zaujme...[/quote]Jako by to byl jediný bod... když jich tam bylo tak deset. Neočekávám, že si někdo bude cenit všech deseti. [quote="pid:64576, uid:47"]takže si egocentrický sociopat s minimálnym EQ a vydávaš to za svoju prednosť. ale vzťah so ženou je o emóciách, inak ide o čiste obchodný vzťah. čo ponúkaš - koľko peňazí alebo nejakých iných reálnych statkov za súloženie s Tebou, starostlivosť o Teba a za porodenie Ti detí? na akú dobu? do dospelosti detí, alebo?[/quote] To bylo možná přehnané vyjádření, ale přístup je prvně logický a Láska se dle mého postupně buduje ve vztahu. A pokud chceš tvrdit, že "Láska vše překoná a můžeš být chudý" tak hodně štěstí. Ženy chtějí muže, který zajistí blahobyt jim a dětem. To je legitimní požadavek. Neznamená to, že musí být boháč, ale musí zajistit rodinu. Pokud to nedokáže, tak o něj nebudou mít ženy zájem. To je realita. Nikdo nikoho nemá rád "jen tak". Bavíme se o celoživotním svazku. Překrucováním se to snažíš redukovat na obchodní dohodu, ale proč ne. Manželství byl vždy "sociální kontrakt". Muž dodal bezpečí a zdroje. Žena sex a děti. To se s Láskou nevylučuje. Jsou to jen pilíře na kterých to celé stojí. Je to jakýsi rámec, ke kterým pak přidáváš vše ostatní. Sociopat nejsem. Měl jsem psychologickou analýzu, jsem silný Empat, děkuji ;) [quote="pid:64576, uid:47"]tak si polož otázku - prečo s Tebou ženy nechcú hovoriť... nehľadaj ženu. najprv nájdi seba a žena sa k mužovi pridá...[/quote] Další psycho blábol. Nechtějí, protože ženy většinou na 1. rande skoro nemluví jen koukají a poslouchají. Moc toho neřeknou. Když se alespoň částečně zapojí a na něco zeptá, tak je to pokrok. Holky se rozmluví postupně. Ano, pokud se bavíš s 30, tak ta není stydlivka a konverzuje hned a otevřeně, ale to není moje kategorie zájmů ;) Sám sebe jsem hledal už od zš a docela dobře jsem se již našel, děkuji. [quote="pid:64576, uid:47"]urobiť zo strieľania svoju hlavnú prednosť - to je dosť málo. odsrieľané mám za roky čo ma to bavilo veľmi veľa, ale to je iba koníček, hodne drahý koníček. nič viac...[/quote] Opět překroucení mých slov a nepochopení, jak "nečekané". [quote="pid:64576, uid:47"]ako praktik Ti viem povedať, že reálnu mágiu v knihách určite nenájdeš. maximálne tak kecy o mágii. hladaj v živote, nie v knihách. ale žiť sa bojíš, knihy sú bezpečnejšie... preto to predvádzanie sa zbraňami, aby si zakryl svoj strach zo života? preto tá arogancia, aby si zakryl neistotu?[/quote] Další psychoanalytický blábol. To je stejný "argument" jako když kritici zbraní a 2. dodatku ústavy v USA se smějí majitelům zbraní, že mají malé pindíky a zbraněmi si to kompenzují... Někdo hold je zodpovědný a chápe, že když se počítají vteřiny, tak je policie minuty daleko a někdo ne. Každý, kdo není úplně hloupý má pochybnosti a je si občas nejistý. Byl bych arogantní blbec, kdybych je neměl nebo se tvářil, že je vše na beton. Být mužem neznamená být bezchybný, ale přiznat si ty chyby a žít s nimi a jejich následky. Ano "magie je v životě". Typický nesmysl propagovaný "Hippie" ezoterickou scénou. Proto jsem to také opustil a využívám od nich akorát tak dobrou zubní pasu a mast na záda, pro babku. Vysokou magii jako je kabala se nenaučíte bez (minimálně) několika knih, lépe grimoárů a nejlépe vedení mistra. Ta "magie" které píšeš je poetická. Že věci rostou a příroda voní ... atd. Já se bavím o konkrétních dovednostech a měřitelných výsledcích. Vidění skrze předměty, zažehnutí plamene nebo pohyb předměty vůlí.

Vysokou magii jako je kabala se nenaučíte bez (minimálně) několika knih, lépe grimoárů a nejlépe vedení mistra

kabala je teoretický základ, ktorí Ti iba osvetlí fungovanie niektorých princípov tohoto sveta... mágia je "to" praktické využívanie tých princípov...
dá sa naučiť za pár rokov. ak ovládaš Jidiš a máš dobrého učiteľa


Já se bavím o konkrétních dovednostech a měřitelných výsledcích.

nie. bavíš sa o hovne. nikto, kto to vie Ti nebude niečo dokazovať. nemá na to najmenší dôvod. a že takých ľudí je veľa, tým si môžeš byť istý... poznám ich, pracujem s nimi, žijem s nimi. slepému neukážeš, tak načo mu dokazovať že vidíš....


hráš sa tu skoro na Ramba, výzbroj, výstroj, výcvik... ale v reálnej situácii by si zabil iného človeka? ver mi, nie je to také ľahké pre Človeka.... zase píšem o vlastnej skúsenosti....nie o niečom čo som čítal, alebo čo mi natrepali na nejakom komerčnom rýchlovýcviku...


prajem Ti, aby Ťa zrážka s realitou naučila pokore, lebo bez nej si tam kde práve si... vieš všetko najlepšie, lebo si čítal...


kto chce kam, nechajme ho ísť...
tak iď v mene Božom...


[quote="pid:64623, uid:518"]Vysokou magii jako je kabala se nenaučíte bez (minimálně) několika knih, lépe grimoárů a nejlépe vedení mistra[/quote] kabala je teoretický základ, ktorí Ti iba osvetlí fungovanie niektorých princípov tohoto sveta... mágia je "to" praktické využívanie tých princípov... dá sa naučiť za pár rokov. ak ovládaš Jidiš a máš dobrého učiteľa [quote="pid:64623, uid:518"]Já se bavím o konkrétních dovednostech a měřitelných výsledcích.[/quote] nie. bavíš sa o hovne. nikto, kto to vie Ti nebude niečo dokazovať. nemá na to najmenší dôvod. a že takých ľudí je veľa, tým si môžeš byť istý... poznám ich, pracujem s nimi, žijem s nimi. slepému neukážeš, tak načo mu dokazovať že vidíš.... hráš sa tu skoro na Ramba, výzbroj, výstroj, výcvik... ale v reálnej situácii by si zabil iného človeka? ver mi, nie je to také ľahké pre Človeka.... zase píšem o vlastnej skúsenosti....nie o niečom čo som čítal, alebo čo mi natrepali na nejakom komerčnom rýchlovýcviku... prajem Ti, aby Ťa zrážka s realitou naučila pokore, lebo bez nej si tam kde práve si... vieš všetko najlepšie, lebo si čítal... kto chce kam, nechajme ho ísť... tak iď v mene Božom...
Upravené 22. 3. 2022 o 13:04

prajem Ti, aby Ťa zrážka s realitou naučila pokore, lebo bez nej si tam kde práve si... vieš všetko najlepšie, lebo si čítal..


100 likov:-)


[quote="pid:64632, uid:47"]prajem Ti, aby Ťa zrážka s realitou naučila pokore, lebo bez nej si tam kde práve si... vieš všetko najlepšie, lebo si čítal..[/quote] 100 likov:-)

Úžas nie je nič dobré ani skvelé. Je to niečo strašné a hrozné. Preto máme výraz "strnúť úžasom", čo znamená nezmôcť sa na nič od veľkého strachu


Ďakujem to som nevedela. Ale slovenčina nie je mojim materinským jazykom. Kukla som na www.juls.savba.sk a synonymum je zdesenie.


áno - spojenie hrozné dobrý, strasne dobrý toto poznám a vedome nepoužívam, lebo aj slovo tvorí.


[quote="pid:64618, uid:623"]Úžas nie je nič dobré ani skvelé. Je to niečo strašné a hrozné. Preto máme výraz "strnúť úžasom", čo znamená nezmôcť sa na nič od veľkého strachu[/quote] Ďakujem to som nevedela. Ale slovenčina nie je mojim materinským jazykom. Kukla som na www.juls.savba.sk a synonymum je zdesenie. áno - spojenie hrozné dobrý, strasne dobrý toto poznám a vedome nepoužívam, lebo aj slovo tvorí.

Teda docela slusny lync sa tu spustil po prispevku Quilgena. A myslim, ze to myslel hodne dobre. Kde kdo tu analyzoval slovo po slove v jeho prispevku. Zasnem. Sam mam 49, opat som sam a premyslam jak sa dnes len tak zoznamit? Dufam, ze na KSB fore su ludia co asi kritickym myslenim dospeli k uzaveru, ze mRNA vakcinka nemusis byt zrovna bezpecna. Aj ked ju pozname dlho, povodny zamer bolo pouzitie u onko onemocneni ( aspon pokial som sa ja v tom zorientoval). Avsak pouzila sa mozno maximalne vraj asi 3000x pred C19, coz sa prakticky povazuje za ziadne odskusanie. Cize to co sa spustilo pri C19, to je proste mimo a loteria, skoro suhlasim zo slovom holokaust. A chapem, ze hodne fajn ludi kapitulovalo a prijalo vakcinu pod tlakom v praci a samozrejme zo strachu. Proste to sa nic neda robit. Aj ked nevieme ake su skutocne ucinky a nasledne pripadne nasledky. Aj tak nam to dava pravo sa nad pripadnym vyberom partnera s tymto parametrom proste zamysliet. Keby tu bola rozsirena ina infekcna nemoc, priklad HIV / povedzme v 30% populacie. Tak ake uvahy by ste mali pri pripadnom styku? Hm? A my proste pokial ide o vakcinu jednoducho nevieme. Iba sem tam sa docitame dost znepokujujuce informacie. Takze uz len kratko, tema sa mi paci.


Trochu to vsak uslo do psychoanalyzy, nevyziadanych posudkov a fakt ironickych rad. V mladosti som nebol nikdy kvitko. Teraz mam z toho hlavu jak patraci balon. :-) Dokonca niekedy len tak premyslam, co ked sa spoznate s niekym kdo dlhodobo zil s clovekom po vakcine? Co to obnasa? Prenieslo sa nieco na toho cloveka, alebo nie? Vymenat telnych tekutin a tak dale... niekde som proste videl nazor jednej lekarky a ta to oznacila za problem. Viem, ze clovek nemoze verit vsetkemu, ale proste jak nato? Dotazovat sa? A nie len na vakcinu, ale napriklad aj na zivot pred? Hm? tak ted do mne. siel som tu z rizikom, ze si nabehem ako Quilgen. :-) a pisalek zrovna nie som, takze snad sa to dalo pochopit? koho som sa dotkol, tak spatne som to urco nemyslel.


Teda docela slusny lync sa tu spustil po prispevku Quilgena. A myslim, ze to myslel hodne dobre. Kde kdo tu analyzoval slovo po slove v jeho prispevku. Zasnem. Sam mam 49, opat som sam a premyslam jak sa dnes len tak zoznamit? Dufam, ze na KSB fore su ludia co asi kritickym myslenim dospeli k uzaveru, ze mRNA vakcinka nemusis byt zrovna bezpecna. Aj ked ju pozname dlho, povodny zamer bolo pouzitie u onko onemocneni ( aspon pokial som sa ja v tom zorientoval). Avsak pouzila sa mozno maximalne vraj asi 3000x pred C19, coz sa prakticky povazuje za ziadne odskusanie. Cize to co sa spustilo pri C19, to je proste mimo a loteria, skoro suhlasim zo slovom holokaust. A chapem, ze hodne fajn ludi kapitulovalo a prijalo vakcinu pod tlakom v praci a samozrejme zo strachu. Proste to sa nic neda robit. Aj ked nevieme ake su skutocne ucinky a nasledne pripadne nasledky. Aj tak nam to dava pravo sa nad pripadnym vyberom partnera s tymto parametrom proste zamysliet. Keby tu bola rozsirena ina infekcna nemoc, priklad HIV / povedzme v 30% populacie. Tak ake uvahy by ste mali pri pripadnom styku? Hm? A my proste pokial ide o vakcinu jednoducho nevieme. Iba sem tam sa docitame dost znepokujujuce informacie. Takze uz len kratko, tema sa mi paci. Trochu to vsak uslo do psychoanalyzy, nevyziadanych posudkov a fakt ironickych rad. V mladosti som nebol nikdy kvitko. Teraz mam z toho hlavu jak patraci balon. :-) Dokonca niekedy len tak premyslam, co ked sa spoznate s niekym kdo dlhodobo zil s clovekom po vakcine? Co to obnasa? Prenieslo sa nieco na toho cloveka, alebo nie? Vymenat telnych tekutin a tak dale... niekde som proste videl nazor jednej lekarky a ta to oznacila za problem. Viem, ze clovek nemoze verit vsetkemu, ale proste jak nato? Dotazovat sa? A nie len na vakcinu, ale napriklad aj na zivot pred? Hm? tak ted do mne. siel som tu z rizikom, ze si nabehem ako Quilgen. :-) a pisalek zrovna nie som, takze snad sa to dalo pochopit? koho som sa dotkol, tak spatne som to urco nemyslel.

jájik

Definice ? Co to je ?


No ale - zjistil sis vůbec, co chce ta slečna?

Proč bych to dělal ? Je očkovaná. Konec !
Pokud by nebyla, tak bych se s ní bavil o tom, co očekává od vztahu a od partnera.
Jak si představuje "ideálního partnera" apod.


Jaké má sny a představy ona? Jestli TY splňuješ její "požadavky", jak moc jsou přísné a neústupné, jak moc lpí na svých zásadách a na jakých?

Většinu toho jsme řešili předem, jinak bych ani na rande nešel.
Jak jsem řekl, já si zjišťuji. Na rande nejdu dokud si nejsem jistý, že je tam potenciál svatby a dětí a rodinného života.


Já nejdu na rande s někým s kým jsem prohodil 2 slova.
Prvně si detailně zjistím co a jak. Jestli máme stejné cíle a plány do života a nejlépe pokud zkontroluji všechny deal-breakery (red flagy).
Pro ty co neví, tak to jsou věci, přes které "vlak nejede".


Takhle pitomě se ptám, protože každý máme určité zásadní požadavky, přes které vlak nejde a pokud by jet chtěl, ztráceli bychom sami sebe.

Přesně


A i tyhle máme každý nastavené jinak. Např. já - nesmí chlastat, nesmí hulit, nesmí být ženatý nebo jinak zadaný - atd.
To máme stejné, ale já u holky nějak nečekám jiný stav než svobodná. "Je to složité" okamžitě preskakuji.


Pak jsou takové, že se ti sice vůbec nelíbí a lépe, když je tvůj "adept" nemá, ale za jistých okolností bys byl ochotný přivřít oko a vztah by to nebouralo. Třeba - jednou za čtvrt roku jde s kámoši na pivo a tam se zřídí (ale nemá agresivní opici, někam si zaleze a vyspí se z toho), má tetování (ale malinké a někde na krku pod vlasy).

Ano takových je tisíc... a na nich jsem v podstatě ochoten slevit a víc jak 90%.
Například mi vadí kočky nebo obecně jakýkoliv "domácí mazlíček". Já bych měl rád psa, ale na zahradě a do domu nesmí. Nemám rád nepořádek a chlupy. Naše fena se jednou hárala... na koberec v obýváku a přítelkyně kočka se zase vyblila, k nám do postele. To už zažít nechci.
Ale na tyhle věci se dá najít řešení a kompromis.


Asi jsem to nevysvětlila, ale nebudu se vykecávat. Spíš je to o tom, co už ti tu napsali: shoda s názory na život, shoda ve světonázoru.
Zásadní "pohledy na věc" - třeba by vůbec nefungovalo, kdybys považoval třeba krádež či podvod za špatnou vlastnost - a tvá dívka by se divila, "co ti vadí". Nebo dnešní "oblíbené" braní drog. Např. pro mě je už tráva drogou - a pro někoho jiného "běžná neškodná věc". A hlavně - mít shodný pohled na výchovu dětí!
Snad chápeš, co tím vším myslím. Seznámení se a chození je jen prvním krokem - před sebou máte celý život, plný všelijakých nástrah a i té výchovy potomků. Tam totiž dochází k největším třenicím mezi partnery.

Samozřejmě a proto to řeším vše hned na začátku. Já se nikdy nepřetvařuji a na nic si nehraji. Nejpozději na 2. rande definitivně vyložím všechny karty na stůl => ber nebo nech být.
Ano, řeším i výchovu dětí a tu jsem s tou holkou taky řešil. Na všem jsme se shodli. Ale je očkovaná a to je DealBreaker.


Možná mě bůh zkouší... Udělal jsem rozhodnutí a dal své slovo. Taky jsem si vždy zakládal na tom, že své slovo vždy dodržím i kdyby mě to do hrobu mělo dostat. Tak mě prostě možná zkouší. smile


slečna s očkováním

Vážně se nerad opakuji....
To rozhodnutí je konečné, i kdyby mě krev stálo.
Není ji ani jak kontaktovat a stejně bych to už neudělal.
Očkovaná ne. Tímto neotvírám diskuzi , ale ukončuji ji (co se mě týče).
Promýšlel jsem to poslední 2 roky. To je víc než dost.


Já mám dvě dospělé děti. Dcera se očkovat nedala - syn ano. Mám ho proto zavrhnout, zakázat mu přístup domů a vůbec ho "odepsat"? Nebo - kdyby tví rodiče podlehli např. tlaku v práci a nechali se očko, zavrhneš je?

Pokud nežijete v Oidipově noční můře, tak je to jedno. Jde o sex a děti (které spolu plodíte) a já doufám, že vy žádné se svými dětmi plodit nebudete stejně jako to já neplánuji se svými rodiči.
Babka je očkovaná, ale je ji 84 a nezabilo ji to, co by zabilo celou rotu Ruských soldatů... takže z toho moc strachu nemám smile
A hádat se s ní nemá cenu ani o splachování záchodu, takže politika nebo očkování...


Očko bylo vážným sítem dnešní doby, ale pokud můj vztah s očkovanými stále funguje, nevidím potřebu ho rozbíjet a zničit. Třeba mám blbé názory, třeba blbě přemýšlím - nedělám si patent, jen navozuju i jiný pohled.

Jde o sex a biologickou výměnu materiálu ne vztah. Kamarády mám taky očkované, řek jsem jim, že jsou kokoti, oni že to moc hrotím a dál to neřešíme.


Keď už tu je taka pekná diskusia, tak reku prispejem aj ja. Možno to pár ľudí prekvapí ale mám okolo 30 rokov. Som sám. Vlastne som sám už 16 rokov odkedy som šiel na strednú na intrák. Mám pár kamarátov, ale otvorene o všetkom a bez okolkov si dovolím hovoriť len s dvoma kamarátkami. Pri konverzácii s ostanými si musím dávať pozor na slová. Áno aj napriek tomu, že mám kamarátov tak som sám. Ako aj @Quilgen spomenul, vysoká mravnosť je dnska prekážkou. Doma ma naučili človečenskému správaniu, ale na základnej, strednej a na začiatku vysokej som mal s tou vysokou mravnosťou len problém. Prečo? Pretože vysoko mravný človek musí vedieť ako reagovať a ako sa správať k jedincom s nízkou mravnosťou, kultúrou. A to ma už doma nenaučili. Presne tak, decko s vysokou mravnosťou musí byť pripravené na to vytĺcť dušu z duševného mrzáka - deti si bitkou ublížiť nedokážu, ale zato decko duševný mrzák sa dačo naučí. Takže samozrejme, v škole posmešky, šikana a pod. To šlo až po vysokú, kde som trochu pochopil ako sa správať k biorobotom a iným zvieratám - nedôverovať im, nespoliehať sa na nich, na útok reagovať tolerantne a potom ešte väčším útokom až sa agresor poserie a pod. Proste správať sa k nim vzhľadom na ich mravnosť.

Panáčka něčeho nealkoholického na tebe. Vítej v klubu.

Keď som bol vo veku @Quilgen tak som mal podobné názory ... cieľ života - mať ženu, dom, strom, deti. Keď sa dneska pozerám späť na ten môj bývalý svetonázor, tak poviem, že to bol svetonázor neznalý, primitívny, povrchný. Dajme tomu, že maximum človeka v živote je opraviť Slovenský jazyk - to je práca na celý život. A vo veľa prípadoch ľudia s takýmto vysokým povolaním od Stvoriteľa ani nemajú rodinu, deti. Proste by na to nebol priestor. Alebo možno má byť človek veľký objaviteľ ako Tesla, ale tu človek mladý nevedomý, si dáva cieľ mať ženu, deti, dom, strom. Ale ako potom by si dneska ľudia svietili keby mal Tesla deti, ženu, namiesto toho aby nám vymyslel striedavý prúd? Ako sa hovorí, keď na niečo tlačíš tak je z toho väčšinou hovno tjs. nie je to cesta, ktorou by si mal ísť.

Nejsem tak geniální abych byl vynálezce. Jsem programátor, co píše UTesty a pak budu asi psát služby pro navigaci turistů smile
Nemám ambice ani chuť měnit celý svět. Jo kdysi jsem chtěl být jako Achilles aby se o mě učilo i za 2000 let, byl jsem dost podobný Alexandrovi. Ale vím kam ho to zavedlo a jaké "člověka" to z něj udělalo. Takže se vrátím z5 v čase kdy Achilles stál na pláži se svou božskou matkou a to mu dala možnosti. Zůstaň a měj 15 dětí a spokojený dlouhý život nebo odpluj do Tróje, staň se "nesmrtelný", ale už se nikdy nevrátíš.
smile smile smile smile Cool, šťastnou cestu borci, jdu dělat 15 dětí smile smile smile smile Pošlete mi pohled.

To nie je ako to berie @Quilgen, že "materiál na vytvorenie rodiny".

Další překrucování mých slov. Docela mě unavuje, jak tady překrucujete pořád moje slova.
Jako kdybych říkal, že žena má jen držet hubu a krok. "Maž k plotně a neotvírej pusu !" Právě naopak, hledám společný růst a "tandemový vztah". Mám ale vstupní podmínky a naopak budu dost podezřívavý, pokud ona nemá své.
Já to beru podle KSB, ale nezapomínám na základní funkce.
Člověk nemá jen svědomí a spojení s bohem. Má svou zvířecí stránku, bez které by mohl dost jednoduše umřít. Má kurturní (zombie) aby mohl mít "maskování" a okolí ho neupálilo. A má také démona, svou vůli. Bez ní by nebylo žádné já, žádná osobnost a nic by nikdy nedokázal, protože by se k ničemu nedokopal. Tak jako je to třeba vše, tak není záhodno cokoli zavrhovat.

len neskôr som sa dozvedel, že má priateľa.

Takže balíš buchtu, aniž by jsi o ni měl zjištěné informace...


Žena by neměl vzbuzovat lásku v mužovi, ktorého nemá v plánu milovat." - čo ženy dosť často robia. Poznám takú ženu, čo mala na vysokej škole hárem okolo seba. Jeden bol jej priateľ - s tým mala sex. A potom ešte asi 9 ďalších, toho na PC hry, toho na prechádzky, toho na nákupy, toho na varenie, toho na zábavu .... proste či už vedome alebo nevedome si tá žena namotala 9 ďalších.

Ano těm "navíc" se říká "odborně" Beta Orbiters. => Sráči, kteří krouží kolem buchty a dělají co chce v naději, že dostanou sex.
Běžná ženská sobecká taktika.


So zoznamkami som to vzdal. Ako písal @Quilgen potrebuješ tam mať super profil a neviem čo všetko, kde ťa žena má vybrať na základe super profilu, vecí čo tam napíšeš? A aj tak píšeš 100 ženám a odpíše jedna, ktorá porušuje asi jediné pravidlo čo mám - žena nesmie byť ťažšia ako ja.

Pokud je komunikace zadarmo, tak půl bídy na oslovení se dá napsat bot a ten to za tebe dělá automaticky, pak je zkontroluješ kdo odepsal smile smile (když jsi programátor), ale pokud to stojí peníze.
Například 30kč za zprávu => 100 holek 3000,- => jedna odepíše. Z těch co odepíšou tak z 10 je jedno rande => 1 rande tě najednou stojí 30 000,- Tak a teď mi řekni, že mám dál randit smile Nice smile
(Tohle byl jen příklad, tolik bych za to nikdy nedal smile tak zoufalý nejsem.)

A v reálnom živote. Idem električkou každý ďeň. Všetky ženy pohľad do mobilu. A ani netuším ako nadviazať kontakt na ulici. Teraz som si všimol jednu čo mi padla do oka. Vyzerá byť moja veková kategória. Stará sa o seba. Upravená, bez tetovania a iných IN vecí. Ale ako sa k nej dostať - netuším.

Tak jsou na to techniky, ale to je dobré v podstatě jen když chceš sex. Protože na sex tě zajímá vzhled a ten zhodnotíš za 10s, ale pokud máš konkrétní požadavky a hledáš ženu na celý život, rodinu a děti, tak takhle můžeš oslovovat 1000 žen, mít pár nebo pár desítek rande (pokud máš štěstí a jde ti to) a ani po tom všem nenajít holku se kterou chceš jít na 2. rande. Když si pak reálně vemeš, kolik to stojí času, úsilí a zdrojů, tak si řekneš, ve fitku budu mít svaly a spálím špek, v knihovně přečtu knihy, .. co získám tady ? Špatnou náladu smile To je set sakra drahá špatná nálada.


Emócie sa nemajú ignorovať

Neignoruji je, ale nenchám se jimi ovládat anebudu na jejich základě činit rozhodnutí. Muž má a musí být logicky a konat pevná logická rozhodnutí. Na emoce jsou tu ženy. Ony si mohou dovolit nechat se unášet emocimu, rptože mají po svém boku muže, o kterého se pak mohlou opřít jako o skálu, když je to unese na "rozbouřené moře".
Láska nevylučuje logiku. Ale logika veľa krát vylučuje lásku.

Nemyslím si, že pokud, tak budiž.


Nakoniec dám jednu otázku pre @Quilgen "Čo je to podľa teba láska?"
Napovieda

Ptáš se, ale hned mi podsouváš i svou "nápovědu".
Zrovna čtu ZS 4 a když i tihle borci nedokázali popsat a říci co je Láska, tak já asi těžko, že ?! smile
Proto se tím ani nesnažím zaobírat. Je to cosi mýtické, co nikdo neviděl a nepopsal, ale je to super. Něco jako létat na drakovi.
Zmíním něco jiného a to je "Láskyplný vztah".
"Láska na 1. pohled" je podle mě vzedmutí hormonů a neschopnost lidí.
Láskyplný vztah není budován na hormonech a divokých emocích, ale na práci obou partnerů. Staví se jako dům cihla po cihle, společnými rozhovory a diskuzemi, zážitky, výlety a intimními chvilkami 1 po druhé. Když se šlechtici ve středověku brali, tak taky kolikrát viděli nevěstu/ženicha na svatbě poprvé, když tak 2. v životě a i přesto často vybudovali láskyplný vztah.

Vo všeobecnosti: Úlohou muža je naplniť svoje poslanie a úlohou ženy je mu v naplnení jeho poslania pomôcť. To je naša slovanská tradícia.

Tesat do kamene !


nicméně Andrej na rozdíl od nejmenovaného diskutujícího na city nerezignoval

Já ne na nerezignoval. Rezignoval jsem na seznamky.


bavíš sa o hovne. nikto, kto to vie Ti nebude niečo dokazovať.

To mluvíš o sobě. smile
Já nikde nepožadoval žádný důkaz, jen jsem reagoval na nicneříkající planá slova "Magie je tam venku".


hráš sa tu skoro na Ramba, výzbroj, výstroj, výcvik... ale v reálnej situácii by si zabil iného človeka? ver mi, nie je to také ľahké pre Človeka.... zase píšem o vlastnej skúsenosti....nie o niečom čo som čítal, alebo čo mi natrepali na nejakom komerčnom rýchlovýcviku...

Na nic si nehraji. Prostě popisuji fakty a tebe to evidentně strašně pálí. smile
Kdybych si na něco hrál, tak budu popisovat kde jsem byl, co jsem děla, co umím... o ničem takové se nikde nebavím.
Je jsem popsal čím se zabývám, co považuji za své přednosti a co mě baví.


prajem Ti, aby Ťa zrážka s realitou naučila pokore

A třeba abych "pochopil, že ty máš pravdu" ?
Já se srážím s realitou každý den. A tvrdých srážek jsem už několik měl a ty mě právě naučily...
Nikomu a ničemu nevěřit, být vždy připraven na konflikt, nenechat se unášet emocemi a pohádkami o princeznách a podobnými nesmysly.
smile Řešit věci pokud možno logicky, s chladnou hlavou a bez zbytečných emocí.


Možná k tomu taky dospěješ. Ale možná budeš mít štěstí a bude pokračovat v pohádce a iluzi.


lebo bez nej si tam kde práve si... vieš všetko najlepšie, lebo si čítal...

Já čerpal od lidí, kteří se daným věcem věnují 20 i více let. V podstatně je parafrázuji nebo přímo cituji, takže to co říkám jsou jejich slova. Nevycucal jsem si je z prstu nebo nepřečetl ve "Vlastě". Ale pokud si myslíš, že to víš lépe než oni, tak si nejsem jist, kdo tady potřebuje pokoru.
smile


[quote="pid:64578, uid:203"]jájik[/quote] Definice ? Co to je ? [quote="pid:64578, uid:203"]No ale - zjistil sis vůbec, co chce ta slečna?[/quote] Proč bych to dělal ? Je očkovaná. Konec ! Pokud by nebyla, tak bych se s ní bavil o tom, co očekává od vztahu a od partnera. Jak si představuje "ideálního partnera" apod. [quote="pid:64578, uid:203"]Jaké má sny a představy ona? Jestli TY splňuješ její "požadavky", jak moc jsou přísné a neústupné, jak moc lpí na svých zásadách a na jakých?[/quote] Většinu toho jsme řešili předem, jinak bych ani na rande nešel. Jak jsem řekl, já si zjišťuji. Na rande nejdu dokud si nejsem jistý, že je tam potenciál svatby a dětí a rodinného života. Já nejdu na rande s někým s kým jsem prohodil 2 slova. Prvně si detailně zjistím co a jak. Jestli máme stejné cíle a plány do života a nejlépe pokud zkontroluji všechny deal-breakery (red flagy). Pro ty co neví, tak to jsou věci, přes které "vlak nejede". [quote="pid:64578, uid:203"]Takhle pitomě se ptám, protože každý máme určité zásadní požadavky, přes které vlak nejde a pokud by jet chtěl, ztráceli bychom sami sebe.[/quote] Přesně [quote="pid:64578, uid:203"]A i tyhle máme každý nastavené jinak. Např. já - nesmí chlastat, nesmí hulit, nesmí být ženatý nebo jinak zadaný - atd.[/quote] To máme stejné, ale já u holky nějak nečekám jiný stav než svobodná. "Je to složité" okamžitě preskakuji. [quote="pid:64578, uid:203"]Pak jsou takové, že se ti sice vůbec nelíbí a lépe, když je tvůj "adept" nemá, ale za jistých okolností bys byl ochotný přivřít oko a vztah by to nebouralo. Třeba - jednou za čtvrt roku jde s kámoši na pivo a tam se zřídí (ale nemá agresivní opici, někam si zaleze a vyspí se z toho), má tetování (ale malinké a někde na krku pod vlasy).[/quote] Ano takových je tisíc... a na nich jsem v podstatě ochoten slevit a víc jak 90%. Například mi vadí kočky nebo obecně jakýkoliv "domácí mazlíček". Já bych měl rád psa, ale na zahradě a do domu nesmí. Nemám rád nepořádek a chlupy. Naše fena se jednou hárala... na koberec v obýváku a přítelkyně kočka se zase vyblila, k nám do postele. To už zažít nechci. Ale na tyhle věci se dá najít řešení a kompromis. [quote="pid:64578, uid:203"]Asi jsem to nevysvětlila, ale nebudu se vykecávat. Spíš je to o tom, co už ti tu napsali: shoda s názory na život, shoda ve světonázoru. Zásadní "pohledy na věc" - třeba by vůbec nefungovalo, kdybys považoval třeba krádež či podvod za špatnou vlastnost - a tvá dívka by se divila, "co ti vadí". Nebo dnešní "oblíbené" braní drog. Např. pro mě je už tráva drogou - a pro někoho jiného "běžná neškodná věc". A hlavně - mít shodný pohled na výchovu dětí! Snad chápeš, co tím vším myslím. Seznámení se a chození je jen prvním krokem - před sebou máte celý život, plný všelijakých nástrah a i té výchovy potomků. Tam totiž dochází k největším třenicím mezi partnery.[/quote] Samozřejmě a proto to řeším vše hned na začátku. Já se nikdy nepřetvařuji a na nic si nehraji. Nejpozději na 2. rande definitivně vyložím všechny karty na stůl => ber nebo nech být. Ano, řeším i výchovu dětí a tu jsem s tou holkou taky řešil. Na všem jsme se shodli. Ale je očkovaná a to je DealBreaker. Možná mě bůh zkouší... Udělal jsem rozhodnutí a dal své slovo. Taky jsem si vždy zakládal na tom, že své slovo vždy dodržím i kdyby mě to do hrobu mělo dostat. Tak mě prostě možná zkouší. :) [quote="pid:64578, uid:203"]slečna s očkováním[/quote] Vážně se nerad opakuji.... To rozhodnutí je konečné, i kdyby mě krev stálo. Není ji ani jak kontaktovat a stejně bych to už neudělal. Očkovaná ne. Tímto neotvírám diskuzi , ale ukončuji ji (co se mě týče). Promýšlel jsem to poslední 2 roky. To je víc než dost. [quote="pid:64578, uid:203"]Já mám dvě dospělé děti. Dcera se očkovat nedala - syn ano. Mám ho proto zavrhnout, zakázat mu přístup domů a vůbec ho "odepsat"? Nebo - kdyby tví rodiče podlehli např. tlaku v práci a nechali se očko, zavrhneš je?[/quote] Pokud nežijete v Oidipově noční můře, tak je to jedno. Jde o sex a děti (které spolu plodíte) a já doufám, že vy žádné se svými dětmi plodit nebudete stejně jako to já neplánuji se svými rodiči. Babka je očkovaná, ale je ji 84 a nezabilo ji to, co by zabilo celou rotu Ruských soldatů... takže z toho moc strachu nemám :D A hádat se s ní nemá cenu ani o splachování záchodu, takže politika nebo očkování... [quote="pid:64578, uid:203"]Očko bylo vážným sítem dnešní doby, ale pokud můj vztah s očkovanými stále funguje, nevidím potřebu ho rozbíjet a zničit. Třeba mám blbé názory, třeba blbě přemýšlím - nedělám si patent, jen navozuju i jiný pohled.[/quote] Jde o sex a biologickou výměnu materiálu ne vztah. Kamarády mám taky očkované, řek jsem jim, že jsou kokoti, oni že to moc hrotím a dál to neřešíme. [quote="pid:64585, uid:106"]Keď už tu je taka pekná diskusia, tak reku prispejem aj ja. Možno to pár ľudí prekvapí ale mám okolo 30 rokov. Som sám. Vlastne som sám už 16 rokov odkedy som šiel na strednú na intrák. Mám pár kamarátov, ale otvorene o všetkom a bez okolkov si dovolím hovoriť len s dvoma kamarátkami. Pri konverzácii s ostanými si musím dávať pozor na slová. Áno aj napriek tomu, že mám kamarátov tak som sám. Ako aj @Quilgen spomenul, vysoká mravnosť je dnska prekážkou. Doma ma naučili človečenskému správaniu, ale na základnej, strednej a na začiatku vysokej som mal s tou vysokou mravnosťou len problém. Prečo? Pretože vysoko mravný človek musí vedieť ako reagovať a ako sa správať k jedincom s nízkou mravnosťou, kultúrou. A to ma už doma nenaučili. Presne tak, decko s vysokou mravnosťou musí byť pripravené na to vytĺcť dušu z duševného mrzáka - deti si bitkou ublížiť nedokážu, ale zato decko duševný mrzák sa dačo naučí. Takže samozrejme, v škole posmešky, šikana a pod. To šlo až po vysokú, kde som trochu pochopil ako sa správať k biorobotom a iným zvieratám - nedôverovať im, nespoliehať sa na nich, na útok reagovať tolerantne a potom ešte väčším útokom až sa agresor poserie a pod. Proste správať sa k nim vzhľadom na ich mravnosť.[/quote] Panáčka něčeho nealkoholického na tebe. Vítej v klubu. [quote="pid:64585, uid:106"]Keď som bol vo veku @Quilgen tak som mal podobné názory ... cieľ života - mať ženu, dom, strom, deti. Keď sa dneska pozerám späť na ten môj bývalý svetonázor, tak poviem, že to bol svetonázor neznalý, primitívny, povrchný. Dajme tomu, že maximum človeka v živote je opraviť Slovenský jazyk - to je práca na celý život. A vo veľa prípadoch ľudia s takýmto vysokým povolaním od Stvoriteľa ani nemajú rodinu, deti. Proste by na to nebol priestor. Alebo možno má byť človek veľký objaviteľ ako Tesla, ale tu človek mladý nevedomý, si dáva cieľ mať ženu, deti, dom, strom. Ale ako potom by si dneska ľudia svietili keby mal Tesla deti, ženu, namiesto toho aby nám vymyslel striedavý prúd? Ako sa hovorí, keď na niečo tlačíš tak je z toho väčšinou hovno tjs. nie je to cesta, ktorou by si mal ísť.[/quote] Nejsem tak geniální abych byl vynálezce. Jsem programátor, co píše UTesty a pak budu asi psát služby pro navigaci turistů :D Nemám ambice ani chuť měnit celý svět. Jo kdysi jsem chtěl být jako Achilles aby se o mě učilo i za 2000 let, byl jsem dost podobný Alexandrovi. Ale vím kam ho to zavedlo a jaké "člověka" to z něj udělalo. Takže se vrátím z5 v čase kdy Achilles stál na pláži se svou božskou matkou a to mu dala možnosti. Zůstaň a měj 15 dětí a spokojený dlouhý život nebo odpluj do Tróje, staň se "nesmrtelný", ale už se nikdy nevrátíš. :D :D :D :D Cool, šťastnou cestu borci, jdu dělat 15 dětí :D :D :D :D Pošlete mi pohled. [quote="pid:64585, uid:106"]To nie je ako to berie @Quilgen, že "materiál na vytvorenie rodiny".[/quote] Další překrucování mých slov. Docela mě unavuje, jak tady překrucujete pořád moje slova. Jako kdybych říkal, že žena má jen držet hubu a krok. "Maž k plotně a neotvírej pusu !" Právě naopak, hledám společný růst a "tandemový vztah". Mám ale vstupní podmínky a naopak budu dost podezřívavý, pokud ona nemá své. Já to beru podle KSB, ale nezapomínám na základní funkce. Člověk nemá jen svědomí a spojení s bohem. Má svou zvířecí stránku, bez které by mohl dost jednoduše umřít. Má kurturní (zombie) aby mohl mít "maskování" a okolí ho neupálilo. A má také démona, svou vůli. Bez ní by nebylo žádné já, žádná osobnost a nic by nikdy nedokázal, protože by se k ničemu nedokopal. Tak jako je to třeba vše, tak není záhodno cokoli zavrhovat. [quote="pid:64585, uid:106"]len neskôr som sa dozvedel, že má priateľa.[/quote] Takže balíš buchtu, aniž by jsi o ni měl zjištěné informace... [quote="pid:64585, uid:106"]Žena by neměl vzbuzovat lásku v mužovi, ktorého nemá v plánu milovat." - čo ženy dosť často robia. Poznám takú ženu, čo mala na vysokej škole hárem okolo seba. Jeden bol jej priateľ - s tým mala sex. A potom ešte asi 9 ďalších, toho na PC hry, toho na prechádzky, toho na nákupy, toho na varenie, toho na zábavu .... proste či už vedome alebo nevedome si tá žena namotala 9 ďalších.[/quote] Ano těm "navíc" se říká "odborně" Beta Orbiters. => Sráči, kteří krouží kolem buchty a dělají co chce v naději, že dostanou sex. Běžná ženská sobecká taktika. [quote="pid:64585, uid:106"]So zoznamkami som to vzdal. Ako písal @Quilgen potrebuješ tam mať super profil a neviem čo všetko, kde ťa žena má vybrať na základe super profilu, vecí čo tam napíšeš? A aj tak píšeš 100 ženám a odpíše jedna, ktorá porušuje asi jediné pravidlo čo mám - žena nesmie byť ťažšia ako ja.[/quote] Pokud je komunikace zadarmo, tak půl bídy na oslovení se dá napsat bot a ten to za tebe dělá automaticky, pak je zkontroluješ kdo odepsal :D ;) (když jsi programátor), ale pokud to stojí peníze. Například 30kč za zprávu => 100 holek 3000,- => jedna odepíše. Z těch co odepíšou tak z 10 je jedno rande => 1 rande tě najednou stojí 30 000,- Tak a teď mi řekni, že mám dál randit :D Nice :D (Tohle byl jen příklad, tolik bych za to nikdy nedal :D tak zoufalý nejsem.) [quote="pid:64585, uid:106"]A v reálnom živote. Idem električkou každý ďeň. Všetky ženy pohľad do mobilu. A ani netuším ako nadviazať kontakt na ulici. Teraz som si všimol jednu čo mi padla do oka. Vyzerá byť moja veková kategória. Stará sa o seba. Upravená, bez tetovania a iných IN vecí. Ale ako sa k nej dostať - netuším.[/quote] Tak jsou na to techniky, ale to je dobré v podstatě jen když chceš sex. Protože na sex tě zajímá vzhled a ten zhodnotíš za 10s, ale pokud máš konkrétní požadavky a hledáš ženu na celý život, rodinu a děti, tak takhle můžeš oslovovat 1000 žen, mít pár nebo pár desítek rande (pokud máš štěstí a jde ti to) a ani po tom všem nenajít holku se kterou chceš jít na 2. rande. Když si pak reálně vemeš, kolik to stojí času, úsilí a zdrojů, tak si řekneš, ve fitku budu mít svaly a spálím špek, v knihovně přečtu knihy, .. co získám tady ? Špatnou náladu :D To je set sakra drahá špatná nálada. [quote="pid:64585, uid:106"]Emócie sa nemajú ignorovať[/quote] Neignoruji je, ale nenchám se jimi ovládat anebudu na jejich základě činit rozhodnutí. Muž má a musí být logicky a konat pevná logická rozhodnutí. Na emoce jsou tu ženy. Ony si mohou dovolit nechat se unášet emocimu, rptože mají po svém boku muže, o kterého se pak mohlou opřít jako o skálu, když je to unese na "rozbouřené moře". [quote="pid:64585, uid:106"]Láska nevylučuje logiku. Ale logika veľa krát vylučuje lásku.[/quote] Nemyslím si, že pokud, tak budiž. [quote="pid:64585, uid:106"]Nakoniec dám jednu otázku pre @Quilgen "Čo je to podľa teba láska?" Napovieda[/quote] Ptáš se, ale hned mi podsouváš i svou "nápovědu". Zrovna čtu ZS 4 a když i tihle borci nedokázali popsat a říci co je Láska, tak já asi těžko, že ?! :D Proto se tím ani nesnažím zaobírat. Je to cosi mýtické, co nikdo neviděl a nepopsal, ale je to super. Něco jako létat na drakovi. Zmíním něco jiného a to je "Láskyplný vztah". "Láska na 1. pohled" je podle mě vzedmutí hormonů a neschopnost lidí. Láskyplný vztah není budován na hormonech a divokých emocích, ale na práci obou partnerů. Staví se jako dům cihla po cihle, společnými rozhovory a diskuzemi, zážitky, výlety a intimními chvilkami 1 po druhé. Když se šlechtici ve středověku brali, tak taky kolikrát viděli nevěstu/ženicha na svatbě poprvé, když tak 2. v životě a i přesto často vybudovali láskyplný vztah. [quote="pid:64598, uid:623"]Vo všeobecnosti: Úlohou muža je naplniť svoje poslanie a úlohou ženy je mu v naplnení jeho poslania pomôcť. To je naša slovanská tradícia.[/quote] Tesat do kamene ! [quote="pid:64615, uid:810"]nicméně Andrej na rozdíl od nejmenovaného diskutujícího na city nerezignoval[/quote] Já ne na nerezignoval. Rezignoval jsem na seznamky. [quote="pid:64632, uid:47"]bavíš sa o hovne. nikto, kto to vie Ti nebude niečo dokazovať.[/quote] To mluvíš o sobě. :) Já nikde nepožadoval žádný důkaz, jen jsem reagoval na nicneříkající planá slova "Magie je tam venku". [quote="pid:64632, uid:47"]hráš sa tu skoro na Ramba, výzbroj, výstroj, výcvik... ale v reálnej situácii by si zabil iného človeka? ver mi, nie je to také ľahké pre Človeka.... zase píšem o vlastnej skúsenosti....nie o niečom čo som čítal, alebo čo mi natrepali na nejakom komerčnom rýchlovýcviku...[/quote] Na nic si nehraji. Prostě popisuji fakty a tebe to evidentně strašně pálí. :) Kdybych si na něco hrál, tak budu popisovat kde jsem byl, co jsem děla, co umím... o ničem takové se nikde nebavím. Je jsem popsal čím se zabývám, co považuji za své přednosti a co mě baví. [quote="pid:64632, uid:47"]prajem Ti, aby Ťa zrážka s realitou naučila pokore[/quote] A třeba abych "pochopil, že ty máš pravdu" ? Já se srážím s realitou každý den. A tvrdých srážek jsem už několik měl a ty mě právě naučily... Nikomu a ničemu nevěřit, být vždy připraven na konflikt, nenechat se unášet emocemi a pohádkami o princeznách a podobnými nesmysly. :) Řešit věci pokud možno logicky, s chladnou hlavou a bez zbytečných emocí. Možná k tomu taky dospěješ. Ale možná budeš mít štěstí a bude pokračovat v pohádce a iluzi. [quote="pid:64632, uid:47"]lebo bez nej si tam kde práve si... vieš všetko najlepšie, lebo si čítal...[/quote] Já čerpal od lidí, kteří se daným věcem věnují 20 i více let. V podstatně je parafrázuji nebo přímo cituji, takže to co říkám jsou jejich slova. Nevycucal jsem si je z prstu nebo nepřečetl ve "Vlastě". Ale pokud si myslíš, že to víš lépe než oni, tak si nejsem jist, kdo tady potřebuje pokoru. ;)

Teda docela slusny lync sa tu spustil po prispevku Quilgena. A myslim, ze to myslel hodne dobre. Kde kdo tu analyzoval slovo po slove v jeho prispevku. Zasnem. Sam mam 49, opat som sam a premyslam jak sa dnes len tak zoznamit? Dufam, ze na KSB fore su ludia co asi kritickym myslenim dospeli k uzaveru, ze mRNA vakcinka nemusis byt zrovna bezpecna. Aj ked ju pozname dlho, povodny zamer bolo pouzitie u onko onemocneni ( aspon pokial som sa ja v tom zorientoval). Avsak pouzila sa mozno maximalne vraj asi 3000x pred C19, coz sa prakticky povazuje za ziadne odskusanie. Cize to co sa spustilo pri C19, to je proste mimo a loteria, skoro suhlasim zo slovom holokaust. A chapem, ze hodne fajn ludi kapitulovalo a prijalo vakcinu pod tlakom v praci a samozrejme zo strachu. Proste to sa nic neda robit. Aj ked nevieme ake su skutocne ucinky a nasledne pripadne nasledky. Aj tak nam to dava pravo sa nad pripadnym vyberom partnera s tymto parametrom proste zamysliet. Keby tu bola rozsirena ina infekcna nemoc, priklad HIV / povedzme v 30% populacie. Tak ake uvahy by ste mali pri pripadnom styku? Hm? A my proste pokial ide o vakcinu jednoducho nevieme. Iba sem tam sa docitame dost znepokujujuce informacie.

Tak na lynč už jsem zvyklý. Začalo to se zš a je to dodnes.
Hrdě jsem ho vždy přežil. Naučil se nic si z toho nedělat a nemít rád lidi obecně. Žiju si sám a jsme v klidu.


Právě to je také problém. Poslední info od CDC ukazuje, že to Pfizer způsobuje AIDS a měi už připravenou velkovýrobu testů na AIDS smile proč asi ?! Takže pokud někdo chce hrát "ruskou ruletu", tak jeho věc, já se obejdu.


Dokonca niekedy len tak premyslam, co ked sa spoznate s niekym kdo dlhodobo zil s clovekom po vakcine? Co to obnasa? Prenieslo sa nieco na toho cloveka, alebo nie? Vymenat telnych tekutin a tak dale...

To je ještě horší úvaha, protože já řeším jen jestli je dotyčná očkovaný s tvou už aby jsi hledal pannu. smile
Ty máš rád život na obtížnost HardCore, že ?! smile


V podstatě s tebou souhlasím. Vidím to asi takto. Já investuji další 2 roky do sebe. Více čtení, tréninku a učení ruštiny a pak se uvidí.
To už buď budu za paranoika, který "zbytečně" poslal super holku k vodě (v tom případě dobře mi tak) nebo tady bude totální průser po hromadných zdravotních problémech a já se vyhnul velkému problému. V obou případech budu v klidu, protože pokud jsem se mýlil, tak mám o hodně více potencionálních partnerek. Pokud ne, tak jsem udělal dobře a dál se tím budu moct řídit + už jen proto, že jsem neočkovaný, tak budu vyhledávaný neočkovanýma. (a naopak; ženy <=> muži)


[quote=&quot;pid:64651, uid:952&quot;]Teda docela slusny lync sa tu spustil po prispevku Quilgena. A myslim, ze to myslel hodne dobre. Kde kdo tu analyzoval slovo po slove v jeho prispevku. Zasnem. Sam mam 49, opat som sam a premyslam jak sa dnes len tak zoznamit? Dufam, ze na KSB fore su ludia co asi kritickym myslenim dospeli k uzaveru, ze mRNA vakcinka nemusis byt zrovna bezpecna. Aj ked ju pozname dlho, povodny zamer bolo pouzitie u onko onemocneni ( aspon pokial som sa ja v tom zorientoval). Avsak pouzila sa mozno maximalne vraj asi 3000x pred C19, coz sa prakticky povazuje za ziadne odskusanie. Cize to co sa spustilo pri C19, to je proste mimo a loteria, skoro suhlasim zo slovom holokaust. A chapem, ze hodne fajn ludi kapitulovalo a prijalo vakcinu pod tlakom v praci a samozrejme zo strachu. Proste to sa nic neda robit. Aj ked nevieme ake su skutocne ucinky a nasledne pripadne nasledky. Aj tak nam to dava pravo sa nad pripadnym vyberom partnera s tymto parametrom proste zamysliet. Keby tu bola rozsirena ina infekcna nemoc, priklad HIV / povedzme v 30% populacie. Tak ake uvahy by ste mali pri pripadnom styku? Hm? A my proste pokial ide o vakcinu jednoducho nevieme. Iba sem tam sa docitame dost znepokujujuce informacie.[/quote] Tak na lynč už jsem zvykl&yacute;. Začalo to se z&scaron; a je to dodnes. Hrdě jsem ho vždy přežil. Naučil se nic si z toho nedělat a nem&iacute;t r&aacute;d lidi obecně. Žiju si s&aacute;m a jsme v klidu. Pr&aacute;vě to je tak&eacute; probl&eacute;m. Posledn&iacute; info od CDC ukazuje, že to Pfizer způsobuje AIDS a měi už připravenou velkov&yacute;robu testů na AIDS :D proč asi ?! Takže pokud někdo chce hr&aacute;t &quot;ruskou ruletu&quot;, tak jeho věc, j&aacute; se obejdu. [quote=&quot;pid:64651, uid:952&quot;]Dokonca niekedy len tak premyslam, co ked sa spoznate s niekym kdo dlhodobo zil s clovekom po vakcine? Co to obnasa? Prenieslo sa nieco na toho cloveka, alebo nie? Vymenat telnych tekutin a tak dale...[/quote] To je je&scaron;tě hor&scaron;&iacute; &uacute;vaha, protože j&aacute; ře&scaron;&iacute;m jen jestli je dotyčn&aacute; očkovan&yacute; s tvou už aby jsi hledal pannu. :D Ty m&aacute;&scaron; r&aacute;d život na obt&iacute;žnost HardCore, že ?! :D V podstatě s tebou souhlas&iacute;m. Vid&iacute;m to asi takto. J&aacute; investuji dal&scaron;&iacute; 2 roky do sebe. V&iacute;ce čten&iacute;, tr&eacute;ninku a učen&iacute; ru&scaron;tiny a pak se uvid&iacute;. To už buď budu za paranoika, kter&yacute; &quot;zbytečně&quot; poslal super holku k vodě (v tom př&iacute;padě dobře mi tak) nebo tady bude tot&aacute;ln&iacute; průser po hromadn&yacute;ch zdravotn&iacute;ch probl&eacute;mech a j&aacute; se vyhnul velk&eacute;mu probl&eacute;mu. V obou př&iacute;padech budu v klidu, protože pokud jsem se m&yacute;lil, tak m&aacute;m o hodně v&iacute;ce potencion&aacute;ln&iacute;ch partnerek. Pokud ne, tak jsem udělal dobře a d&aacute;l se t&iacute;m budu moct ř&iacute;dit + už jen proto, že jsem neočkovan&yacute;, tak budu vyhled&aacute;van&yacute; neočkovan&yacute;ma. (a naopak; ženy &lt;=&gt; muži)

Dokonca niekedy len tak premyslam, co ked sa spoznate s niekym kdo dlhodobo zil s clovekom po vakcine? Co to obnasa? Prenieslo sa nieco na toho cloveka, alebo nie? Vymenat telnych tekutin a tak dale...


To je ještě horší úvaha, protože já řeším jen jestli je dotyčná očkovaný s tvou už aby jsi hledal pannu. smile
Ty máš rád život na obtížnost HardCore, že ?! smile


Situácia nás donúti vrátiť sa k tradícii našich predkov. Sex až po svadbe a jeden partner na celý život. Čo je to telegónia nemusím vysvetľovať, ale v krátkosti. Žena je energeticky naprogramovaná prvým sexuálnym partnerom a jej deti s ďalšími partnermi majú charakterové a charakteristické vlastnosti prvého partnera bez ohľadu na to, že genetický materiál (spermie) poskytol niekto iný.


[quote=&quot;pid:64651, uid:952&quot;]Dokonca niekedy len tak premyslam, co ked sa spoznate s niekym kdo dlhodobo zil s clovekom po vakcine? Co to obnasa? Prenieslo sa nieco na toho cloveka, alebo nie? Vymenat telnych tekutin a tak dale...[/quote] [quote=&quot;pid:64656, uid:518&quot;]To je je&scaron;tě hor&scaron;&iacute; &uacute;vaha, protože j&aacute; ře&scaron;&iacute;m jen jestli je dotyčn&aacute; očkovan&yacute; s tvou už aby jsi hledal pannu. smile Ty m&aacute;&scaron; r&aacute;d život na obt&iacute;žnost HardCore, že ?! smile[/quote] Situ&aacute;cia n&aacute;s don&uacute;ti vr&aacute;tiť sa k trad&iacute;cii na&scaron;ich predkov. Sex až po svadbe a jeden partner na cel&yacute; život. Čo je to teleg&oacute;nia nemus&iacute;m vysvetľovať, ale v kr&aacute;tkosti. Žena je energeticky naprogramovan&aacute; prv&yacute;m sexu&aacute;lnym partnerom a jej deti s ďal&scaron;&iacute;mi partnermi maj&uacute; charakterov&eacute; a charakteristick&eacute; vlastnosti prv&eacute;ho partnera bez ohľadu na to, že genetick&yacute; materi&aacute;l (spermie) poskytol niekto in&yacute;.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 22. 3. 2022 o 16:20

Očkovaná ne. Tímto neotvírám diskuzi , ale ukončuji ji (co se mě týče).

plne suhlasím. Ani kamarádke sa nečudujem,že chce len neočkovaného partnera nájst.
- Lin Ty už máš svoje deti , aj partnera. Ale ak dnešný mladý človek chce zdravú rodinu, tak sa ja vobec nedivím, že hladá nezaočkovaného partnera .


  • Ved kolko materialov sme čítali všetci tu, o tom aké vedlajšie učínky majú tieto covid vakcíny. Len ako to rozhodí dievčátám menstruaciu, mužom oslabí sperma ,či oslabí sa imunita , krvné zrazeniny atd atd...A to píšem tie "jemnejšie" vedlajšie účinky .
  • a ako sa očkovaní chovali k neočkovaným ? Len polroka dozadu. Tiež mám v rodine očkovaných.ale tí sa dištancovali od nás. Nie my od nich.

[quote=&quot;pid:64652, uid:518&quot;]Očkovan&aacute; ne. T&iacute;mto neotv&iacute;r&aacute;m diskuzi , ale ukončuji ji (co se mě t&yacute;če).[/quote] plne suhlas&iacute;m. Ani kamar&aacute;dke sa nečudujem,že chce len neočkovan&eacute;ho partnera n&aacute;jst. -** Lin** Ty už m&aacute;&scaron; svoje deti , aj partnera. Ale ak dne&scaron;n&yacute; mlad&yacute; človek chce zdrav&uacute; rodinu, tak sa ja vobec nediv&iacute;m, že hlad&aacute; nezaočkovan&eacute;ho partnera . - Ved kolko materialov sme č&iacute;tali v&scaron;etci tu, o tom ak&eacute; vedlaj&scaron;ie uč&iacute;nky maj&uacute; tieto covid vakc&iacute;ny. Len ako to rozhod&iacute; dievč&aacute;t&aacute;m menstruaciu, mužom oslab&iacute; sperma , či oslab&iacute; sa imunita , krvn&eacute; zrazeniny atd atd...A to p&iacute;&scaron;em tie &quot;jemnej&scaron;ie&quot; vedlaj&scaron;ie &uacute;činky . - a ako sa očkovan&iacute; chovali k neočkovan&yacute;m ? Len polroka dozadu. Tiež m&aacute;m v rodine očkovan&yacute;ch.ale t&iacute; sa di&scaron;tancovali od n&aacute;s. Nie my od nich.
Upravené 22. 3. 2022 o 16:35

doporucuju, tohle nerikat na prvnim rande.

smile smile smile to až po porode smile ale dobré po šetinedělí


[quote=&quot;pid:64403, uid:347&quot;]doporucuju, tohle nerikat na prvnim rande.[/quote] :D :D :D to až po porode :D ale dobr&eacute; po &scaron;etineděl&iacute;

Sam mam 49, opat som sam a premyslam jak sa dnes len tak zoznamit?


Keď na niečo prídeš, daj vedieť.


Pokiaľ ide o kategóriu do 30, odporúčam sa motať okolo pedagogických fakúlt, niečo na spôsob elementárna a predškolská pedagogika (to je škôlka a prvý stupeň ZŠ). Je tam taká rôznorodá skupina študentiek u externistov - skupina učiteliek stredného veku, ktoré si dopĺňajú vzdelanie, potom kategória ako ja, čo chce zmeniť v strednom veku smerovanie a potom skupina mladých dievčat, ktoré študujú externe, pretože už pracujú, zväčša v MŠ (teda majú radi deti a väčšina z nich deti aj chce), pochopila som, že to je zväčša z finančných dôvodov. A mnoho sa už povydávalo a majú aj deti, tieto Vám samozrejme neodporúčam, ale my už chodíme do školy 5. rok.


Ja pravidelne ponúkam svojim známym, čo sa chcú zoznámiť, že ma môžu ísť zapísať. Ináč máme aj spolužiaka jeden kus, 40tnik rozvedený, počas korony som ho nevidela 2 roky, medzitým sa počet detí z jedného zvýšil na 3, jedno vyženené a jedno spoločné bábätko. Takže ide to. To na odľahčenie.


[quote=&quot;pid:64651, uid:952&quot;]Sam mam 49, opat som sam a premyslam jak sa dnes len tak zoznamit?[/quote] Keď na niečo pr&iacute;de&scaron;, daj vedieť. Pokiaľ ide o kateg&oacute;riu do 30, odpor&uacute;čam sa motať okolo pedagogick&yacute;ch fak&uacute;lt, niečo na sp&ocirc;sob element&aacute;rna a pred&scaron;kolsk&aacute; pedagogika (to je &scaron;k&ocirc;lka a prv&yacute; stupeň Z&Scaron;). Je tam tak&aacute; r&ocirc;znorod&aacute; skupina &scaron;tudentiek u externistov - skupina učiteliek stredn&eacute;ho veku, ktor&eacute; si dopĺňaj&uacute; vzdelanie, potom kateg&oacute;ria ako ja, čo chce zmeniť v strednom veku smerovanie a potom skupina mlad&yacute;ch dievčat, ktor&eacute; &scaron;tuduj&uacute; externe, pretože už pracuj&uacute;, zv&auml;č&scaron;a v M&Scaron; (teda maj&uacute; radi deti a v&auml;č&scaron;ina z nich deti aj chce), pochopila som, že to je zv&auml;č&scaron;a z finančn&yacute;ch d&ocirc;vodov. A mnoho sa už povyd&aacute;valo a maj&uacute; aj deti, tieto V&aacute;m samozrejme neodpor&uacute;čam, ale my už chod&iacute;me do &scaron;koly 5. rok. Ja pravidelne pon&uacute;kam svojim zn&aacute;mym, čo sa chc&uacute; zozn&aacute;miť, že ma m&ocirc;žu &iacute;sť zap&iacute;sať. In&aacute;č m&aacute;me aj spolužiaka jeden kus, 40tnik rozveden&yacute;, počas korony som ho nevidela 2 roky, medzit&yacute;m sa počet det&iacute; z jedn&eacute;ho zv&yacute;&scaron;il na 3, jedno vyženen&eacute; a jedno spoločn&eacute; b&aacute;b&auml;tko. Takže ide to. To na odľahčenie.

Hm, budeš vyhledávanej třeba očkovancema, který budou lhát, jak se nenechali a určitě jsou neočkovaný, protože když budeme počítat s nejhorším scénářem a začne se to sypat, tak mi věř, že lidi začnou lhát a najednou tady bude 150% neočkovanejch, pak do toho spadneš jedna dvě a hlavně si nemysli, že je na něčem nachytáš “nebyla jsem na dovolený, nemohla jsem do divadla atd.” Jak to chceš lustrovat? Jedině s ní jít na krevní obraz a udělat test na AIDS. Asi tak, kvalitně tu společnost rozjebali, to se jim musí nechat, šmejdi.


že jsem neočkovaný, tak budu vyhledávaný neočkovanýma. (a naopak; ženy <=> muži)


Hm, bude&scaron; vyhled&aacute;vanej třeba očkovancema, kter&yacute; budou lh&aacute;t, jak se nenechali a určitě jsou neočkovan&yacute;, protože když budeme poč&iacute;tat s nejhor&scaron;&iacute;m sc&eacute;n&aacute;řem a začne se to sypat, tak mi věř, že lidi začnou lh&aacute;t a najednou tady bude 150% neočkovanejch, pak do toho spadne&scaron; jedna dvě a hlavně si nemysli, že je na něčem nachyt&aacute;&scaron; &ldquo;nebyla jsem na dovolen&yacute;, nemohla jsem do divadla atd.&rdquo; Jak to chce&scaron; lustrovat? Jedině s n&iacute; j&iacute;t na krevn&iacute; obraz a udělat test na AIDS. Asi tak, kvalitně tu společnost rozjebali, to se jim mus&iacute; nechat, &scaron;mejdi. [quote=&quot;pid:64656, uid:518&quot;]že jsem neočkovan&yacute;, tak budu vyhled&aacute;van&yacute; neočkovan&yacute;ma. (a naopak; ženy &lt;=&gt; muži)[/quote]
Upravené 22. 3. 2022 o 17:02

máme aj spolužiaka jeden kus


Jeden kus? To je niečo ako "ľudský zdroj"? Dúfam, že deti nepočítate na kusy, ale na počet žiakov a študentov. smile


[quote=&quot;pid:64672, uid:273&quot;]m&aacute;me aj spolužiaka jeden kus[/quote] Jeden kus? To je niečo ako &quot;ľudsk&yacute; zdroj&quot;? D&uacute;fam, že deti nepoč&iacute;tate na kusy, ale na počet žiakov a &scaron;tudentov. ;)
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 22. 3. 2022 o 17:06

Jeden kus? To je niečo ako "ľudský zdroj"?


Nemyslela som to tak, na Pedagogickej je študent muž výnimka, sú ročníky, kde nie je ani jeden, zvlášť na tomto odbore. Mohla som to napísať aj v počte jeden, nemyslela som to nejako zle, chcela som zdôrazniť, že bol sám medzi 70 spolužiačkami.


[quote=&quot;pid:64674, uid:623&quot;]Jeden kus? To je niečo ako &quot;ľudsk&yacute; zdroj&quot;?[/quote] Nemyslela som to tak, na Pedagogickej je &scaron;tudent muž v&yacute;nimka, s&uacute; ročn&iacute;ky, kde nie je ani jeden, zvl&aacute;&scaron;ť na tomto odbore. Mohla som to nap&iacute;sať aj v počte jeden, nemyslela som to nejako zle, chcela som zd&ocirc;razniť, že bol s&aacute;m medzi 70 spolužiačkami.

nemyslela som to nejako zle, chcela som zdôrazniť, že bol sám medzi 70 spolužiačkami.


Chápem, len mi to udrelo do očí. Lebo dnes je všetko možné. Napríklad dieťa na vodítku ako pes.


[quote=&quot;pid:64675, uid:273&quot;]nemyslela som to nejako zle, chcela som zd&ocirc;razniť, že bol s&aacute;m medzi 70 spolužiačkami.[/quote] Ch&aacute;pem, len mi to udrelo do oč&iacute;. Lebo dnes je v&scaron;etko možn&eacute;. Napr&iacute;klad [dieťa na vod&iacute;tku ako pes](https://www.mojevideo.sk/video/367f7/co_to_je_sluchadla.html).
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 22. 3. 2022 o 17:11

Takže balíš buchtu, aniž by jsi o ni měl zjištěné informace...


Mne zase udrelo do očí toto @Ogar Valach , čo je v kontexte tohto vlákna asi väčší prešľap. Toto by som ja v živote nedovolila povedať, že buchta.. nanajvýš týpek, keď už tak. Viem, že to si nepísal Ty, ja neviem presne posúdiť, aký význam to má v češtine, ale lichotivé to asi nebude. V slovenčine sa to v takomto význame nepoužíva, či áno?

Napríklad dieťa na vodítku ako pes.


No aj toto sa rieši na mamičkovských fórach, hlavne u mám dvojčiat. Ja som toto zavrhla hneď, ale boli mamičky, čo si to pochvaľovali.


Ako vyraziť niekde s dvojročnými dvojičkami sama (napr. na ihrisko, ktoré sú resp. pred 7 rokmi boli v Ba neohradené), chce športovú kondíciu, komunikačné schopnosti a organizačný talent pre zabezpečení bezpečnosti detí, Ti poviem. Ale ako som už povedala, mne to príde nedôstojné, ale ťažko súdiť.


[quote=&quot;pid:64652, uid:518&quot;]Takže bal&iacute;&scaron; buchtu, aniž by jsi o ni měl zji&scaron;těn&eacute; informace...[/quote] Mne zase udrelo do oč&iacute; toto @Ogar Valach , čo je v kontexte tohto vl&aacute;kna asi v&auml;č&scaron;&iacute; pre&scaron;ľap. Toto by som ja v živote nedovolila povedať, že buchta.. nanajv&yacute;&scaron; t&yacute;pek, keď už tak. Viem, že to si nep&iacute;sal Ty, ja neviem presne pos&uacute;diť, ak&yacute; v&yacute;znam to m&aacute; v če&scaron;tine, ale lichotiv&eacute; to asi nebude. V slovenčine sa to v takomto v&yacute;zname nepouž&iacute;va, či &aacute;no? [quote=&quot;pid:64676, uid:623&quot;]Napr&iacute;klad dieťa na vod&iacute;tku ako pes.[/quote] No aj toto sa rie&scaron;i na mamičkovsk&yacute;ch f&oacute;rach, hlavne u m&aacute;m dvojčiat. Ja som toto zavrhla hneď, ale boli mamičky, čo si to pochvaľovali. Ako vyraziť niekde s dvojročn&yacute;mi dvojičkami sama (napr. na ihrisko, ktor&eacute; s&uacute; resp. pred 7 rokmi boli v Ba neohraden&eacute;), chce &scaron;portov&uacute; kond&iacute;ciu, komunikačn&eacute; schopnosti a organizačn&yacute; talent pre zabezpečen&iacute; bezpečnosti det&iacute;, Ti poviem. Ale ako som už povedala, mne to pr&iacute;de ned&ocirc;stojn&eacute;, ale ťažko s&uacute;diť.
Upravené 22. 3. 2022 o 17:21

Například 30kč za zprávu => 100 holek 3000,- => jedna odepíše. Z těch co odepíšou tak z 10 je jedno rande => 1 rande tě najednou stojí 30 000,- Tak a teď mi řekni, že mám dál randit Nice
(Tohle byl jen příklad, tolik bych za to nikdy nedal tak zoufalý nejsem.)

Si docela bystrý a vtipný. Máš potenciál. Ak máš chuť tak odporúčam pár kníh od Leva. https://www.klex.ru/kqg Áno sú všetky v azbuke po rusky, ty ako IT by si nemal mať problém sa naučiť nový jazyk, syntax sémantiku. Myslím si, že v knihe Да здравствует человек в мире Любви.pdf.pdf je veľa informácií, ktoré ti chýbajú k lepšiemu pohľadu na svet (lebo aj mne chýbali). Prípadne Lev má kanál na youtube. https://www.youtube.com/channel/UCRn8xkpVv7rS8sLKsTJB6ug/videos
Isto sa ti nebude chcieť počúvať hodiné traktáty ale má tam aj krátke videjká do 10 min, s veľmi užitočnou informáciou. Skús. Ak to nebude tvoj štýl, nebude ťa to zaujímať, tak nevadí.


[quote=&quot;pid:64652, uid:518&quot;]Např&iacute;klad 30kč za zpr&aacute;vu =&gt; 100 holek 3000,- =&gt; jedna odep&iacute;&scaron;e. Z těch co odep&iacute;&scaron;ou tak z 10 je jedno rande =&gt; 1 rande tě najednou stoj&iacute; 30 000,- Tak a teď mi řekni, že m&aacute;m d&aacute;l randit Nice (Tohle byl jen př&iacute;klad, tolik bych za to nikdy nedal tak zoufal&yacute; nejsem.)[/quote] Si docela bystr&yacute; a vtipn&yacute;. M&aacute;&scaron; potenci&aacute;l. Ak m&aacute;&scaron; chuť tak odpor&uacute;čam p&aacute;r kn&iacute;h od Leva. https://www.klex.ru/kqg &Aacute;no s&uacute; v&scaron;etky v azbuke po rusky, ty ako IT by si nemal mať probl&eacute;m sa naučiť nov&yacute; jazyk, syntax s&eacute;mantiku. Mysl&iacute;m si, že v knihe Да здравствует человек в мире Любви.pdf.pdf je veľa inform&aacute;ci&iacute;, ktor&eacute; ti ch&yacute;baj&uacute; k lep&scaron;iemu pohľadu na svet (lebo aj mne ch&yacute;bali). Pr&iacute;padne Lev m&aacute; kan&aacute;l na youtube. https://www.youtube.com/channel/UCRn8xkpVv7rS8sLKsTJB6ug/videos Isto sa ti nebude chcieť poč&uacute;vať hodin&eacute; trakt&aacute;ty ale m&aacute; tam aj kr&aacute;tke videjk&aacute; do 10 min, s veľmi užitočnou inform&aacute;ciou. Sk&uacute;s. Ak to nebude tvoj &scaron;t&yacute;l, nebude ťa to zauj&iacute;mať, tak nevad&iacute;.

Já bych ty hodinové traktáty na YT sledoval už kvůli té překrásné ženě, co s ním vede hovor smile


J&aacute; bych ty hodinov&eacute; trakt&aacute;ty na YT sledoval už kvůli t&eacute; překr&aacute;sn&eacute; ženě, co s n&iacute;m vede hovor :D

Situácia nás donúti vrátiť sa k tradícii našich predkov. Sex až po svadbe a jeden partner na celý život. Čo je to telegónia nemusím vysvetľovať, ale v krátkosti. Žena je energeticky naprogramovaná prvým sexuálnym partnerom a jej deti s ďalšími partnermi majú charakterové a charakteristické vlastnosti prvého partnera bez ohľadu na to, že genetický materiál (spermie) poskytol niekto iný.

Kéž by. Ale to by se nelíbilo mnohým, kteří "chtějí emoce" a prvně "lásku" a city a potom se teprve optat, jestli druhá polovička chce děti a jak si představuje budoucnost...


[quote=&quot;pid:64664, uid:623&quot;]Situ&aacute;cia n&aacute;s don&uacute;ti vr&aacute;tiť sa k trad&iacute;cii na&scaron;ich predkov. Sex až po svadbe a jeden partner na cel&yacute; život. Čo je to teleg&oacute;nia nemus&iacute;m vysvetľovať, ale v kr&aacute;tkosti. Žena je energeticky naprogramovan&aacute; prv&yacute;m sexu&aacute;lnym partnerom a jej deti s ďal&scaron;&iacute;mi partnermi maj&uacute; charakterov&eacute; a charakteristick&eacute; vlastnosti prv&eacute;ho partnera bez ohľadu na to, že genetick&yacute; materi&aacute;l (spermie) poskytol niekto in&yacute;.[/quote] K&eacute;ž by. Ale to by se nel&iacute;bilo mnoh&yacute;m, kteř&iacute; &quot;chtěj&iacute; emoce&quot; a prvně &quot;l&aacute;sku&quot; a city a potom se teprve optat, jestli druh&aacute; polovička chce děti a jak si představuje budoucnost...

Pokiaľ ide o kategóriu do 30, odporúčam sa motať okolo pedagogických fakúlt, niečo na spôsob elementárna a predškolská pedagogika (to je škôlka a prvý stupeň ZŠ). Je tam taká rôznorodá skupina študentiek u externistov - skupina učiteliek stredného veku, ktoré si dopĺňajú vzdelanie, potom kategória ako ja, čo chce zmeniť v strednom veku smerovanie a potom skupina mladých dievčat, ktoré študujú externe, pretože už pracujú, zväčša v MŠ (teda majú radi deti a väčšina z nich deti aj chce), pochopila som, že to je zväčša z finančných dôvodov. A mnoho sa už povydávalo a majú aj deti, tieto Vám samozrejme neodporúčam, ale my už chodíme do školy 5. rok.

Super, sice nevím kde dřív skočit, ale mohl bych třeba postávat před školou jen tak hodiny a zkoušet tam odchytit náhodné kolemjdoucí studentky a balit je smile Vůbec nebudu vypadat jak nějaký úchylák smile Doufám, že takhle jsi to nemyslela...


A pokud jde o to, že mám jít studovat dálkově nějakou vš, proto abych mohl někde potkat holku, tak nevim, co z těch 2 možností je víc přitažené za vlasy. Jasně, pokud to někdo přímo chce (to studium), tak je to dobré vedlejší efekt, že se může seznámit, ale určitě si nepůjdu dělat vš jen proto, abych se seznámil smile


Hm, budeš vyhledávanej třeba očkovancema, který budou lhát, jak se nenechali a určitě jsou neočkovaný, protože když budeme počítat s nejhorším scénářem a začne se to sypat, tak mi věř, že lidi začnou lhát a najednou tady bude 150% neočkovanejch, pak do toho spadneš jedna dvě a hlavně si nemysli, že je na něčem nachytáš “nebyla jsem na dovolený, nemohla jsem do divadla atd.” Jak to chceš lustrovat? Jedině s ní jít na krevní obraz a udělat test na AIDS. Asi tak, kvalitně tu společnost rozjebali, to se jim musí nechat, šmejdi.


Je to věc vůle, odhodlání a důmyslu, ale je pravda, že to bude rozhodně složitý oříšek.
Mimochodem, ty databáze očkování nejsou "nedobytné pevnosti" smile


buchta

Jsou Samice, to je biologická klasifikace
a podle chování a jiných parametrů se pak dají dělit na dívky, slečny, buchty, dámy, ženy, ...


například:
623a4295cebe9
Nevyjadřuji se takto plošně o všech smile .
A jsou i horší exempláře a horší názvy. Bohužel jsem měl tu "čest". Dnešní vš v ČR jsou divoké místo, jak jsem již psal výše...


Si docela bystrý a vtipný. Máš potenciál. Ak máš chuť tak odporúčam pár kníh od Leva.

Můžu se podívat, ale mám v pořadníku jiné věci a je jich hodně.
O jedné tady asi napíšu, protože by to tady taky kdekomu prospělo...


[quote=&quot;pid:64672, uid:273&quot;]Pokiaľ ide o kateg&oacute;riu do 30, odpor&uacute;čam sa motať okolo pedagogick&yacute;ch fak&uacute;lt, niečo na sp&ocirc;sob element&aacute;rna a pred&scaron;kolsk&aacute; pedagogika (to je &scaron;k&ocirc;lka a prv&yacute; stupeň Z&Scaron;). Je tam tak&aacute; r&ocirc;znorod&aacute; skupina &scaron;tudentiek u externistov - skupina učiteliek stredn&eacute;ho veku, ktor&eacute; si dopĺňaj&uacute; vzdelanie, potom kateg&oacute;ria ako ja, čo chce zmeniť v strednom veku smerovanie a potom skupina mlad&yacute;ch dievčat, ktor&eacute; &scaron;tuduj&uacute; externe, pretože už pracuj&uacute;, zv&auml;č&scaron;a v M&Scaron; (teda maj&uacute; radi deti a v&auml;č&scaron;ina z nich deti aj chce), pochopila som, že to je zv&auml;č&scaron;a z finančn&yacute;ch d&ocirc;vodov. A mnoho sa už povyd&aacute;valo a maj&uacute; aj deti, tieto V&aacute;m samozrejme neodpor&uacute;čam, ale my už chod&iacute;me do &scaron;koly 5. rok.[/quote] Super, sice nev&iacute;m kde dř&iacute;v skočit, ale mohl bych třeba post&aacute;vat před &scaron;kolou jen tak hodiny a zkou&scaron;et tam odchytit n&aacute;hodn&eacute; kolemjdouc&iacute; studentky a balit je :D Vůbec nebudu vypadat jak nějak&yacute; &uacute;chyl&aacute;k :D Douf&aacute;m, že takhle jsi to nemyslela... A pokud jde o to, že m&aacute;m j&iacute;t studovat d&aacute;lkově nějakou v&scaron;, proto abych mohl někde potkat holku, tak nevim, co z těch 2 možnost&iacute; je v&iacute;c přitažen&eacute; za vlasy. Jasně, pokud to někdo př&iacute;mo chce (to studium), tak je to dobr&eacute; vedlej&scaron;&iacute; efekt, že se může sezn&aacute;mit, ale určitě si nepůjdu dělat v&scaron; jen proto, abych se sezn&aacute;mil :D [quote=&quot;pid:64673, uid:633&quot;]Hm, bude&scaron; vyhled&aacute;vanej třeba očkovancema, kter&yacute; budou lh&aacute;t, jak se nenechali a určitě jsou neočkovan&yacute;, protože když budeme poč&iacute;tat s nejhor&scaron;&iacute;m sc&eacute;n&aacute;řem a začne se to sypat, tak mi věř, že lidi začnou lh&aacute;t a najednou tady bude 150% neočkovanejch, pak do toho spadne&scaron; jedna dvě a hlavně si nemysli, že je na něčem nachyt&aacute;&scaron; &ldquo;nebyla jsem na dovolen&yacute;, nemohla jsem do divadla atd.&rdquo; Jak to chce&scaron; lustrovat? Jedině s n&iacute; j&iacute;t na krevn&iacute; obraz a udělat test na AIDS. Asi tak, kvalitně tu společnost rozjebali, to se jim mus&iacute; nechat, &scaron;mejdi.[/quote] Je to věc vůle, odhodl&aacute;n&iacute; a důmyslu, ale je pravda, že to bude rozhodně složit&yacute; oř&iacute;&scaron;ek. Mimochodem, ty datab&aacute;ze očkov&aacute;n&iacute; nejsou &quot;nedobytn&eacute; pevnosti&quot; ;) [quote=&quot;pid:64678, uid:273&quot;]buchta[/quote] Jsou Samice, to je biologick&aacute; klasifikace a podle chov&aacute;n&iacute; a jin&yacute;ch parametrů se pak daj&iacute; dělit na d&iacute;vky, slečny, buchty, d&aacute;my, ženy, ... např&iacute;klad: ![623a4295cebe9](serve/attachment&amp;path=623a4295cebe9) Nevyjadřuji se takto plo&scaron;ně o v&scaron;ech ;) . A jsou i hor&scaron;&iacute; exempl&aacute;ře a hor&scaron;&iacute; n&aacute;zvy. Bohužel jsem měl tu &quot;čest&quot;. Dne&scaron;n&iacute; v&scaron; v ČR jsou divok&eacute; m&iacute;sto, jak jsem již psal v&yacute;&scaron;e... [quote=&quot;pid:64690, uid:106&quot;]Si docela bystr&yacute; a vtipn&yacute;. M&aacute;&scaron; potenci&aacute;l. Ak m&aacute;&scaron; chuť tak odpor&uacute;čam p&aacute;r kn&iacute;h od Leva.[/quote] Můžu se pod&iacute;vat, ale m&aacute;m v pořadn&iacute;ku jin&eacute; věci a je jich hodně. O jedn&eacute; tady asi nap&iacute;&scaron;u, protože by to tady taky kdekomu prospělo...

S neznámou holkou, se "jen tak" nebavím a ani nijak jinak. Nemám kdy a nemám jak.
A ani to nevyhledávám.


Nu, zkus nad tím ještě popřemýšlet.
A říci si, že není kam spěchat, není hned nutné najít tu pravou.
Ale že zároveň proč se dívek-mladých žen tak stranit?


Taky jsem nikdy nebyl příznivcem toho, abych se účastnil aktivit jen proto, že tam je většina holek je šance...cokoliv.


Skoro vždycky, když jsem se bavil s dívkou, o kterou měla zájem spousta mužů a ona mi byla ochotna svůj čas věnovat i proto, že jsem to prostě měl "na salámu"...věděla, že se z toho nezblázním, pokud se se mnou bavit nebude. Že ji opravdu nehodlám zoufale nahánět.
Ale že zároveň si myslím, že se s ní dobře povídá a je fajn.


Rozumíš mi?


A když to bude osudové setkání, neboj se, náklonnost bude vzájemná.
Nemusí být hned nějak silně, třeba si můžete napoprvé i vynadat a ono se to obrátí, ale to už jsou tisíce možností. :-)


Hlavně příliš nenahánět a neklást podmínky jako kdyby šlo o podmínky kapitulace.


Tady je vidět, že jsi to vlákno vůbec nečetl.

Odpovídal jsem na příspěvky postupně.


Souhlas a proto každou partnerku lustruji více jak BIS, abych jí mohl věřit. smile

Je důležité si vše důležité bez nátlaku říkat a pak nemusí mít nikdo nervy. smile


Zase překrucování mých slov

Nu ale uznej, že to tak může vyznít a tudíž i odradit.


že někdo ho mentálně vyměnil rovnou za realitu.

Zatím ne. Stále na stínových klonech jen pracuji.


Kľudne mi napíš, neboj sa baliť Ťa nebudem, som starý dinosaurus na Teba - mám úctyhodných 41 smile.


Stala se mi taková zajímavá novina,
pochopí to všichni, nejen moje rodina,
šel jsem mezi lidi, náladu si zvednout
a nějaká holka v tramvaji mě pustila sednout,
no tak jsem hned volal známý, musíme to probrat,
zvedla to její sestra a nastal ten obrat,
začala mně vykat, no musim si zvykat,
když v tom ve sluchátku najednou slyšim ji říkat,
je tu nějakej starej chlap, šel čekat ven před dům,
podle mě mu může být tak asi 27,
tak to jsem musel zasáhnout a bránit svojí čest,
já jsem přece mnohem mladší, je mi 26.
smile


Lenže za také prepašovanie by ich stihol trest za porušenie Konov Všehomíra. Takto s tým ľudia súhlasili (dokonca podpisovali súhlas), takže zo strany Konov nedošlo k porušeniu a žiadny trest sa na organizátorov a realizátorov neznesie. Temná strana veľmi dobre pozná Kony a prakticky nikdy ich neporušuje (porušujú ich iba nižšie riadiace štruktúry). Aby si chápal tieto veci, nesmieš zakrnieť len pri KSB.


Jinými slovy, "Temná strana" balancuje na hranici Božího dopuštění.


Ano, pokud se bavíš s 30, tak ta není stydlivka a konverzuje hned a otevřeně, ale to není moje kategorie zájmů

No jo...nejupřímnější komplimenty od cizích žen (většinou v práci) jsem dostal tak od žen kolem 50 a to mi ještě 30 nebylo i když už se to blíží.
Některé mě docela rozesmály, ale zároveň potěšily.


Akorát nevím, co je špatně na tom, že ty mladší jsou nesmělé? :-)


Dávam do pozornosti tento (tématický) článok, určite ho mnohí poznajú, ale na osvieženie...
http://leva-net.webnode.cz/products/manzelstva-sa-uzatvaraju-v-nebesiach/

Četl jsem ho, když vyšel a moc se mi líbil.
Doporučuji. smile


ze mRNA vakcinka nemusis byt zrovna bezpecna

Kdo zde tvrdí, že bezpečné jsou?


V práci vidím sníženou imunitu v praxi...a je to smutné.
Co dělat, to nevím.
Určitě bych si mohl kopnout...
Ale o očkování už nemluvím vůbec, ani slovo.


Například mi vadí kočky

Já si třeba kočku rád pohladím (myslím čtyřnohé zvíře), ale doma bych takového sabotážníka též nechtěl...i když...někdy si říkám...není spíše i chyba v těch lidech, co kočky nezvládají?


A hádat se s ní nemá cenu ani o splachování záchodu, takže politika nebo očkování...

smile


Kéž by. Ale to by se nelíbilo mnohým, kteří "chtějí emoce" a prvně "lásku" a city a potom se teprve optat, jestli druhá polovička chce děti a jak si představuje budoucnost...

Budu opakovat, co již bylo řečeno a co tě samozřejmě už napadnout muselo, nicméně, stejně to řeknu - zkus používat jak emoce, tak logiku vyváženě.


[quote=&quot;pid:64565, uid:518&quot;]S nezn&aacute;mou holkou, se &quot;jen tak&quot; nebav&iacute;m a ani nijak jinak. Nem&aacute;m kdy a nem&aacute;m jak. A ani to nevyhled&aacute;v&aacute;m.[/quote] Nu, zkus nad t&iacute;m je&scaron;tě popřem&yacute;&scaron;let. A ř&iacute;ci si, že nen&iacute; kam spěchat, nen&iacute; hned nutn&eacute; naj&iacute;t tu pravou. Ale že z&aacute;roveň proč se d&iacute;vek-mlad&yacute;ch žen tak stranit? Taky jsem nikdy nebyl př&iacute;znivcem toho, abych se &uacute;častnil aktivit jen proto, že tam je vět&scaron;ina holek je &scaron;ance...cokoliv. Skoro vždycky, když jsem se bavil s d&iacute;vkou, o kterou měla z&aacute;jem spousta mužů a ona mi byla ochotna svůj čas věnovat i proto, že jsem to prostě měl &quot;na sal&aacute;mu&quot;...věděla, že se z toho nezbl&aacute;zn&iacute;m, pokud se se mnou bavit nebude. Že ji opravdu nehodl&aacute;m zoufale nah&aacute;nět. Ale že z&aacute;roveň si mysl&iacute;m, že se s n&iacute; dobře pov&iacute;d&aacute; a je fajn. Rozum&iacute;&scaron; mi? A když to bude osudov&eacute; setk&aacute;n&iacute;, neboj se, n&aacute;klonnost bude vz&aacute;jemn&aacute;. Nemus&iacute; b&yacute;t hned nějak silně, třeba si můžete napoprv&eacute; i vynadat a ono se to obr&aacute;t&iacute;, ale to už jsou tis&iacute;ce možnost&iacute;. :-) Hlavně př&iacute;li&scaron; nenah&aacute;nět a nekl&aacute;st podm&iacute;nky jako kdyby &scaron;lo o podm&iacute;nky kapitulace. [quote=&quot;pid:64565, uid:518&quot;]Tady je vidět, že jsi to vl&aacute;kno vůbec nečetl.[/quote] Odpov&iacute;dal jsem na př&iacute;spěvky postupně. [quote=&quot;pid:64565, uid:518&quot;]Souhlas a proto každou partnerku lustruji v&iacute;ce jak BIS, abych j&iacute; mohl věřit. smile[/quote] Je důležit&eacute; si v&scaron;e důležit&eacute; bez n&aacute;tlaku ř&iacute;kat a pak nemus&iacute; m&iacute;t nikdo nervy. :) [quote=&quot;pid:64565, uid:518&quot;]Zase překrucov&aacute;n&iacute; m&yacute;ch slov[/quote] Nu ale uznej, že to tak může vyzn&iacute;t a tud&iacute;ž i odradit. [quote=&quot;pid:64565, uid:518&quot;]že někdo ho ment&aacute;lně vyměnil rovnou za realitu.[/quote] Zat&iacute;m ne. St&aacute;le na st&iacute;nov&yacute;ch klonech jen pracuji. [quote=&quot;pid:64567, uid:45&quot;]Kľudne mi nap&iacute;&scaron;, neboj sa baliť Ťa nebudem, som star&yacute; dinosaurus na Teba - m&aacute;m &uacute;ctyhodn&yacute;ch 41 smile.[/quote] Stala se mi takov&aacute; zaj&iacute;mav&aacute; novina, pochop&iacute; to v&scaron;ichni, nejen moje rodina, &scaron;el jsem mezi lidi, n&aacute;ladu si zvednout a nějak&aacute; holka v tramvaji mě pustila sednout, no tak jsem hned volal zn&aacute;m&yacute;, mus&iacute;me to probrat, zvedla to jej&iacute; sestra a nastal ten obrat, začala mně vykat, no musim si zvykat, když v tom ve sluch&aacute;tku najednou sly&scaron;im ji ř&iacute;kat, je tu nějakej starej chlap, &scaron;el čekat ven před dům, podle mě mu může b&yacute;t tak asi 27, **tak to jsem musel zas&aacute;hnout a br&aacute;nit svoj&iacute; čest, j&aacute; jsem přece mnohem mlad&scaron;&iacute;, je mi 26.** :D [quote=&quot;pid:64595, uid:623&quot;]Lenže za tak&eacute; prepa&scaron;ovanie by ich stihol trest za poru&scaron;enie Konov V&scaron;ehom&iacute;ra. Takto s t&yacute;m ľudia s&uacute;hlasili (dokonca podpisovali s&uacute;hlas), takže zo strany Konov nedo&scaron;lo k poru&scaron;eniu a žiadny trest sa na organiz&aacute;torov a realiz&aacute;torov neznesie. Temn&aacute; strana veľmi dobre pozn&aacute; Kony a prakticky nikdy ich neporu&scaron;uje (poru&scaron;uj&uacute; ich iba niž&scaron;ie riadiace &scaron;trukt&uacute;ry). Aby si ch&aacute;pal tieto veci, nesmie&scaron; zakrnieť len pri KSB.[/quote] Jin&yacute;mi slovy, &quot;Temn&aacute; strana&quot; balancuje na hranici Bož&iacute;ho dopu&scaron;těn&iacute;. [quote=&quot;pid:64623, uid:518&quot;]Ano, pokud se bav&iacute;&scaron; s 30, tak ta nen&iacute; stydlivka a konverzuje hned a otevřeně, ale to nen&iacute; moje kategorie z&aacute;jmů[/quote] No jo...nejupř&iacute;mněj&scaron;&iacute; komplimenty od ciz&iacute;ch žen (vět&scaron;inou v pr&aacute;ci) jsem dostal tak od žen kolem 50 a to mi je&scaron;tě 30 nebylo i když už se to bl&iacute;ž&iacute;. Někter&eacute; mě docela rozesm&aacute;ly, ale z&aacute;roveň potě&scaron;ily. Akor&aacute;t nev&iacute;m, co je &scaron;patně na tom, že ty mlad&scaron;&iacute; jsou nesměl&eacute;? :-) [quote=&quot;pid:64649, uid:868&quot;]D&aacute;vam do pozornosti tento (t&eacute;matick&yacute;) čl&aacute;nok, určite ho mnoh&iacute; poznaj&uacute;, ale na osvieženie... http://leva-net.webnode.cz/products/manzelstva-sa-uzatvaraju-v-nebesiach/[/quote] Četl jsem ho, když vy&scaron;el a moc se mi l&iacute;bil. Doporučuji. :) [quote=&quot;pid:64651, uid:952&quot;]ze mRNA vakcinka nemusis byt zrovna bezpecna[/quote] Kdo zde tvrd&iacute;, že bezpečn&eacute; jsou? V pr&aacute;ci vid&iacute;m sn&iacute;ženou imunitu v praxi...a je to smutn&eacute;. Co dělat, to nev&iacute;m. Určitě bych si mohl kopnout... Ale o očkov&aacute;n&iacute; už nemluv&iacute;m vůbec, ani slovo. [quote=&quot;pid:64652, uid:518&quot;]Např&iacute;klad mi vad&iacute; kočky[/quote] J&aacute; si třeba kočku r&aacute;d pohlad&iacute;m (mysl&iacute;m čtyřnoh&eacute; zv&iacute;ře), ale doma bych takov&eacute;ho sabot&aacute;žn&iacute;ka t&eacute;ž nechtěl...i když...někdy si ř&iacute;k&aacute;m...nen&iacute; sp&iacute;&scaron;e i chyba v těch lidech, co kočky nezvl&aacute;daj&iacute;? [quote=&quot;pid:64652, uid:518&quot;]A h&aacute;dat se s n&iacute; nem&aacute; cenu ani o splachov&aacute;n&iacute; z&aacute;chodu, takže politika nebo očkov&aacute;n&iacute;...[/quote] :D [quote=&quot;pid:64730, uid:518&quot;]K&eacute;ž by. Ale to by se nel&iacute;bilo mnoh&yacute;m, kteř&iacute; &quot;chtěj&iacute; emoce&quot; a prvně &quot;l&aacute;sku&quot; a city a potom se teprve optat, jestli druh&aacute; polovička chce děti a jak si představuje budoucnost...[/quote] Budu opakovat, co již bylo řečeno a co tě samozřejmě už napadnout muselo, nicm&eacute;ně, stejně to řeknu - zkus použ&iacute;vat jak emoce, tak logiku vyv&aacute;ženě.

Ináč Quilgene, naco vlastne chceš vzťah, keď v každom príspevku zdôrazňujem, že nemas čas? Máš ani nie 30 a v každom príspevku zdoraznujes ako nemas čas.


@JS22 ti dobre radi zmeniť pristup, či nie? Tvoj doterajší pristup k úspechu neviedol, tak ale treba v tom pokracovat, keď sa to zopakuje ešte 50x, tak výstup bude iný? Či ako to hovorí klasik? Že je pochabé robiť veci tým istým spôsobom a očakávať iný výsledok.

Ja som nikde nepísala, že máš študovať diaľkovo. Vieš ako vôbec diaľkové štúdium prebieha? Mimochodom, to že sa zapises, neznamená, že to musis skončiť. To bol len tip, môžeš tam zablúdiť, aby si zavesil na nástenku inzerát, isielna Študijné pre info, proste čokoľvek. Treba zapojiť trochu aj fantáziu, to sa pri balení hodí:-)


Já si třeba kočku rád pohladím (myslím čtyřnohé zvíře), ale doma bych takového sabotážníka též nechtěl...i když...někdy si říkám...není spíše i chyba v těch lidech, co kočky nezvládají?


toto má pobavilo. Napisem niečo, čo sa Tebe páčiť nebude. Skus si slovo kocka (4 nohy) nahradiť kocka (zena). To môže vypovedať o tom ako to v kútiku duše s tymi ženami máš. To je nevedomá úroveň. Ale ty máš všetko pod kontrolou, Teba sa to netýka:-)


Úprimne, už to pisali viacerí, mal by sa zamerať na seba. To, že si emócie potlačil, je síce pekne, ale oni nezmizli. Sú v Tebe, nespracovane a ovplyvňujú Tvoju tvorbu ne nevedomej úrovni.


In&aacute;č Quilgene, naco vlastne chce&scaron; vzťah, keď v každom pr&iacute;spevku zd&ocirc;razňujem, že nemas čas? M&aacute;&scaron; ani nie 30 a v každom pr&iacute;spevku zdoraznujes ako nemas čas. @JS22 ti dobre radi zmeniť pristup, či nie? Tvoj doteraj&scaron;&iacute; pristup k &uacute;spechu neviedol, tak ale treba v tom pokracovat, keď sa to zopakuje e&scaron;te 50x, tak v&yacute;stup bude in&yacute;? Či ako to hovor&iacute; klasik? Že je pochab&eacute; robiť veci t&yacute;m ist&yacute;m sp&ocirc;sobom a očak&aacute;vať in&yacute; v&yacute;sledok. Ja som nikde nep&iacute;sala, že m&aacute;&scaron; &scaron;tudovať diaľkovo. Vie&scaron; ako v&ocirc;bec diaľkov&eacute; &scaron;t&uacute;dium prebieha? Mimochodom, to že sa zapises, neznamen&aacute;, že to musis skončiť. To bol len tip, m&ocirc;že&scaron; tam zabl&uacute;diť, aby si zavesil na n&aacute;stenku inzer&aacute;t, isielna &Scaron;tudijn&eacute; pre info, proste čokoľvek. Treba zapojiť trochu aj fant&aacute;ziu, to sa pri balen&iacute; hod&iacute;:-) [quote=&quot;pid:64739, uid:181&quot;]J&aacute; si třeba kočku r&aacute;d pohlad&iacute;m (mysl&iacute;m čtyřnoh&eacute; zv&iacute;ře), ale doma bych takov&eacute;ho sabot&aacute;žn&iacute;ka t&eacute;ž nechtěl...i když...někdy si ř&iacute;k&aacute;m...nen&iacute; sp&iacute;&scaron;e i chyba v těch lidech, co kočky nezvl&aacute;daj&iacute;?[/quote] toto m&aacute; pobavilo. Napisem niečo, čo sa Tebe p&aacute;čiť nebude. Skus si slovo kocka (4 nohy) nahradiť kocka (zena). To m&ocirc;že vypovedať o tom ako to v k&uacute;tiku du&scaron;e s tymi ženami m&aacute;&scaron;. To je nevedom&aacute; &uacute;roveň. Ale ty m&aacute;&scaron; v&scaron;etko pod kontrolou, Teba sa to net&yacute;ka:-) &Uacute;primne, už to pisali viacer&iacute;, mal by sa zamerať na seba. To, že si em&oacute;cie potlačil, je s&iacute;ce pekne, ale oni nezmizli. S&uacute; v Tebe, nespracovane a ovplyvňuj&uacute; Tvoju tvorbu ne nevedomej &uacute;rovni.

toto má pobavilo. Napisem niečo, čo sa Tebe páčiť nebude. Skus si slovo kocka (4 nohy) nahradiť kocka (zena). To môže vypovedať o tom ako to v kútiku duše s tymi ženami máš.

Teď nevím, co by se mi mělo nelíbit. :-)
Stejně si nejsem jist, jak přesně jsi to myslela.


Pokud to, co si myslíš, je pravda, tak tu nebudu rozhazovat rukama a plivat kolem sebe jako Otec Školastikus a pokud to pravda není, tak stejně nebylo na jaké kuří oko šlápnout.


Když to čtu ještě jednou - tak, hm.
Pokud myslíš kočkou sebestřednou atraktivní ženu, tak ty si jen tak venku nehladím.
I když netvrdím, že bych se nikdy nepodíval. :-)
Co se týče čtyřnohého zvířete, jde o to, že mi na kočkách vadí, že lezou všude možně vysoko, shazují věci a rozbíjejí je...
Bych pak musel být jak Homer Simpson "Ty jeden mrňavej...!" smile
A to fakt nechci.


[quote=&quot;pid:64740, uid:273&quot;]toto m&aacute; pobavilo. Napisem niečo, čo sa Tebe p&aacute;čiť nebude. Skus si slovo kocka (4 nohy) nahradiť kocka (zena). To m&ocirc;že vypovedať o tom ako to v k&uacute;tiku du&scaron;e s tymi ženami m&aacute;&scaron;.[/quote] Teď nev&iacute;m, co by se mi mělo nel&iacute;bit. :-) Stejně si nejsem jist, jak přesně jsi to myslela. Pokud to, co si mysl&iacute;&scaron;, je pravda, tak tu nebudu rozhazovat rukama a plivat kolem sebe jako Otec &Scaron;kolastikus a pokud to pravda nen&iacute;, tak stejně nebylo na jak&eacute; kuř&iacute; oko &scaron;l&aacute;pnout. Když to čtu je&scaron;tě jednou - tak, hm. Pokud mysl&iacute;&scaron; kočkou sebestřednou atraktivn&iacute; ženu, tak ty si jen tak venku nehlad&iacute;m. I když netvrd&iacute;m, že bych se nikdy nepod&iacute;val. :-) Co se t&yacute;če čtyřnoh&eacute;ho zv&iacute;řete, jde o to, že mi na kočk&aacute;ch vad&iacute;, že lezou v&scaron;ude možně vysoko, shazuj&iacute; věci a rozb&iacute;jej&iacute; je... Bych pak musel b&yacute;t jak Homer Simpson &quot;Ty jeden mrňavej...!&quot; :D A to fakt nechci.

Co se týče čtyřnohého zvířete, jde o to, že mi na kočkách vadí, že lezou všude možně vysoko, shazují věci a rozbíjejí je..


ja myslela, že to písal Quilgen. Nevadi…623ac6f84410b


takze toto patrilo primárne jemu: toto má pobavilo. Napisem niečo, čo sa Tebe páčiť nebude. Skus si slovo kocka (4 nohy) nahradiť kocka (zena). To môže vypovedať o tom ako to v kútiku duše s tymi ženami máš. To je nevedomá úroveň. Ale ty máš všetko pod kontrolou, Teba sa to netýka:-)


tak caro nechceného, prepáč….
Je to z jednej zaujímavej knihy:
623ac7b91d402


To nie je primárne o mačkách:-)


[quote=&quot;pid:64742, uid:181&quot;]Co se t&yacute;če čtyřnoh&eacute;ho zv&iacute;řete, jde o to, že mi na kočk&aacute;ch vad&iacute;, že lezou v&scaron;ude možně vysoko, shazuj&iacute; věci a rozb&iacute;jej&iacute; je..[/quote] ja myslela, že to p&iacute;sal Quilgen. Nevadi&hellip;![623ac6f84410b](serve/attachment&amp;path=623ac6f84410b) takze toto patrilo prim&aacute;rne jemu: toto m&aacute; pobavilo. Napisem niečo, čo sa Tebe p&aacute;čiť nebude. Skus si slovo kocka (4 nohy) nahradiť kocka (zena). To m&ocirc;že vypovedať o tom ako to v k&uacute;tiku du&scaron;e s tymi ženami m&aacute;&scaron;. To je nevedom&aacute; &uacute;roveň. Ale ty m&aacute;&scaron; v&scaron;etko pod kontrolou, Teba sa to net&yacute;ka:-) tak caro nechcen&eacute;ho, prep&aacute;č&hellip;. Je to z jednej zauj&iacute;mavej knihy: ![623ac7b91d402](serve/attachment&amp;path=623ac7b91d402) To nie je prim&aacute;rne o mačk&aacute;ch:-)
Upravené 23. 3. 2022 o 08:28

Nu, zkus nad tím ještě popřemýšlet.

Už jen čekám, až začnete "zpytuj se ze svých hříchů". smile


A říci si, že není kam spěchat, není hned nutné najít tu pravou.
Ale že zároveň proč se dívek-mladých žen tak stranit?

Takže casual sex ? To mi radí někdo z komunity KSB ? Jako, vážně ?


Protože nemám čas ? Protože si s nimi nemám co říci ? Protože mě nezajímají ?


Skoro vždycky, když jsem se bavil s dívkou, o kterou měla zájem spousta mužů a ona mi byla ochotna svůj čas věnovat i proto, že jsem to prostě měl "na salámu"...věděla, že se z toho nezblázním, pokud se se mnou bavit nebude. Že ji opravdu nehodlám zoufale nahánět.

Takže mi dáváš zapravdu, že je třeba přístup chladně logický a ne emocionální. Děkuji. => v momentě kdy projeví chlap emoce před tím, než to udělá žena, žena ztrácí zájem


Rozumíš mi?

Rozumím, souhlasíš s mou pozicí.


A když to bude osudové setkání, neboj se, náklonnost bude vzájemná.
Nemusí být hned nějak silně, třeba si můžete napoprvé i vynadat a ono se to obrátí, ale to už jsou tisíce možností. :-)

Proč má tady pořád někdo potřebu jednat, jako kdybych seděl schovaný pod stolem ?!
Nebojím se. Prostě to pro mě nemá návratovou hodnotu, kterou bych považoval za dostatečnou.


Hlavně příliš nenahánět a neklást podmínky jako kdyby šlo o podmínky kapitulace.

Zase překrucování mých slov, nikoho nenaháním ani nekladu podmínky "kapitulace".
Mám od partnerky požadavky a ty předložím. Ber nebo nech být. Je nesmysl chodit na rande s někým, o kom po měsíci nebo 2 zjistím, že s ní nejsem kompatibilní.


Odpovídal jsem na příspěvky postupně.

Evidentně špatně


Je důležité si vše důležité bez nátlaku říkat a pak nemusí mít nikdo nervy.

Všichni lžou, jak říkal House a měl pravdu.
Proto se ptám, ale většinou na to, co jsem si už zjistil a pozoruji, jestli mi řekne pravdu.


Akorát nevím, co je špatně na tom, že ty mladší jsou nesmělé? :-)

Překroucení slov číslo ?! Já jen vysvětloval, jaký jsi řekl nesmysl a podložil ho argumentem.
Tady jsi můj argument potvrdil, ale zase dál překroutil to co říkám...


Budu opakovat, co již bylo řečeno a co tě samozřejmě už napadnout muselo, nicméně, stejně to řeknu - zkus používat jak emoce, tak logiku vyváženě.

Opět nesmysl. Pokud ti emoce říkají jeď na červenou a rozum na zelenou, tak hodně štěstí s emocemi...


[quote=&quot;pid:64739, uid:181&quot;]Nu, zkus nad t&iacute;m je&scaron;tě popřem&yacute;&scaron;let.[/quote] Už jen ček&aacute;m, až začnete &quot;zpytuj se ze sv&yacute;ch hř&iacute;chů&quot;. :D [quote=&quot;pid:64739, uid:181&quot;]A ř&iacute;ci si, že nen&iacute; kam spěchat, nen&iacute; hned nutn&eacute; naj&iacute;t tu pravou. Ale že z&aacute;roveň proč se d&iacute;vek-mlad&yacute;ch žen tak stranit?[/quote] Takže casual sex ? To mi rad&iacute; někdo z komunity KSB ? Jako, v&aacute;žně ? Protože nem&aacute;m čas ? Protože si s nimi nem&aacute;m co ř&iacute;ci ? Protože mě nezaj&iacute;maj&iacute; ? [quote=&quot;pid:64739, uid:181&quot;]Skoro vždycky, když jsem se bavil s d&iacute;vkou, o kterou měla z&aacute;jem spousta mužů a ona mi byla ochotna svůj čas věnovat i proto, že jsem to prostě měl &quot;na sal&aacute;mu&quot;...věděla, že se z toho nezbl&aacute;zn&iacute;m, pokud se se mnou bavit nebude. Že ji opravdu nehodl&aacute;m zoufale nah&aacute;nět.[/quote] Takže mi d&aacute;v&aacute;&scaron; zapravdu, že je třeba př&iacute;stup chladně logick&yacute; a ne emocion&aacute;ln&iacute;. Děkuji. =&gt; v momentě kdy projev&iacute; chlap emoce před t&iacute;m, než to uděl&aacute; žena, žena ztr&aacute;c&iacute; z&aacute;jem [quote=&quot;pid:64739, uid:181&quot;]Rozum&iacute;&scaron; mi?[/quote] Rozum&iacute;m, souhlas&iacute;&scaron; s mou pozic&iacute;. [quote=&quot;pid:64739, uid:181&quot;]A když to bude osudov&eacute; setk&aacute;n&iacute;, neboj se, n&aacute;klonnost bude vz&aacute;jemn&aacute;. Nemus&iacute; b&yacute;t hned nějak silně, třeba si můžete napoprv&eacute; i vynadat a ono se to obr&aacute;t&iacute;, ale to už jsou tis&iacute;ce možnost&iacute;. :-)[/quote] Proč m&aacute; tady poř&aacute;d někdo potřebu jednat, jako kdybych seděl schovan&yacute; pod stolem ?! Neboj&iacute;m se. Prostě to pro mě nem&aacute; n&aacute;vratovou hodnotu, kterou bych považoval za dostatečnou. [quote=&quot;pid:64739, uid:181&quot;]Hlavně př&iacute;li&scaron; nenah&aacute;nět a nekl&aacute;st podm&iacute;nky jako kdyby &scaron;lo o podm&iacute;nky kapitulace.[/quote] Zase překrucov&aacute;n&iacute; m&yacute;ch slov, nikoho nenah&aacute;n&iacute;m ani nekladu podm&iacute;nky &quot;kapitulace&quot;. M&aacute;m od partnerky požadavky a ty předlož&iacute;m. Ber nebo nech b&yacute;t. Je nesmysl chodit na rande s něk&yacute;m, o kom po měs&iacute;ci nebo 2 zjist&iacute;m, že s n&iacute; nejsem kompatibiln&iacute;. [quote=&quot;pid:64739, uid:181&quot;]Odpov&iacute;dal jsem na př&iacute;spěvky postupně.[/quote] Evidentně &scaron;patně [quote=&quot;pid:64739, uid:181&quot;]Je důležit&eacute; si v&scaron;e důležit&eacute; bez n&aacute;tlaku ř&iacute;kat a pak nemus&iacute; m&iacute;t nikdo nervy.[/quote] V&scaron;ichni lžou, jak ř&iacute;kal House a měl pravdu. Proto se pt&aacute;m, ale vět&scaron;inou na to, co jsem si už zjistil a pozoruji, jestli mi řekne pravdu. [quote=&quot;pid:64739, uid:181&quot;]Akor&aacute;t nev&iacute;m, co je &scaron;patně na tom, že ty mlad&scaron;&iacute; jsou nesměl&eacute;? :-)[/quote] Překroucen&iacute; slov č&iacute;slo ?! J&aacute; jen vysvětloval, jak&yacute; jsi řekl nesmysl a podložil ho argumentem. Tady jsi můj argument potvrdil, ale zase d&aacute;l překroutil to co ř&iacute;k&aacute;m... [quote=&quot;pid:64739, uid:181&quot;]Budu opakovat, co již bylo řečeno a co tě samozřejmě už napadnout muselo, nicm&eacute;ně, stejně to řeknu - zkus použ&iacute;vat jak emoce, tak logiku vyv&aacute;ženě.[/quote] Opět nesmysl. Pokud ti emoce ř&iacute;kaj&iacute; jeď na červenou a rozum na zelenou, tak hodně &scaron;těst&iacute; s emocemi...

Opět nesmysl. Pokud ti emoce říkají jeď na červenou a rozum na zelenou, tak hodně štěstí s emocemi...


Naopak, emoce jsou zásadním bodem v seznamování. Holka se cejtí, tak jak ty se cejtíš. Přebírá tvoje emoce.
Nemusíš nutně ze sebe dělat šaška, ale musí jí bejt s tebou dobře a příjemně. Pokud pojedeš takový ty shitstormy typu "How to be an Alpha male" a podobný hovadiny, jak bejt velkej "drsňák", tak si to užij, to bys musel mít charisma jako Clint Eastwood a hlavně jeho fame. Nicméně už jsi zde deklaroval, že o ničí rady nestojíš, všechno nejlíp víš, víš jak to na tom světě chodí nikdo ti nesahá ani po kotníky.


Já ti jenom řikám, že holky se chtěj bavit a pokud je jim s tebou dobře, tak se tě budou držet a pokud budeš vytvářet sexuální emoce v průměrnym rozhovoru, tak mi věř, že se na tebe na laděj a už nebudou myslet na nic jinýho - to ovšem pak dělej na tu tvojí "pravou", aby pak ta tvoje pravá si tě nezařadila do friend zony, ale jak řikám, všechno víš líp, takže moje rady ti k ničemu nebudou.


[quote=&quot;pid:64757, uid:518&quot;]Opět nesmysl. Pokud ti emoce ř&iacute;kaj&iacute; jeď na červenou a rozum na zelenou, tak hodně &scaron;těst&iacute; s emocemi...[/quote] Naopak, emoce jsou z&aacute;sadn&iacute;m bodem v seznamov&aacute;n&iacute;. Holka se cejt&iacute;, tak jak ty se cejt&iacute;&scaron;. Přeb&iacute;r&aacute; tvoje emoce. Nemus&iacute;&scaron; nutně ze sebe dělat &scaron;a&scaron;ka, ale mus&iacute; j&iacute; bejt s tebou dobře a př&iacute;jemně. Pokud pojede&scaron; takov&yacute; ty shitstormy typu &quot;How to be an Alpha male&quot; a podobn&yacute; hovadiny, jak bejt velkej &quot;drsň&aacute;k&quot;, tak si to užij, to bys musel m&iacute;t charisma jako Clint Eastwood a hlavně jeho fame. Nicm&eacute;ně už jsi zde deklaroval, že o nič&iacute; rady nestoj&iacute;&scaron;, v&scaron;echno nejl&iacute;p v&iacute;&scaron;, v&iacute;&scaron; jak to na tom světě chod&iacute; nikdo ti nesah&aacute; ani po kotn&iacute;ky. J&aacute; ti jenom řik&aacute;m, že holky se chtěj bavit a pokud je jim s tebou dobře, tak se tě budou držet a pokud bude&scaron; vytv&aacute;řet sexu&aacute;ln&iacute; emoce v průměrnym rozhovoru, tak mi věř, že se na tebe na laděj a už nebudou myslet na nic jin&yacute;ho - to ov&scaron;em pak dělej na tu tvoj&iacute; &quot;pravou&quot;, aby pak ta tvoje prav&aacute; si tě nezařadila do friend zony, ale jak řik&aacute;m, v&scaron;echno v&iacute;&scaron; l&iacute;p, takže moje rady ti k ničemu nebudou.

Opět nesmysl. Pokud ti emoce říkají jeď na červenou a rozum na zelenou, tak hodně štěstí s emocemi...
Pokud ve vztahu nebudeš projevovat emoce, žena od tebe nakonec odejde k tomu, kdo emoce projevovat bude. Vztah bez emocí je u ženy bezcenný i kdyby byla obklopena nevím jakým luxusem.


[quote=&quot;pid:64757, uid:518&quot;]Opět nesmysl. Pokud ti emoce ř&iacute;kaj&iacute; jeď na červenou a rozum na zelenou, tak hodně &scaron;těst&iacute; s emocemi...[/quote]Pokud ve vztahu nebude&scaron; projevovat emoce, žena od tebe nakonec odejde k tomu, kdo emoce projevovat bude. Vztah bez emoc&iacute; je u ženy bezcenn&yacute; i kdyby byla obklopena nev&iacute;m jak&yacute;m luxusem.

Ináč Quilgene, naco vlastne chceš vzťah, keď v každom príspevku zdôrazňujem, že nemas čas? Máš ani nie 30 a v každom príspevku zdoraznujes ako nemas čas.

Nemám čas na "balení". To není to samé jako vztah.
x1. Jak už jsem řekl a podložil to svou statistikou, sežere to strašně moc času a výsledek je nejistý
x2. Když jsem si dal na 3 roky pauzu a investoval to do sebe, tak jsem se rekvalifikoval, naučil programovat, našel si 2 nové práce, přečetl 3,5 ZS, naučil se trochu azbuku a pár slovíček. Zamakal ve fitku, atd.
Tu investici nejde ospravedlnit.
x3. Vztah zabere jasné množství času. Už někoho "mám" a stačí to s ní budovat. Cokoliv do toho investuji, tak se vrátí posílením vztahu.
Nemusím jít na 10 1. rande, ale jen na 1 a 1 2. a 1 3. ...


@JS22 ti dobre radi zmeniť pristup, či nie?

Ne, říká to co jsem už řekl já nebo naopak překrucuje slova a zvláštní "mentální gymnastikou" dochází k tomu, že mám pravdu a ani si to neuvědomuje.

Tvoj doterajší pristup k úspechu neviedol, tak ale treba v tom pokracovat, keď sa to zopakuje ešte 50x, tak výstup bude iný? Či ako to hovorí klasik? Že je pochabé robiť veci tým istým spôsobom a očakávať iný výsledok.

Zase nikdo neposlouchal...
Já už zkoušel "vaše" přístupy. Já vyzkoušel všechno možné a "můj" přístup právě vedl k "úspěchu"... Teprve když jsem přestal poslouchat rady "tetiček", tak jsem měl konečně sex a vztah, ale ty zkrachovaly, právě kvůli části přístupu, který vy radíte. Děkuji smile


Ja som nikde nepísala, že máš študovať diaľkovo.

Navrhovala jsi se "ochomejtat kolem pedagogické školy". Takže jak jsi to myslela ?
Nemám s tím nic společného, je to asi 50km od mého bydliště a nijak mě to nezajímá.
Takže jak se mám kolem toho "ochomejtat" ? Navíc jsi přímo napsala:
Pokiaľ ide o kategóriu do 30, odporúčam sa motať okolo pedagogických fakúlt, niečo na spôsob elementárna a predškolská pedagogika (to je škôlka a prvý stupeň ZŠ). Je tam taká rôznorodá skupina študentiek u externistov - skupina učiteliek stredného veku, ktoré si dopĺňajú vzdelanie, potom kategória ako ja, čo chce zmeniť v strednom veku smerovanie a potom skupina mladých dievčat, ktoré študujú externe, pretože už pracujú, zväčša v MŠ (teda majú radi deti a väčšina z nich deti aj chce), pochopila som, že to je zväčša z finančných dôvodov. A mnoho sa už povydávalo a majú aj deti, tieto Vám samozrejme neodporúčam, ale my už chodíme do školy 5. rok.


Mimochodom, to že sa zapises, neznamená, že to musis skončiť. To bol len tip, môžeš tam zablúdiť, aby si zavesil na nástenku inzerát, isielna Študijné pre info, proste čokoľvek. Treba zapojiť trochu aj fantáziu, to sa pri balení hodí:-)

Takže to tu doporučuješ hned v 2. větě znova smile Tak jsem schizofrenik já nebo ty ?! smile


  1. věta => kde to doporučuju ?
  2. věta => mohl bys to zkusit

 D
Ne nehodlám "zapojovat fantasii". Jak už jsem řekl. Nebudu se účastnit aktivit jen proto, abych (možná) potkal holku...


Úprimne, už to pisali viacerí, mal by sa zamerať na seba. To, že si emócie potlačil, je síce pekne, ale oni nezmizli. Sú v Tebe, nespracovane a ovplyvňujú Tvoju tvorbu ne nevedomej úrovni.

Opět překroucení významu. Netvářím se, že neexistují, jsem si jich velice dobře vědom, jen na jejich základě nekonám rozhodnutí.


[quote=&quot;pid:64740, uid:273&quot;]In&aacute;č Quilgene, naco vlastne chce&scaron; vzťah, keď v každom pr&iacute;spevku zd&ocirc;razňujem, že nemas čas? M&aacute;&scaron; ani nie 30 a v každom pr&iacute;spevku zdoraznujes ako nemas čas.[/quote] Nem&aacute;m čas na &quot;balen&iacute;&quot;. To nen&iacute; to sam&eacute; jako vztah. x1. Jak už jsem řekl a podložil to svou statistikou, sežere to stra&scaron;ně moc času a v&yacute;sledek je nejist&yacute; x2. Když jsem si dal na 3 roky pauzu a investoval to do sebe, tak jsem se rekvalifikoval, naučil programovat, na&scaron;el si 2 nov&eacute; pr&aacute;ce, přečetl 3,5 ZS, naučil se trochu azbuku a p&aacute;r slov&iacute;ček. Zamakal ve fitku, atd. Tu investici nejde ospravedlnit. x3. Vztah zabere jasn&eacute; množstv&iacute; času. Už někoho &quot;m&aacute;m&quot; a stač&iacute; to s n&iacute; budovat. Cokoliv do toho investuji, tak se vr&aacute;t&iacute; pos&iacute;len&iacute;m vztahu. Nemus&iacute;m j&iacute;t na 10 1. rande, ale jen na 1 a 1 2. a 1 3. ... [quote=&quot;pid:64740, uid:273&quot;]@JS22 ti dobre radi zmeniť pristup, či nie?[/quote] Ne, ř&iacute;k&aacute; to co jsem už řekl j&aacute; nebo naopak překrucuje slova a zvl&aacute;&scaron;tn&iacute; &quot;ment&aacute;ln&iacute; gymnastikou&quot; doch&aacute;z&iacute; k tomu, že m&aacute;m pravdu a ani si to neuvědomuje. [quote=&quot;pid:64740, uid:273&quot;]Tvoj doteraj&scaron;&iacute; pristup k &uacute;spechu neviedol, tak ale treba v tom pokracovat, keď sa to zopakuje e&scaron;te 50x, tak v&yacute;stup bude in&yacute;? Či ako to hovor&iacute; klasik? Že je pochab&eacute; robiť veci t&yacute;m ist&yacute;m sp&ocirc;sobom a očak&aacute;vať in&yacute; v&yacute;sledok.[/quote] Zase nikdo neposlouchal... J&aacute; už zkou&scaron;el &quot;va&scaron;e&quot; př&iacute;stupy. J&aacute; vyzkou&scaron;el v&scaron;echno možn&eacute; a &quot;můj&quot; př&iacute;stup pr&aacute;vě vedl k &quot;&uacute;spěchu&quot;... Teprve když jsem přestal poslouchat rady &quot;tetiček&quot;, tak jsem měl konečně sex a vztah, ale ty zkrachovaly, pr&aacute;vě kvůli č&aacute;sti př&iacute;stupu, kter&yacute; vy rad&iacute;te. Děkuji :) [quote=&quot;pid:64740, uid:273&quot;]Ja som nikde nep&iacute;sala, že m&aacute;&scaron; &scaron;tudovať diaľkovo.[/quote] Navrhovala jsi se &quot;ochomejtat kolem pedagogick&eacute; &scaron;koly&quot;. Takže jak jsi to myslela ? Nem&aacute;m s t&iacute;m nic společn&eacute;ho, je to asi 50km od m&eacute;ho bydli&scaron;tě a nijak mě to nezaj&iacute;m&aacute;. Takže jak se m&aacute;m kolem toho &quot;ochomejtat&quot; ? Nav&iacute;c jsi př&iacute;mo napsala: [quote=&quot;pid:64672, uid:273&quot;]Pokiaľ ide o kateg&oacute;riu do 30, odpor&uacute;čam sa motať okolo pedagogick&yacute;ch fak&uacute;lt, niečo na sp&ocirc;sob element&aacute;rna a pred&scaron;kolsk&aacute; pedagogika (to je &scaron;k&ocirc;lka a prv&yacute; stupeň Z&Scaron;). Je tam tak&aacute; r&ocirc;znorod&aacute; skupina &scaron;tudentiek u externistov - skupina učiteliek stredn&eacute;ho veku, ktor&eacute; si dopĺňaj&uacute; vzdelanie, potom kateg&oacute;ria ako ja, čo chce zmeniť v strednom veku smerovanie a potom skupina mlad&yacute;ch dievčat, ktor&eacute; &scaron;tuduj&uacute; externe, pretože už pracuj&uacute;, zv&auml;č&scaron;a v M&Scaron; (teda maj&uacute; radi deti a v&auml;č&scaron;ina z nich deti aj chce), pochopila som, že to je zv&auml;č&scaron;a z finančn&yacute;ch d&ocirc;vodov. A mnoho sa už povyd&aacute;valo a maj&uacute; aj deti, tieto V&aacute;m samozrejme neodpor&uacute;čam, ale my už chod&iacute;me do &scaron;koly 5. rok.[/quote] [quote=&quot;pid:64740, uid:273&quot;]Mimochodom, to že sa zapises, neznamen&aacute;, že to musis skončiť. To bol len tip, m&ocirc;že&scaron; tam zabl&uacute;diť, aby si zavesil na n&aacute;stenku inzer&aacute;t, isielna &Scaron;tudijn&eacute; pre info, proste čokoľvek. Treba zapojiť trochu aj fant&aacute;ziu, to sa pri balen&iacute; hod&iacute;:-)[/quote] Takže to tu doporučuje&scaron; hned v 2. větě znova :D Tak jsem schizofrenik j&aacute; nebo ty ?! :D 1. věta =&gt; kde to doporučuju ? 2. věta =&gt; mohl bys to zkusit :D Ne nehodl&aacute;m &quot;zapojovat fantasii&quot;. Jak už jsem řekl. Nebudu se &uacute;častnit aktivit jen proto, abych (možn&aacute;) potkal holku... [quote=&quot;pid:64740, uid:273&quot;]&Uacute;primne, už to pisali viacer&iacute;, mal by sa zamerať na seba. To, že si em&oacute;cie potlačil, je s&iacute;ce pekne, ale oni nezmizli. S&uacute; v Tebe, nespracovane a ovplyvňuj&uacute; Tvoju tvorbu ne nevedomej &uacute;rovni.[/quote] Opět překroucen&iacute; v&yacute;znamu. Netv&aacute;ř&iacute;m se, že neexistuj&iacute;, jsem si jich velice dobře vědom, jen na jejich z&aacute;kladě nekon&aacute;m rozhodnut&iacute;.

tady ta debata s "Mr. Q", mi uz zacina pripominat rozhovory, ktere vedu s nekterymi lidmi:


1) "chci se naucit cizi jazyk, co pro to mam udelat"
2) "chci zhubnout, co pro to mam udelat"
3) "chci zmenit svuj zivot, nevim jak"
4) "chci zmenit job"


a kdyz tomu cloveku poradite... tak se dozvite:
nemam cas/mam rodinu, kde bych na to vzal cas/musim varit cele rodine, to se pak tezko hubne/ne, na fitko cas nemam/vstavat rano a jit cvicit, no tak to se mi nechce/koupil/a jsem si ucebnici, ale ja se nejak nedonutim se ucit/v malem meste se hleda tezko novy job ... etc.


fazit: pokud nezmenim neco sam/a u sebe, nemuzu cekat, ze se zmeni neco kolem me


tady ta debata s &quot;Mr. Q&quot;, mi uz zacina pripominat rozhovory, ktere vedu s nekterymi lidmi: 1) &quot;chci se naucit cizi jazyk, co pro to mam udelat&quot; 2) &quot;chci zhubnout, co pro to mam udelat&quot; 3) &quot;chci zmenit svuj zivot, nevim jak&quot; 4) &quot;chci zmenit job&quot; a kdyz tomu cloveku poradite... tak se dozvite: nemam cas/mam rodinu, kde bych na to vzal cas/musim varit cele rodine, to se pak tezko hubne/ne, na fitko cas nemam/vstavat rano a jit cvicit, no tak to se mi nechce/koupil/a jsem si ucebnici, ale ja se nejak nedonutim se ucit/v malem meste se hleda tezko novy job ... etc. fazit: pokud nezmenim neco sam/a u sebe, nemuzu cekat, ze se zmeni neco kolem me

Nemusíš nutně ze sebe dělat šaška, ale musí jí bejt s tebou dobře a příjemně.

To většinou je.


okud pojedeš takový ty shitstormy typu "How to be an Alpha male" a podobný hovadiny, jak bejt velkej "drsňák", tak si to užij, to bys musel mít charisma jako Clint Eastwood a hlavně jeho fame.

To spíš radí jiní experti tady. Fázi PUA už mám za sebou. Přinesla své ovoce, ale i své trny a posunul jsem se.
MGTOW, pak Alpha frame, a kdesi cosi. Vše mělo své ovoce a své "trny"...
Nakonec jsem dospěl jednoduchému rozuzlení:


Nechovej se jako Beta a Simp. Pracuj na sobě a měj co nabídnout => něco chceš a nic není zadarmo.
Měj jasné požadavky, co od partnerky chceš, koho tedy hledáš a koho ne (=> tím i kde atd.).
Rozhodni si priority a cíle a za tím jdi. Nevymýšlej pxxxxx. Normální holka se bude bavit normálně. Balící hlášky a "strategie" a nesmysly platí (požadují) na buchty, které nechceš. Zjisti jestli zapadá do tvé "cesty" a ty do její. Jestli máte stejné cíle.


Pokud ano, tak ok, pokud ne, tak ne. Žádné emoce, žádné slzy, žádná škoda. Sedíte si nebo ne. Jak prosté.
Je to rychlé, jednoduché, logické a funkční.
Vše ostatní bylo již vyzkoušeno a shledáno (po i pro odborné studie dostatečným počtem "vzorků"smile nefunkční.


Já ti jenom řikám, že holky se chtěj bavit a pokud je jim s tebou dobře, tak se tě budou držet a pokud budeš vytvářet sexuální emoce v průměrnym rozhovoru, tak mi věř, že se na tebe na laděj a už nebudou myslet na nic jinýho - to ovšem pak dělej na tu tvojí "pravou", aby pak ta tvoje pravá si tě nezařadila do friend zony, ale jak řikám, všechno víš líp, takže moje rady ti k ničemu nebudou.
Ano, já vím, přečetl jsem si o ženské psychologii i knihu. Dokonce jsem si přečetl i 2 knihy pro ženy jak balit muže... Abych poznal "nepřítele". smile
Já vím, jak vytvářet napětí a vášeň.
Rád bych opět připomněl, že jsme se na začátku bavili o očkování smile ...
A o 1. rande, takže pokud ji nechceš dostat do postele na 1. rande, tak bych to s tímhle nepřeháněl.


ale jak řikám, všechno víš líp, takže moje rady ti k ničemu nebudou.

Když mi tady všicni opakujete věci, které jsem už četl, ...
Jak by ste se tvářili vy, kdyby vám pořád někdo vysvětloval, že 2+2 je 4 a děla, že jste tupé hovada a nechápete to...


Pokud ve vztahu

Ve vztahu... Bavili jsme se o 1. rande.


O tomhle mluvím. smile
Diskuze začala o tom, že nechci naočkovanou, protože nehodlám ohrozit sebe (biologicky) a taky nechci budovat vztah s někým, s kým se pak budu muset rozejít, protože je neplodná a já chci děti. Myslím, že je milosrdnější ukončit to na 1. rande než po 3 letech vztahu smile ...


A zmutovalo to vašim přikrucováním mých slov a postojů v jakou si domněnku, že jsem robot bez emocí, který psychicky týrá holky a používá je jako hospodyňky nebo sexuální otrokyně.
Co bude zítra ? Jsem drak a unáším princezny ? smilesmile smilesmile Dost lidí mě tu tedy dost zklamalo... ale aspoň vím, na čem jsem a kdo je kdo. smile


Jen ještě upozorním, že můj problém není mít na rande úspěch, když už ji tam dostanu a stojí za to, tak to jde.
Tahle taky chtěla 2. rande a sama si o něj řekla. smile
Problém je, že 1. na seznamky musí být člověk fyzicky dost přitažlivý, jinak jsou ztráta času. Říkalo to dost lidí a já si to ověřil v praxi.
(proto to na nich balím)
A 2. najít v dané v dané kategorii 18-25 nekuřačku, co není děvka (viz když jsem mluvil o poměrech na vš), není očkovaná a chce děti a rodinu (a nechce ji po 30tce a kariéře), je dnes docela složitý úkol. To, že bychom si 100% rozuměli a byla "ideální" to jsem už dávno vzdal.
Stačí mi základní shoda. Musí smile


[quote=&quot;pid:64758, uid:633&quot;]Nemus&iacute;&scaron; nutně ze sebe dělat &scaron;a&scaron;ka, ale mus&iacute; j&iacute; bejt s tebou dobře a př&iacute;jemně.[/quote] To vět&scaron;inou je. [quote=&quot;pid:64758, uid:633&quot;]okud pojede&scaron; takov&yacute; ty shitstormy typu &quot;How to be an Alpha male&quot; a podobn&yacute; hovadiny, jak bejt velkej &quot;drsň&aacute;k&quot;, tak si to užij, to bys musel m&iacute;t charisma jako Clint Eastwood a hlavně jeho fame.[/quote] To sp&iacute;&scaron; rad&iacute; jin&iacute; experti tady. F&aacute;zi PUA už m&aacute;m za sebou. Přinesla sv&eacute; ovoce, ale i sv&eacute; trny a posunul jsem se. MGTOW, pak Alpha frame, a kdesi cosi. V&scaron;e mělo sv&eacute; ovoce a sv&eacute; &quot;trny&quot;... Nakonec jsem dospěl jednoduch&eacute;mu rozuzlen&iacute;: Nechovej se jako Beta a Simp. Pracuj na sobě a měj co nab&iacute;dnout =&gt; něco chce&scaron; a nic nen&iacute; zadarmo. Měj jasn&eacute; požadavky, co od partnerky chce&scaron;, koho tedy hled&aacute;&scaron; a koho ne (=&gt; t&iacute;m i kde atd.). Rozhodni si priority a c&iacute;le a za t&iacute;m jdi. Nevym&yacute;&scaron;lej pxxxxx. Norm&aacute;ln&iacute; holka se bude bavit norm&aacute;lně. Bal&iacute;c&iacute; hl&aacute;&scaron;ky a &quot;strategie&quot; a nesmysly plat&iacute; (požaduj&iacute;) na buchty, kter&eacute; nechce&scaron;. Zjisti jestli zapad&aacute; do tv&eacute; &quot;cesty&quot; a ty do jej&iacute;. Jestli m&aacute;te stejn&eacute; c&iacute;le. Pokud ano, tak ok, pokud ne, tak ne. Ž&aacute;dn&eacute; emoce, ž&aacute;dn&eacute; slzy, ž&aacute;dn&aacute; &scaron;koda. Sed&iacute;te si nebo ne. Jak prost&eacute;. Je to rychl&eacute;, jednoduch&eacute;, logick&eacute; a funkčn&iacute;. V&scaron;e ostatn&iacute; bylo již vyzkou&scaron;eno a shled&aacute;no (po i pro odborn&eacute; studie dostatečn&yacute;m počtem &quot;vzorků&quot;) nefunkčn&iacute;. [quote=&quot;pid:64758, uid:633&quot;]J&aacute; ti jenom řik&aacute;m, že holky se chtěj bavit a pokud je jim s tebou dobře, tak se tě budou držet a pokud bude&scaron; vytv&aacute;řet sexu&aacute;ln&iacute; emoce v průměrnym rozhovoru, tak mi věř, že se na tebe na laděj a už nebudou myslet na nic jin&yacute;ho - to ov&scaron;em pak dělej na tu tvoj&iacute; &quot;pravou&quot;, aby pak ta tvoje prav&aacute; si tě nezařadila do friend zony, ale jak řik&aacute;m, v&scaron;echno v&iacute;&scaron; l&iacute;p, takže moje rady ti k ničemu nebudou.[/quote]Ano, j&aacute; v&iacute;m, přečetl jsem si o žensk&eacute; psychologii i knihu. Dokonce jsem si přečetl i 2 knihy pro ženy jak balit muže... Abych poznal &quot;nepř&iacute;tele&quot;. ;) J&aacute; v&iacute;m, jak vytv&aacute;řet napět&iacute; a v&aacute;&scaron;eň. R&aacute;d bych opět připomněl, že jsme se na zač&aacute;tku bavili o očkov&aacute;n&iacute; :D ... A o 1. rande, takže pokud ji nechce&scaron; dostat do postele na 1. rande, tak bych to s t&iacute;mhle nepřeh&aacute;něl. [quote=&quot;pid:64758, uid:633&quot;]ale jak řik&aacute;m, v&scaron;echno v&iacute;&scaron; l&iacute;p, takže moje rady ti k ničemu nebudou.[/quote] Když mi tady v&scaron;icni opakujete věci, kter&eacute; jsem už četl, ... Jak by ste se tv&aacute;řili vy, kdyby v&aacute;m poř&aacute;d někdo vysvětloval, že 2+2 je 4 a děla, že jste tup&eacute; hovada a nech&aacute;pete to... [quote=&quot;pid:64761, uid:312&quot;]Pokud ve vztahu[/quote] Ve vztahu... Bavili jsme se o 1. rande. O tomhle mluv&iacute;m. |( Diskuze začala o tom, že nechci naočkovanou, protože nehodl&aacute;m ohrozit sebe (biologicky) a taky nechci budovat vztah s něk&yacute;m, s k&yacute;m se pak budu muset rozej&iacute;t, protože je neplodn&aacute; a j&aacute; chci děti. Mysl&iacute;m, že je milosrdněj&scaron;&iacute; ukončit to na 1. rande než po 3 letech vztahu ;) ... A zmutovalo to va&scaron;im přikrucov&aacute;n&iacute;m m&yacute;ch slov a postojů v jakou si domněnku, že jsem robot bez emoc&iacute;, kter&yacute; psychicky t&yacute;r&aacute; holky a použ&iacute;v&aacute; je jako hospodyňky nebo sexu&aacute;ln&iacute; otrokyně. Co bude z&iacute;tra ? Jsem drak a un&aacute;&scaron;&iacute;m princezny ? :D:D :D:D Dost lid&iacute; mě tu tedy dost zklamalo... ale aspoň v&iacute;m, na čem jsem a kdo je kdo. :) Jen je&scaron;tě upozorn&iacute;m, že můj probl&eacute;m nen&iacute; m&iacute;t na rande &uacute;spěch, když už ji tam dostanu a stoj&iacute; za to, tak to jde. Tahle taky chtěla 2. rande a sama si o něj řekla. ;) Probl&eacute;m je, že 1. na seznamky mus&iacute; b&yacute;t člověk fyzicky dost přitažliv&yacute;, jinak jsou ztr&aacute;ta času. Ř&iacute;kalo to dost lid&iacute; a j&aacute; si to ověřil v praxi. (proto to na nich bal&iacute;m) A 2. naj&iacute;t v dan&eacute; v dan&eacute; kategorii 18-25 nekuřačku, co nen&iacute; děvka (viz když jsem mluvil o poměrech na v&scaron;), nen&iacute; očkovan&aacute; a chce děti a rodinu (a nechce ji po 30tce a kari&eacute;ře), je dnes docela složit&yacute; &uacute;kol. To, že bychom si 100% rozuměli a byla &quot;ide&aacute;ln&iacute;&quot; to jsem už d&aacute;vno vzdal. Stač&iacute; mi z&aacute;kladn&iacute; shoda. Mus&iacute; :D

co pro to mam udelat

To je tvoje další iluze, nikde jsem nežádal o radu...
To ty se ji snažíš vnucovat a nevydýcháš, když ti vysvětlím, že ne nesmyslná nebo jednoduše špatná.


pokud nezmenim neco sam/a u sebe, nemuzu cekat, ze se zmeni neco kolem me

Já se změnil jako chameleon tak 4x (min. co jsem napočítal). Až mi některá tehdejší přátelé říkali, že převlékám kabát, jak se hodí, přitom já hledal jen "funkční cestu".
Co se okolo změnilo, bylo spíše k horšímu.


Mimochodem, děláš jako bych nemohl "sbalit holku". Pokud si někdy zoufám, tak ne po neúspěchu, ale po "úspěchu" smile .


[quote=&quot;pid:64764, uid:347&quot;]co pro to mam udelat[/quote] To je tvoje dal&scaron;&iacute; iluze, nikde jsem než&aacute;dal o radu... To ty se ji snaž&iacute;&scaron; vnucovat a nevyd&yacute;ch&aacute;&scaron;, když ti vysvětl&iacute;m, že ne nesmysln&aacute; nebo jednodu&scaron;e &scaron;patn&aacute;. [quote=&quot;pid:64764, uid:347&quot;]pokud nezmenim neco sam/a u sebe, nemuzu cekat, ze se zmeni neco kolem me[/quote] J&aacute; se změnil jako chameleon tak 4x (min. co jsem napoč&iacute;tal). Až mi někter&aacute; tehdej&scaron;&iacute; př&aacute;tel&eacute; ř&iacute;kali, že převl&eacute;k&aacute;m kab&aacute;t, jak se hod&iacute;, přitom j&aacute; hledal jen &quot;funkčn&iacute; cestu&quot;. Co se okolo změnilo, bylo sp&iacute;&scaron;e k hor&scaron;&iacute;mu. Mimochodem, děl&aacute;&scaron; jako bych nemohl &quot;sbalit holku&quot;. Pokud si někdy zouf&aacute;m, tak ne po ne&uacute;spěchu, ale po &quot;&uacute;spěchu&quot; ;) .

Každý chtěl jakoby poradit a přitom se to tady zvrtlo v psychologickou poradnu. Mě jen překvapuje co lidi dokážou udělat z pár vět za příběh a hned diagnostikují co je to za mužského a odhadují jeho emoce a rádi s váhou a se vším a do všeho mluví. Já se teda nejvíc bavím s tímto vláknem, pořád sleduju odpovědi. Nevím ale jestli se takhle dobře baví autor původního nevinného příspěvku o očkované partnerce. Lidi neblbnete, stejně si každý vybere koho bude chtít on a podle svých představ ( což chválím, já to taky udělala,) a to, za co ho lidé nejvíc proudili, že má cíl a jasnou představu , to považuji já za přednost. Ale žasnu co se tady lidi dokážou vyplodit za kraviny.


Každ&yacute; chtěl jakoby poradit a přitom se to tady zvrtlo v psychologickou poradnu. Mě jen překvapuje co lidi dok&aacute;žou udělat z p&aacute;r vět za př&iacute;běh a hned diagnostikuj&iacute; co je to za mužsk&eacute;ho a odhaduj&iacute; jeho emoce a r&aacute;di s v&aacute;hou a se v&scaron;&iacute;m a do v&scaron;eho mluv&iacute;. J&aacute; se teda nejv&iacute;c bav&iacute;m s t&iacute;mto vl&aacute;knem, poř&aacute;d sleduju odpovědi. Nev&iacute;m ale jestli se takhle dobře bav&iacute; autor původn&iacute;ho nevinn&eacute;ho př&iacute;spěvku o očkovan&eacute; partnerce. Lidi neblbnete, stejně si každ&yacute; vybere koho bude cht&iacute;t on a podle sv&yacute;ch představ ( což chv&aacute;l&iacute;m, j&aacute; to taky udělala,) a to, za co ho lid&eacute; nejv&iacute;c proudili, že m&aacute; c&iacute;l a jasnou představu , to považuji j&aacute; za přednost. Ale žasnu co se tady lidi dok&aacute;žou vyplodit za kraviny.

A říci si, že není kam spěchat, není hned nutné najít tu pravou.
Ale že zároveň proč se dívek-mladých žen tak stranit?
JS22


Takže casual sex ? To mi radí někdo z komunity KSB ? Jako, vážně ?


Podotknu, že si stěžuješ na překrucování, přičemž se téhož sám dopouštíš. V citovaném textu nebylo nic takového řečeno, přesto sis tam sám dosadil "casual sex".


Jakožto tvůj současník+introvert přesto poznamenám, že statisticky jsem měl na seznamkách nulový úspěch oproti seznámením na autobusové zastávce nebo ve vlaku, a to i v dané generaci, kde uznávám, že je to často tak, jak popisuješ.
Některá seznámení přešla ve vztah kamarádský, mezi nimi pak dvě, které přešly v milostný, nikoliv však sexuální. Zvláštní bylo, že dotyčné dívky toto ocenily a nevadilo jim, že nesměřujeme "k tomu". Že jsme se rozešli pak bylo dáno změnou cílů, které se pak vzájemně neslučovaly. To se nedá nic dělat. Zkušenost je to však cenná.


K celému vláknu bych pak jen řekl, že vše se děje tím nejlepším možným způsobem v závislosti na realné mravnosti a etice všech účastníků procesu. Toto platí nejen pro globální politiku, ale pro všechno. I pro seznamování i vztahy. Pakliže je očkování pro tebe červená čára, přes kterou nejede vlak, pak je to v pořádku. Ze subjektivního hlediska jsi se ochránil před nebezpečím. Z objektivního hlediska se teprve uvidí, kdo se ochránil před čím(tato věta nenaznačuje nic špatného. Pouze poukazuje na to, že subjektivní pohled se nemusí vždy shodovat s objektivním).


[quote=&quot;pid:64757, uid:518&quot;]A ř&iacute;ci si, že nen&iacute; kam spěchat, nen&iacute; hned nutn&eacute; naj&iacute;t tu pravou. Ale že z&aacute;roveň proč se d&iacute;vek-mlad&yacute;ch žen tak stranit? JS22 Takže casual sex ? To mi rad&iacute; někdo z komunity KSB ? Jako, v&aacute;žně ?[/quote] Podotknu, že si stěžuje&scaron; na překrucov&aacute;n&iacute;, přičemž se t&eacute;hož s&aacute;m dopou&scaron;t&iacute;&scaron;. V citovan&eacute;m textu nebylo nic takov&eacute;ho řečeno, přesto sis tam s&aacute;m dosadil &quot;casual sex&quot;. Jakožto tvůj současn&iacute;k+introvert přesto poznamen&aacute;m, že statisticky jsem měl na seznamk&aacute;ch nulov&yacute; &uacute;spěch oproti sezn&aacute;men&iacute;m na autobusov&eacute; zast&aacute;vce nebo ve vlaku, a to i v dan&eacute; generaci, kde uzn&aacute;v&aacute;m, že je to často tak, jak popisuje&scaron;. Někter&aacute; sezn&aacute;men&iacute; pře&scaron;la ve vztah kamar&aacute;dsk&yacute;, mezi nimi pak dvě, kter&eacute; pře&scaron;ly v milostn&yacute;, nikoliv v&scaron;ak sexu&aacute;ln&iacute;. Zvl&aacute;&scaron;tn&iacute; bylo, že dotyčn&eacute; d&iacute;vky toto ocenily a nevadilo jim, že nesměřujeme &quot;k tomu&quot;. Že jsme se roze&scaron;li pak bylo d&aacute;no změnou c&iacute;lů, kter&eacute; se pak vz&aacute;jemně neslučovaly. To se ned&aacute; nic dělat. Zku&scaron;enost je to v&scaron;ak cenn&aacute;. K cel&eacute;mu vl&aacute;knu bych pak jen řekl, že **v&scaron;e se děje t&iacute;m nejlep&scaron;&iacute;m možn&yacute;m způsobem v z&aacute;vislosti na realn&eacute; mravnosti a etice v&scaron;ech &uacute;častn&iacute;ků procesu**. Toto plat&iacute; nejen pro glob&aacute;ln&iacute; politiku, ale pro v&scaron;echno. I pro seznamov&aacute;n&iacute; i vztahy. Pakliže je očkov&aacute;n&iacute; pro tebe červen&aacute; č&aacute;ra, přes kterou nejede vlak, pak je to v poř&aacute;dku. Ze subjektivn&iacute;ho hlediska jsi se ochr&aacute;nil před nebezpeč&iacute;m. Z objektivn&iacute;ho hlediska se teprve uvid&iacute;, kdo se ochr&aacute;nil před č&iacute;m(tato věta nenaznačuje nic &scaron;patn&eacute;ho. Pouze poukazuje na to, že subjektivn&iacute; pohled se nemus&iacute; vždy shodovat s objektivn&iacute;m).
Upravené 23. 3. 2022 o 09:43

Kolega, který mě sem přivedl a ukázal mi forum mi doporučil, ať zkusím hledat zde, ale 1. zde není mnoho žen a ty které jsem tu postřehl, tak mám dojem, že spadají to právě zmíněné kategorie o odstavec výše.


Co na to říkáte ? Budeme teď na seznamky psát Neočkovaný hledá Neočkovanou ?
Upřímně mám z toho dost obavy. S mou prací a koníčky jsem odkázán na seznamky a tam je to po měsících snažení titánský úkol najít solidní holku a dostat ji na rande. Abych pak zjistil, že je očkovaná, to pro mě nemá smysl. Dodám, že tohle je 2. případ v řadě. toho samého. Osobně jsem došel k závěru, že to nemá cenu a smazal všechny své profily na seznamkách.


Tak ja neviem Jani, tento pôvodný príspevok vyznel, že chce rady. Nikto to psychologickú poradňu nerobí, veď ostatne Quilgen všetko najlepšie vie a žiadne rady nepotrebuje. Veď v podstate nemá problém zbaliť holku.


Každý je tu pomaly za toho, príp. tú, čo nechápe.

diagnostikují co je to za mužského a odhadují jeho emoce a rádi s váhou a se vším a do všeho mluví


Nikto tu jeho emoce neodhaduje, pretože sám napísal, že ich potlačil. Tak keď si myslí, že sa to dá v poriadku.


za co ho lidé nejvíc proudili, že má cíl a jasnou představu ,


niekoľko ľudí sa mu snažilo povedať, že očkovanie ešte nemusí byť konečná. že má jasnú predstavu a cíl? No mne to pripadá, že až príliš. Ale dobre. Končím s touto debatou, pokiaľ to autora už nebaví, má viacero možností:


  • požiadať moderátora o uzavretie diskusie
  • tému vymazať

Viacero ľudí sa mu snažilo naznačiť, že by sa na veci mohol pozrieť ináč, ale on v podstate všetkým odpovedal, že konkrétne tento problém nemá. Tak ja už naozaj neviem. Ale nech si každý robí, čo sám uzná za vhodné. Ono život ho naučí časom....


No nič, idem sa venovať vojenskej operácii a svojej práci.


[quote=&quot;pid:64291, uid:518&quot;]Kolega, kter&yacute; mě sem přivedl a uk&aacute;zal mi forum mi doporučil, ať zkus&iacute;m hledat zde, ale 1. zde nen&iacute; mnoho žen a ty kter&eacute; jsem tu postřehl, tak m&aacute;m dojem, že spadaj&iacute; to pr&aacute;vě zm&iacute;něn&eacute; kategorie o odstavec v&yacute;&scaron;e. Co na to ř&iacute;k&aacute;te ? Budeme teď na seznamky ps&aacute;t Neočkovan&yacute; hled&aacute; Neočkovanou ? Upř&iacute;mně m&aacute;m z toho dost obavy. S mou prac&iacute; a kon&iacute;čky jsem odk&aacute;z&aacute;n na seznamky a tam je to po měs&iacute;c&iacute;ch snažen&iacute; tit&aacute;nsk&yacute; &uacute;kol naj&iacute;t solidn&iacute; holku a dostat ji na rande. Abych pak zjistil, že je očkovan&aacute;, to pro mě nem&aacute; smysl. Dod&aacute;m, že tohle je 2. př&iacute;pad v řadě. toho sam&eacute;ho. Osobně jsem do&scaron;el k z&aacute;věru, že to nem&aacute; cenu a smazal v&scaron;echny sv&eacute; profily na seznamk&aacute;ch.[/quote] Tak ja neviem Jani, tento p&ocirc;vodn&yacute; pr&iacute;spevok vyznel, že chce rady. Nikto to psychologick&uacute; poradňu nerob&iacute;, veď ostatne Quilgen v&scaron;etko najlep&scaron;ie vie a žiadne rady nepotrebuje. Veď v podstate nem&aacute; probl&eacute;m zbaliť holku. Každ&yacute; je tu pomaly za toho, pr&iacute;p. t&uacute;, čo nech&aacute;pe. [quote=&quot;pid:64776, uid:88&quot;]diagnostikuj&iacute; co je to za mužsk&eacute;ho a odhaduj&iacute; jeho emoce a r&aacute;di s v&aacute;hou a se v&scaron;&iacute;m a do v&scaron;eho mluv&iacute;[/quote] Nikto tu jeho emoce neodhaduje, pretože s&aacute;m nap&iacute;sal, že ich potlačil. Tak keď si mysl&iacute;, že sa to d&aacute; v poriadku. [quote=&quot;pid:64776, uid:88&quot;]za co ho lid&eacute; nejv&iacute;c proudili, že m&aacute; c&iacute;l a jasnou představu ,[/quote] niekoľko ľud&iacute; sa mu snažilo povedať, že očkovanie e&scaron;te nemus&iacute; byť konečn&aacute;. že m&aacute; jasn&uacute; predstavu a c&iacute;l? No mne to pripad&aacute;, že až pr&iacute;li&scaron;. Ale dobre. Konč&iacute;m s touto debatou, pokiaľ to autora už nebav&iacute;, m&aacute; viacero možnost&iacute;: - požiadať moder&aacute;tora o uzavretie diskusie - t&eacute;mu vymazať Viacero ľud&iacute; sa mu snažilo naznačiť, že by sa na veci mohol pozrieť in&aacute;č, ale on v podstate v&scaron;etk&yacute;m odpovedal, že konkr&eacute;tne tento probl&eacute;m nem&aacute;. Tak ja už naozaj neviem. Ale nech si každ&yacute; rob&iacute;, čo s&aacute;m uzn&aacute; za vhodn&eacute;. Ono život ho nauč&iacute; časom.... No nič, idem sa venovať vojenskej oper&aacute;cii a svojej pr&aacute;ci.
Upravené 23. 3. 2022 o 09:53

Každý chtěl jakoby poradit a přitom se to tady zvrtlo v psychologickou poradnu.
V tom případě nechápu, proč autor vlákna toto téma vůbec otevřel. Poradit nechce, všechno ví, všechno zná, na všechno má logiku a excelové tabulky, tak jakou reakci očekával? Potvrzení toho, že má pravdu? To pak tady nemusel vůbec psát. Má ve všem jasno a naše názory jej nezajímají.


[quote=&quot;pid:64776, uid:88&quot;]Každ&yacute; chtěl jakoby poradit a přitom se to tady zvrtlo v psychologickou poradnu.[/quote]V tom př&iacute;padě nech&aacute;pu, proč autor vl&aacute;kna toto t&eacute;ma vůbec otevřel. Poradit nechce, v&scaron;echno v&iacute;, v&scaron;echno zn&aacute;, na v&scaron;echno m&aacute; logiku a excelov&eacute; tabulky, tak jakou reakci oček&aacute;val? Potvrzen&iacute; toho, že m&aacute; pravdu? To pak tady nemusel vůbec ps&aacute;t. M&aacute; ve v&scaron;em jasno a na&scaron;e n&aacute;zory jej nezaj&iacute;maj&iacute;.

To je tvoje další iluze, nikde jsem nežádal o radu...
To ty se ji snažíš vnucovat a nevydýcháš, když ti vysvětlím, že ne nesmyslná nebo jednoduše špatná.


 -) hochu, ver mi to nebo never, ale me je uplne free, jestli si z mych myslenek neco vezmes nebo ne. zapojila jsem se do diskuse, vyjadrila jsem svuj nazor, thats all.
nikomu svuj nazor nevnucuji. to spis ty se snazi neustale neco vnucovat nam, ovsem hned neopomenes nam "fosiliim" dat najevo, ze my tomu nerozumime:-) to spis ty se chovas jako maly chlapecek, ktery neumi prijmout skutecnost, ze svet se netoci jen kolem neho, protoze on si rekl, ze to tak chce a tak to bude a jinak ne. kdysi mi jeden kamarad rekl, ze on delat kompromisy ve vztahu nebude. rekla jsem mu, ze tak to bude sam. po case pochopil, ze pokud nechce byt sam, musi prijmout fakt, ze kompromisy ke vztahum patri.


[quote=&quot;pid:64774, uid:518&quot;]To je tvoje dal&scaron;&iacute; iluze, nikde jsem než&aacute;dal o radu... To ty se ji snaž&iacute;&scaron; vnucovat a nevyd&yacute;ch&aacute;&scaron;, když ti vysvětl&iacute;m, že ne nesmysln&aacute; nebo jednodu&scaron;e &scaron;patn&aacute;.[/quote] :-) hochu, ver mi to nebo never, ale me je uplne free, jestli si z mych myslenek neco vezmes nebo ne. zapojila jsem se do diskuse, vyjadrila jsem svuj nazor, thats all. nikomu svuj nazor nevnucuji. to spis ty se snazi neustale neco vnucovat nam, ovsem hned neopomenes nam &quot;fosiliim&quot; dat najevo, ze my tomu nerozumime:-) to spis ty se chovas jako maly chlapecek, ktery neumi prijmout skutecnost, ze svet se netoci jen kolem neho, protoze on si rekl, ze to tak chce a tak to bude a jinak ne. kdysi mi jeden kamarad rekl, ze on delat kompromisy ve vztahu nebude. rekla jsem mu, ze tak to bude sam. po case pochopil, ze pokud nechce byt sam, musi prijmout fakt, ze kompromisy ke vztahum patri.

to spis ty se snazi neustale neco vnucovat nam, ovsem hned neopomenes nam "fosiliim" dat najevo, ze my tomu nerozumime:-)
On si neuvědomuje, že tomu asi trochu rozumíme, jelikož jsme založili rodiny, máme děti a i vnoučata. Takže naše strategie a taktika byla úspěšná, zatím co ta jeho úspěšná není. Až nám tady oznámí, že je ženat a má dítě, pak uznám, že i jeho taktika má výsledek, zatím je to 0.


[quote=&quot;pid:64784, uid:347&quot;]to spis ty se snazi neustale neco vnucovat nam, ovsem hned neopomenes nam &quot;fosiliim&quot; dat najevo, ze my tomu nerozumime:-)[/quote]On si neuvědomuje, že tomu asi trochu rozum&iacute;me, jelikož jsme založili rodiny, m&aacute;me děti a i vnoučata. Takže na&scaron;e strategie a taktika byla &uacute;spě&scaron;n&aacute;, zat&iacute;m co ta jeho &uacute;spě&scaron;n&aacute; nen&iacute;. Až n&aacute;m tady ozn&aacute;m&iacute;, že je ženat a m&aacute; d&iacute;tě, pak uzn&aacute;m, že i jeho taktika m&aacute; v&yacute;sledek, zat&iacute;m je to 0.
Upravené 23. 3. 2022 o 10:12

Pes je symbolicky otrokom.
Mačka stelesňuje slobodu.



Tú knihu písal nejaký blb, alebo manipulátor šíriaci liberálnu ideológiu na podvedomej úrovni.


Podľa Dalajlámovho testu osobnosti je to trochu inak a podľa mňa výrazne bližšie skutočnosti. Nebudem prezrádzať pointu, nech si ho môže urobiť každý sám (posúvajte len koľko je nutné, nižšie je uvedený výsledok).


Dalajlámov test osobnosti [Oddych]


&gt; Pes je symbolicky otrokom. Mačka stelesňuje slobodu. T&uacute; knihu p&iacute;sal nejak&yacute; blb, alebo manipul&aacute;tor &scaron;&iacute;riaci liber&aacute;lnu ideol&oacute;giu na podvedomej &uacute;rovni. Podľa Dalajl&aacute;movho testu osobnosti je to trochu inak a podľa mňa v&yacute;razne bliž&scaron;ie skutočnosti. Nebudem prezr&aacute;dzať pointu, nech si ho m&ocirc;že urobiť každ&yacute; s&aacute;m (pos&uacute;vajte len koľko je nutn&eacute;, niž&scaron;ie je uveden&yacute; v&yacute;sledok). **[Dalajl&aacute;mov test osobnosti](http://oddych.sk/?p=6&amp;id_o=361)** [Oddych]
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 23. 3. 2022 o 10:56

Končím s touto debatou, pokiaľ to autora už nebaví, má viacero možností:


- požiadať moderátora o uzavretie diskusie
- tému vymazať


Nestrávil som hodiny písaním, aby to potom vymazal. Je tu aj tretia možnosť, nechať to žiť vlastným životom. Veď o nič nejde, normálne tu diskutujeme. Neberiete to niektorí priveľmi vážne? Samotný Quilgen s tým nemá problém, takže načo niečo uzatvárať alebo dokonca mazať?


[quote=&quot;pid:64781, uid:273&quot;]Konč&iacute;m s touto debatou, pokiaľ to autora už nebav&iacute;, m&aacute; viacero možnost&iacute;: - požiadať moder&aacute;tora o uzavretie diskusie - t&eacute;mu vymazať [/quote] Nestr&aacute;vil som hodiny p&iacute;san&iacute;m, aby to potom vymazal. Je tu aj tretia možnosť, nechať to žiť vlastn&yacute;m životom. Veď o nič nejde, norm&aacute;lne tu diskutujeme. Neberiete to niektor&iacute; priveľmi v&aacute;žne? Samotn&yacute; Quilgen s t&yacute;m nem&aacute; probl&eacute;m, takže načo niečo uzatv&aacute;rať alebo dokonca mazať?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 23. 3. 2022 o 10:59

Tú knihu písal nejaký blb, alebo manipulátor šíriaci liberálnu ideológiu na podvedomej úrovni.

Takových je v každé komunitě habaděj.


[quote=&quot;pid:64793, uid:623&quot;]T&uacute; knihu p&iacute;sal nejak&yacute; blb, alebo manipul&aacute;tor &scaron;&iacute;riaci liber&aacute;lnu ideol&oacute;giu na podvedomej &uacute;rovni.[/quote] Takov&yacute;ch je v každ&eacute; komunitě habaděj.

Takových je v každé komunitě habaděj.


Pravda. Napríklad ty.


[quote=&quot;pid:64796, uid:826&quot;]Takov&yacute;ch je v každ&eacute; komunitě habaděj.[/quote] Pravda. Napr&iacute;klad ty.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Pravda. Napríklad ty.

Já se nesnažím jak cikán každému vlézt do prdele a pak mu bodnout kudlu do zad, to, řekl bych, je tvoje parketa.


[quote=&quot;pid:64799, uid:623&quot;]Pravda. Napr&iacute;klad ty.[/quote] J&aacute; se nesnaž&iacute;m jak cik&aacute;n každ&eacute;mu vl&eacute;zt do prdele a pak mu bodnout kudlu do zad, to, řekl bych, je tvoje parketa.

Pravda. Napríklad ty.

Já se nesnažím jak cikán každému vlézt do prdele a pak mu bodnout kudlu do zad, to, řekl bych, je tvoje parketa.

komplimenty a vzájomné sympatie si prejavujte radšej v súkromných správach, alebo osobne...


[quote=&quot;pid:64799, uid:623&quot;]Pravda. Napr&iacute;klad ty.[/quote] [quote=&quot;pid:64810, uid:826&quot;]J&aacute; se nesnaž&iacute;m jak cik&aacute;n každ&eacute;mu vl&eacute;zt do prdele a pak mu bodnout kudlu do zad, to, řekl bych, je tvoje parketa.[/quote] komplimenty a vz&aacute;jomn&eacute; sympatie si prejavujte rad&scaron;ej v s&uacute;kromn&yacute;ch spr&aacute;vach, alebo osobne...
Upravené 23. 3. 2022 o 12:29

Presne tak ako píše Jozef, je to upozornenie, Pravidla sú na lište @Ogar Valach , @Joe JumperUp .

Presne tak ako p&iacute;&scaron;e Jozef, je to upozornenie, Pravidla s&uacute; na li&scaron;te @Ogar Valach , @Joe JumperUp .

Rozum zabil srdce a s uspokojením z dobre vykonanej práce sa domnieva, že konečne vyletí do výšin smerom k svetlým zajtrajškom. V skutočnosti si si však odrezal jedno krídlo. Keby sa Ti aj podarilo vzlietnuť, budeš sa len točiť na mieste a nakoniec aj tak spadneš tam, odkiaľ si sa snažil vyletieť. Emócie nie sú na to, aby sa zabíjali, ale na to, aby sa ovládali. Človeče, začni mať rád Bytosť, ktorú vidíš v zrkadle, a snáď Ti to krídlo dorastie. V opačnom prípade Ťa rohy démona, ktorého si v sebe tak úspešne pestuješ, stiahnu ešte hlbšie do pekelnej slučky, v ktorej si sa ocitol.


Z celej tejto nezmyselnej diskusie kde sa akurát tak ukázali jednotlivé egá tu diskutujúcich je tento jednoznačne najschopnejší. S pánom za týmto nickom stojacim si viem predstaviť skvelé debaty.


A s chlapcom či chlapom stojacim za nickom "q" plne stojím. Som rád že človek vie čo chce. Tu sa len ukázalo, ako ľudia radšej radia iným, hoci sami mnohokrát "trpia podobným problémom".


[quote=&quot;pid:64553, uid:331&quot;]Rozum zabil srdce a s uspokojen&iacute;m z dobre vykonanej pr&aacute;ce sa domnieva, že konečne vylet&iacute; do v&yacute;&scaron;in smerom k svetl&yacute;m zajtraj&scaron;kom. V skutočnosti si si v&scaron;ak odrezal jedno kr&iacute;dlo. Keby sa Ti aj podarilo vzlietnuť, bude&scaron; sa len točiť na mieste a nakoniec aj tak spadne&scaron; tam, odkiaľ si sa snažil vyletieť. Em&oacute;cie nie s&uacute; na to, aby sa zab&iacute;jali, ale na to, aby sa ovl&aacute;dali. Človeče, začni mať r&aacute;d Bytosť, ktor&uacute; vid&iacute;&scaron; v zrkadle, a sn&aacute;ď Ti to kr&iacute;dlo dorastie. V opačnom pr&iacute;pade Ťa rohy d&eacute;mona, ktor&eacute;ho si v sebe tak &uacute;spe&scaron;ne pestuje&scaron;, stiahnu e&scaron;te hlb&scaron;ie do pekelnej slučky, v ktorej si sa ocitol.[/quote] Z celej tejto nezmyselnej diskusie kde sa akur&aacute;t tak uk&aacute;zali jednotliv&eacute; eg&aacute; tu diskutuj&uacute;cich je tento jednoznačne najschopnej&scaron;&iacute;. S p&aacute;nom za t&yacute;mto nickom stojacim si viem predstaviť skvel&eacute; debaty. A s chlapcom či chlapom stojacim za nickom &quot;q&quot; plne stoj&iacute;m. Som r&aacute;d že človek vie čo chce. Tu sa len uk&aacute;zalo, ako ľudia rad&scaron;ej radia in&yacute;m, hoci sami mnohokr&aacute;t &quot;trpia podobn&yacute;m probl&eacute;mom&quot;.

Nevím ale jestli se takhle dobře baví autor původního nevinného příspěvku o očkované partnerce

Věřím (doufám), že ano, bojuje rád smile
Nenašel sice (zatím), co hledal, ale leccos se dověděl o lidech...


[quote=&quot;pid:64776, uid:88&quot;]Nev&iacute;m ale jestli se takhle dobře bav&iacute; autor původn&iacute;ho nevinn&eacute;ho př&iacute;spěvku o očkovan&eacute; partnerce[/quote] Věř&iacute;m (douf&aacute;m), že ano, bojuje r&aacute;d :) Nena&scaron;el sice (zat&iacute;m), co hledal, ale leccos se dověděl o lidech...

komplimenty a vzájomné sympatie si prejavujte radšej v súkromných správach, alebo osobne...


Presne tak ako píše Jozef, je to upozornenie, Pravidla sú na lište @Ogar Valach , @Joe JumperUp .

Vysvetlite to tomu blbcovi. Už som ho k tomu vyzýval najmenej päťkrát.


[quote=&quot;pid:64812, uid:47&quot;]komplimenty a vz&aacute;jomn&eacute; sympatie si prejavujte rad&scaron;ej v s&uacute;kromn&yacute;ch spr&aacute;vach, alebo osobne...[/quote] [quote=&quot;pid:64820, uid:273&quot;]Presne tak ako p&iacute;&scaron;e Jozef, je to upozornenie, Pravidla s&uacute; na li&scaron;te @Ogar Valach , @Joe JumperUp .[/quote] Vysvetlite to tomu blbcovi. Už som ho k tomu vyz&yacute;val najmenej p&auml;ťkr&aacute;t.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Existuje spousta jedinců, kteří se očkovat nechtěli, ale nakonec byli donuceni okolnostmi (např. vyhrožování ztrátou zaměstnání) a ti jsou nyní pochopitelně nasraní. Pak takoví, kterým prostě v okolí nezbyl nikdo, kdo by je podpořil a tak podlehli - tlak byl obrovský. A nakonec takoví, kteří se očkovali dobrovolně, ale nyní se cítí podvedeni. Budeme je tedy odsuzovat? U všech uvedených skupin existuje potenciál k procitnutí, pokud k němu již nedošlo. Dokážu si představit, že zejména u poslední jmenované skupiny je nemalé množství jedinců, kteří cítí nekalou hru, ale jsou zmatení a neví, jak situaci uchopit. Potřebují se od něčeho odrazit či o někoho opřít. Není náhodou toto úkol pro nás, kteří jsme nepodlehli? Pomoct jim, ukázat cestu? Pokud o to stojí, samozřejmě. Nebo raději řekneme, že jsou odepsaní, protože jim mrna humus oddělil duši od těla?


Hypotetická úvaha:
Existuje přísloví - pokud je žák připraven, učitel se najde. Učitelem nemusí být osmdesátiletý osvícený mnich. Jestli jsem správně pochopil, slečna nebyla z hlediska světonázoru vůbec marná, jen prostě byla očkovaná. Co když zrovna ona byla tím žákem hledajícím svého učitele? Vesmír (či Bůh, jak kdo chce) jí seslal na pomoc Quilgena a ... ten to celé dojebal, protože u něj zvítězil rozum (ego) nad srdcem. Místo toho, aby se dle zdejších podnětů podíval na situaci z jiného úhlu, nás tady přesvědčuje o naprosté správnosti svého konání. Vysoká míra racionality se mu nedá upřít, ale stačí to?


Myslíte si, že oblbnutí lidé najednou procitnou jen tak, z ničehož nic? Zrovna slečna dle popisu vypadá jako velmi nadějný případ. Je mladá, utváří si pohled na svět. Vsadím boty, že až na příštím rande potká někoho neočkovaného, rovnou řekne, že není očkovaná a pokud se vztah ujme, na další tečku už nepůjde.


Existuje spousta jedinců, kteř&iacute; se očkovat nechtěli, ale nakonec byli donuceni okolnostmi (např. vyhrožov&aacute;n&iacute; ztr&aacute;tou zaměstn&aacute;n&iacute;) a ti jsou nyn&iacute; pochopitelně nasran&iacute;. Pak takov&iacute;, kter&yacute;m prostě v okol&iacute; nezbyl nikdo, kdo by je podpořil a tak podlehli - tlak byl obrovsk&yacute;. A nakonec takov&iacute;, kteř&iacute; se očkovali dobrovolně, ale nyn&iacute; se c&iacute;t&iacute; podvedeni. Budeme je tedy odsuzovat? U v&scaron;ech uveden&yacute;ch skupin existuje potenci&aacute;l k procitnut&iacute;, pokud k němu již nedo&scaron;lo. Dok&aacute;žu si představit, že zejm&eacute;na u posledn&iacute; jmenovan&eacute; skupiny je nemal&eacute; množstv&iacute; jedinců, kteř&iacute; c&iacute;t&iacute; nekalou hru, ale jsou zmaten&iacute; a nev&iacute;, jak situaci uchopit. Potřebuj&iacute; se od něčeho odrazit či o někoho opř&iacute;t. Nen&iacute; n&aacute;hodou toto &uacute;kol pro n&aacute;s, kteř&iacute; jsme nepodlehli? Pomoct jim, uk&aacute;zat cestu? Pokud o to stoj&iacute;, samozřejmě. Nebo raději řekneme, že jsou odepsan&iacute;, protože jim mrna humus oddělil du&scaron;i od těla? Hypotetick&aacute; &uacute;vaha: Existuje př&iacute;slov&iacute; - pokud je ž&aacute;k připraven, učitel se najde. Učitelem nemus&iacute; b&yacute;t osmdes&aacute;tilet&yacute; osv&iacute;cen&yacute; mnich. Jestli jsem spr&aacute;vně pochopil, slečna nebyla z hlediska světon&aacute;zoru vůbec marn&aacute;, jen prostě byla očkovan&aacute;. Co když zrovna ona byla t&iacute;m ž&aacute;kem hledaj&iacute;c&iacute;m sv&eacute;ho učitele? Vesm&iacute;r (či Bůh, jak kdo chce) j&iacute; seslal na pomoc Quilgena a ... ten to cel&eacute; dojebal, protože u něj zv&iacute;tězil rozum (ego) nad srdcem. M&iacute;sto toho, aby se dle zdej&scaron;&iacute;ch podnětů pod&iacute;val na situaci z jin&eacute;ho &uacute;hlu, n&aacute;s tady přesvědčuje o naprost&eacute; spr&aacute;vnosti sv&eacute;ho kon&aacute;n&iacute;. Vysok&aacute; m&iacute;ra racionality se mu ned&aacute; upř&iacute;t, ale stač&iacute; to? Mysl&iacute;te si, že oblbnut&iacute; lid&eacute; najednou procitnou jen tak, z ničehož nic? Zrovna slečna dle popisu vypad&aacute; jako velmi nadějn&yacute; př&iacute;pad. Je mlad&aacute;, utv&aacute;ř&iacute; si pohled na svět. Vsad&iacute;m boty, že až na př&iacute;&scaron;t&iacute;m rande potk&aacute; někoho neočkovan&eacute;ho, rovnou řekne, že nen&iacute; očkovan&aacute; a pokud se vztah ujme, na dal&scaron;&iacute; tečku už nepůjde.

Vsadím boty, že až na příštím rande potká někoho neočkovaného, rovnou řekne, že není očkovaná
A protějšek ji řekne sorry, ale já hledám jen očkovanou...


[quote=&quot;pid:64868, uid:659&quot;]Vsad&iacute;m boty, že až na př&iacute;&scaron;t&iacute;m rande potk&aacute; někoho neočkovan&eacute;ho, rovnou řekne, že nen&iacute; očkovan&aacute;[/quote]A protěj&scaron;ek ji řekne sorry, ale j&aacute; hled&aacute;m jen očkovanou...

No, vlakno podla vsetkeho skoncilo. Neda sa to tu citat. Myslel som, ze mojim prispevkom sa ukonci psychoanalyza Quilgena. Ukoncia sa nevyziadane hodnotenia a rady. Vypada to jako pretlak prazdnych hlav, bez urazky. Nic sa neda robit.



jí seslal na pomoc Quilgena a ... ten to celé dojebal, protože u něj zvítězil rozum (ego) nad srdcem.



To snad neni ani pravda? Co tu do toho pleties ego a srdce, ked ide o zdravie.... Naprosto spravne rozhodnutie Quilgena a navyse bez poziadavku na vysvetlenie. Tecka! Moze mi byt slecny luto, ale taky je zivot. Vsetci robime chyby. A kazde rozhodnutie ma svoje konsekvencie. Proste stalo sa, nech sa do toho dostala akokolvek. Mozna si vybrala taku karmu. A mozna ma jen placebo? Koniec, uz tu viac neni o com. Skoda.


No, vlakno podla vsetkeho skoncilo. Neda sa to tu citat. Myslel som, ze mojim prispevkom sa ukonci psychoanalyza Quilgena. Ukoncia sa nevyziadane hodnotenia a rady. Vypada to jako pretlak prazdnych hlav, bez urazky. Nic sa neda robit. &gt; j&iacute; seslal na pomoc Quilgena a ... ten to cel&eacute; dojebal, protože u něj zv&iacute;tězil rozum (ego) nad srdcem. To snad neni ani pravda? Co tu do toho pleties ego a srdce, ked ide o zdravie.... Naprosto spravne rozhodnutie Quilgena a navyse bez poziadavku na vysvetlenie. Tecka! Moze mi byt slecny luto, ale taky je zivot. Vsetci robime chyby. A kazde rozhodnutie ma svoje konsekvencie. Proste stalo sa, nech sa do toho dostala akokolvek. Mozna si vybrala taku karmu. A mozna ma jen placebo? Koniec, uz tu viac neni o com. Skoda.

Mám tady takový "hypotetický" výpočet.
Někdo založí na tomto fóru - řekněme - "nízkofrekvenční" téma. Vlastně ne jedno, ale několik.
Ale "pořádně" se "ujme" jenom jedno z nich.
Proč?
Protože jde o HLP.
Hluboký Lidský Příběh.
Ty zabírají vždy.
Proč?
Protože zde máme rezonance:

Fakt žasnu že vás to tak bere a jedete do nej... sakra PROČ... teď se každý zamyslete čím vás tnul do živého, na jakou strunu uhodil že vás to tak bere.

Přiznávám, i mne to vzalo.


V úvodním příspěvku vlákna se na závěr vyskytují otázky Chytré Horákyně:
"Co na to říkáte ? Budeme teď na seznamky psát Neočkovaný hledá Neočkovanou ?" (podobnou otázkou končí svá pravidelná jútúb videa "Dnešní aktuality" i Okamura, viz např. v čase 10:15 zde
https://www.youtube.com/watch?v=VLR9puVSX5o


)
Proč tam ty otázky jsou? Protože díky výše zmíněným rezonancím se určitě najdou lidé, kteří tyto otázky pochopí, jako něco, čím tyto otázky - přísně vzato - ve skutečnosti nejsou: tj. jako žádost o radu či pomoc.
To je tvoje další iluze, nikde jsem nežádal o radu...

I mně se to stalo.


Tak co je tedy cílem toho vlákna, když ne získat radu?
Pokusím se "hypoteticky" odpovědět, bez nároku na úplnost.


V prvním plánu:
i. postěžovat si na těžký osud bez hledání řešení (...všechno dělám dobře, ale podívejte se na to, nic se nedaří...)
ii. rady nikoliv získat, ale spíše dávat
iii. pořádně téma roztáčet (všimněme si, kolik mega-dlouhých až giga-dlouhých příspěvků sem autor vložil; dosud jsem si nevšiml, že by měl ve zvyku psát tolik a tak dlouhých příspěvků/reakcí pomalu na každou jenom trochu k tomu vhodnou větu někoho jiného; jakoby se probudil... :-)


V druhém plánu:
i. posílit "rozděl a panuj" očkovaní/neočkovaní
ii. odčerpání energie z jistých jiných - nejmenovaných - "vysokofrekvenčních" témat


Až cca po 200 (!) příspěvcích se objevuje pochopení, začne to být někomu divné a je (v zamlčení) vyslovena otázka o pravém účelu tohoto vlákna:

Tak ja neviem Jani, tento pôvodný príspevok vyznel, že chce rady. Nikto to psychologickú poradňu nerobí, veď ostatne Quilgen všetko najlepšie vie a žiadne rady nepotrebuje. Veď v podstate nemá problém zbaliť holku.


V tom případě nechápu, proč autor vlákna toto téma vůbec otevřel. Poradit nechce, všechno ví, všechno zná, na všechno má logiku a excelové tabulky, tak jakou reakci očekával? Potvrzení toho, že má pravdu? To pak tady nemusel vůbec psát. Má ve všem jasno a naše názory jej nezajímají.


A tohle všechno se stane - náhodou - v době, kdy je zde otevřeno nejméně 8 "vysokofrekvenčních", doslova horkých, témat.


Přesto bych tohle téma nemazal.
Žádný plán totiž nevyjde.
Objevilo se zde pozoruhodné množství cenných příspěvků, které mohou - i neregistrovanému čtenáři - pomoci v hledání adekvátního životního partnera.
Téma je možná zralé na přesun do kategorie "Jazyk životných okolností".


M&aacute;m tady takov&yacute; &quot;hypotetick&yacute;&quot; v&yacute;počet. Někdo založ&iacute; na tomto f&oacute;ru - řekněme - &quot;n&iacute;zkofrekvenčn&iacute;&quot; t&eacute;ma. Vlastně ne jedno, ale několik. Ale &quot;poř&aacute;dně&quot; se &quot;ujme&quot; jenom jedno z nich. Proč? Protože jde o HLP. Hlubok&yacute; Lidsk&yacute; Př&iacute;běh. Ty zab&iacute;raj&iacute; vždy. Proč? Protože zde m&aacute;me rezonance: [quote=&quot;pid:64525, uid:88&quot;]Fakt žasnu že v&aacute;s to tak bere a jedete do nej... sakra PROČ... teď se každ&yacute; zamyslete č&iacute;m v&aacute;s tnul do živ&eacute;ho, na jakou strunu uhodil že v&aacute;s to tak bere.[/quote] Přizn&aacute;v&aacute;m, i mne to vzalo. V &uacute;vodn&iacute;m př&iacute;spěvku vl&aacute;kna se na z&aacute;věr vyskytuj&iacute; ot&aacute;zky Chytr&eacute; Hor&aacute;kyně: &quot;Co na to ř&iacute;k&aacute;te ? Budeme teď na seznamky ps&aacute;t Neočkovan&yacute; hled&aacute; Neočkovanou ?&quot; (podobnou ot&aacute;zkou konč&iacute; sv&aacute; pravideln&aacute; j&uacute;t&uacute;b videa &quot;Dne&scaron;n&iacute; aktuality&quot; i Okamura, viz např. v čase 10:15 zde https://www.youtube.com/watch?v=VLR9puVSX5o ) Proč tam ty ot&aacute;zky jsou? Protože d&iacute;ky v&yacute;&scaron;e zm&iacute;něn&yacute;m rezonanc&iacute;m se určitě najdou lid&eacute;, kteř&iacute; tyto ot&aacute;zky pochop&iacute;, jako něco, č&iacute;m tyto ot&aacute;zky - př&iacute;sně vzato - ve skutečnosti nejsou: tj. jako ž&aacute;dost o radu či pomoc. [quote=&quot;pid:64774, uid:518&quot;]To je tvoje dal&scaron;&iacute; iluze, nikde jsem než&aacute;dal o radu...[/quote] I mně se to stalo. Tak co je tedy c&iacute;lem toho vl&aacute;kna, když ne z&iacute;skat radu? Pokus&iacute;m se &quot;hypoteticky&quot; odpovědět, bez n&aacute;roku na &uacute;plnost. V prvn&iacute;m pl&aacute;nu: i. postěžovat si na těžk&yacute; osud bez hled&aacute;n&iacute; ře&scaron;en&iacute; (...v&scaron;echno děl&aacute;m dobře, ale pod&iacute;vejte se na to, nic se nedař&iacute;...) ii. rady nikoliv z&iacute;skat, ale sp&iacute;&scaron;e d&aacute;vat iii. poř&aacute;dně t&eacute;ma rozt&aacute;čet (v&scaron;imněme si, kolik mega-dlouh&yacute;ch až giga-dlouh&yacute;ch př&iacute;spěvků sem autor vložil; dosud jsem si nev&scaron;iml, že by měl ve zvyku ps&aacute;t tolik a tak dlouh&yacute;ch př&iacute;spěvků/reakc&iacute; pomalu na každou jenom trochu k tomu vhodnou větu někoho jin&eacute;ho; jakoby se probudil... :-) V druh&eacute;m pl&aacute;nu: i. pos&iacute;lit &quot;rozděl a panuj&quot; očkovan&iacute;/neočkovan&iacute; ii. odčerp&aacute;n&iacute; energie z jist&yacute;ch jin&yacute;ch - nejmenovan&yacute;ch - &quot;vysokofrekvenčn&iacute;ch&quot; t&eacute;mat Až cca po 200 (!) př&iacute;spěvc&iacute;ch se objevuje pochopen&iacute;, začne to b&yacute;t někomu divn&eacute; a je (v zamlčen&iacute;) vyslovena ot&aacute;zka o prav&eacute;m &uacute;čelu tohoto vl&aacute;kna: [quote=&quot;pid:64781, uid:273&quot;]Tak ja neviem Jani, tento p&ocirc;vodn&yacute; pr&iacute;spevok vyznel, že chce rady. Nikto to psychologick&uacute; poradňu nerob&iacute;, veď ostatne Quilgen v&scaron;etko najlep&scaron;ie vie a žiadne rady nepotrebuje. Veď v podstate nem&aacute; probl&eacute;m zbaliť holku.[/quote] [quote=&quot;pid:64783, uid:312&quot;]V tom př&iacute;padě nech&aacute;pu, proč autor vl&aacute;kna toto t&eacute;ma vůbec otevřel. Poradit nechce, v&scaron;echno v&iacute;, v&scaron;echno zn&aacute;, na v&scaron;echno m&aacute; logiku a excelov&eacute; tabulky, tak jakou reakci oček&aacute;val? Potvrzen&iacute; toho, že m&aacute; pravdu? To pak tady nemusel vůbec ps&aacute;t. M&aacute; ve v&scaron;em jasno a na&scaron;e n&aacute;zory jej nezaj&iacute;maj&iacute;.[/quote] A tohle v&scaron;echno se stane - n&aacute;hodou - v době, kdy je zde otevřeno nejm&eacute;ně 8 &quot;vysokofrekvenčn&iacute;ch&quot;, doslova hork&yacute;ch, t&eacute;mat. Přesto bych tohle t&eacute;ma nemazal. Ž&aacute;dn&yacute; pl&aacute;n totiž nevyjde. Objevilo se zde pozoruhodn&eacute; množstv&iacute; cenn&yacute;ch př&iacute;spěvků, kter&eacute; mohou - i neregistrovan&eacute;mu čten&aacute;ři - pomoci v hled&aacute;n&iacute; adekv&aacute;tn&iacute;ho životn&iacute;ho partnera. T&eacute;ma je možn&aacute; zral&eacute; na přesun do kategorie &quot;Jazyk životn&yacute;ch okolnost&iacute;&quot;.

Budeme je tedy odsuzovat? U všech uvedených skupin existuje potenciál k procitnutí, pokud k němu již nedošlo.


To jsou dvě roviny.


1) procitnou a bude to pochopitelně dobře. Nejde o odsuzování, už jsem to tady psal.
2) navzdory procitnutí mají v těle jed. A já mám plné právo fyzický kontakt a soužití s takovou osobou odmítnout.


Vybral byste si zdravou partnerku, nebo partnerku s HIV?


[quote=&quot;pid:64868, uid:659&quot;]Budeme je tedy odsuzovat? U v&scaron;ech uveden&yacute;ch skupin existuje potenci&aacute;l k procitnut&iacute;, pokud k němu již nedo&scaron;lo.[/quote] To jsou dvě roviny. 1) procitnou a bude to pochopitelně dobře. Nejde o odsuzov&aacute;n&iacute;, už jsem to tady psal. 2) navzdory procitnut&iacute; maj&iacute; v těle jed. A j&aacute; m&aacute;m pln&eacute; pr&aacute;vo fyzick&yacute; kontakt a soužit&iacute; s takovou osobou odm&iacute;tnout. Vybral byste si zdravou partnerku, nebo partnerku s HIV?

Přesto bych tohle téma nemazal.


To bolo reakciou nato, že @Jana z Arku písala niečo v tom duchu, či ho to ešte baví. Je to jeho rozhodnutie.

Téma je možná zralé na přesun do kategorie "Jazyk životných okolností".


Stane sa:-)


Zároveň by som chcela požiadať niektorých diskutujúcich, aby si preštudovali pravidlá fóra:


  • Nezabúdajte, že ten, kto číta váš príspevok je tiež človek. Vyvarujte sa urážok a ponižujúcich vyjadrení.
  • Dodržujte pravidlá slušného správania.

Ďakujem.


[quote=&quot;pid:64902, uid:240&quot;]Přesto bych tohle t&eacute;ma nemazal.[/quote] To bolo reakciou nato, že @Jana z Arku p&iacute;sala niečo v tom duchu, či ho to e&scaron;te bav&iacute;. Je to jeho rozhodnutie. [quote=&quot;pid:64902, uid:240&quot;]T&eacute;ma je možn&aacute; zral&eacute; na přesun do kategorie &quot;Jazyk životn&yacute;ch okolnost&iacute;&quot;.[/quote] Stane sa:-) Z&aacute;roveň by som chcela požiadať niektor&yacute;ch diskutuj&uacute;cich, aby si pre&scaron;tudovali pravidl&aacute; f&oacute;ra: - Nezab&uacute;dajte, že ten, kto č&iacute;ta v&aacute;&scaron; pr&iacute;spevok je tiež človek. Vyvarujte sa ur&aacute;žok a ponižuj&uacute;cich vyjadren&iacute;. - Dodržujte pravidl&aacute; slu&scaron;n&eacute;ho spr&aacute;vania. Ďakujem.
Upravené 23. 3. 2022 o 18:56

Teda docela slusny lync sa tu spustil po prispevku Quilgena.
Měl si nechat ty idioty. Říci třeba "staromódní" a ne "idiotské". Toto jsou důsledky.
Dotazovat sa? A nie len na vakcinu, ale napriklad aj na zivot pred? Hm? tak ted do mne.
Nemám potřebu. V podstatě s Tebou souhlasím. Tabulky, knihy, to vše jsou povrchní záležitosti. I kdyby byl Quilgen superinteligence, tak se lehce může stát, že se mu to vymstí, ani nebude vědět jak. Lidé na psy-úrovni "člověk" by měli zvládat zkoumání i jemnohmotných, karmických, duchovních, rodových a co já vím ještě, zátěží.


[quote=&quot;pid:64651, uid:952&quot;]Teda docela slusny lync sa tu spustil po prispevku Quilgena.[/quote]Měl si nechat ty idioty. Ř&iacute;ci třeba &quot;starom&oacute;dn&iacute;&quot; a ne &quot;idiotsk&eacute;&quot;. Toto jsou důsledky. [quote=&quot;pid:64651, uid:952&quot;]Dotazovat sa? A nie len na vakcinu, ale napriklad aj na zivot pred? Hm? tak ted do mne.[/quote]Nem&aacute;m potřebu. V podstatě s Tebou souhlas&iacute;m. Tabulky, knihy, to v&scaron;e jsou povrchn&iacute; z&aacute;ležitosti. I kdyby byl Quilgen superinteligence, tak se lehce může st&aacute;t, že se mu to vymst&iacute;, ani nebude vědět jak. Lid&eacute; na psy-&uacute;rovni &quot;člověk&quot; by měli zvl&aacute;dat zkoum&aacute;n&iacute; i jemnohmotn&yacute;ch, karmick&yacute;ch, duchovn&iacute;ch, rodov&yacute;ch a co j&aacute; v&iacute;m je&scaron;tě, z&aacute;těž&iacute;.

vidim, ze sa nam to tu zvrtlo k osobnym urazkam, takze temu uzatvaram


a este jedno a posledne upozornenie, tak ako vam pisali moderatori, resp. som pisal ja, spravajte sa slusne k ostatnym diskutujucim a prestante im nadavat ak mate iny nazor


ak este nieco taketo uvidim na fore, tak budete dostavat tyzdenny ban, aby ste si schladili hlavu, fakt sa niektori spravate ako keby ste boli male deti


vidim, ze sa nam to tu zvrtlo k osobnym urazkam, takze temu uzatvaram a este jedno a posledne upozornenie, tak ako vam pisali moderatori, resp. som pisal ja, spravajte sa slusne k ostatnym diskutujucim a prestante im nadavat ak mate iny nazor ak este nieco taketo uvidim na fore, tak budete dostavat tyzdenny ban, aby ste si schladili hlavu, fakt sa niektori spravate ako keby ste boli male deti
123
7.17k
211
45
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept