Egregoriálno-matričné riadenie
Na jihu Číny se zřítilo osobní letadlo společnosti China Eastern
Y

Média zatím nemají informace o zraněných či mrtvých. Na palubě mělo být 133 osob.


„Dopravní letadlo Boeing 737 společnosti China Eastern Airlines se 133 lidmi na palubě se zřítilo v okrese Teng, město Wu-čou, autonomní oblasti Kuang-si, Čína,“ uvádí se ve zprávě čínské televize.


Na místě vypukl lesní požár.


Později řízení letového provozu Číny upřesnilo, že na palubě havarovaného Boeingu 737 bylo 132 lidí – 123 cestujících a devět členů posádky.


Čínské vládní orgány po havárii osobního letadla aktivovaly mechanismus postupů v nouzových situacích a na místo tragédie vyslaly pracovní skupinu.


Následně se objevily informace, že China Eastern po zřícení letounu na jihu Číny pozastavila provoz všech svých letadel Boeing 737-800. zde


132 (6) lidi hlasilo hned sueddeutsche a i jina media. zde, zde, zde


Média zatím nemají informace o zraněných či mrtvých. Na palubě mělo být 133 osob. „Dopravní letadlo Boeing 737 společnosti China Eastern Airlines se 133 lidmi na palubě se zřítilo v okrese Teng, město Wu-čou, autonomní oblasti Kuang-si, Čína,“ uvádí se ve zprávě čínské televize. Na místě vypukl lesní požár. Později řízení letového provozu Číny upřesnilo, že na palubě havarovaného Boeingu 737 bylo 132 lidí – 123 cestujících a devět členů posádky. Čínské vládní orgány po havárii osobního letadla aktivovaly mechanismus postupů v nouzových situacích a na místo tragédie vyslaly pracovní skupinu. Následně se objevily informace, že China Eastern po zřícení letounu na jihu Číny pozastavila provoz všech svých letadel Boeing 737-800. [zde](https://t.me/s/SputnikCesko1) 132 (6) lidi hlasilo hned sueddeutsche a i jina media. [zde](https://www.sueddeutsche.de/panorama/china-flugzeugabsturz-boeing-737-1.5551551), [zde](https://www.t-online.de/nachrichten/panorama/id_91871040/flugzeugabsturz-in-china-aufnahmen-zeigen-steilen-sturzflug.html), [zde](https://www.handelsblatt.com/flugzeugabsturz-in-china-boeing-737-mit-132-menschen-an-bord-abgestuerzt/28183590.html)
Upravené 21. 3. 2022 o 20:12

„Dopravní letadlo Boeing 737 společnosti China Eastern Airlines se 133 lidmi na palubě se zřítilo


Príčinu zatiaľ neuvádzajú. Žeby zavčielkovaný pilot? Som zvedavá na ofic.stanovisko.


[quote="pid:64485, uid:68"]„Dopravní letadlo Boeing 737 společnosti China Eastern Airlines se 133 lidmi na palubě se zřítilo[/quote] Príčinu zatiaľ neuvádzajú. Žeby zavčielkovaný pilot? Som zvedavá na ofic.stanovisko.

Žeby zavčielkovaný pilot?

Zkus to vzit z jineho konce.
Napovim - jake jednani dvou velkych statniku probehlo nedavno a dohodli se nebo ne ....


[quote="pid:64490, uid:286"]Žeby zavčielkovaný pilot?[/quote] Zkus to vzit z jineho konce. Napovim - jake jednani dvou velkych statniku probehlo nedavno a dohodli se nebo ne ....

Mne napadol let German Wings z roku 2015 z Barcelony bolo to 25. marca.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Let_Germanwings_9525


Airbus A320-211 se 6 členy posádky a 144 pasažéry na palubě narazil do horského masivu v Provensalských Alpách, 17 km jihozápadně od francouzské obce Barcelonnette,[2] přibližně sto kilometrů severozápadně od Nice. Nehodu nikdo nepřežil. Francouzský prokurátor, francouzské a německé úřady, stejně jako tiskový mluvčí Germanwings sdělili, že havárie byla způsobena úmyslně.


Vysvetlenie na koniec bolo, že samovražda pilota, ktorý zobral so sebou všetkých na palube. Inak povedané, biorobot urobil svoju misiu. Vtedy sa rozbiehala migrantská kríza a do Nemecka sa valili hordy z Afriky.


Mne napadol let German Wings z roku 2015 z Barcelony bolo to 25. marca. https://cs.wikipedia.org/wiki/Let_Germanwings_9525 Airbus A320-211 se 6 členy posádky a 144 pasažéry na palubě narazil do horského masivu v Provensalských Alpách, 17 km jihozápadně od francouzské obce Barcelonnette,[2] přibližně sto kilometrů severozápadně od Nice. Nehodu nikdo nepřežil. Francouzský prokurátor, francouzské a německé úřady, stejně jako tiskový mluvčí Germanwings sdělili, že havárie byla způsobena úmyslně. Vysvetlenie na koniec bolo, že samovražda pilota, ktorý zobral so sebou všetkých na palube. Inak povedané, biorobot urobil svoju misiu. Vtedy sa rozbiehala migrantská kríza a do Nemecka sa valili hordy z Afriky.
Upravené 21. 3. 2022 o 21:24

Uvidíme , zda v usahnusu něco vyletí do povětří . Chemička , přehrada , či cokoli jiného . Čínských chlapců je tam na takovou akci více než dost . Zrovna tak si tam Čína může zorganizovat nepokoje .
Jen bych připomněl , tehdy byl ten tlak na více zemí , nejen na dojč .
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pozar-chemicky-unipetrol-obrazem.A150813_203232_domaci_cen


Uvidíme , zda v usahnusu něco vyletí do povětří . Chemička , přehrada , či cokoli jiného . Čínských chlapců je tam na takovou akci více než dost . Zrovna tak si tam Čína může zorganizovat nepokoje . Jen bych připomněl , tehdy byl ten tlak na více zemí , nejen na dojč . https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pozar-chemicky-unipetrol-obrazem.A150813_203232_domaci_cen
669
5
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept