Politika v ČR
Nastal čas otevřít téma o vlastizrádných zločinech této i minulých vlád , možných scénářích jak se vyhnout likvidaci ČeskoSlovenského národa a potrestání národních katů .

Začnu tím , co Nás v této chvíli tlačí nejvíce . Zatahování Našich národů do předem nesmyslné války , vyvolané a podporované západním korporátním fašismem a záměrně řízená likvidace Našich národů , pomocí všech šesti priorit řízení .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Hlad-chaos-konec-Vedi-to-Expert-o-atomovkach-Jsme-na-tom-zle-696688


Začnu tím , co Nás v této chvíli tlačí nejvíce . Zatahování Našich národů do předem nesmyslné války , vyvolané a podporované západním korporátním fašismem a záměrně řízená likvidace Našich národů , pomocí všech šesti priorit řízení . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Hlad-chaos-konec-Vedi-to-Expert-o-atomovkach-Jsme-na-tom-zle-696688

Nechtěl jsem zakládat nové vlákno, ale tohle jsem si kdysi schoval v záložkách. Když mluvíme o katech národa - a já dodávám, o skutečné podobě denacifikace západního Německa. A pohrobích a kolaborantech, kteří nám dnes vládnou.


"Tátu mu popravili. Maminku a sestru poslali do koncentráku. On sám zemřel tři měsíce po válce, ochrnutý a slepý v důsledku nacistických lékařských pokusů. Když nejmladšího českého odbojáře Oldu Dolečka ukládali do bezejmenného hrobu, jeho vrah v bílém plášti si už budoval vědeckou kariéru v poválečném Německu."


https://www.novinky.cz/historie/clanek/patnactileteho-oldu-gestapo-nezlomilo-zemrel-vsak-tri-mesice-po-valce-slepy-a-ochrnuty-40296493?dop-ab-variant=14&seq-no=1&source=hp


Kdyby to zmizelo, mám print screeny.


Otřesný příběh, je nutné připomínat i toto.


Nechtěl jsem zakládat nové vlákno, ale tohle jsem si kdysi schoval v záložkách. Když mluvíme o katech národa - a já dodávám, o skutečné podobě denacifikace západního Německa. A pohrobích a kolaborantech, kteří nám dnes vládnou. "Tátu mu popravili. Maminku a sestru poslali do koncentráku. On sám zemřel tři měsíce po válce, ochrnutý a slepý v důsledku nacistických lékařských pokusů. Když nejmladšího českého odbojáře Oldu Dolečka ukládali do bezejmenného hrobu, jeho vrah v bílém plášti si už budoval vědeckou kariéru v poválečném Německu." https://www.novinky.cz/historie/clanek/patnactileteho-oldu-gestapo-nezlomilo-zemrel-vsak-tri-mesice-po-valce-slepy-a-ochrnuty-40296493?dop-ab-variant=14&seq-no=1&source=hp Kdyby to zmizelo, mám print screeny. Otřesný příběh, je nutné připomínat i toto.
Upravené 24. 3. 2022 o 22:50

"Tátu mu popravili. Maminku a sestru poslali do koncentráku. On sám zemřel tři měsíce po válce, ochrnutý a slepý v důsledku nacistických lékařských pokusů. Když nejmladšího českého odbojáře Oldu Dolečka ukládali do bezejmenného hrobu, jeho vrah v bílém plášti si už budoval vědeckou kariéru v poválečném Německu."

Vzpomínám si na ten článek, je to už pár let. Taky se mi to vrylo do paměti, do té doby jsem o tom nevěděl. Takových "neznámých" tragédií bylo mnoho. Doufám, že si to pamatuji dobře, obětí nacistického řádění v ČSR bylo 300 000.


[quote="pid:65083, uid:372"]"Tátu mu popravili. Maminku a sestru poslali do koncentráku. On sám zemřel tři měsíce po válce, ochrnutý a slepý v důsledku nacistických lékařských pokusů. Když nejmladšího českého odbojáře Oldu Dolečka ukládali do bezejmenného hrobu, jeho vrah v bílém plášti si už budoval vědeckou kariéru v poválečném Německu."[/quote] Vzpomínám si na ten článek, je to už pár let. Taky se mi to vrylo do paměti, do té doby jsem o tom nevěděl. Takových "neznámých" tragédií bylo mnoho. Doufám, že si to pamatuji dobře, obětí nacistického řádění v ČSR bylo 300 000.

vidis a predsa podla vacsiny obyvatelov bolo pre CR vacsim nestastim 68.rok a Gotwald v 48., ako vznik protektoratu:-(


vidis a predsa podla vacsiny obyvatelov bolo pre CR vacsim nestastim 68.rok a Gotwald v 48., ako vznik protektoratu:-(

Poslouchala jsem tohle:
Na prahu zmien 167 - 2022-03-14 Andrea Málková. Andrea Málková – praktická lékařka, organizátorka 1. československé konference Covid 19.


Ten začátek jsem jakž takž přežila, potom ten koronavirus dobrý a když paní doktorka začala rozkládat, jak jsme byli 40 pod okupací Ruska, tak jsem tu flešku, musela vytáhnout, protože na to už jsem nervy neměla.
Chtěla bych jí vidět, jak v 1945 někomu vykládá, že jsme pod okupací Ruska! A to tvrdí, že jí z jedné strany zahynuli prarodiče v koncentráku.
To by se z toho člověk opravdu někdy pominul... Schizofrenie vládne světu.


Poslouchala jsem tohle: Na prahu zmien 167 - 2022-03-14 Andrea Málková. Andrea Málková – praktická lékařka, organizátorka 1. československé konference Covid 19. Ten začátek jsem jakž takž přežila, potom ten koronavirus dobrý a když paní doktorka začala rozkládat, jak jsme byli 40 pod okupací Ruska, tak jsem tu flešku, musela vytáhnout, protože na to už jsem nervy neměla. Chtěla bych jí vidět, jak v 1945 někomu vykládá, že jsme pod okupací Ruska! A to tvrdí, že jí z jedné strany zahynuli prarodiče v koncentráku. To by se z toho člověk opravdu někdy pominul... Schizofrenie vládne světu.

Divíš se Ireno ? Já ne .
Někdy v roce 2016 jsem četl článek , ve kterém bylo popsáno vystoupení dojč regionálního úředníka na našem území . Napřed plakal nad tím , jací jsme xenofobové , když tu afrosebranku nechceme . Když se povinně vyplakal , tak z něho začalo padat , jak je situace v dojč vážná a že neví , zda to zvládnou .
Ti jednodušší tvorové jsou propagandou do schizofrenie záměrně tlačení , protože tehdy přestávají trvale používat mozek .
Během covidu jsem zažil lidi kteří chápali podvod a další , které překvapovalo , proč nemám otrocký náhubek . Když jsem jim řekl , že tuhle hru s tou sebrankou hrát nebudu , tak si to nedokázali srovnat v hlavě . Mají tam zavřené dveře , na kterých je nápis , ZAMČENO . A nejsou sto je vyrazit i s futry .


Divíš se Ireno ? Já ne . Někdy v roce 2016 jsem četl článek , ve kterém bylo popsáno vystoupení dojč regionálního úředníka na našem území . Napřed plakal nad tím , jací jsme xenofobové , když tu afrosebranku nechceme . Když se povinně vyplakal , tak z něho začalo padat , jak je situace v dojč vážná a že neví , zda to zvládnou . Ti jednodušší tvorové jsou propagandou do schizofrenie záměrně tlačení , protože tehdy přestávají trvale používat mozek . Během covidu jsem zažil lidi kteří chápali podvod a další , které překvapovalo , proč nemám otrocký náhubek . Když jsem jim řekl , že tuhle hru s tou sebrankou hrát nebudu , tak si to nedokázali srovnat v hlavě . Mají tam zavřené dveře , na kterých je nápis , ZAMČENO . A nejsou sto je vyrazit i s futry .
1.68k
5
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept