Zahraničná politika
Pakistan - president rozpustil parlament
Y

Uprostred tezke vnitropoliticke krize rozpustil na radu premiera Imrana Khana pakistansky president Arif Alvi parlament.
Krátce předtím se události v zemi vymkly kontrole. Předseda parlamentu neuspořádal hlasování o nedůvěře Khánovi, které bylo naplánováno na dnešek, a to z důvodu neústavnosti. Krátce poté požádal premiér Chán ve videoposelství prezidenta, aby rozpustil parlament a uspořádal nové volby.
Opozice označila postup předsedy parlamentu za protiústavní a požadovala, aby se v parlamentu hlasovalo o nedůvěře Khánovi. Pocitali s tim, ze nebude mit silnou podporu. Opozice chce nyní věc předložit Nejvyššímu soudu. zde


Uprostred tezke vnitropoliticke krize rozpustil na radu premiera Imrana Khana pakistansky president Arif Alvi parlament. Krátce předtím se události v zemi vymkly kontrole. Předseda parlamentu neuspořádal hlasování o nedůvěře Khánovi, které bylo naplánováno na dnešek, a to z důvodu neústavnosti. Krátce poté požádal premiér Chán ve videoposelství prezidenta, aby rozpustil parlament a uspořádal nové volby. Opozice označila postup předsedy parlamentu za protiústavní a požadovala, aby se v parlamentu hlasovalo o nedůvěře Khánovi. Pocitali s tim, ze nebude mit silnou podporu. Opozice chce nyní věc předložit Nejvyššímu soudu. [zde](https://orf.at/#/stories/3257528/)

Panarin - Pakistansky nadlom 13.4.2022
Svrzeni proruskeho premiera anglo-americkou spolupraci. Situace je velmi vazna. Vetsina poslancu parlamentu zvolila Sarifa, vudce opozice. Klan Sarifu ma vsechen svuj kapital v Anglii.
Vysel clanek "Svrzeni Imrana Chana" zde.
Pakistan je velka zeme se 220 mil. ruznych obyvatel.
Jaka jsou dalsi vyhlidky tezko rici. Chan se obratil na prost lidi, probihaji demonstrace po cele zemi. Jestli se mu podari vratit neni zatim jasne. Probiha destabilizace zeme, ktera neni v zajmu Ruska.
https://www.youtube.com/watch?v=zlJ94qIO0I4


**Panarin - Pakistansky nadlom 13.4.2022** Svrzeni proruskeho premiera anglo-americkou spolupraci. Situace je velmi vazna. Vetsina poslancu parlamentu zvolila Sarifa, vudce opozice. Klan Sarifu ma vsechen svuj kapital v Anglii. Vysel clanek "Svrzeni Imrana Chana" [zde](https://e-news.su/mnenie-i-analitika/421991-sverzhenie-imrana-hana.html). Pakistan je velka zeme se 220 mil. ruznych obyvatel. Jaka jsou dalsi vyhlidky tezko rici. Chan se obratil na prost lidi, probihaji demonstrace po cele zemi. Jestli se mu podari vratit neni zatim jasne. Probiha destabilizace zeme, ktera neni v zajmu Ruska. https://www.youtube.com/watch?v=zlJ94qIO0I4

Probiha destabilizace zeme, ktera neni v zajmu Ruska.
Tato akce je nátlak na Indii. USA se nepovedlo Indii přinutit k protiruským sankcím, tak dostane nepřátelského premiéra v Pákistánu. A jak víme, Pákistán je to samé co Ukrajina - anti Indie. Oba mají jaderné zbraně a Pákistán pod nátlakem VB může ještě nadělat hodně horkých chvilek. Takže situace v Pákistánu, klacek na Indii.


[quote="pid:67783, uid:68"]Probiha destabilizace zeme, ktera neni v zajmu Ruska.[/quote]Tato akce je nátlak na Indii. USA se nepovedlo Indii přinutit k protiruským sankcím, tak dostane nepřátelského premiéra v Pákistánu. A jak víme, Pákistán je to samé co Ukrajina - anti Indie. Oba mají jaderné zbraně a Pákistán pod nátlakem VB může ještě nadělat hodně horkých chvilek. Takže situace v Pákistánu, klacek na Indii.

Tato akce je nátlak na Indii. USA se nepovedlo Indii přinutit k protiruským sankcím, tak dostane nepřátelského premiéra v Pákistánu.


Aké vierovyznanie prevláda v Pakistane? Náhoda?


Aká haploskupina prevláda v najvyššej indickej kaste? Náhoda?


[quote="pid:67794, uid:312"]Tato akce je nátlak na Indii. USA se nepovedlo Indii přinutit k protiruským sankcím, tak dostane nepřátelského premiéra v Pákistánu.[/quote] Aké vierovyznanie prevláda v Pakistane? Náhoda? Aká haploskupina prevláda v najvyššej indickej kaste? Náhoda?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

ktera neni v zajmu Ruska


ani Číny a ani Indie


[quote="pid:67783, uid:68"]ktera neni v zajmu Ruska[/quote] ani Číny a ani Indie
580
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept