Zahraničná politika
Nacifikácia ako nástroj vedenia vojny

Vlastnosti nacizmu podľa Wikipedie:


  • Nacionálno-socialistický program
  • Rasizmus
  • Antislavizmus a antisemitizmus, ktorý nakoniec vyústil do holokaustu
  • Teória nadradenosti árijskej (germánskej, nordickej) rasy, teória nadčloveka
  • Eugenika
  • Uplatňovanie tzv. rasovej hygieny, čo značí genocídu
  • Antimarxizmus, antikomunizmus, antiboľševizmus, antikapitalizmus, antianarchizmus, antiliberalizmus a antidemokratizmus.
  • Odstránenie parlamentarizmu, politickej plurality, demokracie
  • Vodcovský princíp
  • Sociálny darvinizmus
  • Princíp Blut und Boden (krv a pôda)
  • Pozmenená koncepcia Drang nach Osten (ťaženie na východ)
  • Blízkosť k fašizmu

Vlastnosti nacizmu podľa Wikipedie: - Nacionálno-socialistický program - Rasizmus - Antislavizmus a antisemitizmus, ktorý nakoniec vyústil do holokaustu - Teória nadradenosti árijskej (germánskej, nordickej) rasy, teória nadčloveka - Eugenika - Uplatňovanie tzv. rasovej hygieny, čo značí genocídu - Antimarxizmus, antikomunizmus, antiboľševizmus, antikapitalizmus, antianarchizmus, antiliberalizmus a antidemokratizmus. - Odstránenie parlamentarizmu, politickej plurality, demokracie - Vodcovský princíp - Sociálny darvinizmus - Princíp Blut und Boden (krv a pôda) - Pozmenená koncepcia Drang nach Osten (ťaženie na východ) - Blízkosť k fašizmu

Děkuji za téma, které mi ušetřilo založení obdobného tématu.
K vlastnostem přidám, že ta nenávist je ke všem ostatním rasám a národům, že na nejvyšší příčce je jen národ vlastní. Všichni ostatní jsou tu jen ke "službě vyvoleným".
Nacismus a fašismus NIKDY z Evropy nevymizel, byl jen na určitý čas "v ilegalitě". Ale nezahálel - rozvíjel se a zdokonaloval. Vychovával si nové kádry.
Před více jak 15 lety jsem na túbku narazila na tuhle písničku a divila se, že tam vůbec je. Dnes jsem s úžasem zjistila, že je doteď a nijak neblokovaná. V dnešní době blokací, mazání a povolování:
https://www.youtube.com/watch?v=ZZAD7W3M4zc


Pro vysvětlení - pro dobu existence nemyslím toto konkrétní video, ale tuto písničku. Písnička sama o sobě není přímočará nebo "závadná" v nabádání k nějaké nenávisti. Ale podle symboliky je celkem výmluvná.
Povšimněte si, že tu vykukuje i symbolika Egypta.
Není tedy pochyb, odkud nohy rostou fašismu i nacismu...


A pak ještě moje domněnka... taková úvaha... Předkládám k posouzení.
Nemá být tím novým "vůdcem" právě Zelenský?
Podobnost se začátky jeho předchůdce není asi čistě náhodná. Dokonale pěstěný a v bavlnce chovaný, pro svůj "úděl" připravovaný. Kulisy se mi jeví stejné - jen posunuté v čase. A figurka má obdobný osud a stejné ambice.


Děkuji za téma, které mi ušetřilo založení obdobného tématu. K vlastnostem přidám, že ta **nenávist je ke všem ostatním rasám a národům, že na nejvyšší příčce je jen národ vlastní.** Všichni ostatní jsou tu jen ke "službě vyvoleným". Nacismus a fašismus **NIKDY z Evropy nevymizel,** byl jen na určitý čas "v ilegalitě". Ale nezahálel - rozvíjel se a zdokonaloval. Vychovával si nové kádry. Před více jak 15 lety jsem na túbku narazila na tuhle písničku a divila se, že tam vůbec je. Dnes jsem s úžasem zjistila, že je doteď a nijak neblokovaná. V dnešní době blokací, mazání a povolování: https://www.youtube.com/watch?v=ZZAD7W3M4zc Pro vysvětlení - pro dobu existence nemyslím toto konkrétní video, ale tuto písničku. Písnička sama o sobě není přímočará nebo "závadná" v nabádání k nějaké nenávisti. Ale podle symboliky je celkem výmluvná. **Povšimněte si, že tu vykukuje i symbolika Egypta.** Není tedy pochyb, odkud nohy rostou fašismu i nacismu... A pak ještě moje domněnka... taková úvaha... Předkládám k posouzení. **Nemá být tím novým "vůdcem" právě Zelenský?** Podobnost se začátky jeho předchůdce není asi čistě náhodná. Dokonale pěstěný a v bavlnce chovaný, pro svůj "úděl" připravovaný. Kulisy se mi jeví stejné - jen posunuté v čase. A figurka má obdobný osud a stejné ambice.
Upravené 7. 4. 2022 o 13:13

Wikipedie to má nějaké pomotané s tím nacizmem.


Wikipedie to má nějaké pomotané s tím nacizmem.

Jarek

úžasem zjistila, že je doteď a nijak neblokovaná


No uz je to video zablokovane. Mozes prosim uviest meno interpreta a nazov skladby? skusim pohladat inde...


[quote="pid:66806, uid:203"]úžasem zjistila, že je doteď a nijak neblokovaná[/quote] No uz je to video zablokovane. Mozes prosim uviest meno interpreta a nazov skladby? skusim pohladat inde...

No uz je to video zablokovane

Já nic blokovaného nemám... Video mi funguje - i odtud. Je to k nalezení i po gůglu.
Jde o slovinskou kapelu Laibach.
https://www.csfd.cz/film/1016196-laibach-geburt-einer-nation/recenze/


[quote="pid:66812, uid:13"]No uz je to video zablokovane[/quote] Já nic blokovaného nemám... Video mi funguje - i odtud. Je to k nalezení i po gůglu. Jde o slovinskou kapelu Laibach. https://www.csfd.cz/film/1016196-laibach-geburt-einer-nation/recenze/
Upravené 7. 4. 2022 o 14:28

No uz je to video zablokovane. Mozes prosim uviest meno interpreta a nazov skladby? skusim pohladat inde...

Mě normálně jede


[quote="pid:66812, uid:13"]No uz je to video zablokovane. Mozes prosim uviest meno interpreta a nazov skladby? skusim pohladat inde...[/quote] Mě normálně jede

Nad touto témou som dlho rozmýšľal. Osoby, ktoré uvedenú psychológiu zombírovania ľudí ovládajú ju používajú na sebecké dobývačné ciele hlavne proti Slovanom a špeciálne Slovanov proti Slovanom. Obranou proti nacifikácii je jej odmietnutie pre neľudskosť a trestná zodpovednosť tých, čo ju " prevádzkujú". Táto technológia moci je založená na lži a nenávisti človeka proti človeku, preto je neospravedlniteľná.


Nad touto témou som dlho rozmýšľal. Osoby, ktoré uvedenú psychológiu zombírovania ľudí ovládajú ju používajú na sebecké dobývačné ciele hlavne proti Slovanom a špeciálne Slovanov proti Slovanom. Obranou proti nacifikácii je jej odmietnutie pre neľudskosť a trestná zodpovednosť tých, čo ju " prevádzkujú". Táto technológia moci je založená na lži a nenávisti človeka proti človeku, preto je neospravedlniteľná.
Upravené 7. 4. 2022 o 15:02

Před více jak 15 lety jsem na túbku narazila na tuhle písničku a divila se, že tam vůbec je. Dnes jsem s úžasem zjistila, že je doteď a nijak neblokovaná.

Jde o slovinskou kapelu Laibach.

U skupiny Laibach nikdo pořádně neví, jak to vlastně myslí.
Lze na ně pohlížet jako na určitou brutální formu parodie fašismu/totalitarismu.
"Když to nemůžeš zničit, postav se tomu do čela a přežeň to."
Pravda je, že i negativní reklama je reklama.
Např. já bych tuto/takto kreativní formu nepoužil, dokonce by mne to ani nenapadlo.


Zde se toho žel mnoho nedočteme:
https://cs.wikipedia.org/wiki/Laibach


Tady to není o mnoho lepší:
https://ru.wikipedia.org/wiki/Laibach
Zajímavá je zmínka o pokusu založit vlastní stát - NSK (1984). (matrice budoucího rozpadu Jugoslávie?)


Zde už je to lepší:
https://en.wikipedia.org/wiki/Laibach
"They were also accused of being members of the neo-nationalism movement, which reincarnates modern ideas of nationalism. When confronted with such accusations, Laibach is quoted as replying with the ambiguous response "We are fascists as much as Hitler was a painter".[24] However, Laibach also provided most of the soundtrack for Iron Sky, a film that mocked Nazism."
Volný překlad: Byli obviňování z nacionalismu, když je s tím konfrontovali, tak prohlásili: "Jsme fašisté natolik, nakolik byl Hitler malíř.". Skupina dodala většinu hudby k filmu "Iron Sky", který (údajně - pozn. Počtář) paroduje německý nacismus.
https://www.csfd.cz/film/247090-iron-sky/prehled/
Napsal jsem údajně, protože víme, že s těmi parodiemi je to ošemetné, viz Chaplinův "Diktáror" (1940).
https://www.csfd.cz/film/1472-diktator/prehled/


Parodie neparodie, tento "projekt" byl založen v roce 1980 ve Slovinsku a v letech 1991 - 2001 se už v Jugoslávii válčilo (včetně Slovinska)...
Tu jejich nejednoznačnost považuji za velice provokativní a magnetizující/hypnotizující.
Počítám tedy, že šlo/jde o egregoriálně-matriční řízení.
https://cs.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1lka_v_Jugosl%C3%A1vii


[quote="pid:66806, uid:203"]Před více jak 15 lety jsem na túbku narazila na tuhle písničku a divila se, že tam vůbec je. Dnes jsem s úžasem zjistila, že je doteď a nijak neblokovaná.[/quote] [quote="pid:66820, uid:203"]Jde o slovinskou kapelu Laibach.[/quote] U skupiny Laibach nikdo pořádně neví, jak to vlastně myslí. Lze na ně pohlížet jako na určitou brutální formu parodie fašismu/totalitarismu. "Když to nemůžeš zničit, postav se tomu do čela a přežeň to." Pravda je, že i negativní reklama je reklama. Např. já bych tuto/takto kreativní formu nepoužil, dokonce by mne to ani nenapadlo. Zde se toho žel mnoho nedočteme: https://cs.wikipedia.org/wiki/Laibach Tady to není o mnoho lepší: https://ru.wikipedia.org/wiki/Laibach Zajímavá je zmínka o pokusu založit vlastní stát - NSK (1984). (matrice budoucího rozpadu Jugoslávie?) Zde už je to lepší: https://en.wikipedia.org/wiki/Laibach "They were also accused of being members of the neo-nationalism movement, which reincarnates modern ideas of nationalism. When confronted with such accusations, Laibach is quoted as replying with the ambiguous response "We are fascists as much as Hitler was a painter".[24] However, Laibach also provided most of the soundtrack for Iron Sky, a film that mocked Nazism." Volný překlad: Byli obviňování z nacionalismu, když je s tím konfrontovali, tak prohlásili: "Jsme fašisté natolik, nakolik byl Hitler malíř.". Skupina dodala většinu hudby k filmu "Iron Sky", který (údajně - pozn. Počtář) paroduje německý nacismus. https://www.csfd.cz/film/247090-iron-sky/prehled/ Napsal jsem údajně, protože víme, že s těmi parodiemi je to ošemetné, viz Chaplinův "Diktáror" (1940). https://www.csfd.cz/film/1472-diktator/prehled/ Parodie neparodie, tento "projekt" byl založen v roce 1980 ve Slovinsku a v letech 1991 - 2001 se už v Jugoslávii válčilo (včetně Slovinska)... Tu jejich nejednoznačnost považuji za velice provokativní a magnetizující/hypnotizující. Počítám tedy, že šlo/jde o egregoriálně-matriční řízení. https://cs.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1lka_v_Jugosl%C3%A1vii
Upravené 7. 4. 2022 o 21:27

Motto:


"Zatímco se někteří styděli za Stalina, začali být někteří hrdí na Hitlera."




V dnešní době "mizení" se skoro nedá dohledat, co to ten nacismus či fašismus je. A co se dohledat dá, je takové... řekněme "málo uchopitelné".
Základem pro nacismus je spojení fašistické ideologie státu a vypjatého národního socialismu.
Pokusím se co nejsrozumitelněji popsat:
Fašistická ideologie stojí na principu jednoho silného vůdce a přebujelého byrokratického aparátu, který řídí chod státu ve prospěch privilegované skupiny (skupin). V dnešní době ani nemusí jít o jediného vůdce, ale může jít o velice úzkou skupinku lidí, co se dostala k moci dohodou mezi sebou. Že jde o totalitní systém - to nemusím nijak zdůrazňovat. Ani to, že jsou velmi posíleny všechny represivní složky.
Vznik fašistického vedení je vcelku jednoduchý a nemusí být takto veden celý stát. Podle fašistické ideologie mohou být vedena i jednotlivá odvětví státu, ač stát nemá jednoho vůdce a navenek se tváří jako demokratický.
To se dohodne nějaká zájmová skupina, že pro ni bude výhodné mít privilegia a své lidi "u vesla" toho kterého oboru. No a pak se protlačí taková pravidla a zákony, které privilegovanou skupinu chrání, prosazují její cíle a požadavky a všechny ostatní naopak práv zbavují.


Nacismus je fašismus, kde hlavní privilegovanou skupinou je určitý národ, rasa, etnikum či jinak označená skupina lidí. Tato skupina je také nadřazená všem ostatním, má svá privilegia a ochranu - a všichni ostatní jsou naopak práv zbaveni.
Stejně, jako privilegované korporáty mohou beztrestně na základě vlastních zákonů likvidovat svou konkurenci, mohou i privilegovaní občané beztrestně a dle zákonů likvidovat své neprivilegované spoluobčany.


Možná se tato definice bude zdát divná a neodpovídající tomu, co se píše. Potíž je totiž v tom, že za nacismus se pokládá jen ten hitlerovský, německý - prostě ten "kdysi". Jenže on se nám zdokonalil... a vyrostl a přizpůsobil se novým životním okolnostem. Ale - je tu, nikam se nevypařil. Takže buď ho budeme jmenovat jinak - nebo si popíšeme jeho nové vlastnosti.


_Motto: _ ### "Zatímco se někteří styděli za Stalina, začali být někteří hrdí na Hitlera." ---------------------------------------------------------------------------- V dnešní době "mizení" se skoro nedá dohledat, co to ten nacismus či fašismus je. A co se dohledat dá, je takové... řekněme "málo uchopitelné". Základem pro nacismus je spojení fašistické ideologie státu a vypjatého národního socialismu. Pokusím se co nejsrozumitelněji popsat: **Fašistická ideologie** stojí na principu jednoho silného vůdce a přebujelého byrokratického aparátu, který řídí chod státu ve prospěch privilegované skupiny (skupin). V dnešní době ani nemusí jít o jediného vůdce, ale může jít o velice úzkou skupinku lidí, co se dostala k moci dohodou mezi sebou. Že jde o totalitní systém - to nemusím nijak zdůrazňovat. Ani to, že jsou velmi posíleny všechny represivní složky. Vznik fašistického vedení je vcelku jednoduchý a nemusí být takto veden celý stát. Podle fašistické ideologie mohou být vedena i jednotlivá odvětví státu, ač stát nemá jednoho vůdce a navenek se tváří jako demokratický. To se dohodne nějaká zájmová skupina, že pro ni bude výhodné mít privilegia a své lidi "u vesla" toho kterého oboru. No a pak se protlačí taková pravidla a zákony, které privilegovanou skupinu chrání, prosazují její cíle a požadavky a všechny ostatní naopak práv zbavují. Nacismus je fašismus, kde hlavní privilegovanou skupinou je určitý národ, rasa, etnikum či jinak označená skupina lidí. Tato skupina je také nadřazená všem ostatním, má svá privilegia a ochranu - a všichni ostatní jsou naopak práv zbaveni. Stejně, jako privilegované korporáty mohou beztrestně na základě vlastních zákonů likvidovat svou konkurenci, mohou i privilegovaní občané beztrestně a dle zákonů likvidovat své neprivilegované spoluobčany. Možná se tato definice bude zdát divná a neodpovídající tomu, co se píše. Potíž je totiž v tom, že za nacismus se pokládá jen ten hitlerovský, německý - prostě ten "kdysi". Jenže on se nám zdokonalil... a vyrostl a přizpůsobil se novým životním okolnostem. **Ale - je tu, nikam se nevypařil.** Takže buď ho budeme jmenovat jinak - nebo si popíšeme jeho nové vlastnosti.
Upravené 7. 4. 2022 o 21:13

Občas si vypočujem český rap a narazil som na tohto interpreta:
https://www.youtube.com/watch?v=ErJ7byZT3U0&list=OLAK5uy_kvOJMbfKKLeRywGUAYc23Klft_6PM1YL8&index=5


Pre tých, čo to nebudú otvárať (počúvať), postačí cover
624f4167cd2cd


Vieme aký vplyv majú takéto osoby hlavne na formujúcu mládež..
Ide leto, sezóna festivalov, aj títo budú mať priestor..
Ospravedlňujem sa, ak to sem nepatrí..


Občas si vypočujem český rap a narazil som na tohto interpreta: https://www.youtube.com/watch?v=ErJ7byZT3U0&list=OLAK5uy_kvOJMbfKKLeRywGUAYc23Klft_6PM1YL8&index=5 Pre tých, čo to nebudú otvárať (počúvať), postačí cover ![624f4167cd2cd](serve/attachment&path=624f4167cd2cd) Vieme aký vplyv majú takéto osoby hlavne na formujúcu mládež.. Ide leto, sezóna festivalov, aj títo budú mať priestor.. Ospravedlňujem sa, ak to sem nepatrí..
Upravené 7. 4. 2022 o 21:54

U skupiny Laibach nikdo pořádně neví, jak to vlastně myslí.

Nejlépe to patrně vystihuje koncept subverzivní (podvratné) afirmace, připisovaný S. Žižekovi, který na to téma už v r. 1993 napsal esej "Proč nejsou Laibach a Neue Slowenische Kunst fašisti". Žižeka ovšem každý nemusí. Téma spíše pro Archala, blahé paměti smile


[quote="pid:66870, uid:240"]U skupiny Laibach nikdo pořádně neví, jak to vlastně myslí.[/quote] Nejlépe to patrně vystihuje koncept subverzivní (podvratné) afirmace, připisovaný S. Žižekovi, který na to téma už v r. 1993 napsal esej "Proč nejsou Laibach a Neue Slowenische Kunst fašisti". Žižeka ovšem každý nemusí. Téma spíše pro Archala, blahé paměti :)

@Lin : Díky za obsažnou a vypovídající charakteristiku fašismu a nacismu, a zvlášť za velmi potřebné upozornění, že ten hnus nikam nezmizel; byl poražen vojensky, ale nikdy ne politicky, je tady s námi a čeká na svou příležitost. Někdy to vypadá, že už se dočkal.

@Lin : Díky za obsažnou a vypovídající charakteristiku fašismu a nacismu, a zvlášť za velmi potřebné upozornění, že ten hnus nikam nezmizel; byl poražen vojensky, ale nikdy ne politicky, je tady s námi a čeká na svou příležitost. Někdy to vypadá, že už se dočkal.

byl poražen vojensky, ale nikdy ne politicky, je tady s námi a čeká na svou příležitost.


To je hlubší problém, každá davo-elitárně uspořádaná společnost je více či méně fašistická. Kdy "malý" člověk podporuje a brání svého otrokáře proti lidem toužícím po spravedlnosti (po spravedlivějším uspořádání). Při krizích se to jenom více zviditelní, více se tlačí na malost "malých" (zombifikovaných) lidí. Jenže viditelná a děsivá tvář fašismu je zcela neživotaschopná, tak po vybití napětí se trochu povolí a to umožní vytvořit nové zdroje, které následně použijí na další předem k neúspěchu odsouzený pokus o úplné zotročení. To je současné řízení lidstva - na hranici Božího dopuštění - do doby než ucho utrhne a GP ztratí řízení - dle mě se už trhá.


[quote="pid:66898, uid:810"]byl poražen vojensky, ale nikdy ne politicky, je tady s námi a čeká na svou příležitost.[/quote] To je hlubší problém, každá davo-elitárně uspořádaná společnost je více či méně fašistická. Kdy "malý" člověk podporuje a brání svého otrokáře proti lidem toužícím po spravedlnosti (po spravedlivějším uspořádání). Při krizích se to jenom více zviditelní, více se tlačí na malost "malých" (zombifikovaných) lidí. Jenže viditelná a děsivá tvář fašismu je zcela neživotaschopná, tak po vybití napětí se trochu povolí a to umožní vytvořit nové zdroje, které následně použijí na další předem k neúspěchu odsouzený pokus o úplné zotročení. To je současné řízení lidstva - na hranici Božího dopuštění - do doby než ucho utrhne a GP ztratí řízení - dle mě se už trhá.
Upravené 7. 4. 2022 o 23:47

V dnešní době "mizení" se skoro nedá dohledat, co to ten nacismus či fašismus je.

Encyklopedie KOB uvádí toto:


Нацизм


Нацизм — сознательное уничтожение иных культур и/либо народов, их создавших. Нацизм может существовать в обществе и при монархии, и при республике (виды государственности), и при рабовладельческом строе, и при феодализме, и при капитализме, и при социализме (экономические уклады). Нацизм может охватывать как отдельные группы населения, так и распространяться на всё общество.


Nejpozději zítra to přeložím jako další heslo Encyklopedie KOB.


[quote="pid:66887, uid:203"]V dnešní době "mizení" se skoro nedá dohledat, co to ten nacismus či fašismus je.[/quote] Encyklopedie KOB uvádí toto: Нацизм ------ Нацизм — сознательное уничтожение иных культур и/либо народов, их создавших. Нацизм может существовать в обществе и при монархии, и при республике (виды государственности), и при рабовладельческом строе, и при феодализме, и при капитализме, и при социализме (экономические уклады). Нацизм может охватывать как отдельные группы населения, так и распространяться на всё общество. Nejpozději zítra to přeložím jako další heslo Encyklopedie KOB.

To je hlubší problém, každá davo-elitárně uspořádaná společnost je více či méně fašistická. Kdy "malý" člověk podporuje a brání svého otrokáře proti lidem toužícím po spravedlnosti (po spravedlivějším uspořádání).

Určitě souhlasím, je to pořád stejný koncept v nespočtu historických variant. Nicméně děsivě explicitní nelidskost nacistické ideologie, která se v různých, stále méně zastřených podobách znovu dere na výsluní, mi připadá už za hranou myslitelného úpadku lidského ducha. Ucho se nepochybně utrhne, jen bych ráda, abychom se v té době ještě mohli nazývat lidmi.


[quote="pid:66906, uid:426"]To je hlubší problém, každá davo-elitárně uspořádaná společnost je více či méně fašistická. Kdy "malý" člověk podporuje a brání svého otrokáře proti lidem toužícím po spravedlnosti (po spravedlivějším uspořádání).[/quote] Určitě souhlasím, je to pořád stejný koncept v nespočtu historických variant. Nicméně děsivě explicitní nelidskost nacistické ideologie, která se v různých, stále méně zastřených podobách znovu dere na výsluní, mi připadá už za hranou myslitelného úpadku lidského ducha. Ucho se nepochybně utrhne, jen bych ráda, abychom se v té době ještě mohli nazývat lidmi.

Ospravedlňujem sa, ak to sem nepatrí..


Myslím si, že to sem patří, nicméně, hnus to je.
Vypnul jsem to po 29 vteřinách.


Asi bych k té "písni" vzkázal jen tohle:
https://www.mesec.cz/zakony/trestni-zakonik/f3921763/#cast2-hlava13-dil1


Zde je text:
https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/l-icy/krym-ft-illja-1038869


Dodatek: I titulní obrázek alba obsahuje dvakrát úmyslně počáteční písmena SS a pak "zamasované blesky" jako ZZ...asi elektrikáři, co?


[quote="pid:66893, uid:868"]Ospravedlňujem sa, ak to sem nepatrí..[/quote] Myslím si, že to sem patří, nicméně, hnus to je. Vypnul jsem to po 29 vteřinách. Asi bych k té "písni" vzkázal jen tohle: https://www.mesec.cz/zakony/trestni-zakonik/f3921763/#cast2-hlava13-dil1 Zde je text: https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/l-icy/krym-ft-illja-1038869 Dodatek: I titulní obrázek alba obsahuje dvakrát úmyslně počáteční písmena SS a pak "zamasované blesky" jako ZZ...asi elektrikáři, co?
Upravené 8. 4. 2022 o 07:51

Denné príklady fašizácie spoločnosti cez lož a cielené vytváranie negatívnych postojov a názorov na Rusov.
Je to nechutná lživá propaganda, bez akýchkoľvek dôkazov a vyjadrenia druhej strany .


Dnes téma : obviňovanie


Ruskí vojaci kradnú


Ruskí vojaci znásilňuňujú


Denné príklady fašizácie spoločnosti cez lož a cielené vytváranie negatívnych postojov a názorov na Rusov. Je to nechutná lživá propaganda, bez akýchkoľvek dôkazov a vyjadrenia druhej strany . Dnes téma : **obviňovanie** [Ruskí vojaci kradnú ](https://www.cas.sk/clanok/2665071/ruski-vojaci-sa-zaujimaju-o-oblecenie-tv-aj-klimatizacie-posielaju-si-domov-co-narabovali/) [Ruskí vojaci znásilňuňujú](https://www1.pluska.sk/spravy/zo-zahranicia/ohavne-zlociny-rusov-zeny-znasilnuju-pred-detmi-dievcata-holia-hlavy-chcu-maskovat?itm_modul=plus1_topbox&itm_brand=plus1&itm_template=hp&itm_position=7)
Upravené 8. 4. 2022 o 09:35

Encyklopedie KOB uvádí toto:

Však ano. Já to samé popsala svými slovy = polopatičtěji.


Dnes téma : obviňovanie

Nerozumím, proč se téma takto tříští.
Vždyť to "obviňování" a lži okolo jsou v rámci propagandy! A propaganda je přímo nutná k udržení fašismu i nacismu. Jak jinak docílit, aby si "masy" myslely, co chci já?
Však si najdi, pod jakou záminkou vtrhl Hitler do Polska a čím oblboval svět. Svět byl oblbován dokonce i daleko předtím - třeba v "dobrodiní" búrské války.
U německého nacismu se díky Goebbelsovi došlo v umění propagandy k určitým vysokým úrovním, ale obávám se, že současný nacismus to ještě vylepšil a přesáhl. Možná je to i díky současným "mediálním" možnostem.


[quote="pid:66908, uid:826"]Encyklopedie KOB uvádí toto:[/quote] Však ano. Já to samé popsala svými slovy = polopatičtěji. [quote="pid:66931, uid:196"]Dnes téma : obviňovanie[/quote] Nerozumím, proč se téma takto tříští. Vždyť to "obviňování" a lži okolo jsou v rámci **propagandy**! A propaganda je přímo nutná k udržení fašismu i nacismu. Jak jinak docílit, aby si "masy" myslely, co chci já? Však si najdi, pod jakou záminkou vtrhl Hitler do Polska a čím oblboval svět. Svět byl oblbován dokonce i daleko předtím - třeba v "dobrodiní" búrské války. U německého nacismu se díky Goebbelsovi došlo v umění propagandy k určitým vysokým úrovním, ale obávám se, že současný nacismus to ještě vylepšil a přesáhl. Možná je to i díky současným "mediálním" možnostem.
1.36k
17
11
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept