Mimo kategórií
Vlastná medicína

Dnes som našla takýto článok:


https://plus7dni.pluska.sk/ludia/zasah-naka-u-wandy-hrycovej-ozbrojeni-kuklaci-vtrhli-bytu-producentky-jej-deti-su-soku


Z článku:


Medzi 5 a 6. hodinou ráno k nám nabehlo ozbrojené komando v kuklách. Môj muž bol sám doma s tromi deťmi, pričom oni museli vedieť, že deti budú doma, pretože to nie je tajná informácia. Keď vedeli, kde bývame, museli si robiť nejakú prípravu, museli si byť vedomí toho, že idú niekde, kde sú tri deti a je veľký predpoklad, že budú doma," hovorí zhrozená Wanda.


Tak odsudzujem takéto zásahy NAKA u Hrycovej, U Rostata, Kalináka, u kohokoľvek. Ale toto je presne tá situácia, že palica má 2 konce. A veci treba riešiť. Hrycovej toto nevadilo, u Rostata, ale zrazu jej to vadí u nej. Tak čo slniečkári (to myslím rečnícky na tú skupinu), už začína svitať?


Dnes som našla takýto článok: https://plus7dni.pluska.sk/ludia/zasah-naka-u-wandy-hrycovej-ozbrojeni-kuklaci-vtrhli-bytu-producentky-jej-deti-su-soku Z článku: Medzi 5 a 6. hodinou ráno k nám nabehlo ozbrojené komando v kuklách. Môj muž bol sám doma s tromi deťmi, pričom oni museli vedieť, že deti budú doma, pretože to nie je tajná informácia. Keď vedeli, kde bývame, museli si robiť nejakú prípravu, museli si byť vedomí toho, že idú niekde, kde sú tri deti a je veľký predpoklad, že budú doma," hovorí zhrozená Wanda. Tak odsudzujem takéto zásahy NAKA u Hrycovej, U Rostata, Kalináka, u kohokoľvek. Ale toto je presne tá situácia, že palica má 2 konce. A veci treba riešiť. Hrycovej toto nevadilo, u Rostata, ale zrazu jej to vadí u nej. Tak čo slniečkári (to myslím rečnícky na tú skupinu), už začína svitať?

už začína svitať?


Silne pochybujem, že slniečkam niekedy niečo svitne. Oni sú tak nastavení, keď mne, je to nespravodlivé, a keď inému, je to tak v poriadku. Ich zastaví len strach. Falošní sú ako Plačková.


[quote="pid:70882, uid:273"]už začína svitať?[/quote] Silne pochybujem, že slniečkam niekedy niečo svitne. Oni sú tak nastavení, keď mne, je to nespravodlivé, a keď inému, je to tak v poriadku. Ich zastaví len strach. Falošní sú ako Plačková.

Liberál nie je nadávka. Liberál je diagnóza.


Vo videu Erik Kaliňák poukázal na pokrytectvo liberálov, ktorí moralizovali, že na podujatí Smeru zazneli nadávky. Že oni robia presne to isté, je podľa nich v poriadku. V diskusii detičky riešia nositeľa správy namiesto správy samotnej. Smer nemôže, oni môžu. Vôbec im nedochádza, že v ich postoji je niečo principiálne zle. Nenávisť im zatemtila rozum. Vymytý mozog je vo väčšine prípadov na doživotie. Pomôcť im dokáže len tvrdá rana od života, aj to nie vždy. Väčšina z nich bude za svoju vlastnú hlúposť a obmedzenosť stále viniť niekoho iného.


Liberáli prerazili dno - vulgárne nadávky na podujatiach [Moje video]:
"Tvária sa, že oni sú tí slušní, že oni sú tí morálni. Pritom sú to tí najväčší pokrytci, ktorí nemajú len dvojitý meter, oni majú dvojitý kilometer na seba a na ostatných."


Liberál nie je nadávka. Liberál je diagnóza. Vo videu Erik Kaliňák poukázal na pokrytectvo liberálov, ktorí moralizovali, že na podujatí Smeru zazneli nadávky. Že oni robia presne to isté, je podľa nich v poriadku. V diskusii detičky riešia nositeľa správy namiesto správy samotnej. Smer nemôže, oni môžu. Vôbec im nedochádza, že v ich postoji je niečo principiálne zle. Nenávisť im zatemtila rozum. Vymytý mozog je vo väčšine prípadov na doživotie. Pomôcť im dokáže len tvrdá rana od života, aj to nie vždy. Väčšina z nich bude za svoju vlastnú hlúposť a obmedzenosť stále viniť niekoho iného. **[Liberáli prerazili dno - vulgárne nadávky na podujatiach](https://www.mojevideo.sk/video/37481/liberali_prerazili_dno_vulgarne_nadavky_na_podujatiach.html)** [Moje video]: _"Tvária sa, že oni sú tí slušní, že oni sú tí morálni. Pritom sú to tí najväčší pokrytci, ktorí nemajú len dvojitý meter, oni majú dvojitý kilometer na seba a na ostatných."_
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 9. 5. 2022 o 16:40
594
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept