Mimo kategórií
Dolezite info pre vsetkych

Zdravim vsetkych,


kedze sa nam tu rozbehla debata o pouzivatelovi @Globalisté, pravidlach fora, mazani prispevkov, blokovani a pod., je potrebne, aby som sa k tomuto ako admin vyjadril.

Som velmi sklamany, ze na tomto fore, kde je vekovy priemer diskutujucich podstatne vyssi ako na nejakom pokeci (tzn. ze sa predpoklada, ze diskutujuci uz pubertalne casy maju davno za sebou), si stale niektori potrebuju dokazovat, ze dalej docuraju alebo, ze ich ego vyrastlo do inej galaxie.


Trollovia na forach budu a nikdy sa ich celkom nezbavite. Pretoze ak ho zablokujete (ci uz ucet alebo IP adresu), vrati sa pod inou prezyvkou alebo z inej IP adresy. Ak mu zmazete prispevok, tak ho o par hodin napise znova. Jedina moznost ako eliminovat ich cinnost je ABSOLUTNA IGNORANCIA takychto prispevkov. Viac-krat som to tu uz pisal, ale bohuzial si niektori nezobrali moje slova k srdcu a stale reaguju na taketo prispevky. Tym trolla zivia a potom sa nemozete cudovat, ze sa vlakno zahlti slusne povedane balastom.


Co sa tyka pravidiel fora. Ak by sme uz vsetci na tomto fore boli Clovekmi, tak by sme ziadne pravidla nepotrebovali, ale nalejme si cisteho vina, nikto z nas zatial tu uroven nedosiahol, takze urcite pravidla potrebujeme, aby sme nesklzli do uplnej anarchie. A s tym suvisi aj dalsia vec. Pocet registrovanych pouzivatelov a aj pocet tem, resp. prispevkov stale rastie a s tym bude rast aj pocet nazorovych stretov. Takze, ci sa vam to paci alebo nie, informacna vojna prebieha a bude prebiehat aj tu.


Takze prejdem ku konkretnym veciam. Od momentu uverejnenia tohto prispevku, ak sa vyskytne v prispevku akakolvek osobna invektiva, tak dotycny diskutujuci dostane ban na 1 tyzden. Po 3 takychto banoch bude ucet diskutujucemu zruseny.


Specialne pre pouzivatela @Globalisté, ak budes prispevky duplikovat (s malymi obmenami), tak budu zmazane. Ak nebudes uvadzat v prispevkoch zdroj, takyto prispevok bude zmazany.

Doplnok:
Este som zabudol jednu vec ohladne moderatorov. Toto su pravomoci moderatora (je to v podmienkach pouzivania fora):


Moderátor má právo zmazať tému alebo diskusný príspevok, pokiaľ obsahuje urážlivý spôsob komunikácie, vulgarizmy, jednostranné alebo hrubé osočovanie jednotlivca či skupiny osôb, resp. pokiaľ sa odkláňa od pravidiel slušného správania. Moderátor má právo presunúť tému do adekvátnej kategórie. Moderátor má právo zlúčiť tému s už existujúcou. Moderátor spravidla neupravuje témy a diskusné príspevky, no má na to právo.


Moderator ale nema moznost dat ban, to moze iba administrator. Ci uz na podnet moderatora alebo podla vlastneho uvazenia.


Zdravim vsetkych, kedze sa nam tu rozbehla debata o pouzivatelovi @Globalisté, pravidlach fora, mazani prispevkov, blokovani a pod., je potrebne, aby som sa k tomuto ako admin vyjadril. Som velmi sklamany, ze na tomto fore, kde je vekovy priemer diskutujucich podstatne vyssi ako na nejakom pokeci (tzn. ze sa predpoklada, ze diskutujuci uz pubertalne casy maju davno za sebou), si stale niektori potrebuju dokazovat, ze dalej docuraju alebo, ze ich ego vyrastlo do inej galaxie. Trollovia na forach budu a nikdy sa ich celkom nezbavite. Pretoze ak ho zablokujete (ci uz ucet alebo IP adresu), vrati sa pod inou prezyvkou alebo z inej IP adresy. Ak mu zmazete prispevok, tak ho o par hodin napise znova. Jedina moznost ako eliminovat ich cinnost je ABSOLUTNA IGNORANCIA takychto prispevkov. Viac-krat som to tu uz pisal, ale bohuzial si niektori nezobrali moje slova k srdcu a stale reaguju na taketo prispevky. Tym trolla zivia a potom sa nemozete cudovat, ze sa vlakno zahlti slusne povedane balastom. Co sa tyka pravidiel fora. Ak by sme uz vsetci na tomto fore boli Clovekmi, tak by sme ziadne pravidla nepotrebovali, ale nalejme si cisteho vina, nikto z nas zatial tu uroven nedosiahol, takze urcite pravidla potrebujeme, aby sme nesklzli do uplnej anarchie. A s tym suvisi aj dalsia vec. Pocet registrovanych pouzivatelov a aj pocet tem, resp. prispevkov stale rastie a s tym bude rast aj pocet nazorovych stretov. Takze, ci sa vam to paci alebo nie, informacna vojna prebieha a bude prebiehat aj tu. Takze prejdem ku konkretnym veciam. Od momentu uverejnenia tohto prispevku, ak sa vyskytne v prispevku akakolvek osobna invektiva, tak dotycny diskutujuci dostane ban na 1 tyzden. Po 3 takychto banoch bude ucet diskutujucemu zruseny. Specialne pre pouzivatela @Globalisté, ak budes prispevky duplikovat (s malymi obmenami), tak budu zmazane. Ak nebudes uvadzat v prispevkoch zdroj, takyto prispevok bude zmazany. Doplnok: Este som zabudol jednu vec ohladne moderatorov. Toto su pravomoci moderatora (je to v podmienkach pouzivania fora): Moderátor má právo zmazať tému alebo diskusný príspevok, pokiaľ obsahuje urážlivý spôsob komunikácie, vulgarizmy, jednostranné alebo hrubé osočovanie jednotlivca či skupiny osôb, resp. pokiaľ sa odkláňa od pravidiel slušného správania. Moderátor má právo presunúť tému do adekvátnej kategórie. Moderátor má právo zlúčiť tému s už existujúcou. Moderátor spravidla neupravuje témy a diskusné príspevky, no má na to právo. Moderator ale nema moznost dat ban, to moze iba administrator. Ci uz na podnet moderatora alebo podla vlastneho uvazenia.
Upravené 23. 5. 2022 o 11:41

Upřímně, nerozumím tomu.
Troll si tady může psát, co chce. Ale když ho počastuju invektivou, mám ban??


Nicméně souhlasím se strategií totální ignorace. To jsem mimochodem navrhoval taky.


Upřímně, nerozumím tomu. Troll si tady může psát, co chce. Ale když ho počastuju invektivou, mám ban?? Nicméně souhlasím se strategií totální ignorace. To jsem mimochodem navrhoval taky.

Upřímně, nerozumím tomu.
Troll si tady může psát, co chce. Ale když ho počastuju invektivou, mám ban??


Ak troll pouzije osobnu invektivu v prispevku dostane ban, ak ty pouzijes osobnu invektivu v prispevku, dostanes ban.


[quote="pid:70977, uid:372"]Upřímně, nerozumím tomu. Troll si tady může psát, co chce. Ale když ho počastuju invektivou, mám ban??[/quote] Ak troll pouzije osobnu invektivu v prispevku dostane ban, ak ty pouzijes osobnu invektivu v prispevku, dostanes ban.

To jsem rád, že škodná i ostatní jsou si rovni.


A přesto, že já tuhle entitu už ignoruju, tak mi radši dej rovnou ban. Lakmusový papírek: souhlasíš, že je to sráč?


To jsem rád, že škodná i ostatní jsou si rovni. A přesto, že já tuhle entitu už ignoruju, tak mi radši dej rovnou ban. Lakmusový papírek: souhlasíš, že je to sráč?
Upravené 8. 5. 2022 o 21:33

Lakmusový papírek: souhlasíš, že je to sráč?


tak toto je podľa nových pravidiel na ban. Ako teraz sa ideme hrať ako škôlkári, že či to funguje?


Tak prosím @Neo, týždeň ban pre nick @Jiří. Ďakujem

[quote="pid:70983, uid:372"]Lakmusový papírek: souhlasíš, že je to sráč?[/quote] tak toto je podľa nových pravidiel na ban. Ako teraz sa ideme hrať ako škôlkári, že či to funguje? Tak prosím @Neo, týždeň ban pre nick @Jiří. Ďakujem

A přesto, že já tuhle entitu už ignoruju, tak mi radši dej rovnou ban. Lakmusový papírek: souhlasíš, že je to sráč?


Kto chce kam, pomozme mu tam. Tyzden si oddychni od fora.


[quote="pid:70983, uid:372"]A přesto, že já tuhle entitu už ignoruju, tak mi radši dej rovnou ban. Lakmusový papírek: souhlasíš, že je to sráč?[/quote] Kto chce kam, pomozme mu tam. Tyzden si oddychni od fora.

Kto chce kam, pomozme mu tam. Tyzden si oddychni od fora.


Nemohl jsem si pomoct a nevypíchnout tu absurditu....


[quote="pid:70985, uid:1"]Kto chce kam, pomozme mu tam. Tyzden si oddychni od fora.[/quote] Nemohl jsem si pomoct a nevypíchnout tu absurditu....

Takze prejdem ku konkretnym veciam. Od momentu uverejnenia tohto prispevku, ak sa vyskytne v prispevku akakolvek osobna invektiva, tak dotycny diskutujuci dostane ban na 1 tyzden. Po 3 takychto banoch bude ucet diskutujucemu zruseny.

Jestli je "Globalisté" troll a je tu za účelem rozbití fóra, tak se mu to vede. Protože toto zde nakonec způsobí mnohem více škody a zlé krve než armáda trolů. Proč? Protože takovéto pravidlo nelze dodržovat spravedlivě. Co je a co není "osobní invektiva"? Nakonec to vždy vykrystalizuje ve dva proti sobě stojící tábory lidí kde jedni, ti více systémoví, se zde budou cítit dobře a budou si vzájemně "nahrávat" a ti ostatní leckde uvidí nespravedlnost v přístupu protože začne fungovat systém "dvojího metru" v posuzování nejen prohřešků proti pravidlům ale i samotných příspěvků méně "populárních" členů. A většina nepodá zpětnou vazbu ale nechává si to pro sebe. Nakonec to dopadne jako na levanetu.
Neříkám to jen tak pro nic za nic. Již se to zde děje.


[quote="pid:70975, uid:1"]Takze prejdem ku konkretnym veciam. Od momentu uverejnenia tohto prispevku, ak sa vyskytne v prispevku akakolvek osobna invektiva, tak dotycny diskutujuci dostane ban na 1 tyzden. Po 3 takychto banoch bude ucet diskutujucemu zruseny.[/quote] Jestli je "Globalisté" troll a je tu za účelem rozbití fóra, tak se mu to vede. Protože toto zde nakonec způsobí mnohem více škody a zlé krve než armáda trolů. Proč? Protože takovéto pravidlo nelze dodržovat spravedlivě. Co je a co není "osobní invektiva"? Nakonec to vždy vykrystalizuje ve dva proti sobě stojící tábory lidí kde jedni, ti více systémoví, se zde budou cítit dobře a budou si vzájemně "nahrávat" a ti ostatní leckde uvidí nespravedlnost v přístupu protože začne fungovat systém "dvojího metru" v posuzování nejen prohřešků proti pravidlům ale i samotných příspěvků méně "populárních" členů. A většina nepodá zpětnou vazbu ale nechává si to pro sebe. Nakonec to dopadne jako na levanetu. Neříkám to jen tak pro nic za nic. Již se to zde děje.

@Jiří. Tomu se říká "průzkum bojem". Inu - jdeme s dobou. Najednou je tu odvaha i razance. Studio Milan se určitě dobře baví...

@Jiří. Tomu se říká "průzkum bojem". Inu - jdeme s dobou. Najednou je tu odvaha i razance. Studio Milan se určitě dobře baví...

V případě, že by byl Golobalisté zablokován, a přišel pod jinou přezdívkou, tak to okamžitě poznáme, protože je nezaměnitelný. Pak můžeš blokovat znovu.
Pokud má diskuze plnit svůj účel, tak je třeba zjevné trolly blokovat. Důsledkem toho, že se to nedělá, je dle mého přesun mnoha lidí na telegram, kam lidi už dávají víc odkazů na zprávy než sem. Je to škoda.


V případě, že by byl Golobalisté zablokován, a přišel pod jinou přezdívkou, tak to okamžitě poznáme, protože je nezaměnitelný. Pak můžeš blokovat znovu. Pokud má diskuze plnit svůj účel, tak je třeba zjevné trolly blokovat. Důsledkem toho, že se to nedělá, je dle mého přesun mnoha lidí na telegram, kam lidi už dávají víc odkazů na zprávy než sem. Je to škoda.

přesun mnoha lidí na telegram


Kam?


víc odkazů na zprávy než sem

Jen bych podotkl, že méně je někdy více.
I tak nestíhám sledovat všechna vlákna a řekněme číst/sledovat třeba 50+ zpráv denně prostě nelze, rozhodně si nemyslím, že by formát tohoto fóra byl vyčerpaný.


[quote="pid:71003, uid:101"]přesun mnoha lidí na telegram[/quote] Kam? [quote="pid:71003, uid:101"]víc odkazů na zprávy než sem[/quote] Jen bych podotkl, že méně je někdy více. I tak nestíhám sledovat všechna vlákna a řekněme číst/sledovat třeba 50+ zpráv denně prostě nelze, rozhodně si nemyslím, že by formát tohoto fóra byl vyčerpaný.

Držel jsem se daleko, protože jsem viděl, jak tohle dopadlo na Vodě a ještě kdysi na Levanetu.


Aktuálně jsem se vrátil zpět v čase. Jsme neustále ve spirále a ten, kdo chce zajebat diskuzi, tak to prostě udělá a dokonce pošle jiné na blacklist. Neposunuli jsme se nikam ani o milimetr.


O někom, kdo tu měsíce a měsíce píše bludy, uráží všechny kolem sebe - jednou napíšu, že je kretén a je z toho kauza - točíme se v tom nadále, ale vydržel jsem to posledních 9 let, přežiju to i dál.


Ten kretén "Globalista" tady už dávno neměl být, vůbec nijak neinformuje, nepřekládá texty, nedává sem kus sebe, jenom lže a provokuje, uráží, napadá a nakonec ještě má zastání.


Držel jsem se daleko, protože jsem viděl, jak tohle dopadlo na Vodě a ještě kdysi na Levanetu. Aktuálně jsem se vrátil zpět v čase. Jsme neustále ve spirále a ten, kdo chce zajebat diskuzi, tak to prostě udělá a dokonce pošle jiné na blacklist. Neposunuli jsme se nikam ani o milimetr. O někom, kdo tu měsíce a měsíce píše bludy, uráží všechny kolem sebe - jednou napíšu, že je kretén a je z toho kauza - točíme se v tom nadále, ale vydržel jsem to posledních 9 let, přežiju to i dál. Ten kretén "Globalista" tady už dávno neměl být, vůbec nijak neinformuje, nepřekládá texty, nedává sem kus sebe, jenom lže a provokuje, uráží, napadá a nakonec ještě má zastání.

Som velmi sklamany, ze na tomto fore, kde je vekovy priemer diskutujucich podstatne vyssi ako na nejakom pokeci (tzn. ze sa predpoklada, ze diskutujuci uz pubertalne casy maju davno za sebou), si stale niektori potrebuju dokazovat, ze dalej docuraju alebo, ze ich ego vyrastlo do inej galaxie.


Souhlas. Na tomto fóru jsou jak lidé, kteří přispívají, tak ti, kteří jen čtou, a nebo přispívají jen zřídka. Jako třeba já. Nevím kolik nás tichých uživatelů je, statistiky bude mít administrátor. Jsme tu několikrát denně, dychtiví po informacích, které pak přenášíme dál, každý ve svém okolí. A je pravda, že to není jednoduché. Na Facebooku jsem zrušil účet kvůli rodině. Zkusmo jsem si zřídil účet na Seznamu.cz, abych jim tam trochu rozrušil ty jejich kruhy. Neudržel jsem se tam ani 3 týdny než mně vykopli. No nic, nouze je matkou vynalézavosti. @Globalisté jsem se naučil alespoň z části přeskakovat, ale co s takovým pazgřivcem? Ta tíha je na moderátorech a administrátorovi a oni si s tím nakonec poradí. Ale důvodem, proč píši je ten, že jsem nesmírně vděčný za toto fórum, za ten obrovský kus práce, který je tu vidět. Toto fórum je pro mnohé zdrojem síly, odvahy a naděje. Nechci být příliš patetický, jsem prostě moc rád, že jste tady. Vlny se přeženou a zase bude všechno dobré. Howgh.

[quote="pid:70975, uid:1"]Som velmi sklamany, ze na tomto fore, kde je vekovy priemer diskutujucich podstatne vyssi ako na nejakom pokeci (tzn. ze sa predpoklada, ze diskutujuci uz pubertalne casy maju davno za sebou), si stale niektori potrebuju dokazovat, ze dalej docuraju alebo, ze ich ego vyrastlo do inej galaxie.[/quote] Souhlas. Na tomto fóru jsou jak lidé, kteří přispívají, tak ti, kteří jen čtou, a nebo přispívají jen zřídka. Jako třeba já. Nevím kolik nás tichých uživatelů je, statistiky bude mít administrátor. Jsme tu několikrát denně, dychtiví po informacích, které pak přenášíme dál, každý ve svém okolí. A je pravda, že to není jednoduché. Na Facebooku jsem zrušil účet kvůli rodině. Zkusmo jsem si zřídil účet na Seznamu.cz, abych jim tam trochu rozrušil ty jejich kruhy. Neudržel jsem se tam ani 3 týdny než mně vykopli. No nic, nouze je matkou vynalézavosti. @Globalisté jsem se naučil alespoň z části přeskakovat, ale co s takovým pazgřivcem? Ta tíha je na moderátorech a administrátorovi a oni si s tím nakonec poradí. Ale důvodem, proč píši je ten, že jsem nesmírně vděčný za toto fórum, za ten obrovský kus práce, který je tu vidět. Toto fórum je pro mnohé zdrojem síly, odvahy a naděje. Nechci být příliš patetický, jsem prostě moc rád, že jste tady. Vlny se přeženou a zase bude všechno dobré. Howgh.

I tak nestíhám sledovat všechna vlákna a řekněme číst/sledovat třeba 50+ zpráv denně

Ty nestíháš, jiní ano.
Myslím samozřejmě hodnotné zprávy.


[quote="pid:71006, uid:181"]I tak nestíhám sledovat všechna vlákna a řekněme číst/sledovat třeba 50+ zpráv denně[/quote] Ty nestíháš, jiní ano. Myslím samozřejmě hodnotné zprávy.
Upravené 8. 5. 2022 o 23:45

Příspěvek NEA byl jasný. Kdo nepochopil, rýpe se v tom a čeří vodu, koná KSBforu medvědí službu. Mlčeti k tomuto příspěvku - Zlato.


Příspěvek NEA byl jasný. Kdo nepochopil, rýpe se v tom a čeří vodu, koná KSBforu medvědí službu. Mlčeti k tomuto příspěvku - Zlato.

a dokonce pošle jiné na blacklist


preco prekrucujes, @Jiří. sa poslal na black list sam svojim prispevkom

A přesto, že já tuhle entitu už ignoruju, tak mi radši dej rovnou ban. Lakmusový papírek: souhlasíš, že je to sráč?


O někom, kdo tu měsíce a měsíce píše bludy


a preco na jeho bludy reagujes?


Ten kretén "Globalista" tady už dávno neměl být


a za toto si aj ty oddychnes od fora na tyzden


[quote="pid:71007, uid:633"]a dokonce pošle jiné na blacklist[/quote] preco prekrucujes, @Jiří. sa poslal na black list sam svojim prispevkom [quote="pid:70983, uid:372"]A přesto, že já tuhle entitu už ignoruju, tak mi radši dej rovnou ban. Lakmusový papírek: souhlasíš, že je to sráč?[/quote] [quote="pid:71007, uid:633"]O někom, kdo tu měsíce a měsíce píše bludy[/quote] a preco na jeho bludy reagujes? [quote="pid:71007, uid:633"]Ten kretén "Globalista" tady už dávno neměl být[/quote] a za toto si aj ty oddychnes od fora na tyzden

Co je a co není "osobní invektiva"?


osobna invektiva je pisomne alebo ustne napadnutie nejakej osoby, resp. urazanie a je bez problemov odlisitelne od korektneho nesuhlasu s nejakym nazorom alebo prispevkom


[quote="pid:70996, uid:781"]Co je a co není "osobní invektiva"?[/quote] osobna invektiva je pisomne alebo ustne napadnutie nejakej osoby, resp. urazanie a je bez problemov odlisitelne od korektneho nesuhlasu s nejakym nazorom alebo prispevkom
Upravené 9. 5. 2022 o 00:05

a za toto si aj ty oddychnes od fora na tyzden


OK, je to ale úplně zbytečný, ale jak chceš Neo.


[quote="pid:71013, uid:1"]a za toto si aj ty oddychnes od fora na tyzden[/quote] OK, je to ale úplně zbytečný, ale jak chceš Neo.

Čo sa týka taktiky ignorovania trolla, tak je pravda, že je to prejav vyššej úrovne sebaovládania človeka. Niekto to dokáže, iný nie...
No reálne to na fórach nikdy nefungovalo, vždy sa na tieto udičky chytilo dosť ľudí, ktorí to vlákno živili a potom tá diskusia aj tak vyzerala, bordel...
Na diskusii je tým pádom vždy bordel, a lamentovanie, že diskutujúci sú nedisciplinovaní je úplne k ničomu...


Ďalšia vec je, že nie je troll ako troll. Obyčajný troll (s psychikou trolla), ak mu nevenujú pozornosť, tak sa stiahne. Avšak agent "troll" sa vám vykašle na to, či mu venujete pozornosť alebo nie. Ten vám bude púšťať jed do informačného poľa, aj keď si ho nebude nikto všímať. A ak si ho všímajú a rozháda diskutérov, to je to len bonus.


(PS: medzi trollov rátam aj takých nedisciplinovaných a výstredných diskutérov, ktorí majú potrebu sa takmer k všetkému vyjadrovať. Ich príspevky rastú všade ako burina, ale neprinášajú nové informácie, sú to väčšinou len povzdychy a opakovania už X-krát predtým povedaného. Výsledkom je zatapetovaná diskusia. Je to ako jesť v kuchyni, kde sa týždeň neumýval riad... Skúste pozývať do takého domu hostí!)


Potom je taktika, že trollov nebudeme banovať, lebo veď prídu pod iným nickom alebo použijú VPN (ak dostanú IP ban) analogická tomu, ako keby si človek povedal "Načo budem zamykať dom, veď keď zamknem dvere, zlodej sa dostane oknom, a ak dám alarm na okno, tak si zlodej nájde iný vchod". Načo budovať v tele imunitný systém, načo T-bunky a iné leukocity, hoďme flintu do žita, ignorujme to individuum... (kurnik, nech príde aj pod sto menami: ak sa bude správať záškodnícky, tak dostane ban znova aj pod novým nickom a novou IP adresou. A ak sa bude chovať normálne, tak je vítaný)


Ak už toto fórum si dalo prívlastok KSB, tak by bolo dobré aj udržiavať ducha KSB, a nie ducha liberalizmu. Neviem, ako to Hox robil, ale darilo sa mu na fóre vytvoriť ducha "družnosti" (ľudia sa cítili skoro ako rodina, čo bolo vidieť na tých vrúcnych a spontánnych reakciách, keď vodaksb končila). Súbornosť to ešte nebola, ale bola to družnosť. To ale fungovať nebude na mieste, kde sa schádzajú ľudia s rôznymi svetonázormi, ktorých cieľom je bojovať a nie hľadať pravdu... Na takomto bojisku sa nevytvorí komunita ani družnosť.


Čo sa týka taktiky ignorovania trolla, tak je pravda, že je to prejav vyššej úrovne sebaovládania človeka. Niekto to dokáže, iný nie... No reálne to na fórach nikdy nefungovalo, vždy sa na tieto udičky chytilo dosť ľudí, ktorí to vlákno živili a potom tá diskusia aj tak vyzerala, bordel... Na diskusii je tým pádom vždy bordel, a lamentovanie, že diskutujúci sú nedisciplinovaní je úplne k ničomu... Ďalšia vec je, že nie je troll ako troll. Obyčajný troll (s psychikou trolla), ak mu nevenujú pozornosť, tak sa stiahne. Avšak agent "troll" sa vám vykašle na to, či mu venujete pozornosť alebo nie. Ten vám bude púšťať jed do informačného poľa, aj keď si ho nebude nikto všímať. A ak si ho všímajú a rozháda diskutérov, to je to len bonus. (PS: medzi trollov rátam aj takých nedisciplinovaných a výstredných diskutérov, ktorí majú potrebu sa takmer k všetkému vyjadrovať. Ich príspevky rastú všade ako burina, ale neprinášajú nové informácie, sú to väčšinou len povzdychy a opakovania už X-krát predtým povedaného. Výsledkom je zatapetovaná diskusia. Je to ako jesť v kuchyni, kde sa týždeň neumýval riad... Skúste pozývať do takého domu hostí!) Potom je taktika, že trollov nebudeme banovať, lebo veď prídu pod iným nickom alebo použijú VPN (ak dostanú IP ban) analogická tomu, ako keby si človek povedal "Načo budem zamykať dom, veď keď zamknem dvere, zlodej sa dostane oknom, a ak dám alarm na okno, tak si zlodej nájde iný vchod". Načo budovať v tele imunitný systém, načo T-bunky a iné leukocity, hoďme flintu do žita, ignorujme to individuum... (kurnik, nech príde aj pod sto menami: ak sa bude správať záškodnícky, tak dostane ban znova aj pod novým nickom a novou IP adresou. A ak sa bude chovať normálne, tak je vítaný) Ak už toto fórum si dalo prívlastok KSB, tak by bolo dobré aj udržiavať ducha KSB, a nie ducha liberalizmu. Neviem, ako to Hox robil, ale darilo sa mu na fóre vytvoriť ducha "družnosti" (ľudia sa cítili skoro ako rodina, čo bolo vidieť na tých vrúcnych a spontánnych reakciách, keď vodaksb končila). Súbornosť to ešte nebola, ale bola to družnosť. To ale fungovať nebude na mieste, kde sa schádzajú ľudia s rôznymi svetonázormi, ktorých cieľom je bojovať a nie hľadať pravdu... Na takomto bojisku sa nevytvorí komunita ani družnosť.
Upravené 9. 5. 2022 o 00:34

Aktuálně jsem se vrátil zpět v čase. Jsme neustále ve spirále a ten, kdo chce zajebat diskuzi, tak to prostě udělá a dokonce pošle jiné na blacklist.

Blacklist je osobní pro každý účet. To že si on někoho zablokuje nijak neomezuje diskuzi ostatních.


[quote="pid:71007, uid:633"]Aktuálně jsem se vrátil zpět v čase. Jsme neustále ve spirále a ten, kdo chce zajebat diskuzi, tak to prostě udělá a dokonce pošle jiné na blacklist.[/quote] Blacklist je osobní pro každý účet. To že si on někoho zablokuje nijak neomezuje diskuzi ostatních.

https://t.me/ksbspravyforum

Tá KSB telegramová skupina je prechod z kaluže do blata. Admin má liberálne sklony. Nemá to s KSB absolútne nič spoločné.
To už potom radšej túto skupinu: https://t.me/zlom221
Je tam tiež veľa ľudí z KSB Fóra, ale sú aspoň čestní v tom, že si nedali KSB do názvu, keďže zatiaľ sa nechovajú reprezentatívne. Majú tam aj pravidelné hlasové čaty s debatami. A je tam aj dosť reálne aktívnych ľudí, ktorí sa snažia tvoriť lepšiu spoločnosť vo svojom okolí.


[quote="pid:71022, uid:518"]https://t.me/ksbspravyforum[/quote] Tá KSB telegramová skupina je prechod z kaluže do blata. Admin má liberálne sklony. Nemá to s KSB absolútne nič spoločné. To už potom radšej túto skupinu: https://t.me/zlom221 Je tam tiež veľa ľudí z KSB Fóra, ale sú aspoň čestní v tom, že si nedali KSB do názvu, keďže zatiaľ sa nechovajú reprezentatívne. Majú tam aj pravidelné hlasové čaty s debatami. A je tam aj dosť reálne aktívnych ľudí, ktorí sa snažia tvoriť lepšiu spoločnosť vo svojom okolí.
Upravené 9. 5. 2022 o 00:45

Ďalšia vec je, že nie je troll ako troll. Obyčajný troll (s psychikou trolla), ak mu nevenujú pozornosť, tak sa stiahne. Avšak agent "troll" sa vám vykašle na to, či mu venujete pozornosť alebo nie. Ten vám bude púšťať jed do informačného poľa, aj keď si ho nebude nikto všímať. A ak si ho všímajú a rozháda diskutérov, to je to len bonus.

To je zde stěžejní ! On je totiž placený profík.


[quote="pid:71021, uid:6"]Ďalšia vec je, že nie je troll ako troll. Obyčajný troll (s psychikou trolla), ak mu nevenujú pozornosť, tak sa stiahne. Avšak agent "troll" sa vám vykašle na to, či mu venujete pozornosť alebo nie. Ten vám bude púšťať jed do informačného poľa, aj keď si ho nebude nikto všímať. A ak si ho všímajú a rozháda diskutérov, to je to len bonus.[/quote] To je zde stěžejní ! On je totiž placený profík.

Tá KSB telegramová skupina je prechod z kaluže do blata. Admin má liberálne sklony. Nemá to s KSB absolútne nič spoločné.

Neříkám, že je dobrá, jen že je. Ptal se na to JS22.


[quote="pid:71024, uid:6"]Tá KSB telegramová skupina je prechod z kaluže do blata. Admin má liberálne sklony. Nemá to s KSB absolútne nič spoločné.[/quote] Neříkám, že je dobrá, jen že je. Ptal se na to JS22.

Že má spousta jedinců nepřekonatelnou touhu chytat se do trolí pastičky není problém ani vina administrátorů.


Že má spousta jedinců nepřekonatelnou touhu chytat se do trolí pastičky není problém ani vina administrátorů.

Ahoj @Neo pokiaľ trollov a trockistov nemáte záujem banovať, tak im nedávajte priestor. Keď si zoberiem, že ich živý naša pozornosť (ak nie plat), tak technické riešenie mám nasledovné.

Pri každom príspevku tam kde je Suhlasím a nesúhlasím dopracovať funkciu s názvom "Ignorovať" alebo "Nesledovať".


Po kliknutí sa mi nebudú príspevky daného užívateľa vo vláknach zobrazovať.
U príspevkov každého užívateľa bude zobrazené "Nesleduje ho: xx užívateľov".
To bude indikátor pre nováčikov, že prečo asi tak na voloviny daného prispievateľa skoro nikto nereaguje.


Ahoj @Neo pokiaľ trollov a trockistov nemáte záujem banovať, tak im nedávajte priestor. Keď si zoberiem, že ich živý naša pozornosť (ak nie plat), tak technické riešenie mám nasledovné. Pri každom príspevku tam kde je Suhlasím a nesúhlasím dopracovať funkciu s názvom "Ignorovať" alebo "Nesledovať". Po kliknutí sa mi nebudú príspevky daného užívateľa vo vláknach zobrazovať. U príspevkov každého užívateľa bude zobrazené "Nesleduje ho: xx užívateľov". To bude indikátor pre nováčikov, že prečo asi tak na voloviny daného prispievateľa skoro nikto nereaguje.

osobna invektiva je pisomne alebo ustne napadnutie nejakej osoby, resp. urazanie a je bez problemov odlisitelne od korektneho nesuhlasu s nejakym nazorom alebo prispevkom

Jsem toho názoru, že @Jiří. a @Tikal jen upustili páru z vnitřního přetlaku, který vzniká, když permanentně podjebávajícímu zkurvenci prochází jeho destruktivní činnost. Takový troll nebo agent troll nestojí ani za tu invektivu. S jejich názorem a postojem ke @Globalisté zcela souhlasím.

Obyčajný troll (s psychikou trolla), ak mu nevenujú pozornosť, tak sa stiahne. Avšak agent "troll" sa vám vykašle na to, či mu venujete pozornosť alebo nie. Ten vám bude púšťať jed do informačného poľa, aj keď si ho nebude nikto všímať. A ak si ho všímajú a rozháda diskutérov, to je to len bonus.

Naprosto souhlasím. Profesionálního trolla lze odrovnat pouze tak, že jeho chlebodárce vyhodnotí jeho aktivitu jako marnou. Na to, domnívám se, stačí každý jeho příspěvek stručně okomentovat "zase píšeš ptákoviny, není to tak, nýbrž tak a tak".


[quote="pid:71014, uid:1"]osobna invektiva je pisomne alebo ustne napadnutie nejakej osoby, resp. urazanie a je bez problemov odlisitelne od korektneho nesuhlasu s nejakym nazorom alebo prispevkom[/quote] Jsem toho názoru, že @Jiří. a @Tikal jen upustili páru z vnitřního přetlaku, který vzniká, když permanentně podjebávajícímu zkurvenci prochází jeho destruktivní činnost. Takový troll nebo agent troll nestojí ani za tu invektivu. S jejich názorem a postojem ke @Globalisté zcela souhlasím. [quote="pid:71021, uid:6"]Obyčajný troll (s psychikou trolla), ak mu nevenujú pozornosť, tak sa stiahne. Avšak agent "troll" sa vám vykašle na to, či mu venujete pozornosť alebo nie. Ten vám bude púšťať jed do informačného poľa, aj keď si ho nebude nikto všímať. A ak si ho všímajú a rozháda diskutérov, to je to len bonus.[/quote] Naprosto souhlasím. Profesionálního trolla lze odrovnat pouze tak, že jeho chlebodárce vyhodnotí jeho aktivitu jako marnou. Na to, domnívám se, stačí každý jeho příspěvek stručně okomentovat "zase píšeš ptákoviny, není to tak, nýbrž tak a tak".

@ Neo....[" globaliste"]
I ja jsem zklamany.....a soucasne se bavim,... ze nasi kolegove, kteri misto aby venovali svuj cas na uzitecnejsi veci... tak se s timto ci temito PRIBLBLIKY pousteji do diskuze a stavi se snimi na stejnou uroven...
Come on....nejste schopni to jednoduse preskocit bez komentare...popr. mu dejte minus a tim to konci.

Som velmi sklamany,


@ Neo....[" globaliste"] I ja jsem zklamany.....a soucasne se bavim,... ze nasi kolegove, kteri misto aby venovali svuj cas na uzitecnejsi veci... tak se s timto ci temito PRIBLBLIKY pousteji do diskuze a stavi se snimi na stejnou uroven... Come on....nejste schopni to jednoduse preskocit bez komentare...popr. mu dejte minus a tim to konci. [quote="pid:70975, uid:1"]Som velmi sklamany,[/quote]

Svojim spôsobom je to analóg situácie Ruska. Tiež ich dostatočne dlho trollili, až kým im nedošla trpezlivosť a povedali dosť. Ani domov si nepozveš človeka, ktorý ťa bude urážať, tak prečo to robiť tu? Otázka je však miera ohrozenia danými trollmi. Pokiaľ vidím, tak je malá, ide v podstate o jeden nick.


Možnosť je len jedna: dospieť a aktívne používať ignore list (blacklist). Vypínanie trollov je boj s veternými mlynmi. Nekŕmiť trollov, jednoduché a pritom niekedy tak ťažké pravidlo.


Svojim spôsobom je to analóg situácie Ruska. Tiež ich dostatočne dlho trollili, až kým im nedošla trpezlivosť a povedali dosť. Ani domov si nepozveš človeka, ktorý ťa bude urážať, tak prečo to robiť tu? Otázka je však miera ohrozenia danými trollmi. Pokiaľ vidím, tak je malá, ide v podstate o jeden nick. Možnosť je len jedna: dospieť a aktívne používať ignore list (blacklist). Vypínanie trollov je boj s veternými mlynmi. Nekŕmiť trollov, jednoduché a pritom niekedy tak ťažké pravidlo.

Moderátor

a za toto si aj ty oddychnes od fora na tyzden


Ale ne... všichni dlouhodobí přispěvatelé, kteří projevili názor, budou banováni a Milan tu bude vesele tapetovat. Myslím, že dosáhl svého cíle celkem snadno.


[quote="pid:71013, uid:1"]a za toto si aj ty oddychnes od fora na tyzden[/quote] Ale ne... všichni dlouhodobí přispěvatelé, kteří projevili názor, budou banováni a Milan tu bude vesele tapetovat. Myslím, že dosáhl svého cíle celkem snadno.

Pri každom príspevku tam kde je Suhlasím a nesúhlasím dopracovať funkciu s názvom "Ignorovať" alebo "Nesledovať".


Po kliknutí sa mi nebudú príspevky daného užívateľa vo vláknach zobrazovať.
U príspevkov každého užívateľa bude zobrazené "Nesleduje ho: xx užívateľov".


Zatím nejjednodušší a nejúčinnější nástroj na na odstranění cizího šumu.
Přispěvovatelé , alespoň jak to já chápu , si nepřejí být obtěžováni provokatérem .
On je to test i provozovatelů tohoto webu , zda chtějí jít tímto směrem , či zda jim tento způsob řízení procesu , z nějakého důvodu vyhovuje .


[quote="pid:71029, uid:217"]Pri každom príspevku tam kde je Suhlasím a nesúhlasím dopracovať funkciu s názvom "Ignorovať" alebo "Nesledovať". Po kliknutí sa mi nebudú príspevky daného užívateľa vo vláknach zobrazovať. U príspevkov každého užívateľa bude zobrazené "Nesleduje ho: xx užívateľov".[/quote] Zatím nejjednodušší a nejúčinnější nástroj na na odstranění cizího šumu. Přispěvovatelé , alespoň jak to já chápu , si nepřejí být obtěžováni provokatérem . On je to test i provozovatelů tohoto webu , zda chtějí jít tímto směrem , či zda jim tento způsob řízení procesu , z nějakého důvodu vyhovuje .

Tiež nesúhlasím s banom pre Tikal a Jiří.....obaja sa snažili v diskusii s Globalisté argumentovať, vyvracať tie jeho bludy a na koniec to dopadlo tak, že im praskli nervy a použili osobnú rovinu. A preto sú bloknutí a Globalisté sa smeje popod fúz. Vôbec to nie je fér.
Tiež je pravda, že netreba na trolla reagovať, no nie všetci sa vedia udržať. (Tým nechcem obhajovať ich reakcie, ale ide o princíp). Ak niekto uráža ako napr.nedávno Ogar Valach...ten ban nedostal.
Ten ban platí za osobnú rovinu a vulgarizmi oddnes, prečo až dnes(včera) ? Prečo neplatil aj vtedy na Ogara?


Tiež nesúhlasím s banom pre Tikal a Jiří.....obaja sa snažili v diskusii s Globalisté argumentovať, vyvracať tie jeho bludy a na koniec to dopadlo tak, že im praskli nervy a použili osobnú rovinu. A preto sú bloknutí a Globalisté sa smeje popod fúz. Vôbec to nie je fér. Tiež je pravda, že netreba na trolla reagovať, no nie všetci sa vedia udržať. (Tým nechcem obhajovať ich reakcie, ale ide o princíp). Ak niekto uráža ako napr.nedávno Ogar Valach...ten ban nedostal. Ten ban platí za osobnú rovinu a vulgarizmi oddnes, prečo až dnes(včera) ? Prečo neplatil aj vtedy na Ogara?

Znovu opakuji .... rané přímé demokracie vždy měli možnost takového trola vyřadit z diskuse.


Pokud všichni nepřečtou neposlechnou si všechny příspěvky není demokracie.
Zaplevelení diskuse ničí demokracii ... lidi místo čtení všeho budou ignorovat veřejné dění.


Instituce odebrání slova (ukončení dané nikam nevedoucí promluvy, ale ponechání na shromáždění ) = varování, smazání příspěvku - uzavření vlákna
Instituce vykázání ze shromáždění daný den ban na den, týden, ...
Instituce vyhnanství (neuslyší večový zvon = nemůže diskutovat vůbec ... blokace IP adresy apod.


Nejčastěji se používalo odebrání slova ... když daná promluva nevedla k nalezení cíle.
Zbytek prakticky nebylo nutné používat, protože všem normálním stačilo vědomí, že plané kecy vedou k vykázání.


Největší zle v této diskusi udělalo, že Globalisté mají pré a ti co ukazují na jeho cílené rozeštvávání jsou blokováni
TJ. kdyby byl Globalisté adminy zablokován, smazán apod ...
Je jasné, že když bude chtít objeví se tu pod jiným nickem. Ale to vědomí, že bude banován způsobí vyčištění této diskuse od balastu. A to, že tu je balast způsobuje, že ne všichni čtou všechno, což je to nejhorší, co se na diskusi může stát.


Znovu opakuji .... rané přímé demokracie vždy měli možnost takového trola vyřadit z diskuse. Pokud všichni nepřečtou neposlechnou si všechny příspěvky není demokracie. Zaplevelení diskuse ničí demokracii ... lidi místo čtení všeho budou ignorovat veřejné dění. Instituce odebrání slova (ukončení dané nikam nevedoucí promluvy, ale ponechání na shromáždění ) = varování, smazání příspěvku - uzavření vlákna Instituce vykázání ze shromáždění daný den ban na den, týden, ... Instituce vyhnanství (neuslyší večový zvon = nemůže diskutovat vůbec ... blokace IP adresy apod. Nejčastěji se používalo odebrání slova ... když daná promluva nevedla k nalezení cíle. Zbytek prakticky nebylo nutné používat, protože všem normálním stačilo vědomí, že plané kecy vedou k vykázání. Největší zle v této diskusi udělalo, že Globalisté mají pré a ti co ukazují na jeho cílené rozeštvávání jsou blokováni TJ. kdyby byl Globalisté adminy zablokován, smazán apod ... Je jasné, že když bude chtít objeví se tu pod jiným nickem. Ale to vědomí, že bude banován způsobí vyčištění této diskuse od balastu. A to, že tu je balast způsobuje, že ne všichni čtou všechno, což je to nejhorší, co se na diskusi může stát.

Jura11. Přesně tak výborná slova.
Co se týče banu kolegům, tak bych se tím netrápil, jsou to inteligentní prispevovatele a nebudou si to brát osobně.


Názor i když třeba blbý je legitimní a může být člověk poučen. Pokud ale je to schválně, tak je to o něčem jiném a jak psal Jura11, je nutné časem zakročit.


Globaliste zkoušel i antisemitismus, což je dle KSB jeden z druhů sociální idiocie. KSB neuznaval a odmítal, což mohl, ale pak tu neměl co dělat a to je za mě hlavní důkaz, že to byl provokatér.


Celkem pěkná psychohygiena


Jura11. Přesně tak výborná slova. Co se týče banu kolegům, tak bych se tím netrápil, jsou to inteligentní prispevovatele a nebudou si to brát osobně. Názor i když třeba blbý je legitimní a může být člověk poučen. Pokud ale je to schválně, tak je to o něčem jiném a jak psal Jura11, je nutné časem zakročit. Globaliste zkoušel i antisemitismus, což je dle KSB jeden z druhů sociální idiocie. KSB neuznaval a odmítal, což mohl, ale pak tu neměl co dělat a to je za mě hlavní důkaz, že to byl provokatér. Celkem pěkná psychohygiena
Upravené 9. 5. 2022 o 09:54

Když už probíráme funkčnost tohoto webu a opatření , jak se bránit záměrným útokům , tak si všimněte i toho , jak jsou exponenti najednou zalezlí .
Čím dál více se mi vynořuje v mysli otázka , zda toto trolování je záměr , který má tuto diskuzi-informačně kolektivní páci , vést požadovaným směrem .
A pokud je to tak , tehdy se vynořuje i další otázka . Je to náhoda , že situace byla dovedena až do těchto důsledků ? A kdo všechno se na tomto stavu podílí .


Když už probíráme funkčnost tohoto webu a opatření , jak se bránit záměrným útokům , tak si všimněte i toho , jak jsou exponenti najednou zalezlí . Čím dál více se mi vynořuje v mysli otázka , zda toto trolování je záměr , který má tuto diskuzi-informačně kolektivní páci , vést požadovaným směrem . A pokud je to tak , tehdy se vynořuje i další otázka . Je to náhoda , že situace byla dovedena až do těchto důsledků ? A kdo všechno se na tomto stavu podílí .

Já sama jsem měla několikrát s Globalisty konflikt a nejsem jediná. Upozornila jsem na to, že to je osobní rovina. Mám takový pocit, že ta rádoby demokracie ( on má přece právo mluvit a říci svůj názor). už je tak v mnoha lidech zazrana, tak normální, že lidi se většinou nechají a mlčí, myslí si, že každý má právo na všechno. Možná lidi chtějí být hodní a slušní. Ale ti neslušni toho zneužívají. Vžila se norma umoznit všem mít nárok a právo na vše, až se to mohutně zneužívá. Pro mne bylo vždy řešení být za tu hubatou a oprdnout dotyčného. To je pro nejlepší řešení. Možná by se mohli osmelit i další , kteří sem přispívají a při prvním pokusu to tady zaplevelit nebo poškodit opakovanými vlákny třeba je nutné dle mého vynadat a upozornit že to tak nenechám


Já sama jsem měla několikrát s Globalisty konflikt a nejsem jediná. Upozornila jsem na to, že to je osobní rovina. Mám takový pocit, že ta rádoby demokracie ( on má přece právo mluvit a říci svůj názor). už je tak v mnoha lidech zazrana, tak normální, že lidi se většinou nechají a mlčí, myslí si, že každý má právo na všechno. Možná lidi chtějí být hodní a slušní. Ale ti neslušni toho zneužívají. Vžila se norma umoznit všem mít nárok a právo na vše, až se to mohutně zneužívá. Pro mne bylo vždy řešení být za tu hubatou a oprdnout dotyčného. To je pro nejlepší řešení. Možná by se mohli osmelit i další , kteří sem přispívají a při prvním pokusu to tady zaplevelit nebo poškodit opakovanými vlákny třeba je nutné dle mého vynadat a upozornit že to tak nenechám

antisemitismus, což je dle KSB jeden z druhů sociální idiocie.

Podla KSB je socialna idiocia opak, cize velebenie zidov pred ostatnymi. Stalin to pre zmenu formuloval inak - Antisemitismus, jakožto extrémní forma rasového šovinismu, je nejnebezpečnějším přežitkem kanibalismu. Tym podla mna nepriamo poukazal na to, ze su len nastrojom a drzitel nastroja ich pravidelne zacistuje.


[quote="pid:71047, uid:685"]antisemitismus, což je dle KSB jeden z druhů sociální idiocie.[/quote] Podla KSB je socialna idiocia opak, cize velebenie zidov pred ostatnymi. Stalin to pre zmenu formuloval inak - Antisemitismus, jakožto extrémní forma rasového šovinismu, je nejnebezpečnějším přežitkem kanibalismu. Tym podla mna nepriamo poukazal na to, ze su len nastrojom a drzitel nastroja ich pravidelne zacistuje.

Ale ti neslušni toho zneužívají. Vžila se norma umoznit všem mít nárok a právo na vše, až se to mohutně zneužívá.

nieco som si s trollmi na facebookovych diskusiach odskakal, nic ich viac netesi, nez ked prejdes do osobnej roviny. Ak sa ale drzis argumentov a si neosobna, maju problem oni a diskusia s nimi konci relativne rychlo, pretoze si sa na udicku nechytila a ich to dalej nezaujima.


Ja som za to, aby Neo zaviedol novy odznak, Troll fora, ked sa niekto s takymto uzivatelom bude hadat, naozaj nebude mat narok na to, aby to riesil admin, moderatori a zbytok fora.


[quote="pid:71056, uid:88"]Ale ti neslušni toho zneužívají. Vžila se norma umoznit všem mít nárok a právo na vše, až se to mohutně zneužívá.[/quote] nieco som si s trollmi na facebookovych diskusiach odskakal, nic ich viac netesi, nez ked prejdes do osobnej roviny. Ak sa ale drzis argumentov a si neosobna, maju problem oni a diskusia s nimi konci relativne rychlo, pretoze si sa na udicku nechytila a ich to dalej nezaujima. Ja som za to, aby Neo zaviedol novy odznak, Troll fora, ked sa niekto s takymto uzivatelom bude hadat, naozaj nebude mat narok na to, aby to riesil admin, moderatori a zbytok fora.

Moderator

Tolerance je neschopnost organismu včas rozpoznat a zlikvidovat nákazu.
Tolerance k trollům je jako tolerance k LGBT, nacismu, zvrácenostem. Protože jako rakovinová nákaza se rozlézá a ničí organismus.


Chápu přispěvatelé, kteří reaguji na nick Globalisté. Protože to dělají kvůli nově přicházejícím čtenářům, kteří si mohou myslet, že pokud na Globaliste nikdo nereaguje, znamená to,že nikdo proti němu nemá argumenty a že jsme v koncích s naší metodologií proti jednomu provokatérovi a proto se omezujeme jen na minusy v hodnocení. Proto dávat za vinu někomu, že reaguje, je stejné, jako dávat za vinu makrofagům, že reagují na nákazu.


Globaliste tu dělá jednu zásadní špatnost - zapleveluje diskuzi zrovna v době, když v infopoli se vyskytne zásadní informace, kterou kvůli němu neprobereme a ani nevyhodnotíme. Protože je schopen pod každým příspěvkem, jehož autor se snaží vyjádřit nějakou zásadní myšlenku, napsat svůj blábol.


Se stejným nešvarem jsme se setkali v diskuzích na Leva-netě a dalších, které kvůli tomu zanikly.


Musíme se rozhodnout, zda chceme být analytickým týmem, který stojí na platformě KSB anebo být fórem pro nezávazný pokec, takový politický bazar, kde každý muže plácat, co ho napadne s tím rizikem, že sem přitáhneme ještě různé exhibicionisty a psychopaty.


Jestli zde nechceme mít politický bazar, tak potom by neměla být žádná tolerance k trolům, kteří mají zde jediný záměr - nedovolit vznik analytického týmu na platformě KSB.


Je na admínu tohoto fóru, na jaké platformě chce tento fórum rozvíjet, KSB nebo politického bazaru. Pokud si zvolí druhou variantu, měl by fórum přejměnovat, protože politický bazar, který má v názvu KSB je klasickou provokačně-imitační činnosti se všemi vyplývajícími důsledky.


Pravidla fóra se mohou měnit v závislosti s riziky, které pro fórum nově vznikají a ohrožují jeho cíle. Podobně, jak reaguje každý správně fungující systém. Proto nevidím důvod se odvolávat na stávající pravidla a kvůli ním nechávat zde působit škodnou, které nejde o nic jiného, než tento systém zničit.
Když pravidla nejsou schopny eliminovat škody, musí se změnit. Imunita se také musí vyvíjet a reagovat na nákazy. Jinak, organismus zemře.


Tolerance je neschopnost organismu včas rozpoznat a zlikvidovat nákazu. Tolerance k trollům je jako tolerance k LGBT, nacismu, zvrácenostem. Protože jako rakovinová nákaza se rozlézá a ničí organismus. Chápu přispěvatelé, kteří reaguji na nick Globalisté. Protože to dělají kvůli nově přicházejícím čtenářům, kteří si mohou myslet, že pokud na Globaliste nikdo nereaguje, znamená to,že nikdo proti němu nemá argumenty a že jsme v koncích s naší metodologií proti jednomu provokatérovi a proto se omezujeme jen na minusy v hodnocení. Proto dávat za vinu někomu, že reaguje, je stejné, jako dávat za vinu makrofagům, že reagují na nákazu. Globaliste tu dělá jednu zásadní špatnost - zapleveluje diskuzi zrovna v době, když v infopoli se vyskytne zásadní informace, kterou kvůli němu neprobereme a ani nevyhodnotíme. Protože je schopen pod každým příspěvkem, jehož autor se snaží vyjádřit nějakou zásadní myšlenku, napsat svůj blábol. Se stejným nešvarem jsme se setkali v diskuzích na Leva-netě a dalších, které kvůli tomu zanikly. Musíme se rozhodnout, zda chceme být analytickým týmem, který stojí na platformě KSB anebo být fórem pro nezávazný pokec, takový politický bazar, kde každý muže plácat, co ho napadne s tím rizikem, že sem přitáhneme ještě různé exhibicionisty a psychopaty. Jestli zde nechceme mít politický bazar, tak potom by neměla být žádná tolerance k trolům, kteří mají zde jediný záměr - nedovolit vznik analytického týmu na platformě KSB. Je na admínu tohoto fóru, na jaké platformě chce tento fórum rozvíjet, KSB nebo politického bazaru. Pokud si zvolí druhou variantu, měl by fórum přejměnovat, protože politický bazar, který má v názvu KSB je klasickou provokačně-imitační činnosti se všemi vyplývajícími důsledky. Pravidla fóra se mohou měnit v závislosti s riziky, které pro fórum nově vznikají a ohrožují jeho cíle. Podobně, jak reaguje každý správně fungující systém. Proto nevidím důvod se odvolávat na stávající pravidla a kvůli ním nechávat zde působit škodnou, které nejde o nic jiného, než tento systém zničit. Když pravidla nejsou schopny eliminovat škody, musí se změnit. Imunita se také musí vyvíjet a reagovat na nákazy. Jinak, organismus zemře.

Ta tolerance a nebo neschopnost rozeznat nákazu možná souvisí s menší schopností rozeznat pomocí citu a intuice zlo. V jakékoliv formě. Jde to naučit, člověk musí být pozorný k signálům těla, na varovné signály, pozor něco je špatně a co to je. Můj názor.


Ta tolerance a nebo neschopnost rozeznat nákazu možná souvisí s menší schopností rozeznat pomocí citu a intuice zlo. V jakékoliv formě. Jde to naučit, člověk musí být pozorný k signálům těla, na varovné signály, pozor něco je špatně a co to je. Můj názor.

A nakonec je to jako s dětmi. Jak jim nastavíte hranice, co jim dovolíte. Bohužel dnes hodně rodičů dovolí vše. Trend této doby


A nakonec je to jako s dětmi. Jak jim nastavíte hranice, co jim dovolíte. Bohužel dnes hodně rodičů dovolí vše. Trend této doby

Samozvaná Liga spravodlivých chce obmedzovať, blokovať a rozhodovať kto je kto (nemám na mysli Nea). Že je tu veľa precitlivelých sa ukazuje dnes a denne. Podľa mňa riešite problém, ktorý neexistuje. Jedine ak vo vašich hlavách. Prestaňte brať diskusie priveľmi vážne a osobne a nebudete s tým mať problém.


Že sa odbieha od témy je normálne. Že si v téme pár diskutujúcich vymieňa názory na seba je normálne. Že sa používa osobná rovina je normálne. Mňa osobná rovina dokonca baví. Ale možno preto, že to neberiem vážne ani osobne, narozdiel od niektorých. Nedokážete ustáť diskusiu na tomto fóre, kde sú zdatní súperi? Ako ju dokážete ustáť v reálnom svete, kde sú nielen zdatní súperi, ale aj súperi na opačnej strane barikády?


Niektorí nedokážu zniesť Globalisté. Iní zase mňa. To nie je problém Globalisté. Je to problém tých, ktorých vytáčajú. Globalisté sa priamo priznali k tomu, že pracujú pre chorvátske služby. Že ste neschopní strpieť ich iné názory je čisto váš problém. Namiesto toho, aby ste si z ich komentárov niečo zobrali a precvičili si KSB v praxi (nie nutne v diskusii), chcete blokovať a vytvárať si vlastnú bublinu.


Problém nie sú Globalisté. Problém sú niektorí precitlivelí jedinci, ktorí berú veci osobne a chcú si vytvárať vlastnú bublinu, v ktorej sa budú cítiť dobre a bezpečne. Čo nemajú spracované a čo im tlačí na psychiku? Niekedy mám pocit, že sem chodia diskutovať deti z materskej škôlky a keď sa im niečo znepáči, hneď idú žalovať pani učiteľke (v tomto prípade Neovi).


Jardob tu chváli staré fórum, na ktorom bol každý, kto s Hoaxom nesúhlasil, zablokovaný. A podľa toho to tam aj vyzeralo. Nulový posun, diskusia bez života, nemožnosť kritizovať kľúčové veci. Že je Hoax mimo sa naplno ukazuje v diskusii, v ktorej nemá možnosť blokovať. Všetci ste sa tam cítili dobre, ľúbili sa a ďakovali si... Lenže Lin sa vrátila až sem a Aksal sa po tom, ako ju Hoax vyštval, nevrátila vôbec. Takže také kvetnaté, ako sa vám to vtedy zdalo to nebolo a bola to ilúzia vytvorená blokovaním všetkých nepohodlných názorov a diskutérov.


Človek na úrovni dokáže Globalisté ustáť, nerobia mu jeho názory problém, pretože ich buď spracuje alebo ignoruje, dokonca sa z nich dokáže poučiť a niečo si z nich zobrať. Tí, ktorí na sebe nechcú pracovať, s nimi majú problém. Lenže je to ich problém spôsobený nimi nespracovanými vecami. Nie problém Globalisté.




"Keď je koze dobre, tak sa ide kĺzať na ľad." Problém na fóre nie je, preto si ho vymyslíme.


Samozvaná Liga spravodlivých chce obmedzovať, blokovať a rozhodovať kto je kto (nemám na mysli Nea). Že je tu veľa precitlivelých sa ukazuje dnes a denne. Podľa mňa riešite problém, ktorý neexistuje. Jedine ak vo vašich hlavách. Prestaňte brať diskusie priveľmi vážne a osobne a nebudete s tým mať problém. Že sa odbieha od témy je normálne. Že si v téme pár diskutujúcich vymieňa názory na seba je normálne. Že sa používa osobná rovina je normálne. Mňa osobná rovina dokonca baví. Ale možno preto, že to neberiem vážne ani osobne, narozdiel od niektorých. Nedokážete ustáť diskusiu na tomto fóre, kde sú zdatní súperi? Ako ju dokážete ustáť v reálnom svete, kde sú nielen zdatní súperi, ale aj súperi na opačnej strane barikády? Niektorí nedokážu zniesť Globalisté. Iní zase mňa. To nie je problém Globalisté. Je to problém tých, ktorých vytáčajú. Globalisté sa priamo priznali k tomu, že pracujú pre chorvátske služby. Že ste neschopní strpieť ich iné názory je čisto váš problém. Namiesto toho, aby ste si z ich komentárov niečo zobrali a precvičili si KSB v praxi (nie nutne v diskusii), chcete blokovať a vytvárať si vlastnú bublinu. Problém nie sú Globalisté. Problém sú niektorí precitlivelí jedinci, ktorí berú veci osobne a chcú si vytvárať vlastnú bublinu, v ktorej sa budú cítiť dobre a bezpečne. Čo nemajú spracované a čo im tlačí na psychiku? Niekedy mám pocit, že sem chodia diskutovať deti z materskej škôlky a keď sa im niečo znepáči, hneď idú žalovať pani učiteľke (v tomto prípade Neovi). Jardob tu chváli staré fórum, na ktorom bol každý, kto s Hoaxom nesúhlasil, zablokovaný. A podľa toho to tam aj vyzeralo. Nulový posun, diskusia bez života, nemožnosť kritizovať kľúčové veci. Že je Hoax mimo sa naplno ukazuje v diskusii, v ktorej nemá možnosť blokovať. Všetci ste sa tam cítili dobre, ľúbili sa a ďakovali si... Lenže Lin sa vrátila až sem a Aksal sa po tom, ako ju Hoax vyštval, nevrátila vôbec. Takže také kvetnaté, ako sa vám to vtedy zdalo to nebolo a bola to ilúzia vytvorená blokovaním všetkých nepohodlných názorov a diskutérov. Človek na úrovni dokáže Globalisté ustáť, nerobia mu jeho názory problém, pretože ich buď spracuje alebo ignoruje, dokonca sa z nich dokáže poučiť a niečo si z nich zobrať. Tí, ktorí na sebe nechcú pracovať, s nimi majú problém. Lenže je to ich problém spôsobený nimi nespracovanými vecami. Nie problém Globalisté. --- _"Keď je koze dobre, tak sa ide kĺzať na ľad."_ Problém na fóre nie je, preto si ho vymyslíme.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 9. 5. 2022 o 14:40

Patřím do skupiny mluviti stříbro mlčeti zlato.
Ale jen do jisté míry, abych byl přesný..
Rád si čtu zdejší diskuze, neboť jsou pro mě v mnohém obohacující. Přispívají sem totiž lidé inteligentní a hlavně mnozí, kteří mají jasný, životní zkušeností a praxí ucelený názor. Což není zas tak častý jev. Je to pro mě dosti cenný zdroj pro přemýšlení.
Ale v tom asi nejsem jediným, bude nás, domnívám se více.


Nick Globalisté je, dle mého názoru tak nějak až reprezentativní vzorek jisté části názorového a povahového spektra, se kterými se člověk dnes a denně setkává v běžném životě. A v běžném životě se přece nesetkáváme jen se samým souhlasem souladem, se stejným názorem na tu, či onu věc, nebo problém. Je to věčná diskuze a souboj argumentů. Není nic divného na tom, že někdo lže, provokuje, vymýšlí si a snaží se druhého zviklat. Nebo má jen pocit, že nějaký svůj mindrák si zahojí na úkor druhých pod rouškou anonymity. Potažmo činí tak z libovolného jiného důvodu.


No a je na každém z nás jak se s tím vypořádá. Nejlepší cesta je hledat a nacházet pravdu, fakta a balast pak házet za hlavu. Takže bych navrhoval s Globalisty, ať už je to jedinec nebo skupina diskutovat pouze v případě, kdy svůj názor podpoří něčím reálným, něčím, co má skutečnou informační hodnotu.
Pak i Globalisté diskuzi nějak obohatí.
Třeba se pochlapí.
Vždy je nějaká naděje.
A navíc, ignorovat hloupůstky, co sem doposud klade, přece není nic složitého.


Patřím do skupiny mluviti stříbro mlčeti zlato. Ale jen do jisté míry, abych byl přesný.. Rád si čtu zdejší diskuze, neboť jsou pro mě v mnohém obohacující. Přispívají sem totiž lidé inteligentní a hlavně mnozí, kteří mají jasný, životní zkušeností a praxí ucelený názor. Což není zas tak častý jev. Je to pro mě dosti cenný zdroj pro přemýšlení. Ale v tom asi nejsem jediným, bude nás, domnívám se více. Nick Globalisté je, dle mého názoru tak nějak až reprezentativní vzorek jisté části názorového a povahového spektra, se kterými se člověk dnes a denně setkává v běžném životě. A v běžném životě se přece nesetkáváme jen se samým souhlasem souladem, se stejným názorem na tu, či onu věc, nebo problém. Je to věčná diskuze a souboj argumentů. Není nic divného na tom, že někdo lže, provokuje, vymýšlí si a snaží se druhého zviklat. Nebo má jen pocit, že nějaký svůj mindrák si zahojí na úkor druhých pod rouškou anonymity. Potažmo činí tak z libovolného jiného důvodu. No a je na každém z nás jak se s tím vypořádá. Nejlepší cesta je hledat a nacházet pravdu, fakta a balast pak házet za hlavu. Takže bych navrhoval s Globalisty, ať už je to jedinec nebo skupina diskutovat pouze v případě, kdy svůj názor podpoří něčím reálným, něčím, co má skutečnou informační hodnotu. Pak i Globalisté diskuzi nějak obohatí. Třeba se pochlapí. Vždy je nějaká naděje. A navíc, ignorovat hloupůstky, co sem doposud klade, přece není nic složitého.
Upravené 9. 5. 2022 o 13:27

PS


možná jen chce, z nějakého důvodu, znemožnit chorvatskou tajnou službu


PS možná jen chce, z nějakého důvodu, znemožnit chorvatskou tajnou službu

Biblické "Ty po mně kamenem, já po tobě chlebem" se v přenesené podobě projevuje tolerancí vůči cílenému zlu, protože "já mám morálně navrch a to stačí". Jste jako evropští politici, co se po teroristickém útoku drží za ruce a žvaní nesmysly o tom, jak se nesmíme nechat ovládnout strachem (načež nedlouho na to začali cíleně vyvolávat masový strach a hypnózu covidem). Každopádně Milan není jediný škodílek a troufám si tvrdit, že ačkoli je jednoznačně nejhlasitější, někteří jiní tu škodí mnohem sofistikovaněji.


Biblické "Ty po mně kamenem, já po tobě chlebem" se v přenesené podobě projevuje tolerancí vůči cílenému zlu, protože "já mám morálně navrch a to stačí". Jste jako evropští politici, co se po teroristickém útoku drží za ruce a žvaní nesmysly o tom, jak se nesmíme nechat ovládnout strachem (načež nedlouho na to začali cíleně vyvolávat masový strach a hypnózu covidem). Každopádně Milan není jediný škodílek a troufám si tvrdit, že ačkoli je jednoznačně nejhlasitější, někteří jiní tu škodí mnohem sofistikovaněji.

Ako ju dokážete ustáť v reálnom svete, kde sú nielen zdatní súperi, ale aj súperi na opačnej strane barikády?
Přesně, je to výborný tréning. Kdo by nevěděl o čem mluvím, stačí se podívat na toto video.
Как надо бороться, воевать и защищаться. Od 15:00


https://www.youtube.com/watch?v=PfrVltZr-FQ&ab_channel=4istitdva


[quote="pid:71083, uid:623"]Ako ju dokážete ustáť v reálnom svete, kde sú nielen zdatní súperi, ale aj súperi na opačnej strane barikády?[/quote]Přesně, je to výborný tréning. Kdo by nevěděl o čem mluvím, stačí se podívat na toto video. Как надо бороться, воевать и защищаться. Od 15:00 https://www.youtube.com/watch?v=PfrVltZr-FQ&ab_channel=4istitdva

Fórum je trenažér pre skutočný život. Sú tu rozhľadení a zdatní súperi, ktorí sa s vami vo väčšine názorov zhodujú. Ako chcete ukázať liberálovi, že je obyčajný pokrytec, keď fňukáte, že niekto v diskusii použije slovo "kretén" (vulgarizmy sa nepáčia ani mne, pozdravujem Celoveka). Neberte diskusiu priveľmi vážne a zabávajte sa. Trochu radosti do života.


Fórum je trenažér pre skutočný život. Sú tu rozhľadení a zdatní súperi, ktorí sa s vami vo väčšine názorov zhodujú. Ako chcete ukázať liberálovi, že je obyčajný pokrytec, keď fňukáte, že niekto v diskusii použije slovo "kretén" (vulgarizmy sa nepáčia ani mne, pozdravujem Celoveka). Neberte diskusiu priveľmi vážne a zabávajte sa. Trochu radosti do života.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 9. 5. 2022 o 13:41

uspesne nick "globaliste" ignoruju a na jeho prispevky nereaguju. ani ty prispevky nectu.


uspesne nick "globaliste" ignoruju a na jeho prispevky nereaguju. ani ty prispevky nectu.

Niektorí tu poukazujete na problém s toleranciou. Na tomto fóre sú väčšinou ľudia na vysokej úrovni. Naozaj si myslíte, že takých môžu Globalisté ovplyvniť? Ich zablokovanie bude mať nulový význam v spoločnosti. Namiesto toho, aby ste sa zamerali na skutočný problém, ktorým je všade v spoločnosti rozšírený liberalizmus, riešite problém zástupný. Spýtajte sa sami seba, prečo vám chýba rozlíšenie? Naozaj chcete problém riešiť napríklad zmenou informačného poľa, alebo si chcete vytvoriť bublinu v ktorej sa budete cítiť bezpečne? Podstatné je v tomto prípade slovíčko "cítiť".


Niektorí tu poukazujete na problém s toleranciou. Na tomto fóre sú väčšinou ľudia na vysokej úrovni. Naozaj si myslíte, že takých môžu Globalisté ovplyvniť? Ich zablokovanie bude mať nulový význam v spoločnosti. Namiesto toho, aby ste sa zamerali na skutočný problém, ktorým je všade v spoločnosti rozšírený liberalizmus, riešite problém zástupný. Spýtajte sa sami seba, prečo vám chýba rozlíšenie? Naozaj chcete problém riešiť napríklad zmenou informačného poľa, alebo si chcete vytvoriť bublinu v ktorej sa budete cítiť bezpečne? Podstatné je v tomto prípade slovíčko "cítiť".
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 9. 5. 2022 o 13:50

Niektorí z vás chcú uzatvorený klub pre pozvaných s rovnakými názormi, aké máte sami. Nikto vám nebráni si taký založiť. Určite vás potom niekto upozorní na zjavné omyly a nebudete sa iba navzájom potľapkávať po pleciach. Alebo aj nie.


Niektorí z vás chcú uzatvorený klub pre pozvaných s rovnakými názormi, aké máte sami. Nikto vám nebráni si taký založiť. Určite vás potom niekto upozorní na zjavné omyly a nebudete sa iba navzájom potľapkávať po pleciach. Alebo aj nie.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 9. 5. 2022 o 15:05

Že sa odbieha od témy je normálne. Že si v téme pár diskutujúcich vymieňa názory na seba je normálne. Že sa používa osobná rovina je normálne. Mňa osobná rovina dokonca baví. Ale možno preto, že to neberiem vážne ani osobne, narozdiel od niektorých. Nedokážete ustáť diskusiu na tomto fóre, kde sú zdatní súperi? Ako ju dokážete ustáť v reálnom svete, kde sú nielen zdatní súperi, ale aj súperi na opačnej strane barikády?


Jasně jsi dal najevo, že ti jde jen o politický pokec, ne o tandemovou práci. Soupeření názorů není totéž, co sjednocení názorů, ke kterému dochází mezi diskutéři přes dílčí názorové rozdíly.


Niektorí nedokážu zniesť Globalisté. Iní zase mňa. To nie je problém Globalisté. Je to problém tých, ktorých vytáčajú. Globalisté sa priamo priznali k tomu, že pracujú pre chorvátske služby. Že ste neschopní strpieť ich iné názory je čisto váš problém. Namiesto toho, aby ste si z ich komentárov niečo zobrali a precvičili si KSB v praxi (nie nutne v diskusii), chcete blokovať a vytvárať si vlastnú bublinu.


Jiné názory jsme schopní strpět. Ale dokola se opakující stejný názor už nikoli. Když někdo nahrazuje kvalitu kvantitou bez náznaku chuti argumentovat a absenci argumentace nahrazuje výroky "vy tomu nerozumíte, já mám zaručeně správné informace" a bla-bla-bla, tak to je potom jako srážka s blbcem, která ti jenom bere energii.


[quote="pid:71083, uid:623"]Že sa odbieha od témy je normálne. Že si v téme pár diskutujúcich vymieňa názory na seba je normálne. Že sa používa osobná rovina je normálne. **Mňa osobná rovina dokonca baví**. Ale možno preto, že to neberiem vážne ani osobne, narozdiel od niektorých. Nedokážete ustáť diskusiu na tomto fóre, kde sú zdatní súperi? Ako ju dokážete ustáť v reálnom svete, kde sú nielen zdatní súperi, ale aj súperi na opačnej strane barikády?[/quote] Jasně jsi dal najevo, že ti jde jen o politický pokec, ne o tandemovou práci. Soupeření názorů není totéž, co sjednocení názorů, ke kterému dochází mezi diskutéři přes dílčí názorové rozdíly. [quote="pid:71083, uid:623"]Niektorí nedokážu zniesť Globalisté. Iní zase mňa. To nie je problém Globalisté. Je to problém tých, ktorých vytáčajú. Globalisté sa priamo priznali k tomu, že pracujú pre chorvátske služby. Že ste neschopní strpieť ich iné názory je čisto váš problém. Namiesto toho, aby ste si z ich komentárov niečo zobrali a precvičili si KSB v praxi (nie nutne v diskusii), chcete blokovať a vytvárať si vlastnú bublinu.[/quote] Jiné názory jsme schopní strpět. Ale dokola se opakující stejný názor už nikoli. Když někdo nahrazuje kvalitu kvantitou bez náznaku chuti argumentovat a absenci argumentace nahrazuje výroky "vy tomu nerozumíte, já mám zaručeně správné informace" a bla-bla-bla, tak to je potom jako srážka s blbcem, která ti jenom bere energii.

alebo si chcete vytvoriť bublinu v ktorej sa budete cítiť bezpečne? Podstatné je v tomto prípade slovíčko "cítiť".


Do určité míry souhlas, ale když budu mluvit sám za sebe (koukám, že ještě ban nemám), tak já čelím výpadům Havloidů dnes a denně.


Za A jsem se narodil v Praze a za B jsem neustále v kontaktu s idioty.


Takže když potom jdu na toto fórum, tak sem jdu proto, abych se dozvěděl něco pro mě přínosného a nebo sem něco dám, protože mi to připadá důležité a chci se o tuto novou informaci podělit se zbytkem lidí, kteří jsou na podobné, nebo stejné vlně jako já.


Rozhodně nemám náladu přijít domů po dni plném střetů s Havloidy, zombie a bioroboty, na toto fórum a zase čelit idiotům a číst jejich blbosti potom, co jsem jejich stejné blbosti slyšel celý den.


Přistupuješ k diskuzi jako k nějakému simulátoru k tomu, co se děje, nebo se může dít tam venku... Budeš se divit, já a drtivá většina z nás všech, co zde píšeme, tak jsme reální lidé, pohybující se v reálném světě, mezi reálnými lidmi.


Nejsme boti, nebo nějaké počítačové algoritmy, určitá forma umělé inteligence, jsme lidi z masa a kostí, s mozkem a srdcem.


[quote="pid:71095, uid:623"]alebo si chcete vytvoriť bublinu v ktorej sa budete cítiť bezpečne? Podstatné je v tomto prípade slovíčko "cítiť".[/quote] Do určité míry souhlas, ale když budu mluvit sám za sebe (koukám, že ještě ban nemám), tak já čelím výpadům Havloidů dnes a denně. Za A jsem se narodil v Praze a za B jsem neustále v kontaktu s idioty. Takže když potom jdu na toto fórum, tak sem jdu proto, abych se dozvěděl něco pro mě přínosného a nebo sem něco dám, protože mi to připadá důležité a chci se o tuto novou informaci podělit se zbytkem lidí, kteří jsou na podobné, nebo stejné vlně jako já. Rozhodně nemám náladu přijít domů po dni plném střetů s Havloidy, zombie a bioroboty, na toto fórum a zase čelit idiotům a číst jejich blbosti potom, co jsem jejich stejné blbosti slyšel celý den. Přistupuješ k diskuzi jako k nějakému simulátoru k tomu, co se děje, nebo se může dít tam venku... Budeš se divit, já a drtivá většina z nás všech, co zde píšeme, tak jsme reální lidé, pohybující se v reálném světě, mezi reálnými lidmi. Nejsme boti, nebo nějaké počítačové algoritmy, určitá forma umělé inteligence, jsme lidi z masa a kostí, s mozkem a srdcem.
Upravené 9. 5. 2022 o 15:22

Jasně jsi dal najevo, že ti jde jen o politický pokec, ne o tandemovou práci. Soupeření názorů není totéž, co sjednocení názorů, ke kterému dochází mezi diskutéři přes dílčí názorové rozdíly.


Vidím, že to nechápeš. Nenadarmo si bol označený (nie mnou) za agenta, ktorého úlohou je udržať ovečky v košiari. V našom prípade nemôže dôjsť k zjednoteniu názorov, pretože každý chceme niečo iné. Niektorí z vás chcú ľudskú spoločnosť, ja chcem spoločnosť Človečenskú. Rozdiel som už v minulosti vysvetlil.


Jiné názory jsme schopní strpět. Ale dokola se opakující stejný názor už nikoli. Když někdo nahrazuje kvalitu kvantitou bez náznaku chuti argumentovat a absenci argumentace nahrazuje výroky "vy tomu nerozumíte, já mám zaručeně správné informace" a bla-bla-bla, tak to je potom jako srážka s blbcem, která ti jenom bere energii.


Niečo vysvetlím ako malým deťom a tí istí ľudia po čase prídu s rovnakými nezmyslamy. Vysvetlím im to znovu a oni so svojimi nezmyslami prídu po čase znovu. Je nemiestne poukázať na to, že takí ľudia tomu nerozumejú a nebyť ochotný s nimi znovu diskutovať? Hádzať hrach o stenu má väčší zmysel ako diskusia s dogmatikmi. Zdroje som uverejnil, argumenty uviedol. Že boli odmietnuté, nie je môj problém.


[quote="pid:71111, uid:158"]Jasně jsi dal najevo, že ti jde jen o politický pokec, ne o tandemovou práci. Soupeření názorů není totéž, co sjednocení názorů, ke kterému dochází mezi diskutéři přes dílčí názorové rozdíly.[/quote] Vidím, že to nechápeš. Nenadarmo si bol označený (nie mnou) za agenta, ktorého úlohou je udržať ovečky v košiari. V našom prípade nemôže dôjsť k zjednoteniu názorov, pretože každý chceme niečo iné. Niektorí z vás chcú ľudskú spoločnosť, ja chcem spoločnosť Človečenskú. Rozdiel som už v minulosti vysvetlil. [quote="pid:71111, uid:158"]Jiné názory jsme schopní strpět. Ale dokola se opakující stejný názor už nikoli. Když někdo nahrazuje kvalitu kvantitou bez náznaku chuti argumentovat a absenci argumentace nahrazuje výroky "vy tomu nerozumíte, já mám zaručeně správné informace" a bla-bla-bla, tak to je potom jako srážka s blbcem, která ti jenom bere energii.[/quote] Niečo vysvetlím ako malým deťom a tí istí ľudia po čase prídu s rovnakými nezmyslamy. Vysvetlím im to znovu a oni so svojimi nezmyslami prídu po čase znovu. Je nemiestne poukázať na to, že takí ľudia tomu nerozumejú a nebyť ochotný s nimi znovu diskutovať? Hádzať hrach o stenu má väčší zmysel ako diskusia s dogmatikmi. Zdroje som uverejnil, argumenty uviedol. Že boli odmietnuté, nie je môj problém.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 9. 5. 2022 o 15:55

Za seba - ban v prípade osobných útokov a urážok .
Ak je to troll - ignorovať.
Je to vlastne svojim spôsobom test pre túto našu komunitu s názvom - Bobrík trpezlivosti.


Za seba - ban v prípade osobných útokov a urážok . Ak je to troll - ignorovať. Je to vlastne svojim spôsobom test pre túto našu komunitu s názvom - Bobrík trpezlivosti.

Finta je v tom, že keď sú takíto trolli nasadení dvaja-traja, tak si vystačia aj bez komunity, stačí efektívne kombinovať príspevky, ktoré vyzerajú ako diskusia. Klasická hra na zlého a dobrého. Súhlasím s Taurusom, takéto účty tvrdo mazať, aj opakovane, aby sa zamedzilo príležitostiam na multi-trolling.


Finta je v tom, že keď sú takíto trolli nasadení dvaja-traja, tak si vystačia aj bez komunity, stačí efektívne kombinovať príspevky, ktoré vyzerajú ako diskusia. Klasická hra na zlého a dobrého. Súhlasím s Taurusom, takéto účty tvrdo mazať, aj opakovane, aby sa zamedzilo príležitostiam na multi-trolling.

Nenadarmo si bol označený (nie mnou) za agenta, ktorého úlohou je udržať ovečky v košiari.


Nebuď příliš skromný, toto označení jsem četl zrovna od tebe.


Pokud je autorem této nálepky někdo jiný a ty to po něm jen papouškuješ, tak je to spíše tvoje nelichotivá vizitka.


[quote="pid:71114, uid:623"]Nenadarmo si bol označený (nie mnou) za agenta, ktorého úlohou je udržať ovečky v košiari.[/quote] Nebuď příliš skromný, toto označení jsem četl zrovna od tebe. Pokud je autorem této nálepky někdo jiný a ty to po něm jen papouškuješ, tak je to spíše tvoje nelichotivá vizitka.

Pokud je autorem této nálepky někdo jiný a ty to po něm jen papouškuješ, tak je to spíše tvoje nelichotivá vizitka.


Trafená hus zagágala. Opakovane. Zo všetkého, čo som napísal, si si vybral práve toto. Beriem to ako priznanie. Že strážiš, aby sa ovečky nerozutekali z vymedzeného košiara, je fakt. Len som si nebol istý prečo. Teraz to už viem. smile


[quote="pid:71122, uid:158"]Pokud je autorem této nálepky někdo jiný a ty to po něm jen papouškuješ, tak je to spíše tvoje nelichotivá vizitka.[/quote] Trafená hus zagágala. Opakovane. Zo všetkého, čo som napísal, si si vybral práve toto. Beriem to ako priznanie. Že strážiš, aby sa ovečky nerozutekali z vymedzeného košiara, je fakt. Len som si nebol istý prečo. Teraz to už viem. :)
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

@Ogar Valach @TauRus prosím už sa ukľudnite, ak si niečo chcete prediskutovať, prosím cez súkromné správy. Ešte jeden taký post a máte ban, toto sú už osobné invektívy.

@Ogar Valach @TauRus prosím už sa ukľudnite, ak si niečo chcete prediskutovať, prosím cez súkromné správy. Ešte jeden taký post a máte ban, toto sú už osobné invektívy.

@Ogar Valach @TauRus prosím už sa ukľudnite, ak si niečo chcete prediskutovať, prosím cez súkromné správy. Ešte jeden taký post a máte ban, toto sú už osobné invektívy.

Nejsem si vědom toho, že bych se dopustil nějakých osobních invektiv.


[quote="pid:71135, uid:273"]@Ogar Valach @TauRus prosím už sa ukľudnite, ak si niečo chcete prediskutovať, prosím cez súkromné správy. Ešte jeden taký post a máte ban, toto sú už osobné invektívy.[/quote] Nejsem si vědom toho, že bych se dopustil nějakých osobních invektiv.

Tolerujete tu závodných trollov, ktorí tu úmyselne ničia možnosť hodnotnej diskusie. Tolerujete tu ľudí, ktorí o KSB ani nezakopli a len tu opakovane hulákajú svoje nezmysly. Sa nečudujte, že tu ľudia strácajú chuť diskutovať a spolupodieľať sa na vytváraní kvalitného obsahu, keď to tu vyzerá ako na trhu.
Ako aj v minulosti čelila táto komunita deštrukčným elementom, no vtedy bola chuť sa s nimi vysporiadať u diskutujúcich ako aj u admina. Teraz mám pocit, že admini rezignovali a nechávajú to tu pomaly zakapať.


Tolerujete tu závodných trollov, ktorí tu úmyselne ničia možnosť hodnotnej diskusie. Tolerujete tu ľudí, ktorí o KSB ani nezakopli a len tu opakovane hulákajú svoje nezmysly. Sa nečudujte, že tu ľudia strácajú chuť diskutovať a spolupodieľať sa na vytváraní kvalitného obsahu, keď to tu vyzerá ako na trhu. Ako aj v minulosti čelila táto komunita deštrukčným elementom, no vtedy bola chuť sa s nimi vysporiadať u diskutujúcich ako aj u admina. Teraz mám pocit, že admini rezignovali a nechávajú to tu pomaly zakapať.

Ešte jeden taký post a máte ban, toto sú už osobné invektívy.


No jen pozor, aby vám zde na tomto fóru brzy nezůstali jenom Globalisté, Ogar Valach a další experti.


Nechci mluvit za ostatní "KOBáky", ale už několikrát jsme byli "vyhnáni" jako Nomádi a zase se na nás nabalili všechny možné entity v jiných fórech.


Už mě tohle vyhrožování pomalu začíná srát.... Tak nás prostě zakažte: Mě, Taura, Lin, Jardoba, Boleta, Uma, všechny a "vyhrajete".


[quote="pid:71135, uid:273"]Ešte jeden taký post a máte ban, toto sú už osobné invektívy.[/quote] No jen pozor, aby vám zde na tomto fóru brzy nezůstali jenom Globalisté, Ogar Valach a další experti. Nechci mluvit za ostatní "KOBáky", ale už několikrát jsme byli "vyhnáni" jako Nomádi a zase se na nás nabalili všechny možné entity v jiných fórech. Už mě tohle vyhrožování pomalu začíná srát.... Tak nás prostě zakažte: Mě, Taura, Lin, Jardoba, Boleta, Uma, všechny a "vyhrajete".

Globalist zalezl , ogar vylezl . Jistě to bude jen taková nějaká náhoda a ne tandemová spolupráce .


Globalist zalezl , ogar vylezl . Jistě to bude jen taková nějaká náhoda a ne tandemová spolupráce .

@Ogar Valach @TauRus prosím už sa ukľudnite, ak si niečo chcete prediskutovať, prosím cez súkromné správy. Ešte jeden taký post a máte ban, toto sú už osobné invektívy.

Nejaká si precitlivelá. Choď sa prejsť na čerstvý vzduch.


No jen pozor, aby vám zde na tomto fóru brzy nezůstali jenom Globalisté, Ogar Valach a další experti.


Sekol si sa. Reaguješ na vyhrážanie Lavazzy, že ma zablokuje. Ako tu potom môžem zostať? To mi hlava neberie.


[quote="pid:71135, uid:273"]@Ogar Valach @TauRus prosím už sa ukľudnite, ak si niečo chcete prediskutovať, prosím cez súkromné správy. Ešte jeden taký post a máte ban, toto sú už osobné invektívy.[/quote] Nejaká si precitlivelá. Choď sa prejsť na čerstvý vzduch. [quote="pid:71148, uid:633"]No jen pozor, aby vám zde na tomto fóru brzy nezůstali jenom Globalisté, Ogar Valach a další experti.[/quote] Sekol si sa. Reaguješ na vyhrážanie Lavazzy, že ma zablokuje. Ako tu potom môžem zostať? To mi hlava neberie.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 9. 5. 2022 o 19:36

Nerieši sa obsah, rieši sa forma a nostielia správ. Všetko v súlade s KSB dogmami. smile


Namiesto potláčania názorov ich vyvracajte argumentmi. Zakazovaním myšlienok nič nevyriešite. Mali by ste viac počúvať Valerija Piakina. Možno by ste pochopili, že žiadne myšlienky netreba zakazovať. Príďte s objemnejším pohľadom na vec, ak sa vám niečo nepáči. Lenže toho väčšinou nie ste schopní. Nedokážete vyvrátiť určité myšienky, preto ich chcete zakazovať. Čo mi to len pripomína.


Nerieši sa obsah, rieši sa forma a nostielia správ. Všetko v súlade s KSB dogmami. :D Namiesto potláčania názorov ich vyvracajte argumentmi. Zakazovaním myšlienok nič nevyriešite. Mali by ste viac počúvať Valerija Piakina. Možno by ste pochopili, že žiadne myšlienky netreba zakazovať. Príďte s objemnejším pohľadom na vec, ak sa vám niečo nepáči. Lenže toho väčšinou nie ste schopní. Nedokážete vyvrátiť určité myšienky, preto ich chcete zakazovať. Čo mi to len pripomína.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 9. 5. 2022 o 19:51

Napíšem posledný príspevok na túto tému a teda s tým končím.


Prosím všetci kto tu ste si uvedomte, prečo toto fórum vzniklo, ako Hox vypol diskusiu na vode. Zapol, vypol a skončilo to na dobro. Úprime ho teraz chápem.


Som už druhý deň na telefóne s Neom, pretože minulý týždeň som nemala byť čas na fóre, mám 2 malé deti, svoju robotu a chodím do školy. Robíme to vo voľnom čase.


Áno, ja som priznala, že možno celá téma @Globalisté sa mala riešiť razantnejšie, ešte raz opakujem ja som Moderátor a @Neo je admin, odcitovala som Pravidlá používania, aby ste si prečítali, čo v našej kompentencii je a čo nie je. Nejaký ban ako možnosť tam nebola.

Tak zato - my jeden milý diskutujúci napísal, že nemám byť ako stroj, ďalší, že mám byť odvážnejšia a ďalšie podobné milé označenia. Na to mi Ogar určite alebo ďalší napíše, že nemám byť precitlivená.


Ok, tak keď Neo už nastaví nové pravidlá, tak nejaký chytrák to skúša, že lakmusový papierik, akože fakt úroveň škôlky. Keď dnes upozorním, že Ogar s TauRus tapetujú diskusiu, že pozor toto už môžu byť osobné invektívy, tak mu tu milý Tikal napíše


Nechci mluvit za ostatní "KOBáky", ale už několikrát jsme byli "vyhnáni" jako Nomádi a zase se na nás nabalili všechny možné entity v jiných fórech.


Akože fakt nerozumiem odkiaľ prišiel na toto, prosím uveďte mi, kto tu konkrétne vyháňa Boleta alebo Teba, ktorý si mal mať ban a nemáš, to ti zvláštne nepríde však?


Mimochodom, nebol to čo ste vyčítali Globalisté, že tapetoval diskusiu? Tak keď to robí on, tak to je zlé, ale keď to robíte vy, tak už je to v poriadku?


Keď som chcela, aby ste napísali pravidlá, jediný kto niečo napísal, bola Michaela1, nikto iný. Keď som sa vás pýtala, kto to vie robiť ako moderátor lepšie, zase sa nikto neprihlásil.


Okrem mňa sú moderátori ešte Kancelár, Kulich, Atom a Oracle, Kancelár napísal 2 príspevky a Kulich až jeden, Oracle s Atomom sa ani neobťažovali, ak Vám to teda ušlo pozornosti.


Akurát vychytralý Quilgen poučuje Neo, že sa to dá naprogromaovať. No tak nech to teda spraví. Viete koľko príspevok to od začiatku fóra nabehlo? Asi 70 tis. Ako reálne myslíte si, že to sa dá reálne odsledovať nie.


Čo vám môžem napísať, je akurát to, že Neo je z toho vážne znechutený, trošku viac ústretovosti a pokory by niektorým nezaškodilo. Ja som dnes spontánne napísala, tak nech to vypne na týždeň, nech sa všetci ukľudnia. Normálne začínam chápať, prečo s Hox zachoval ako sa zachoval. Neo mi odpovedal, že ho to napadlo tiež, ale už nadobro. Povedal, že čo ho mrzí, že je veľa užívateľov fóra, ktorí tu chodia pre informácie, čítajú aj keď neprispievajú.


Ani v jednom príspevku, nebolo ani náznak vďaky a nič podobné voči Neovi. Tak všetci konceptuáli teraz môžete byť na seba naozaj hrdí.


Ja sa vôbec nečudujem, že na Slovensku spoločnosť nefunguje, keď ešte na tomto fóre, kde chodia intelektuálne zdatnejší ľudia, ktorí chápu, ktorá bije, nevedia preskočiť svoj tieň, a zaradiť spiatočku.


Ja som už teraz vážne nasratá a toto naozaj nemám zapotreby.


Ja som vďaka tomu fóru poznala aj osobne úžasných ľudí za čo som vďačná. Mám tu prehľad správ a aj nevšedný pohľad na veci, čo mne osobne šetrí čas.


A keď si niektorí jediné, čo si viete odniesť, je to že sa tu ofukuje Globalisté, tak to mi je úprimne ľúto. Alebo že by ste chceli iné fórum. Lenže platí presne to fórum, všetky tie príspevky sú odrazom vašej tvorby. Vytvárame ho každý deň, každučickým príspevkom a keď sa to útočí, to je jedno z akého dôvodu, tak za to si môžeme my sami. Aj tí, ktorí napríklad, len čítajú a nič nenapíšu. Alebo tí, čo síce napíšu ale vidia len negatíva.


Toľko z mojej strany. Tak sa namiesto vypisovania mne skúste zamyslieť na týmto.


Napíšem posledný príspevok na túto tému a teda s tým končím. Prosím všetci kto tu ste si uvedomte, prečo toto fórum vzniklo, ako Hox vypol diskusiu na vode. Zapol, vypol a skončilo to na dobro. Úprime ho teraz chápem. Som už druhý deň na telefóne s Neom, pretože minulý týždeň som nemala byť čas na fóre, mám 2 malé deti, svoju robotu a chodím do školy. Robíme to vo voľnom čase. Áno, ja som priznala, že možno celá téma @Globalisté sa mala riešiť razantnejšie, ešte raz opakujem ja som Moderátor a @Neo je admin, odcitovala som Pravidlá používania, aby ste si prečítali, čo v našej kompentencii je a čo nie je. Nejaký ban ako možnosť tam nebola. Tak zato - my jeden milý diskutujúci napísal, že nemám byť ako stroj, ďalší, že mám byť odvážnejšia a ďalšie podobné milé označenia. Na to mi Ogar určite alebo ďalší napíše, že nemám byť precitlivená. Ok, tak keď Neo už nastaví nové pravidlá, tak nejaký chytrák to skúša, že lakmusový papierik, akože fakt úroveň škôlky. Keď dnes upozorním, že Ogar s TauRus tapetujú diskusiu, že pozor toto už môžu byť osobné invektívy, tak mu tu milý Tikal napíše [quote="pid:71148, uid:633"]Nechci mluvit za ostatní "KOBáky", ale už několikrát jsme byli "vyhnáni" jako Nomádi a zase se na nás nabalili všechny možné entity v jiných fórech.[/quote] Akože fakt nerozumiem odkiaľ prišiel na toto, prosím uveďte mi, kto tu konkrétne vyháňa Boleta alebo Teba, ktorý si mal mať ban a nemáš, to ti zvláštne nepríde však? Mimochodom, nebol to čo ste vyčítali Globalisté, že tapetoval diskusiu? Tak keď to robí on, tak to je zlé, ale keď to robíte vy, tak už je to v poriadku? Keď som chcela, aby ste napísali pravidlá, jediný kto niečo napísal, bola Michaela1, nikto iný. Keď som sa vás pýtala, kto to vie robiť ako moderátor lepšie, zase sa nikto neprihlásil. Okrem mňa sú moderátori ešte Kancelár, Kulich, Atom a Oracle, Kancelár napísal 2 príspevky a Kulich až jeden, Oracle s Atomom sa ani neobťažovali, ak Vám to teda ušlo pozornosti. Akurát vychytralý Quilgen poučuje Neo, že sa to dá naprogromaovať. No tak nech to teda spraví. Viete koľko príspevok to od začiatku fóra nabehlo? Asi 70 tis. Ako reálne myslíte si, že to sa dá reálne odsledovať nie. Čo vám môžem napísať, je akurát to, že Neo je z toho vážne znechutený, trošku viac ústretovosti a pokory by niektorým nezaškodilo. Ja som dnes spontánne napísala, tak nech to vypne na týždeň, nech sa všetci ukľudnia. Normálne začínam chápať, prečo s Hox zachoval ako sa zachoval. Neo mi odpovedal, že ho to napadlo tiež, ale už nadobro. Povedal, že čo ho mrzí, že je veľa užívateľov fóra, ktorí tu chodia pre informácie, čítajú aj keď neprispievajú. Ani v jednom príspevku, nebolo ani náznak vďaky a nič podobné voči Neovi. Tak všetci konceptuáli teraz môžete byť na seba naozaj hrdí. Ja sa vôbec nečudujem, že na Slovensku spoločnosť nefunguje, keď ešte na tomto fóre, kde chodia intelektuálne zdatnejší ľudia, ktorí chápu, ktorá bije, nevedia preskočiť svoj tieň, a zaradiť spiatočku. Ja som už teraz vážne nasratá a toto naozaj nemám zapotreby. Ja som vďaka tomu fóru poznala aj osobne úžasných ľudí za čo som vďačná. Mám tu prehľad správ a aj nevšedný pohľad na veci, čo mne osobne šetrí čas. A keď si niektorí jediné, čo si viete odniesť, je to že sa tu ofukuje Globalisté, tak to mi je úprimne ľúto. Alebo že by ste chceli iné fórum. Lenže platí presne to fórum, všetky tie príspevky sú odrazom vašej tvorby. Vytvárame ho každý deň, každučickým príspevkom a keď sa to útočí, to je jedno z akého dôvodu, tak za to si môžeme my sami. Aj tí, ktorí napríklad, len čítajú a nič nenapíšu. Alebo tí, čo síce napíšu ale vidia len negatíva. Toľko z mojej strany. Tak sa namiesto vypisovania mne skúste zamyslieť na týmto.

Máte pravdu. Až se stydím. Vážně jen poučujeme, i když většina se snaží vyjádřit svůj názor, tak konkrétní zlepšení téměř nikdo. Omlouvám se, měla jsem raději mlčet. Dělat moderátora a snažit se a pak to schytavat, kritiku, to je fakt blbý. Mrzí mě to.


Máte pravdu. Až se stydím. Vážně jen poučujeme, i když většina se snaží vyjádřit svůj názor, tak konkrétní zlepšení téměř nikdo. Omlouvám se, měla jsem raději mlčet. Dělat moderátora a snažit se a pak to schytavat, kritiku, to je fakt blbý. Mrzí mě to.

Nasa hanba, mali sme to tu uz davno zamknut.


Nasa hanba, mali sme to tu uz davno zamknut.

Moderator

Znovu opakuji .... rané přímé demokracie vždy měli možnost takového trola vyřadit z diskuse.

Jura,
toto by sa teoreticky dalo naprogramovať tak, aby to robila miestna komunita sama, bez nutnosti zásahu administrátora. Sama by plnila funkciu spam filtra...


Fungovalo by to tak. Že ak by nejaký príspevok dostal určitý počet mínusiek, tak by sa príspevok automaticky zroloval - text by zmizol, ostal by len otvárací link, a kto chce, ten si príspevok roztvorí a prečíta.


Ak nejaký príspevok dosiahne ešte vyšší počet mínusiek, tak uživateľ dostane dočasný ban. (pri určitom počte mínusiek jeden deň, pri väčšom týždeň).
Tým by bola priama demokracia vyriešená...
Len by to bolo treba priebežne sledovať, aby sa to nejako nezvrhlo.


Tu je ale problém, že PHP (a iné progr. jazyky na web) programátorov máme medzi sebou ako šafránu, nepoznám v tejto komunite žiadneho skúseného, kto by bol ochotný sa tomu povenovať. Podobný problém sme mali aj na vodeksb, kde ale nebola veľká chuť (ani kádre) robiť nejaké technické vylepšenia. Jediný schopný programátor bol vtedy pán "J.", autor stránok dvtr.eu, ale tam došlo k rozkolu. Tá grafika (frontend) webu vodaksb bolo jeho dielo.


Očista webu je dôležitá aj z hľadiska psychohygieny. Ak nejaký človek príde na fórum bojovať za svoju odlišnú "pravdu", tak ľudí permanentne nasiera. V komunite sa stupňuje tlak a zúfalstvo, že s tým nevedia nič spraviť. To človeka rozhodí a potom sa nevie dobre sústrediť na tvorivú činnosť. Práve ten pocit bezmocnosti u bežných ľudí čo tu čítajú a píšu, že nemôžu nijako zastaviť provokatéra, býva problém. Potom sa stupňuje napätie, pribúdajú invektívy, a už sa to melie. Ignorácia funguje len u toho, kto je toho schopný. Štatisticky je to na fórach neuskutočniteľné, lebo vždy bude určité percento ľudí reagovať.


[quote="pid:71045, uid:388"]Znovu opakuji .... rané přímé demokracie vždy měli možnost takového trola vyřadit z diskuse.[/quote] Jura, toto by sa teoreticky dalo naprogramovať tak, aby to robila miestna komunita sama, bez nutnosti zásahu administrátora. Sama by plnila funkciu spam filtra... Fungovalo by to tak. Že ak by nejaký príspevok dostal určitý počet mínusiek, tak by sa príspevok automaticky zroloval - text by zmizol, ostal by len otvárací link, a kto chce, ten si príspevok roztvorí a prečíta. Ak nejaký príspevok dosiahne ešte vyšší počet mínusiek, tak uživateľ dostane dočasný ban. (pri určitom počte mínusiek jeden deň, pri väčšom týždeň). Tým by bola priama demokracia vyriešená... Len by to bolo treba priebežne sledovať, aby sa to nejako nezvrhlo. Tu je ale problém, že PHP (a iné progr. jazyky na web) programátorov máme medzi sebou ako šafránu, nepoznám v tejto komunite žiadneho skúseného, kto by bol ochotný sa tomu povenovať. Podobný problém sme mali aj na vodeksb, kde ale nebola veľká chuť (ani kádre) robiť nejaké technické vylepšenia. Jediný schopný programátor bol vtedy pán "J.", autor stránok dvtr.eu, ale tam došlo k rozkolu. Tá grafika (frontend) webu vodaksb bolo jeho dielo. Očista webu je dôležitá aj z hľadiska psychohygieny. Ak nejaký človek príde na fórum bojovať za svoju odlišnú "pravdu", tak ľudí permanentne nasiera. V komunite sa stupňuje tlak a zúfalstvo, že s tým nevedia nič spraviť. To človeka rozhodí a potom sa nevie dobre sústrediť na tvorivú činnosť. Práve ten pocit bezmocnosti u bežných ľudí čo tu čítajú a píšu, že nemôžu nijako zastaviť provokatéra, býva problém. Potom sa stupňuje napätie, pribúdajú invektívy, a už sa to melie. Ignorácia funguje len u toho, kto je toho schopný. Štatisticky je to na fórach neuskutočniteľné, lebo vždy bude určité percento ľudí reagovať.

Samozvaná Liga spravodlivých chce obmedzovať, blokovať a rozhodovať kto je kto (nemám na mysli Nea). Že je tu veľa precitlivelých sa ukazuje dnes a denne. Podľa mňa riešite problém, ktorý neexistuje. Jedine ak vo vašich hlavách. Prestaňte brať diskusie priveľmi vážne a osobne a nebudete s tým mať problém.

Ogar, faktom je, že bez imunitného systému by nemohol existovať žiadny zložitejší živý systém. Napr. mnohobunkové systémy v prírode. Tieto zložitejšie systémy vznikajú tvorivosťou vyššieho intelektu a sú založené na Konsenze a kooperácii mnohých buniek. A jednoducho sú potom jednobunkové prvky, ktoré by chceli tento systém rozbiť. A pred nimi sa tieto systémy musia chrániť. Tým sa zachováva rozmanitosť a právo na tvorenie zložitejších systémov a teda rozvoj.


Skrátka je to len o tom, že niekoho baví byť súčasťou mnohobunkového organizmu (podľa princípu "spolupracuj a tvor" ), a iného zasa baví sa prebíjať životom ako jednobunkovec (a naplňať princíp "rozdeľuj a panuj" ).


Namiesto toho, aby ste sa zamerali na skutočný problém, ktorým je všade v spoločnosti rozšírený liberalizmus, riešite problém zástupný.

Opäť príklad s telom. Telo môže bojovať proti vonkajším hrozbám len vtedy, ak vyrieši vnútorné hrozby a disonans. Chorý človek s oslabeným telom nebude mať silu bojovať proti vonkajšiemu nepriateľovi. Aj komunita je systém, o ktorého správnu funkciu sa treba starať podobne ako o telo a chrániť ho. Ak sa to nerobí, tak stráca svoju funkciu, pre ktorú bolo navrhnuté. Čo je cieľom tohto fóra? Koľko ľudí sa si položilo túto zásadnú otázku? Pritom ciele hovoria veľa aj o tom, kto má akú koncepciu.


[quote="pid:71083, uid:623"]Samozvaná Liga spravodlivých chce obmedzovať, blokovať a rozhodovať kto je kto (nemám na mysli Nea). Že je tu veľa precitlivelých sa ukazuje dnes a denne. Podľa mňa riešite problém, ktorý neexistuje. Jedine ak vo vašich hlavách. Prestaňte brať diskusie priveľmi vážne a osobne a nebudete s tým mať problém.[/quote] Ogar, faktom je, že bez imunitného systému by nemohol existovať žiadny zložitejší živý systém. Napr. mnohobunkové systémy v prírode. Tieto zložitejšie systémy vznikajú tvorivosťou vyššieho intelektu a sú založené na Konsenze a kooperácii mnohých buniek. A jednoducho sú potom jednobunkové prvky, ktoré by chceli tento systém rozbiť. A pred nimi sa tieto systémy musia chrániť. Tým sa zachováva rozmanitosť a právo na tvorenie zložitejších systémov a teda rozvoj. Skrátka je to len o tom, že niekoho baví byť súčasťou mnohobunkového organizmu (podľa princípu "spolupracuj a tvor" ), a iného zasa baví sa prebíjať životom ako jednobunkovec (a naplňať princíp "rozdeľuj a panuj" ). [quote="pid:71095, uid:623"]Namiesto toho, aby ste sa zamerali na skutočný problém, ktorým je všade v spoločnosti rozšírený liberalizmus, riešite problém zástupný.[/quote] Opäť príklad s telom. Telo môže bojovať proti vonkajším hrozbám len vtedy, ak vyrieši vnútorné hrozby a disonans. Chorý človek s oslabeným telom nebude mať silu bojovať proti vonkajšiemu nepriateľovi. Aj komunita je systém, o ktorého správnu funkciu sa treba starať podobne ako o telo a chrániť ho. Ak sa to nerobí, tak stráca svoju funkciu, pre ktorú bolo navrhnuté. Čo je cieľom tohto fóra? Koľko ľudí sa si položilo túto zásadnú otázku? Pritom ciele hovoria veľa aj o tom, kto má akú koncepciu.
Upravené 9. 5. 2022 o 21:31

Za seba sa budem snažiť nerýpať do ostatných. Zároveň sa budem snažiť nereagovať na kritiku a útoky na mňa, ani na obviňovanie ma zo všetkého možného zo strany iných. Tzn. nebudem sa brániť, pretože to vždy vedie k zahlcovaniu diskusie a osobnej rovine. Síce to tu pre mňa bude nuda, ale ostatní sa možno budú citiť príjemnejšie. Budem uverejňovať svoje názory a pridávať odkazy na veci, ktoré ma zaujali. Budem sa snažiť byť vecný. Či sa mi to podarí, ukáže čas. Svoje názory som vyjadril. Druhých ovplyvniť nemôžem.


Za seba sa budem snažiť nerýpať do ostatných. Zároveň sa budem snažiť nereagovať na kritiku a útoky na mňa, ani na obviňovanie ma zo všetkého možného zo strany iných. Tzn. nebudem sa brániť, pretože to vždy vedie k zahlcovaniu diskusie a osobnej rovine. Síce to tu pre mňa bude nuda, ale ostatní sa možno budú citiť príjemnejšie. Budem uverejňovať svoje názory a pridávať odkazy na veci, ktoré ma zaujali. Budem sa snažiť byť vecný. Či sa mi to podarí, ukáže čas. Svoje názory som vyjadril. Druhých ovplyvniť nemôžem.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Napíšem posledný príspevok na túto tému a teda s tým končím.


Nasa hanba, mali sme to tu uz davno zamknut.


Ufňukanejších moderátorov som už dlho nevidel. Ste si mysleli, že spravovať verejné fórum o životných otázkach je poklepávať sa po ramene 24h denne? Sa bojíte strpieť nejaký nezdar? Bojíte sa vlastných rozhodnutí, či sa ani rozhodnúť neviete?


Štát sa nám rozpadá pred očami, ale budeme si poplačkávať. Keď to nechcete robiť, tak to nerobte, keď to chce majiteľ zavrieť, nech to zavrie, ale tie fňukačky by vas mali primäť sa najprv zamyslieť a ne hneď verejne bučať.


[quote="pid:71157, uid:273"]Napíšem posledný príspevok na túto tému a teda s tým končím.[/quote] [quote="pid:71168, uid:10"]Nasa hanba, mali sme to tu uz davno zamknut.[/quote] Ufňukanejších moderátorov som už dlho nevidel. Ste si mysleli, že spravovať verejné fórum o životných otázkach je poklepávať sa po ramene 24h denne? Sa bojíte strpieť nejaký nezdar? Bojíte sa vlastných rozhodnutí, či sa ani rozhodnúť neviete? Štát sa nám rozpadá pred očami, ale budeme si poplačkávať. Keď to nechcete robiť, tak to nerobte, keď to chce majiteľ zavrieť, nech to zavrie, ale tie fňukačky by vas mali primäť sa najprv zamyslieť a ne hneď verejne bučať.

Ak úlohou Globalisté bolo rozhádať komunitu a uzavrieť fórum zdá sa, že sa mu to úspešne podarilo.
Ohľadom samotného nicku. Z jednej strany majú pravdu ti, ktorí si myslia, že diskusia by mala byť slobodná. Na druhej strane Globalisté prídu, napíšu komentár, ako mu tajné služby povedali to a ono, čo písal v nedávnom komentári a ostatní sú to a to, že to nechápu, je pochopiteľné, že to môže mnohých hnevať.
Navrhujem, aby ho zatiaľ nechali bez banu s tým, že bude upozornený, aby prestal dávať podobné komentáre. Ak to nepomôže, vtedy je možné riešiť Ban.


Ak úlohou Globalisté bolo rozhádať komunitu a uzavrieť fórum zdá sa, že sa mu to úspešne podarilo. Ohľadom samotného nicku. Z jednej strany majú pravdu ti, ktorí si myslia, že diskusia by mala byť slobodná. Na druhej strane Globalisté prídu, napíšu komentár, ako mu tajné služby povedali to a ono, čo písal v nedávnom komentári a ostatní sú to a to, že to nechápu, je pochopiteľné, že to môže mnohých hnevať. Navrhujem, aby ho zatiaľ nechali bez banu s tým, že bude upozornený, aby prestal dávať podobné komentáre. Ak to nepomôže, vtedy je možné riešiť Ban.

Ufňukanejších moderátorov som už dlho nevidel. Ste si mysleli, že spravovať verejné fórum o životných otázkach je poklepávať sa po ramene 24h denne? Sa bojíte strpieť nejaký nezdar? Bojíte sa vlastných rozhodnutí, či sa ani rozhodnúť neviete?

zamkol som to, pretoze tato tema sa uz davno zvrhla a zamknuta uz mala byt davno. Nefnukam, hodnotim realny stav. Kedze ju nejaky moj kolega znova otvoril, tak to vyzera, ze fnukam.


Diky kolegove smile


Ak úlohou Globalisté bolo rozhádať komunitu

o globalistoch to uz davno nieje, je to o kazdom z nas. Ved uvidime, kam nas tato kralicia nora zavedie.


6279765687d55


[quote="pid:71174, uid:254"]Ufňukanejších moderátorov som už dlho nevidel. Ste si mysleli, že spravovať verejné fórum o životných otázkach je poklepávať sa po ramene 24h denne? Sa bojíte strpieť nejaký nezdar? Bojíte sa vlastných rozhodnutí, či sa ani rozhodnúť neviete?[/quote] zamkol som to, pretoze tato tema sa uz davno zvrhla a zamknuta uz mala byt davno. Nefnukam, hodnotim realny stav. Kedze ju nejaky moj kolega znova otvoril, tak to vyzera, ze fnukam. Diky kolegove :D [quote="pid:71183, uid:948"]Ak úlohou Globalisté bolo rozhádať komunitu[/quote] o globalistoch to uz davno nieje, je to o kazdom z nas. Ved uvidime, kam nas tato kralicia nora zavedie. ![6279765687d55](serve/attachment&path=6279765687d55)

Moderator

@Tikal + @Jiří - dávám si s Vámi dobrovolný ban. Předmět téhle debaty mi nestojí za to, ho už nějak titulovat. Vrátím se s kolegy (jestli vůbec), kteří spolu s pár dalšími pochopili nebezpečí a upozornili na něj. Cením si toho.Pravidla jsou nástroj, ale musí mít svůj cíl. Pokud si adminové nedokážou poradit s jedním úmyslným dlouhodobě škodícím parazitem a začnou se ex-post ohánět nedotknutelností osobnosti škůdce - je tu něco velmi špatně. Namísto toho se právě oni svým jasným sdělením parazitovi měli už dávno projevit a nečekat, až se fórum začne otřásat v základech. Krokodýlí slzy a bouchání pěstičkami do stolu. To je závěr. Smutné.

@Tikal + @Jiří - dávám si s Vámi dobrovolný ban. Předmět téhle debaty mi nestojí za to, ho už nějak titulovat. Vrátím se s kolegy (jestli vůbec), kteří spolu s pár dalšími pochopili nebezpečí a upozornili na něj. Cením si toho.Pravidla jsou nástroj, ale musí mít svůj cíl. Pokud si adminové nedokážou poradit s jedním úmyslným dlouhodobě škodícím parazitem a začnou se ex-post ohánět nedotknutelností osobnosti škůdce - je tu něco velmi špatně. Namísto toho se právě oni svým jasným sdělením parazitovi měli už dávno projevit a nečekat, až se fórum začne otřásat v základech. Krokodýlí slzy a bouchání pěstičkami do stolu. To je závěr. Smutné.

nečekat, až se fórum začne otřásat v základech
To je neuvěřitelné, kam se to dostalo, za jeden den, kvůli jednomu trollu. Jeho šéfové si medlí ruce a už mu vymýšlejí vyznamenání. Vaší zásluhou se z Globalisté tady stala celebrita. Vzpamatujte se.
Myslel jsem, že z komára slona dokáže udělat jen nějaká hysterka (neplatí pro normální dámy), ale toto co tady bylo za dnešek předvedeno, je non sens.
Jak chcete vybudovat spravedlivou společnost, když si nedovedete poradit s jedním, co má v hlavě vymetno. Venku je takových dalších 9 milionů.
To je chcete všechny pozavírat, nebo co. Předložte lepší program, než předkládají liberálové, a problém se vyřeší sám.


[quote="pid:71187, uid:57"]nečekat, až se fórum začne otřásat v základech[/quote]To je neuvěřitelné, kam se to dostalo, za jeden den, kvůli jednomu trollu. Jeho šéfové si medlí ruce a už mu vymýšlejí vyznamenání. Vaší zásluhou se z Globalisté tady stala celebrita. Vzpamatujte se. Myslel jsem, že z komára slona dokáže udělat jen nějaká hysterka (neplatí pro normální dámy), ale toto co tady bylo za dnešek předvedeno, je non sens. Jak chcete vybudovat spravedlivou společnost, když si nedovedete poradit s jedním, co má v hlavě vymetno. Venku je takových dalších 9 milionů. To je chcete všechny pozavírat, nebo co. Předložte lepší program, než předkládají liberálové, a problém se vyřeší sám.
12
7.07k
126
53
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept