Zahraniční analytici
Jakov Kedmi - Kazachstán je obětí boje Západu s Čínou a Ruskem
Y

Jakov Kedmi ve vysílání programu "Asie-Velká hra" na kanálu ITON.TV vyjadřuje svůj názor, proč europoslanci hrozí sankcemi Kazachstánu. Jakub Kedmi vysvětluje:
"Nechte Evropany vyprávět příběhy, že se starají o lidská práva na svých univerzitách naivním idiotům a exaltovaným dámám. Kdy Západ pobouřil porušování lidských práv v Saúdské Arábii?
Kde byla jejich péče o lidská práva, když podporovali Tálibán, který sekal holkám hlavy a zničil všechny univerzity v Afghánistánu? To vše je péče o lidská práva-politika čisté vody.
Kdykoli západní politici mluví o lidských právech v jedné či druhé zemi-je to vždy v rámci boje proti stávající moci, aby se ji pokusili změnit."
https://www.youtube.com/watch?v=PXE22-ADQ4s


Jakov Kedmi ve vysílání programu "Asie-Velká hra" na kanálu ITON.TV vyjadřuje svůj názor, proč europoslanci hrozí sankcemi Kazachstánu. Jakub Kedmi vysvětluje: "Nechte Evropany vyprávět příběhy, že se starají o lidská práva na svých univerzitách naivním idiotům a exaltovaným dámám. Kdy Západ pobouřil porušování lidských práv v Saúdské Arábii? Kde byla jejich péče o lidská práva, když podporovali Tálibán, který sekal holkám hlavy a zničil všechny univerzity v Afghánistánu? To vše je péče o lidská práva-politika čisté vody. Kdykoli západní politici mluví o lidských právech v jedné či druhé zemi-je to vždy v rámci boje proti stávající moci, aby se ji pokusili změnit." https://www.youtube.com/watch?v=PXE22-ADQ4s
99
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept