Zahraniční analytici
Валерий Пякин. Вопрос-Ответ от 15 марта 2021 г.

Hned od začátku o České Republice, Slovensku, Maďarsku a stávající situaci. VVP diskutuje naší situaci vazbu na SSA řízení vládních struktur a globální politiky. Jak je na tom ČR SR, jakou výhodu má Maďarsko. Určitě si to poslechněme všichni. Potvrzuje se to co pozorujeme - kulminace konfliktu a zrovna u nás.


Hned od začátku o České Republice, Slovensku, Maďarsku a stávající situaci. VVP diskutuje naší situaci vazbu na SSA řízení vládních struktur a globální politiky. Jak je na tom ČR SR, jakou výhodu má Maďarsko. Určitě si to poslechněme všichni. Potvrzuje se to co pozorujeme - kulminace konfliktu a zrovna u nás.
Upravené 16. 3. 2021 o 07:11
  • a vieme že vakcína Sputnik V je najefektívnejšia vakcína na svete. -aké bitvy začali kvoli vakcine Sputnik V na Slovensku (rezignacia ministra zdravotnictva ) aj Čechách (prezident Zeman chce odvolat ministra zdravotnictva)
  • ako su v každom štate dve sily : vlastenecke sily a sily pracujuce pre zahraničie
  • Slovensko a Česká republika sa začali zamieravat na Madarsko .
    • ked sa spoja Česko, Slovensko a Madarsko možu poslu bojovat za zachovania aj kulturnej identity . Orbam ukazuje (čínska vakcina) kto ma u nich zaujem , za koho zaujmy kope .On pracuje a ukazuje to aj Čechom a Slovákom.-nejednota je v Česku aj na Slovensku . ale aj tam aj tam sú národné sily ,ktoré by chceli výjst z tej "jamy" z podkontroly USA , ale výjst oni sami nemožu . Je to problematické. Ale vrámci V4 aj ked urobia duet v spolupraci : madarsko- česko , madarsko- slovensko . slovensko- česko V takéj spolupráci možu výjst . A tak v zajomnej spolupraci sa uz možu aj oslobodit od USA . ...nap. Globalčikom je nutné urobit Inter Marin a USA stranovnikam , ktorí dusia celý svet a vysávajú ich suroviny - z toho žijú " Tak oni toto nepotrebujú ."
  • doteraz sme rozprávali o V4 a prečo sme nespomenuli Polsko ?pretože Polsko je viac než iní pod americkým vedením...

- a vieme že vakcína Sputnik V je najefektívnejšia vakcína na svete. -aké bitvy začali kvoli vakcine Sputnik V na Slovensku (rezignacia ministra zdravotnictva ) aj Čechách (prezident Zeman chce odvolat ministra zdravotnictva) - ako su v každom štate dve sily : vlastenecke sily a sily pracujuce pre zahraničie - Slovensko a Česká republika sa začali zamieravat na Madarsko . - ked sa spoja Česko, Slovensko a Madarsko možu poslu bojovat za zachovania aj kulturnej identity . Orbam ukazuje (čínska vakcina) kto ma u nich zaujem , za koho zaujmy kope .On pracuje a ukazuje to aj Čechom a Slovákom. -nejednota je v Česku aj na Slovensku . ale aj tam aj tam sú národné sily ,ktoré by chceli výjst z tej "jamy" z podkontroly USA , ale výjst oni sami nemožu . Je to problematické. Ale vrámci V4 aj ked urobia duet v spolupraci : madarsko- česko , madarsko- slovensko . slovensko- česko V takéj spolupráci možu výjst . A tak v zajomnej spolupraci sa uz možu aj oslobodit od USA . ...nap. Globalčikom je nutné urobit Inter Marin a USA stranovnikam , ktorí dusia celý svet a vysávajú ich suroviny - z toho žijú " Tak oni toto nepotrebujú ." - doteraz sme rozprávali o V4 a prečo sme nespomenuli Polsko ? pretože Polsko je viac než iní pod americkým vedením...

Валерий Пякин. Вопрос-Ответ от 15 марта 2021 г.

O nás v čase 00:00 - 16:00, z toho v čase 00:00 - 12:00 velmi intenzivně o ČR, SR, Maďarsku a Polsku.


[quote="pid:7299, uid:12"]Валерий Пякин. Вопрос-Ответ от 15 марта 2021 г.[/quote] O nás v čase 00:00 - 16:00, z toho v čase 00:00 - 12:00 velmi intenzivně o ČR, SR, Maďarsku a Polsku.

Souvisí
Zeman utahuje smyčku. Z vládní rošády zatím sešlo, premiér ale hraje o ztrátu jediného spojence.


Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/zeman-utahuje-smycku-z-vladni-rosady-sice-zatim-seslo-premier-ale-hraje-o-ztratu-jedineho-spojence.A210315_180109_ln_domov_lros


Souvisí Zeman utahuje smyčku. Z vládní rošády zatím sešlo, premiér ale hraje o ztrátu jediného spojence. Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/zeman-utahuje-smycku-z-vladni-rosady-sice-zatim-seslo-premier-ale-hraje-o-ztratu-jedineho-spojence.A210315_180109_ln_domov_lros
  • prečo ,USA a Anglicko potrebuju nové kolonie . Ved oni su kolonialne mocnosti aj dnes .
  • prečo , USA a Anglicko su proti Rusko
  • prečo , západ chce aby narody prisli o svoju kulturnu identitu
  • prečo USA chce dominovat celému svetu
  • prečo , sa ničí socialistické školstvo (nielen v Rusku )
  • prečo , vadí západu vakcína Sputnik V a celkovo názov sputnik....
  • 27 min. od Pfizerr vakciny ludia umieraju ako muchy
  • prečo , sa stahuje z obehu AstraZeneca
  • beží vojna a zbrane sú vakcíny , USA nepotrebujú vojnu a tlačia na česko, slovensko ..Orbán to vidí a preto si dal čínsku vakcínu..a on ukazuje u nas je aj ruská aj čínská vakcína
  • a Česko aj slovensko by mali spolupracovat vo V4 a hned sa im bude dýchat lepšie
  • Provokacie po Sputniku su vyhodne aj Globalčikom aj stranovnikom

- prečo ,USA a Anglicko potrebuju nové kolonie . Ved oni su kolonialne mocnosti aj dnes . - prečo , USA a Anglicko su proti Rusko - prečo , západ chce aby narody prisli o svoju kulturnu identitu - prečo USA chce dominovat celému svetu - prečo , sa ničí socialistické školstvo (nielen v Rusku ) - prečo , vadí západu vakcína Sputnik V a celkovo názov sputnik.... - 27 min. od Pfizerr vakciny ludia umieraju ako muchy - prečo , sa stahuje z obehu AstraZeneca - beží vojna a zbrane sú vakcíny , USA nepotrebujú vojnu a tlačia na česko, slovensko .. Orbán to vidí a preto si dal čínsku vakcínu..a on ukazuje u nas je aj ruská aj čínská vakcína - a Česko aj slovensko by mali spolupracovat vo V4 a hned sa im bude dýchat lepšie - Provokacie po Sputniku su vyhodne aj Globalčikom aj stranovnikom

Tohle by si měli všichni ruštináři poslechnout. Nejde o úžas z odkrytí něčeho neznámého . Naopak. Potvrzení, že československá kobácká komunita je na tom dobře a přes ataky různých podob Milanů jde dopředu.
Pjakin si vzal střední Evropu a zejména ČR a SR pod drobnohled. Dospěl k tomu, k čenu většina z nás.


Tohle by si měli všichni ruštináři poslechnout. Nejde o úžas z odkrytí něčeho neznámého . Naopak. Potvrzení, že československá kobácká komunita je na tom dobře a přes ataky různých podob Milanů jde dopředu. Pjakin si vzal střední Evropu a zejména ČR a SR pod drobnohled. Dospěl k tomu, k čenu většina z nás.

Pjakin si vzal střední Evropu a zejména ČR a SR pod drobnohled. Dospěl k tomu, k čenu většina z nás.

Dává přímý srozumitelný návod, jak se bránit útoku Pindosů a jejich domácích poskoků. Globalisti rozvoj V4 podporují. Prohlubování spolupráce v regionu - 20 mil lidí má větší šanci obnovit suverenitu. MZ to chápe a koná podle toho. Všimněte si, o Rakousku nepadlo jediné slovo. Zdá se mi, že VVPj je potěšen naší pronárodní aktivitou.


[quote="pid:7330, uid:57"]Pjakin si vzal střední Evropu a zejména ČR a SR pod drobnohled. Dospěl k tomu, k čenu většina z nás.[/quote] Dává přímý srozumitelný návod, jak se bránit útoku Pindosů a jejich domácích poskoků. Globalisti rozvoj V4 podporují. Prohlubování spolupráce v regionu - 20 mil lidí má větší šanci obnovit suverenitu. MZ to chápe a koná podle toho. Všimněte si, o Rakousku nepadlo jediné slovo. Zdá se mi, že VVPj je potěšen naší pronárodní aktivitou.

Pjakin nabada k tomu spojit se s Madarskem. Cesko-Slovensko-Madarsko. Dosahnul by se spravny pocet obyvatel, a ten se tezko napada. Bylo by to do konce v zajmu Ruska.


Pjakin nabada k tomu **spojit se s Madarskem**. Cesko-Slovensko-Madarsko. Dosahnul by se spravny pocet obyvatel, a ten se tezko napada. Bylo by to do konce v zajmu Ruska.

spojit se s Madarskem

Taky jsem si toho všiml. Jenom mi nevyšlo, jestli to myslí jenom neformálně (ve smyslu více koordinovat aktuální praktické kroky) nebo i formálně.


[quote="pid:7340, uid:68"]spojit se s Madarskem[/quote] Taky jsem si toho všiml. Jenom mi nevyšlo, jestli to myslí jenom neformálně (ve smyslu více koordinovat aktuální praktické kroky) nebo i formálně.
Upravené 16. 3. 2021 o 12:06

Taky jsem si toho všiml.
Mne z toho skor vyslo neformalne spojenie, vzhladom na to, ze spominal spojenie Cesko-Madarsko, Slovensko-Madarsko, Cesko-Slovensko-Madarsko.


[quote="pid:7342, uid:240"]Taky jsem si toho všiml.[/quote]Mne z toho skor vyslo neformalne spojenie, vzhladom na to, ze spominal spojenie Cesko-Madarsko, Slovensko-Madarsko, Cesko-Slovensko-Madarsko.

Jenom mi nevyšlo, jestli to myslí jenom neformálně (ve smyslu více koordinovat aktuální praktické kroky) nebo i formálně.

Vždy je nutné něčím začít - mluvil o prohlubování vzájemných vztahů, opření se jeden o druhého, prosazování společných zájmů našeho regiónu, uchování kulturní identity, posilování suverenity,... To lze už nyní, bez formalit. Tento vektor podporují i globalisti. Na řešení formálního spojení je čas, až se ukáže, že to přináší ovoce.


[quote="pid:7342, uid:240"]Jenom mi nevyšlo, jestli to myslí jenom neformálně (ve smyslu více koordinovat aktuální praktické kroky) nebo i formálně.[/quote] Vždy je nutné něčím začít - mluvil o prohlubování vzájemných vztahů, opření se jeden o druhého, prosazování společných zájmů našeho regiónu, uchování kulturní identity, posilování suverenity,... To lze už nyní, bez formalit. Tento vektor podporují i globalisti. Na řešení formálního spojení je čas, až se ukáže, že to přináší ovoce.

mezi neformální a formální spoluprací je stejný rozdíl jkao mezi strukturním a bezstrukturním řízením procesu spolupráce. První budí dojem síly, druhé tu sílu vytváří.
nepostřehli jste podstatnou, i když jen lehkou zmínku Pjakina . "Na sjednocení Čechů a Slováků teď nejsou vhodné podmínky".V hirarchii cílů je to ten vrchní, ale teď potřebujeme dosáhnout ty nižší...


mezi neformální a formální spoluprací je stejný rozdíl jkao mezi strukturním a bezstrukturním řízením procesu spolupráce. První budí dojem síly, druhé tu sílu vytváří. nepostřehli jste podstatnou, i když jen lehkou zmínku Pjakina . "**Na sjednocení Čechů a Slováků teď nejsou vhodné podmínky"**.V hirarchii cílů je to ten vrchní, ale teď potřebujeme dosáhnout ty nižší...

Cesko-Slovensko-Madarsko
Že by se Matyáš Korvín konečně domluvil s Jiříkem z Poděbrad?


[quote="pid:7340, uid:68"]Cesko-Slovensko-Madarsko[/quote]Že by se Matyáš Korvín konečně domluvil s Jiříkem z Poděbrad?

vhodné podmínky

Právě že mě to všechno vycházelo s dvojím smyslem, včetně tohoto konstatování.
A protože samotnému mi to vychází aktuálně na posilování přes neformální spolupráci, řešil jsem, jestli náhodou VVPj "neví víc".
Protože "vhodné podmínky" jde vyložit jednak "zatím sjednocovat neformálně, nejsou vhodné podmínky", druhak "ať se sjednocují i formálně, ale nebude to lehké, nejsou vhodné podmínky".


[quote="pid:7352, uid:57"]vhodné podmínky[/quote] Právě že mě to všechno vycházelo s dvojím smyslem, včetně tohoto konstatování. A protože samotnému mi to vychází aktuálně na posilování přes neformální spolupráci, řešil jsem, jestli náhodou VVPj "neví víc". Protože "vhodné podmínky" jde vyložit jednak "zatím sjednocovat neformálně, nejsou vhodné podmínky", druhak "ať se sjednocují i formálně, ale nebude to lehké, nejsou vhodné podmínky".

mezi neformální a formální spoluprací je stejný rozdíl jkao mezi strukturním a bezstrukturním řízením procesu spolupráce

Súhlasím s Pjakinom, na spojenie na formálnej úrovni neprisiel ešte správnu čas. Spájanie už beží a môže bežať ešte viacej. Ide o výmenu kádrov a tým pádom aj kultúrnu výmenu na rôznych úrovniach komerčnej oblasti a aj štátnej správy. Toto isté nás čaká s Maďarskom.


[quote="pid:7352, uid:57"]mezi neformální a formální spoluprací je stejný rozdíl jkao mezi strukturním a bezstrukturním řízením procesu spolupráce[/quote] Súhlasím s Pjakinom, na spojenie na formálnej úrovni neprisiel ešte správnu čas. Spájanie už beží a môže bežať ešte viacej. **Ide o výmenu kádrov** a tým pádom aj kultúrnu výmenu na rôznych úrovniach komerčnej oblasti a aj štátnej správy. Toto isté nás čaká s Maďarskom.

Docela se mi líbil komentář VVPj k Orbánovi o jeho manévrech k vyšší suverenizaci Maďarska (SinoVac, Sputnik). Kdybychom dokázali sladit pohled na zásadní věci (H+SK+CZ), tak bychom postoupili do vyšší váhové kategorie - 25 miliónů obyvatel. Tady se v hrubých rysech potkává VVPj s Panarinem. A pozor, nějak tam chybělo Rakousko.


Docela se mi líbil komentář VVPj k Orbánovi o jeho manévrech k vyšší suverenizaci Maďarska (SinoVac, Sputnik). Kdybychom dokázali sladit pohled na zásadní věci (H+SK+CZ), tak bychom postoupili do vyšší váhové kategorie - 25 miliónů obyvatel. Tady se v hrubých rysech potkává VVPj s Panarinem. A pozor, nějak tam chybělo Rakousko.
Upravené 20. 3. 2021 o 19:16
1.51k
17
11
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept