Naši analytici
František Halas: ZPĚV ÚZKOSTI

František Halas: ZPĚV ÚZKOSTI
Zvoní zvoní zrady zvon zrady zvon
Čí ruce ho rozhoupaly
Francie sladká hrdý Albion
a my jsme je milovali
https://kob-forum.eu/2021/03/15/frantisek-halas-zpev-uzkosti/
Šifrin
Nejprve se pojďme podívat na události té doby, vyústivší do této tragédie a posuďme z toho vyplývající následky. Klíčem k pochopení událostí je 1. světová válka. V této válce hlavní zátěž ležela na západní frontě a po válce se Francie snažila zabezpečit proti dalšímu německému útoku.


Snahu očernit naše lidi a zničit obraz Československa potom nelze vnímat jinak, než jako konání v páně Goebbelsově žoldu. To se týká především televize, ale i rozhlasu a tisku. Je přímo neuvěřitelné, kolik lidí z této oblasti upadlo do mravního bahna a otevřeně ničí národní a dějinné povědomí lidu. Toto je nejsmutnější dopad hnutí tzv. disidentů, kteří s tímto započali již v 60. letech. Bohužel i já některé z nich považoval za hrdiny, ale dnes vím, že vše toto byla špína v žoldu našich nepřátel. Úplně stejných, jako těch, co nás hodili do chřtánu vraždící bestie, což úspěšně zakončili právě 15. března 1939.


František Halas: ZPĚV ÚZKOSTI Zvoní zvoní zrady zvon zrady zvon Čí ruce ho rozhoupaly Francie sladká hrdý Albion a my jsme je milovali https://kob-forum.eu/2021/03/15/frantisek-halas-zpev-uzkosti/ Šifrin Nejprve se pojďme podívat na události té doby, vyústivší do této tragédie a posuďme z toho vyplývající následky. Klíčem k pochopení událostí je 1. světová válka. V této válce hlavní zátěž ležela na západní frontě a po válce se Francie snažila zabezpečit proti dalšímu německému útoku. Snahu očernit naše lidi a zničit obraz Československa potom nelze vnímat jinak, než jako konání v páně Goebbelsově žoldu. To se týká především televize, ale i rozhlasu a tisku. Je přímo neuvěřitelné, kolik lidí z této oblasti upadlo do mravního bahna a otevřeně ničí národní a dějinné povědomí lidu. Toto je nejsmutnější dopad hnutí tzv. disidentů, kteří s tímto započali již v 60. letech. Bohužel i já některé z nich považoval za hrdiny, ale dnes vím, že vše toto byla špína v žoldu našich nepřátel. Úplně stejných, jako těch, co nás hodili do chřtánu vraždící bestie, což úspěšně zakončili právě 15. března 1939.

František Halas: ZPĚV ÚZKOSTI

Dovoluji si obrátit pozornost na téma, kde jsem se pokusil zkoncentrovat články k tématu počátku potektorátu, včetně článku výše uvedeného.
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/985/15-b%C5%99ezen-1939


[quote="pid:7332, uid:78"]František Halas: ZPĚV ÚZKOSTI[/quote] Dovoluji si obrátit pozornost na téma, kde jsem se pokusil zkoncentrovat články k tématu počátku potektorátu, včetně článku výše uvedeného. https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/985/15-b%C5%99ezen-1939
285
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept