Zahraniční analytici
Panarin – Ranni kavicka 16.3.2021
Y

Do Moskvy miri jaro 0°C.
Rusko
Setkani presidenta Putina s vedouci fondu „Talent a uspech“ Elenou Smeljovoj. Diskutovalo se o planech „Sirius“ ve stavu prvniho federalniho teritoria na jihu Ruska, kde se uci talentovane deti a rekvalifikuji ucitele. Elena Smeljova je zde jiz roky vedouci. Toto teritorium se neustale zvetsuje, jak plyne cas.
http://kremlin.ru/events/president/news/65153


Sef Statni Dumy se setkal s predstavitelem Parlamentniho shromazdeni Evropy (Pase) Hendickem Damsem, ktery pricetoval dne 15.3. do Moskvy na nalehavou navstevu pote, co tym ruskeho presidenta V.V. Putina pohrozil Evrope kompletnim prerusenim vztahu a vystupem z teto organizace. V průběhu dvou dnů bude jednat s hlavou MZV RF Sergejem Lavrovem, mluvcimi SD Vjaceslavem Volodinym a Rady Federace Valentinem Matvinenkem. V Kremlu již komentovali Damsovu návštěvu Moskvy a upřesnili, že jedním z témat bude politika sankcí. Putin dal najevo, že bude usilovat o zrušení sankčního vyderacskeho omezovani.
https://news.online.ua/glava-pase-srochno-edet-v-moskvu-posle-ugroz-komandy-putina_n830680/


Patrusev ve Vietnamu. Polozil venec k mauzoleu Ho-Chi-Minha a zacali oficialni rozhovory. Naposledy byl Patrusev ve Vietnamu v r. 2017. Jeho usilim, a usilim Sojgu se nase vztahy s Vietnamem utvdily a rozviji se.


Astrachanska oblast – tamni vudce byl zatcen FSB.


Sociologicka zprava – jen 13% pravoslavnych se chysta drzet pust. Pocet neustale klesa, zatimco u muslimu je cislo konstantni. To je duvod pro pravoslavnou cirkev popremyslet …


USA
Zpravy pisi o tom, ze Biden nezatelefonuje Zielenskemu do te doy, dokud nevyresi Z. trestni veci, tykajici se jeho patrona Kolomojskeho. Kolomojski pomohl Zielenskemu stat se p-residentem. K. Je obcanem Ukrajiny i Izraele.


Guverner Kalifornie, synovec Pelosi, ktereho jeho obyvatelstvo prilis nemiluje (bylo jiz nekolik pokusu ho sundat), vytvoril specialni vybor na obranu jeho „sejmuti“. Tzn., ze boj v Kalifornii je velky. Pelosi sveho synovce chrani.


Zajimava zprava – potvrzena kandidatura na sefa NVD Ameriky – stala se jim zena indianske narodnosti, to je poprve za celou historii USA.


Evropa
Hodne zemi se odklonilo od vakciny AstraZeneca.


Spory mezi VB a EU. Anglicane se neustale hasteri s Ruskem. Nyni zacali i s EU. Narusuji dohody s EU. EK spustila pravni mechanismy na sledovani postoju VB, protoze VB neplni smlouy s EU. Rec jde o vyrobcich pres Sev. Irsko. Sledujte za mnou tabulku – rozpad VB 9/21. Tohle je rana VB po Sev. Irsku. Je nutne, aby bylo jednotne Irsko. Je nutne sjednoceni. Jeden ostrov, jeden narod, jedna zeme.


https://www.youtube.com/watch?v=jROp4uN8aA4


Do Moskvy miri jaro 0°C. Rusko Setkani presidenta Putina s vedouci fondu „Talent a uspech“ Elenou Smeljovoj. Diskutovalo se o planech „Sirius“ ve stavu prvniho federalniho teritoria na jihu Ruska, kde se uci talentovane deti a rekvalifikuji ucitele. Elena Smeljova je zde jiz roky vedouci. Toto teritorium se neustale zvetsuje, jak plyne cas. http://kremlin.ru/events/president/news/65153 Sef Statni Dumy se setkal s predstavitelem Parlamentniho shromazdeni Evropy (Pase) Hendickem Damsem, ktery pricetoval dne 15.3. do Moskvy na nalehavou navstevu pote, co tym ruskeho presidenta V.V. Putina pohrozil Evrope kompletnim prerusenim vztahu a vystupem z teto organizace. V průběhu dvou dnů bude jednat s hlavou MZV RF Sergejem Lavrovem, mluvcimi SD Vjaceslavem Volodinym a Rady Federace Valentinem Matvinenkem. V Kremlu již komentovali Damsovu návštěvu Moskvy a upřesnili, že jedním z témat bude politika sankcí. Putin dal najevo, že bude usilovat o zrušení sankčního vyderacskeho omezovani. https://news.online.ua/glava-pase-srochno-edet-v-moskvu-posle-ugroz-komandy-putina_n830680/ Patrusev ve Vietnamu. Polozil venec k mauzoleu Ho-Chi-Minha a zacali oficialni rozhovory. Naposledy byl Patrusev ve Vietnamu v r. 2017. Jeho usilim, a usilim Sojgu se nase vztahy s Vietnamem utvdily a rozviji se. Astrachanska oblast – tamni vudce byl zatcen FSB. Sociologicka zprava – jen 13% pravoslavnych se chysta drzet pust. Pocet neustale klesa, zatimco u muslimu je cislo konstantni. To je duvod pro pravoslavnou cirkev popremyslet … USA Zpravy pisi o tom, ze Biden nezatelefonuje Zielenskemu do te doy, dokud nevyresi Z. trestni veci, tykajici se jeho patrona Kolomojskeho. Kolomojski pomohl Zielenskemu stat se p-residentem. K. Je obcanem Ukrajiny i Izraele. Guverner Kalifornie, synovec Pelosi, ktereho jeho obyvatelstvo prilis nemiluje (bylo jiz nekolik pokusu ho sundat), vytvoril specialni vybor na obranu jeho „sejmuti“. Tzn., ze boj v Kalifornii je velky. Pelosi sveho synovce chrani. Zajimava zprava – potvrzena kandidatura na sefa NVD Ameriky – stala se jim zena indianske narodnosti, to je poprve za celou historii USA. Evropa Hodne zemi se odklonilo od vakciny AstraZeneca. Spory mezi VB a EU. Anglicane se neustale hasteri s Ruskem. Nyni zacali i s EU. Narusuji dohody s EU. EK spustila pravni mechanismy na sledovani postoju VB, protoze VB neplni smlouy s EU. Rec jde o vyrobcich pres Sev. Irsko. Sledujte za mnou tabulku – rozpad VB 9/21. Tohle je rana VB po Sev. Irsku. Je nutne, aby bylo jednotne Irsko. Je nutne sjednoceni. Jeden ostrov, jeden narod, jedna zeme. https://www.youtube.com/watch?v=jROp4uN8aA4
Upravené 16. 3. 2021 o 21:02
201
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept