Egregoriálno-matričné riadenie
Žena při sportu na Písecku našla 11 lidských lebek

Lidské pozůstatky našla o víkendu sportující žena na Písecku. Podle policie se na místě našlo 11 lidských lebek různého stáří. Policie zatím neví, kde se tam vzaly, a případ vyšetřuje.


https://www.novinky.cz/krimi/clanek/zena-pri-sportu-na-pisecku-nasla-jedenact-lidskych-lebek-40354338


Lidské pozůstatky našla o víkendu sportující žena na Písecku. Podle policie se na místě našlo 11 lidských lebek různého stáří. Policie zatím neví, kde se tam vzaly, a případ vyšetřuje. https://www.novinky.cz/krimi/clanek/zena-pri-sportu-na-pisecku-nasla-jedenact-lidskych-lebek-40354338

No, tak GP v našich končinách s určitosťou skončí...


No, tak GP v našich končinách s určitosťou skončí...

Moderátor

11 lidských lebek různého stáří.

Článku jsem si všiml už ráno, ale spěchal jsem, takže jsem si té slovní jedenáctky dokonce ani nevšiml :-)
Spíš mne zaujalo, že nejsou těla/zbytek koster.
Přišlo mi, že je v článku málo informací.


11 lebek nalezených v písku.
Těla chybí.
"Někdo" nám tady u nás ztrácí hlavy?
Staré hlavy ztracené, kdo budou nové hlavy?


Hlavy nalezené (schované?) v písku. Kdo si schovává hlavu do písku? A kdy/proč?
Nevzniká u nás určitý (dočasný) druh bezvládí (z pohledu vnějšího řízení)?


"Pozůstatky byly nalezeny v lokalitě Ptáčkovna v Píseckých horách."
Písecké hory ~ egyptské pyramidy
Ptáčkovna ~ svatyně bohů s ptačí hlavou


bohové s ptačí hlavou ~ Thovt, Ra, Hór (oko boha Hóra, stal se prvním faraonem starověkého Egypta - „Sjednotitel Dvou zemí“)
https://cs.wikipedia.org/wiki/Thovt
https://cs.wikipedia.org/wiki/Hor


Mimochodem: Město Písek má čtvrti se zajímavými jmény.


[quote="pid:7667, uid:307"]11 lidských lebek různého stáří.[/quote] Článku jsem si všiml už ráno, ale spěchal jsem, takže jsem si té slovní jedenáctky dokonce ani nevšiml :-) Spíš mne zaujalo, že nejsou těla/zbytek koster. Přišlo mi, že je v článku málo informací. 11 lebek nalezených v písku. Těla chybí. "Někdo" nám tady u nás ztrácí hlavy? Staré hlavy ztracené, kdo budou nové hlavy? Hlavy nalezené (schované?) v písku. Kdo si schovává hlavu do písku? A kdy/proč? Nevzniká u nás určitý (dočasný) druh bezvládí (z pohledu vnějšího řízení)? "Pozůstatky byly nalezeny v lokalitě Ptáčkovna v Píseckých horách." Písecké hory ~ egyptské pyramidy Ptáčkovna ~ svatyně bohů s ptačí hlavou bohové s ptačí hlavou ~ Thovt, Ra, Hór (oko boha Hóra, stal se prvním faraonem starověkého Egypta - „Sjednotitel Dvou zemí“) https://cs.wikipedia.org/wiki/Thovt https://cs.wikipedia.org/wiki/Hor Mimochodem: Město Písek má čtvrti se zajímavými jmény.
Upravené 18. 3. 2021 o 17:23

Jako dítě jsem našel u souseda lebku na horním vrchu jeho neoplocené zahrady, sousedící s lesem, kam jsme často chodili. Utíkal jsem vyděšen pryč. S kamarádem jsme po léta sousedovi říkali Lebkoun.


Myslím, že mohlo jít o ostatky ze starého hrobu - často se stává, že pokud neplatíte, případně není nikdo, kdo by za hrob platil nebo z nějakého jiného důvodu přeplnění hřbitova jdou prostě desítky let staré ostatky pryč.


Takže původ klidně mohl být i tento a někdo mohl lebky vyhodit tak, aby je zaručeně někdo jiný našel...


Jako dítě jsem našel u souseda lebku na horním vrchu jeho neoplocené zahrady, sousedící s lesem, kam jsme často chodili. Utíkal jsem vyděšen pryč. S kamarádem jsme po léta sousedovi říkali Lebkoun. Myslím, že mohlo jít o ostatky ze starého hrobu - často se stává, že pokud neplatíte, případně není nikdo, kdo by za hrob platil nebo z nějakého jiného důvodu přeplnění hřbitova jdou prostě desítky let staré ostatky pryč. Takže původ klidně mohl být i tento a někdo mohl lebky vyhodit tak, aby je zaručeně někdo jiný našel...

Hlavy nalezené (schované?) v písku

Pštros strká hlavu do písku.


[quote="pid:7720, uid:240"]Hlavy nalezené (schované?) v písku[/quote] Pštros strká hlavu do písku.

Druhý díl.
"Po lebkách byly na Písecku nalezeny pytle s lidskými kostmi"
19.3.2021
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/po-lebkach-byly-na-pisecku-nalezeny-pytle-s-lidskymi-kostmi-40354534
"Kriminalisté na Písecku vyšetřují další nález kostí lidských těl. Žena našla v jedné opuštěné budově pytle plné kostí nohou a rukou. Již na začátku týdne byly nedaleko (ve skutečnosti Ptáčkovna vs Semice = severní vs jižní konec Písku - pozn. Počtář) nalezeny lidské lebky, zřejmě pozůstatky staré desítky let. Zda oba nálezy souvisí, není zatím jasné."


"Mladá žena kontaktovala strážníky poté, co se ve čtvrtek z médií dozvěděla o nálezu 17 (z 11-ti je 17 - pozn. Počtář) lidských lebek v lokalitě Ptáčkovna na Písecku. Strážníkům řekla, že v opuštěné budově u obce Semice je pytel s kostmi. ... V tomto případě jde o tři pytle, kde jsou především dlouhé lidské kosti dolních i horních končetin,“ uvedla mluvčí policie Kamila Čuřínová Ingrišová."


Důležitější bývá první publikované číslo.
Kosti dolních i horních končetin ~ takže nejenom ztracené hlavy, ale i nefunkční (na části rozebrané) periferie (ruce, nohy); separované hlavy neví, co dělají ruce/nohy...
Tělesné kosti bez ladu a skladu poházené v pytlích ~ ztráta uspořádání, řádu, chaos v periferiích


Druhý díl. "Po lebkách byly na Písecku nalezeny pytle s lidskými kostmi" 19.3.2021 https://www.novinky.cz/krimi/clanek/po-lebkach-byly-na-pisecku-nalezeny-pytle-s-lidskymi-kostmi-40354534 "Kriminalisté na Písecku vyšetřují další nález kostí lidských těl. Žena našla v jedné opuštěné budově pytle plné kostí nohou a rukou. Již na začátku týdne byly nedaleko (ve skutečnosti Ptáčkovna vs Semice = severní vs jižní konec Písku - pozn. Počtář) nalezeny lidské lebky, zřejmě pozůstatky staré desítky let. Zda oba nálezy souvisí, není zatím jasné." "Mladá žena kontaktovala strážníky poté, co se ve čtvrtek z médií dozvěděla o nálezu 17 (z 11-ti je 17 - pozn. Počtář) lidských lebek v lokalitě Ptáčkovna na Písecku. Strážníkům řekla, že v opuštěné budově u obce Semice je pytel s kostmi. ... V tomto případě jde o tři pytle, kde jsou především dlouhé lidské kosti dolních i horních končetin,“ uvedla mluvčí policie Kamila Čuřínová Ingrišová." Důležitější bývá první publikované číslo. Kosti dolních i horních končetin ~ takže nejenom ztracené hlavy, ale i nefunkční (na části rozebrané) periferie (ruce, nohy); separované hlavy neví, co dělají ruce/nohy... Tělesné kosti bez ladu a skladu poházené v pytlích ~ ztráta uspořádání, řádu, chaos v periferiích
Upravené 19. 3. 2021 o 14:15

"Kriminalisté na Písecku vyšetřují další nález kostí lidských těl. Žena našla v jedné opuštěné budově pytle plné kostí nohou a rukou. Již na začátku týdne byly nedaleko (ve skutečnosti Ptáčkovna vs Semice = severní vs jižní konec Písku - pozn. Počtář) nalezeny lidské lebky, zřejmě pozůstatky staré desítky let. Zda oba nálezy souvisí, není zatím jasné."


Takže je teď už naprosto jasné, že někdo chtěl, aby se tyto lidské ostatky našly.
Zajímal by mě i jejich původ. Třeba se ho dozvíme (ať už smyšlený, či skutečný...).


[quote="pid:7871, uid:240"]"Kriminalisté na Písecku vyšetřují další nález kostí lidských těl. Žena našla v jedné opuštěné budově pytle plné kostí nohou a rukou. Již na začátku týdne byly nedaleko (ve skutečnosti Ptáčkovna vs Semice = severní vs jižní konec Písku - pozn. Počtář) nalezeny lidské lebky, zřejmě pozůstatky staré desítky let. Zda oba nálezy souvisí, není zatím jasné."[/quote] Takže je teď už naprosto jasné, že někdo chtěl, aby se tyto lidské ostatky našly. Zajímal by mě i jejich původ. Třeba se ho dozvíme (ať už smyšlený, či skutečný...).
940
8
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept