Zahraniční analytici
Jan Campbell

Jan Campbell.
Analytik a publicista.
Německé občanství, Česká národnost, Anglické jméno, starý, zkušený, záhadný, vzdělaný, sečtělý, často zmiňuje Čínu, často zmiňuje Rusko (v tomto pořadí).
Jeho články vycházející např. na parlamentnilisty.cz (Valenta) a vasevec.cz (Provozovatel: “Společnost Willyho Brandta a Bruna Kreiskyho”, tzv. “Paroubkův server”, další “kmenoví” přispěvatelé - Zbyněk Fiala, Eman Pluhař, Richard Seeman, Jiří Vyvadil).


Do listopadu 2014 řídil poradenskou firmu Campbell Concept UG Bonn a působil jako odborný asistent na podnikohospodářské fakultě VŠE. I nadále pokračuje ve vedení diplomových prací a hostuje na univerzitách v zahraničí. Mimo jiné vedl koordinační kancelář EU programu Tacis a působil jako poradce Evropské unie u dvou předsedů vlád Republiky Kyrgyzstán. V životopisu také uvádí, že profesionálně působil v řadě zemí včetně Británie, Itálie, Švýcarska, Malajsie, SSSR, Kyrgyzstánu, Kazachstánu, Ruska, Česka a Spolkové republiky Německo. V Rusku obdržel čestný titul profesora Uralské státní agrární university. Zahraniční člen Ruské Akademie přírodních věd. Na Slovensku se stal nositelem ceny Zlatý Biatec za rok 2014 za „prezentaci zcela nových pohledů na minulé i současné události v domácích a zahraničních médiích, ale zejména v jeho odborné praxi v celé řadě nadnárodních i národních veřejných i soukromých organizacích“.


Zde nevím, jestli sčítat nebo odčítat. Jeho články jsou psané těžkopádnou češtinou (Česky ovšem mluví bezvadně) a jaksi šroubovaným/komplikovaným slohem. Obtížně srozumitelné. Často plné nejasných symbolických odkazů. Překlepům se znatelně nevyhýbá. Článkem je třeba se únavně doslova prokousat. Počítám, že jeho články mají na PL nízkou čtenost (na PL často počet komentářů nula). Na VV vysokou? (Komentářů nula, přečteno 1774x a podobné numera.) Nečtu ho rád. Ale jeho články si mne přitahují.


Camp-Bell ~ táborový zvon


Jan Campbell. Analytik a publicista. Německé občanství, Česká národnost, Anglické jméno, starý, zkušený, záhadný, vzdělaný, sečtělý, často zmiňuje Čínu, často zmiňuje Rusko (v tomto pořadí). Jeho články vycházející např. na parlamentnilisty.cz (Valenta) a vasevec.cz (Provozovatel: “Společnost Willyho Brandta a Bruna Kreiskyho”, tzv. “Paroubkův server”, další “kmenoví” přispěvatelé - Zbyněk Fiala, Eman Pluhař, Richard Seeman, Jiří Vyvadil). Do listopadu 2014 řídil poradenskou firmu Campbell Concept UG Bonn a působil jako odborný asistent na podnikohospodářské fakultě VŠE. I nadále pokračuje ve vedení diplomových prací a hostuje na univerzitách v zahraničí. Mimo jiné vedl koordinační kancelář EU programu Tacis a působil jako poradce Evropské unie u dvou předsedů vlád Republiky Kyrgyzstán. V životopisu také uvádí, že profesionálně působil v řadě zemí včetně Británie, Itálie, Švýcarska, Malajsie, SSSR, Kyrgyzstánu, Kazachstánu, Ruska, Česka a Spolkové republiky Německo. V Rusku obdržel čestný titul profesora Uralské státní agrární university. Zahraniční člen Ruské Akademie přírodních věd. Na Slovensku se stal nositelem ceny Zlatý Biatec za rok 2014 za „prezentaci zcela nových pohledů na minulé i současné události v domácích a zahraničních médiích, ale zejména v jeho odborné praxi v celé řadě nadnárodních i národních veřejných i soukromých organizacích“. Zde nevím, jestli sčítat nebo odčítat. Jeho články jsou psané těžkopádnou češtinou (Česky ovšem mluví bezvadně) a jaksi šroubovaným/komplikovaným slohem. Obtížně srozumitelné. Často plné nejasných symbolických odkazů. Překlepům se znatelně nevyhýbá. Článkem je třeba se únavně doslova prokousat. Počítám, že jeho články mají na PL nízkou čtenost (na PL často počet komentářů nula). Na VV vysokou? (Komentářů nula, přečteno 1774x a podobné numera.) Nečtu ho rád. Ale jeho články si mne přitahují. Camp-Bell ~ táborový zvon
Upravené 19. 3. 2021 o 10:49

“Rozhovory s ... Dr. Jan Campbell a PhDr. Josef Skála, CSc.“
https://www.youtube.com/watch?v=oN9cS5iEnJk


Aneb “Úvod do Campbella”.
Hostuje Josef Skála. (zajímavé...)


“Rozhovory s ... Dr. Jan Campbell a PhDr. Josef Skála, CSc.“ https://www.youtube.com/watch?v=oN9cS5iEnJk Aneb “Úvod do Campbella”. Hostuje Josef Skála. (zajímavé...)
Upravené 19. 3. 2021 o 10:14

“Jan Campbell: Proč je nutné zastavit Blatného & Co?”
19.3.2021
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Jan-Campbell-Proc-je-nutne-zastavit-Blatneho-Co-657727
“Po přečtení interview s Jaroslavem Štefcem v PL 15.3. - Raději zemřít s EU, než žít s ruskou vakcínou, příspěvku JUDr. Jiřího Vyvadila ve Vaše věc pod názvem Zastavte Blatného…z téhož dne a přečtení několika kvalitních reakcí na vlastní příspěvek – Poslední bitva si dovoluji sdělit, že obsahově podobné a ještě horší situace znám od několika strádajících osob z Covid-19 a výzvy, které dostává pan JUDr. Vyvadil, jsou podobné těm, které dostávám i já.”


“Jsem hluboce přesvědčen, že je pouze otázkou času, než dojde v EU k žalobě ve spojení s vakcínami a přímými a nepřímými následky jejich použití. Některé důvody jsem indikoval ve svém posledním příspěvku. Dnešním je chci doplnit a napomoci osvětě ve spojení s Covid-19 a případném soudním sporu.”


“V případě Covid-19 se nabízí celá plejáda nepohodlných otázek vůdcům boje s Covid-19. Jejich níže uvedené příklady mohou pomoci vynést na světlo dne důkaz alespoň jedné skupiny předpokladů, a tím změnit důkazní povinnost.”


Následuje výčet 10-ti bodů.


“Z uvedeného a ve spojení s nepopiratelnou individuální a institucionální korupcí elit, praktickou neprokazatelností, čím členové elit byli skutečně očkováni a nekvalitní komunikací s občany vyplývá nutnost v zájmu obecného pořádku, zdraví a vzdělanosti mladších generací působit co nejrychleji právními prostředky na konkrétní představitele moci na úrovni států a EK. Jinak se může stát, že si mladí budou muset uvědomit význam – pozdě bycha honiti, naučit se vytírat slzy a přitom se přesvědčit, že lepší je konec se slzami, než slzy bez konce. Souhlasu netřeba.


“Jan Campbell: Proč je nutné zastavit Blatného & Co?” 19.3.2021 https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Jan-Campbell-Proc-je-nutne-zastavit-Blatneho-Co-657727 “Po přečtení interview s Jaroslavem Štefcem v PL 15.3. - Raději zemřít s EU, než žít s ruskou vakcínou, příspěvku JUDr. Jiřího Vyvadila ve Vaše věc pod názvem Zastavte Blatného…z téhož dne a přečtení několika kvalitních reakcí na vlastní příspěvek – Poslední bitva si dovoluji sdělit, že obsahově podobné a ještě horší situace znám od několika strádajících osob z Covid-19 a výzvy, které dostává pan JUDr. Vyvadil, jsou podobné těm, které dostávám i já.” “Jsem hluboce přesvědčen, že je pouze otázkou času, než dojde v EU k žalobě ve spojení s vakcínami a přímými a nepřímými následky jejich použití. Některé důvody jsem indikoval ve svém posledním příspěvku. Dnešním je chci doplnit a napomoci osvětě ve spojení s Covid-19 a případném soudním sporu.” “V případě Covid-19 se nabízí celá **plejáda nepohodlných otázek vůdcům boje s Covid-19**. Jejich níže uvedené příklady mohou pomoci vynést na světlo dne důkaz alespoň jedné skupiny předpokladů, a tím změnit důkazní povinnost.” Následuje výčet 10-ti bodů. “Z uvedeného a ve spojení s nepopiratelnou individuální a institucionální korupcí elit, praktickou neprokazatelností, čím členové elit byli skutečně očkováni a nekvalitní komunikací s občany vyplývá nutnost v zájmu obecného pořádku, zdraví a vzdělanosti mladších generací působit co nejrychleji právními prostředky na konkrétní představitele moci na úrovni států a EK. Jinak se může stát, že si mladí budou muset uvědomit význam – pozdě bycha honiti, naučit se vytírat slzy a přitom se přesvědčit, že lepší je konec se slzami, než slzy bez konce. **Souhlasu netřeba.**”
Upravené 19. 3. 2021 o 10:51

“Jan Campbell: Poslední bitva”
14.03.2021
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Jan-Campbell-Posledni-bitva-657234
“Tyrani v dým halí svou vládu. Mír mezi námi, vládcům boj! Rozšiřme stávky na armádu a rozdělme se o výzbroj. A když z nás mermomocí páni vraždící vojsko chtějí mít, dovedem náboji svých zbraní své generály zastřelit.”
<...>
“Sto let po rozhodnutí o nové hospodářské politice Ruska, současná, tradiční forma státu jako takového v kontextu pandemie strachu z covid-9 prožívá poslední chvíle své existence. Stát je nucen použít pandemii strachu z covid-19 k obsáhlým testům a sběru dat o občanovi a společnosti a urychluje na jedné straně realizaci Velkého resetu, na straně druhé rozdělní a vznik nových forem společnosti a státu. Vojenské rozpočty a státní dluh členských států EU a USA rostou nevídaným tempem. Tím urychlují příchod radikální změny finančního systému a způsobu oddlužení. EU a EP vyhlašující svobodu všem genderovým minoritám a přepisům historie, prodlužují současně sankce proti privátním a právním osobám RF a urychlují tím svůj vlastní rozpad. Přitom zapomněly, že evropská část Ruska tvoří 40% současné Evropy. Jednoho dne může rozpad EU připomenout občanům, že technicky Evropa není kontinent, ale část Eurasie. Tu začali rozdělovat Řekové.


Jak to bude vypadat ve světě po oficiálním ukončení pandemie strachu z covid-19 je empirická otázka. Ta a odpověď na ní jsou spojeny se vstupem prezidenta Bidena do klimatické bubliny, papeže Františka do bubliny symbolů a mystiky (v Iráku) a vstupem Ukrajiny do bubliny pronásledování Igora Kolomojského, podporovatele prezidenta-komika Zelenského s pomocí RICO (Racketeer Influenced and Corrupt Organisation). Autorství uvedených a mnoha dalších bublin není ruského ani čínského původu, podobně jako není covid-19.


Není proto divu, že RF a ČLR se rozhodly jít vlastní cestou. Tu bude chránit armáda, vlastní měna včetně digitální a zlato, a z tradice a tradičních hodnot vyrůstající ideologie, jednotné vědění elit a personálně silné vedení. Bude-li potřeba, na cestě k cíli zazní Poslední bitva. Souhlasu netřeba.


&ldquo;Jan Campbell: Posledn&iacute; bitva&rdquo; 14.03.2021 https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Jan-Campbell-Posledni-bitva-657234 &ldquo;Tyrani v d&yacute;m hal&iacute; svou vl&aacute;du. M&iacute;r mezi n&aacute;mi, vl&aacute;dcům boj! Roz&scaron;iřme st&aacute;vky na arm&aacute;du a rozdělme se o v&yacute;zbroj. A když z n&aacute;s mermomoc&iacute; p&aacute;ni vražd&iacute;c&iacute; vojsko chtěj&iacute; m&iacute;t, dovedem n&aacute;boji sv&yacute;ch zbran&iacute; sv&eacute; gener&aacute;ly zastřelit.&rdquo; &lt;...&gt; &ldquo;Sto let po rozhodnut&iacute; o nov&eacute; hospod&aacute;řsk&eacute; politice Ruska, současn&aacute;, tradičn&iacute; forma st&aacute;tu jako takov&eacute;ho v kontextu pandemie strachu z covid-9 prož&iacute;v&aacute; posledn&iacute; chv&iacute;le sv&eacute; existence. St&aacute;t je nucen použ&iacute;t pandemii strachu z covid-19 k obs&aacute;hl&yacute;m testům a sběru dat o občanovi a společnosti a urychluje na jedn&eacute; straně realizaci Velk&eacute;ho resetu, na straně druh&eacute; rozděln&iacute; a vznik nov&yacute;ch forem společnosti a st&aacute;tu. Vojensk&eacute; rozpočty a st&aacute;tn&iacute; dluh člensk&yacute;ch st&aacute;tů EU a USA rostou nev&iacute;dan&yacute;m tempem. T&iacute;m urychluj&iacute; př&iacute;chod radik&aacute;ln&iacute; změny finančn&iacute;ho syst&eacute;mu a způsobu oddlužen&iacute;. EU a EP vyhla&scaron;uj&iacute;c&iacute; svobodu v&scaron;em genderov&yacute;m minorit&aacute;m a přepisům historie, prodlužuj&iacute; současně sankce proti priv&aacute;tn&iacute;m a pr&aacute;vn&iacute;m osob&aacute;m RF a urychluj&iacute; t&iacute;m svůj vlastn&iacute; rozpad. Přitom zapomněly, že evropsk&aacute; č&aacute;st Ruska tvoř&iacute; 40% současn&eacute; Evropy. **Jednoho dne může rozpad EU připomenout občanům, že technicky Evropa nen&iacute; kontinent, ale č&aacute;st Eurasie. Tu začali rozdělovat Řekov&eacute;.** Jak to bude vypadat ve světě po ofici&aacute;ln&iacute;m ukončen&iacute; pandemie strachu z covid-19 je empirick&aacute; ot&aacute;zka. Ta a odpověď na n&iacute; jsou spojeny se vstupem prezidenta Bidena do klimatick&eacute; bubliny, papeže Franti&scaron;ka do bubliny symbolů a mystiky (v Ir&aacute;ku) a vstupem Ukrajiny do bubliny pron&aacute;sledov&aacute;n&iacute; Igora Kolomojsk&eacute;ho, podporovatele prezidenta-komika Zelensk&eacute;ho s pomoc&iacute; RICO (Racketeer Influenced and Corrupt Organisation). **Autorstv&iacute; uveden&yacute;ch a mnoha dal&scaron;&iacute;ch bublin nen&iacute; rusk&eacute;ho ani č&iacute;nsk&eacute;ho původu, podobně jako nen&iacute; covid-19.** **Nen&iacute; proto divu, že RF a ČLR se rozhodly j&iacute;t vlastn&iacute; cestou.** Tu bude chr&aacute;nit arm&aacute;da, vlastn&iacute; měna včetně digit&aacute;ln&iacute; a zlato, a z tradice a tradičn&iacute;ch hodnot vyrůstaj&iacute;c&iacute; ideologie, jednotn&eacute; věděn&iacute; elit a person&aacute;lně siln&eacute; veden&iacute;. Bude-li potřeba, na cestě k c&iacute;li zazn&iacute; Posledn&iacute; bitva. **Souhlasu netřeba.**&rdquo;

Campbell je "létající" kádr a díky své kompetentnosti ho spíše využijí globalisté . Charakterizuješ ho velmi přesně, ale malá čitelnost - to není slabina, ale úmysl. není to popularizátor, ale spíše zaměřovač v pozadí...


Campbell je &quot;l&eacute;taj&iacute;c&iacute;&quot; k&aacute;dr a d&iacute;ky sv&eacute; kompetentnosti ho sp&iacute;&scaron;e využij&iacute; globalist&eacute; . Charakterizuje&scaron; ho velmi přesně, ale mal&aacute; čitelnost - to nen&iacute; slabina, ale &uacute;mysl. nen&iacute; to populariz&aacute;tor, ale sp&iacute;&scaron;e zaměřovač v pozad&iacute;...

Také vyvstává otázka zda není jedním z "Operace Gladio"???


Tak&eacute; vyvst&aacute;v&aacute; ot&aacute;zka zda nen&iacute; jedn&iacute;m z &quot;Operace Gladio&quot;???

Honza TáborovýZvon (ne)překvapil?


“Jan Campbell: Hodina pravdy…
20.02.2022 11:17 | Komentář
Zdá se mi, že už tu nemám co dělat, byl bych tu směšnou figurkou, můj svět umřel, věřil jsem totiž v jakési závazky, v takzvanou čest ve smlouvě a podobné věci. Myslím, že bych se v téhle tlačenici nevyznal…“
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Jan-Campbell-Hodina-pravdy-693424


Cituji:
“... Za předpokladu, že paní ministryně (zahraničních věcí malobritánie - pozn. Počtář) ví o stupních účinnosti zbraní (násilí je nejslabší, protože působí krátkodobě a nehodí se pro řešení globálních úkolů, konceptuální je nejsilnější, protože působí dlouhodobě s nenávratnými následky) očekávám, že řetězec provokací na Ukrajině s cílem poškození RF v zahraničí a zvýšení napětí doma v RF bude dlouhý a dvojitě spletený řetěz. Upletli ho mistři ve Washingtonu a Londýně, používajíc mj. v minulosti prověřené genocidní, hospodářsko-finanční, faktologické a chronologické zbraně. Co mám na mysli? ...”


Honza T&aacute;borov&yacute;Zvon (ne)překvapil? &ldquo;Jan Campbell: Hodina pravdy&hellip; 20.02.2022 11:17 | Koment&aacute;ř Zd&aacute; se mi, že už tu nem&aacute;m co dělat, byl bych tu smě&scaron;nou figurkou, můj svět umřel, věřil jsem totiž v jak&eacute;si z&aacute;vazky, v takzvanou čest ve smlouvě a podobn&eacute; věci. Mysl&iacute;m, že bych se v t&eacute;hle tlačenici nevyznal&hellip;&ldquo; https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Jan-Campbell-Hodina-pravdy-693424 Cituji: &ldquo;... Za předpokladu, že pan&iacute; ministryně (zahraničn&iacute;ch věc&iacute; malobrit&aacute;nie - pozn. Počt&aacute;ř) v&iacute; o stupn&iacute;ch &uacute;činnosti zbran&iacute; (**n&aacute;sil&iacute; je nejslab&scaron;&iacute;, protože působ&iacute; kr&aacute;tkodobě a nehod&iacute; se pro ře&scaron;en&iacute; glob&aacute;ln&iacute;ch &uacute;kolů, konceptu&aacute;ln&iacute; je nejsilněj&scaron;&iacute;, protože působ&iacute; dlouhodobě s nen&aacute;vratn&yacute;mi n&aacute;sledky**) oček&aacute;v&aacute;m, že řetězec provokac&iacute; na Ukrajině s c&iacute;lem po&scaron;kozen&iacute; RF v zahranič&iacute; a zv&yacute;&scaron;en&iacute; napět&iacute; doma v RF bude dlouh&yacute; a dvojitě spleten&yacute; řetěz. Upletli ho mistři ve Washingtonu a Lond&yacute;ně, použ&iacute;vaj&iacute;c mj. v minulosti prověřen&eacute; **genocidn&iacute;, hospod&aacute;řsko-finančn&iacute;, faktologick&eacute; a chronologick&eacute; zbraně**. Co m&aacute;m na mysli? ...&rdquo;
Upravené 23. 2. 2022 o 14:46

Analytik a publicista.
Německé občanství, Česká národnost, Anglické jméno

A v USA má menovca: Johna Campbella - viď nižšie. Nie je antivaxerom, a preto má obecenstvo aj u podporovateľov očkovania.
https://www.youtube.com/watch?v=25-iJKPA1CA


Vo videu porovnal výsledky za 3 mesiace v štátoch Washington a California, a konštatoval:


  • prirodzená imunita vzniknutá prekonaním C19 je rovnaká/lepšia ako vakcinačná (to sa potvrdzuje aj u nás výskytom napr. osýpok u očkovaných detí)
  • prirodzená imunita je systémová - imunizujú sa aj sliznice (vstupné brány vírusu), čo žiadna vakcinácia nerobí (mne vychádza dôsledok -> každé očkovanie proti respiračným ochoreniam, ktoré vstupujú cez sliznice, je úplne nefunkčné!)
  • prirodzená imunita silnejšie pokrýva rôzne nové mutácie (delta, omikron, ...)
  • je pravdepodobne zbytočné sa (pre)očkovať, pokiaľ osoba chorobu prekonala - pred očkovaním odporúča zmerať hladinu protilátok a na základe toho sa rozhodnúť
  • prirodzená imunita je trvalejšia ako vakcinačná (podľa mňa doživotná na konkrétny variant)

[quote=&quot;pid:7822, uid:240&quot;]Analytik a publicista. Německ&eacute; občanstv&iacute;, Česk&aacute; n&aacute;rodnost, Anglick&eacute; jm&eacute;no[/quote] A v USA m&aacute; menovca: Johna Campbella - viď niž&scaron;ie. Nie je antivaxerom, a preto m&aacute; obecenstvo aj u podporovateľov očkovania. [video](https://www.youtube.com/watch?v=25-iJKPA1CA &quot;video&quot;) Vo videu porovnal v&yacute;sledky za 3 mesiace v &scaron;t&aacute;toch Washington a California, a kon&scaron;tatoval: - prirodzen&aacute; imunita vzniknut&aacute; prekonan&iacute;m C19 je rovnak&aacute;/lep&scaron;ia ako vakcinačn&aacute; (_to sa potvrdzuje aj u n&aacute;s v&yacute;skytom napr. os&yacute;pok u očkovan&yacute;ch det&iacute;_) - prirodzen&aacute; imunita je syst&eacute;mov&aacute; - imunizuj&uacute; sa aj sliznice (vstupn&eacute; br&aacute;ny v&iacute;rusu), čo **žiadna** vakcin&aacute;cia nerob&iacute; (_mne vych&aacute;dza d&ocirc;sledok -&gt; každ&eacute; očkovanie proti respiračn&yacute;m ochoreniam, ktor&eacute; vstupuj&uacute; cez sliznice, je &uacute;plne **nefunkčn&eacute;**!_) - prirodzen&aacute; imunita silnej&scaron;ie pokr&yacute;va r&ocirc;zne nov&eacute; mut&aacute;cie (delta, omikron, ...) - je pravdepodobne zbytočn&eacute; sa (pre)očkovať, pokiaľ osoba chorobu prekonala - pred očkovan&iacute;m odpor&uacute;ča zmerať hladinu protil&aacute;tok a na z&aacute;klade toho sa rozhodn&uacute;ť - prirodzen&aacute; imunita je trvalej&scaron;ia ako vakcinačn&aacute; (_podľa mňa doživotn&aacute; na konkr&eacute;tny variant_)
Upravené 23. 2. 2022 o 14:10
1.13k
7
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept