Zahraničná politika
Němečtí Zelení chtějí zrušit Nord Stream

Němečtí Zelení: Po volbách zrušíme Nord Stream.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecka-strana-zeleni-konzervativni-blok-cdu-csu-plynovod-nordstream-2.A210319_151303_zahranicni_misl


zavřeli si právě cestu do vlády?


Němečtí Zelení: Po volbách zrušíme Nord Stream. https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecka-strana-zeleni-konzervativni-blok-cdu-csu-plynovod-nordstream-2.A210319_151303_zahranicni_misl zavřeli si právě cestu do vlády?

zavřeli si právě cestu do vlády?


Nielen tam, ale dokonca prišli aj o financovanie a bude ich čakať nejedno vyšetrovanie...


[quote="pid:7893, uid:372"]zavřeli si právě cestu do vlády?[/quote] Nielen tam, ale dokonca prišli aj o financovanie a bude ich čakať nejedno vyšetrovanie...

Moderátor

bude ich čakať nejedno vyšetrovanie...


V to doufám. Jsme příliš blízko, jestli zničí Německo, postihne to i nás, Evropu a koneckonců, i Rusko. Vždyť o to se neokoni snaží.... Trojmoří, atd.


[quote="pid:7898, uid:7"]bude ich čakať nejedno vyšetrovanie...[/quote] V to doufám. Jsme příliš blízko, jestli zničí Německo, postihne to i nás, Evropu a koneckonců, i Rusko. Vždyť o to se neokoni snaží.... Trojmoří, atd.

Zelení jsou všude stejní - najatá armáda eko-fašistů plnící zadání Pindosů. U nás se už zelení zprofanovali (Bursík s.r.o.), tak si k tomu účelu stvořili Piráty, to jsou nositelé stejné agendy.


Zelení jsou všude stejní - najatá armáda eko-fašistů plnící zadání Pindosů. U nás se už zelení zprofanovali (Bursík s.r.o.), tak si k tomu účelu stvořili Piráty, to jsou nositelé stejné agendy.

Je na čase začít chápat metodu globální tvorby politických scén . Tak jako státy nejsou nahodile vzniklé "národní" útvary, tak ani jejich historické role a chování ne. To je na delší debatu. Totéž platí o hybné síle těchto procesů - politické scéně státu. Ne vždy vedení libovolné politické strany anebo její vnitřní frakce musí usilovat o vzestup strany a co největší kus koláče moci. Stejně tak funguje i reverzibilní proces odchodu stran od existence a podílu na moci. A i k tomu slouží vnitřní síly ve straně ,tzv.hrobníci.
Český příklad - ČSSD (Hamáčkovo působení). KSČM (mladokomunisté) a podobnou destrukci zažívá i dosluhující ANO . Do budoucna nejsou v "kurzu", mapa se bude měnit.


Je na čase začít chápat metodu globální tvorby politických scén . Tak jako státy nejsou nahodile vzniklé "národní" útvary, tak ani jejich historické role a chování ne. To je na delší debatu. Totéž platí o hybné síle těchto procesů - politické scéně státu. Ne vždy vedení libovolné politické strany anebo její vnitřní frakce musí usilovat o vzestup strany a co největší kus koláče moci. Stejně tak funguje i reverzibilní proces odchodu stran od existence a podílu na moci. A i k tomu slouží vnitřní síly ve straně ,tzv.hrobníci. Český příklad - ČSSD (Hamáčkovo působení). KSČM (mladokomunisté) a podobnou destrukci zažívá i dosluhující ANO . Do budoucna nejsou v "kurzu", mapa se bude měnit.

kdo ANO nahradi...


V Nemecku se planuje Linke, SPD a zeleni ....


[quote="pid:7969, uid:306"]kdo ANO nahradi...[/quote] V Nemecku se planuje Linke, SPD a zeleni ....

Ale to není o náhradě ANO někým jiným. Politická mapa se konstruuje v předstihu s ohledem na úlohy, která má v daném státě plnit . ANO tvořilo politický buffer (nárazník, tlumič) , potřebný v minulé dekádě. To je pryč,Evropa je v perestrojce a buffer je nanic, dopředu půjdou strany bez programů pro českého voliče, ale s jasně deklarovaným zadáním vnějších kurátorů. Tam je pro příští období důležité maximálně zbzdit patriotizmus a dostat ho ze živelnosti pod kontrolu. A hlavně mu bránit v přirozené orientaci na Východ, který patriotizmus reprezentuje. Západ je jasným reprezentantem kryptokolonializmu a jakéhokoliv unionizmu, ale hlavně ve střihu západním.
Atraktivním programem č.1 v těchto volbách je návrat k národnímu státu a odpoutání se od Západu, reprezentovanému EÚ a NATO . Jsme v podobné situaci, jako před oběma prezidentskými volbami ,, kde stáli proti patriotickému MZ nejprve representant otevřeného sudeťáctví Schwarzenberg a posléze přemalovyný proněmecký poskok Drahoš. Oba sice zpívali "německy", ale Německo je jen proxy-nástroj osy Londýn-Washington.
V obou volbách zdravá část národa pochopila vážnost situace a zachránila ji. Te´d se totéž opakuje a protivník bude po zkušenosti s americkými volbami asi drzejší a taky
donucen k riziku.
Nicméně. i kdyby to "vítězsrví" získaly podpindosové z obou seskupení , podívejme se, jak si ho užívá "vítěz" Sleepy Joe . Takže nepředposrat se a zachovat si rozum.
Jsou tu dost silná uskupení, ale jen na ANO, které odchází, nemá cenu sázet.Chybí mu dlouhodobý program a zájem o jasnou světonázorovou (konceptuální) tvář. Strana-Nikdo.
Osobně vidím i přes výtky jako průchozí a perspektivní SPD , která má největší růstový pozenciál. je ale silně zvenčí brzděna a zevnitř nahlodávána.podobně jako AfD v Německu.
Třídícím heslem voleb nejen u náýs, ale i ve Francii a Německu bude nikoliv pravicexlevice. Ani náhodou. Ale "národ ano" , "národ ne".


Ale to není o náhradě ANO někým jiným. Politická mapa se konstruuje v předstihu s ohledem na úlohy, která má v daném státě plnit . ANO tvořilo politický buffer (nárazník, tlumič) , potřebný v minulé dekádě. To je pryč,Evropa je v perestrojce a buffer je nanic, dopředu půjdou strany bez programů pro českého voliče, ale s jasně deklarovaným zadáním vnějších kurátorů. Tam je pro příští období důležité maximálně zbzdit patriotizmus a dostat ho ze živelnosti pod kontrolu. A hlavně mu bránit v přirozené orientaci na Východ, který patriotizmus reprezentuje. Západ je jasným reprezentantem kryptokolonializmu a jakéhokoliv unionizmu, ale hlavně ve střihu západním. Atraktivním programem č.1 v těchto volbách je návrat k národnímu státu a odpoutání se od Západu, reprezentovanému EÚ a NATO . Jsme v podobné situaci, jako před oběma prezidentskými volbami ,, kde stáli proti patriotickému MZ nejprve representant otevřeného sudeťáctví Schwarzenberg a posléze přemalovyný proněmecký poskok Drahoš. Oba sice zpívali "německy", ale Německo je jen proxy-nástroj osy Londýn-Washington. V obou volbách zdravá část národa pochopila vážnost situace a zachránila ji. Te´d se totéž opakuje a protivník bude po zkušenosti s americkými volbami asi drzejší a taky donucen k riziku. Nicméně. i kdyby to "vítězsrví" získaly podpindosové z obou seskupení , podívejme se, jak si ho užívá "vítěz" Sleepy Joe . Takže nepředposrat se a zachovat si rozum. Jsou tu dost silná uskupení, ale jen na ANO, které odchází, nemá cenu sázet.Chybí mu dlouhodobý program a zájem o jasnou světonázorovou (konceptuální) tvář. Strana-Nikdo. Osobně vidím i přes výtky jako průchozí a perspektivní SPD , která má největší růstový pozenciál. je ale silně zvenčí brzděna a zevnitř nahlodávána.podobně jako AfD v Německu. Třídícím heslem voleb nejen u náýs, ale i ve Francii a Německu bude nikoliv pravicexlevice. Ani náhodou. Ale "národ ano" , "národ ne".

to se nas asi uplne netyka


Asi ano, kdyz uz se verejne preferuji pirati. Ono to ma vsechno spolecneho jmenovatele jen zalezi na sile odporu a ten odpor, viz akce Covid, neni zase az tak oslnujici.


[quote="pid:7971, uid:306"]to se nas asi uplne netyka[/quote] Asi ano, kdyz uz se verejne preferuji pirati. Ono to ma vsechno spolecneho jmenovatele jen zalezi na sile odporu a ten odpor, viz akce Covid, neni zase az tak oslnujici.
620
9
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept