Zahraniční analytici
Panarin - Biden se boji primeho vysilani s Putinem (primy prenos) 19.03.21
Y

Zacnu ze siroka:


  1. Par roku zpet ruska atomova ponorka vplula do Stredozemniho more. Zejmena ona strilela Kalibry po teroristech IGILU v Syrii. Soucasne s tim dalsich 6 ponorek Cernomorsske flotily, ozbrojenych Kalibry, vyplulo na more.
  2. Belehrad, Bavorsko, Molodecna? a Milano

V Milane se nachazi nejvetsi katolicka universita na svete. Tam jsem vystupoval. Bylo tam nekolik stovek studentu magistratury aj. Tema me prednasky bylo „Koncepce rozpadu USA“. Bylo to asi pred 10ti lety. Studentu tam bylo ze 42 zemi sveta. V sale, kde jsem vystupoval, v prvnich radach sedely krasavice, blondate, modrooke. Ptal jsem se, jestli to jsou studentky z Ruska, Ukrajiny, Beloruska, protoze tvare mely typicky slovanske. Rekli mi, ze ne, ze v tomto sale se nachazi jenom italsti studenti. V minulosti jsme mluvili o Etruscich, Dardanech. Milano je rozdelene na dve casti. Jedna cast je zednarska a druha probodava jestera, ta etruska. Vzpomenme na Milansky edikt Konstantina Velikeho – krestanstvi se stalo statnim nabozenstvim.

  1. Dne 21.3.21 je dulezity den – prijde Trump – 4.4.21 ho privedou k moci jako 19. presidenta USA, dulezity den pro cely svet a USA. Tim bych chtel pripomenout, ze V.V. Putin oznamil Bidenovi, ze bude 21.3.21 v tajze spolu se S.K. Sojgu.Jeste pohovorime o tajze a Putinovi a nekterych sakralnich hodnotach, ale ne dnes.

Vratme se ale k tematu „Biden padl na kolena“
Byl to testovaci rezim ruskeho systemu vedeni globalniho informacniho protiutoku. Erdogan to okomentoval jako „rozkosna odpoved Putina“.
Syn Trumpa a Pompeo reagovali na Bidenovo napadeni Putina – je nepripustne, aby se president USA takto vyjadroval. Vsichni ostatni mlci a cekaji, co bude dal. Boji se i vedouci v Londyne. Cili, Biden padl na kolena, to je pad londynskeho centra – uz jsou na kolenou.
Peskov, mluvci presidenta Putina, dnes rekl, ze situace si vyzaduje otevreny dialog obou presidentu.
Biden take nazval Harris presidentem USA, uplny upadek.
Takze pad na kolena – symbolika uz se konala. Pockame si, co bude publikovane i nepublikovane z Plata Putorana 21.3.21.
Konal se kardinalni prelom a my budeme sledovat, co se bude dit od tohoto prelomu.
https://www.youtube.com/watch?v=dAMgDpQJLxU


Zacnu ze siroka: 1. Par roku zpet ruska atomova ponorka vplula do Stredozemniho more. Zejmena ona strilela Kalibry po teroristech IGILU v Syrii. Soucasne s tim dalsich 6 ponorek Cernomorsske flotily, ozbrojenych Kalibry, vyplulo na more. 2. Belehrad, Bavorsko, Molodecna? a Milano V Milane se nachazi nejvetsi katolicka universita na svete. Tam jsem vystupoval. Bylo tam nekolik stovek studentu magistratury aj. Tema me prednasky bylo „Koncepce rozpadu USA“. Bylo to asi pred 10ti lety. Studentu tam bylo ze 42 zemi sveta. V sale, kde jsem vystupoval, v prvnich radach sedely krasavice, blondate, modrooke. Ptal jsem se, jestli to jsou studentky z Ruska, Ukrajiny, Beloruska, protoze tvare mely typicky slovanske. Rekli mi, ze ne, ze v tomto sale se nachazi jenom italsti studenti. V minulosti jsme mluvili o Etruscich, Dardanech. Milano je rozdelene na dve casti. Jedna cast je zednarska a druha probodava jestera, ta etruska. Vzpomenme na Milansky edikt Konstantina Velikeho – krestanstvi se stalo statnim nabozenstvim. 3. Dne 21.3.21 je dulezity den – prijde Trump – 4.4.21 ho privedou k moci jako 19. presidenta USA, dulezity den pro cely svet a USA. Tim bych chtel pripomenout, ze V.V. Putin oznamil Bidenovi, ze bude 21.3.21 v tajze spolu se S.K. Sojgu. Jeste pohovorime o tajze a Putinovi a nekterych sakralnich hodnotach, ale ne dnes. Vratme se ale k tematu „Biden padl na kolena“ Byl to testovaci rezim ruskeho systemu vedeni globalniho informacniho protiutoku. Erdogan to okomentoval jako „rozkosna odpoved Putina“. Syn Trumpa a Pompeo reagovali na Bidenovo napadeni Putina – je nepripustne, aby se president USA takto vyjadroval. Vsichni ostatni mlci a cekaji, co bude dal. Boji se i vedouci v Londyne. Cili, Biden padl na kolena, to je pad londynskeho centra – uz jsou na kolenou. Peskov, mluvci presidenta Putina, dnes rekl, ze situace si vyzaduje otevreny dialog obou presidentu. Biden take nazval Harris presidentem USA, uplny upadek. Takze pad na kolena – symbolika uz se konala. Pockame si, co bude publikovane i nepublikovane z Plata Putorana 21.3.21. Konal se kardinalni prelom a my budeme sledovat, co se bude dit od tohoto prelomu. https://www.youtube.com/watch?v=dAMgDpQJLxU
Upravené 21. 3. 2021 o 20:33

Z čeho čerpá Panarin tyto datumy ohledně Trumpa?


Z čeho čerpá Panarin tyto datumy ohledně Trumpa?

Panarin sa akosi veľmi výživa v symbolike. Za ním je veľmi zaujímavo usporiadané pozadie. Začnime z prava do ľava. Kniha opisujúca predpokladaný krachu SŠA, červené tlačidlo a kniha o CCCP ( či aj o predpokladanom obnovení CCCP 2.0 si istý nie som) Ďalej Romanovská orlica a ak sa nemýlim tak podobizeň Puškina. Opravte ma ak sa mýlim. Nad tým ŠPZ Cuby. To čo je za Panarinom je rovnako dôležite ako to čo vraví. V chápaní symboliky nie som až tak dobrý tu by sa hodila pomoc s dešifrovaním významu pozadia videá.


Panarin sa akosi veľmi výživa v symbolike. Za ním je veľmi zaujímavo usporiadané pozadie. Začnime z prava do ľava. Kniha opisujúca predpokladaný krachu SŠA, červené tlačidlo a kniha o CCCP ( či aj o predpokladanom obnovení CCCP 2.0 si istý nie som) Ďalej Romanovská orlica a ak sa nemýlim tak podobizeň Puškina. Opravte ma ak sa mýlim. Nad tým ŠPZ Cuby. To čo je za Panarinom je rovnako dôležite ako to čo vraví. V chápaní symboliky nie som až tak dobrý tu by sa hodila pomoc s dešifrovaním významu pozadia videá.

Ďalej Romanovská orlica

Kniha se jmenuje «Золотая Летопиь России» (Zlatá kronika/letopis Ruska).
S tím červeným tlačítkem se mi to nepozdává, nenapadá mě, co to vůbec je. Přitom tenhle objekt může být pro výklad klíčový...
Jedno je jisté: už mnoho videí jsou tyhle kulisy stejné.


[quote="pid:8045, uid:14"]Ďalej Romanovská orlica[/quote] Kniha se jmenuje «Золотая Летопиь России» (Zlatá kronika/letopis Ruska). S tím červeným tlačítkem se mi to nepozdává, nenapadá mě, co to vůbec je. Přitom tenhle objekt může být pro výklad klíčový... Jedno je jisté: už mnoho videí jsou tyhle kulisy stejné.
Upravené 21. 3. 2021 o 01:30

21.3.21 je dulezity den – prijde Trump


Ted uz nachazim spojeni s Putin, Sojgu a jeste nekdo v tajze.


[quote="pid:7938, uid:68"]21.3.21 je dulezity den – prijde Trump[/quote] Ted uz nachazim spojeni s Putin, Sojgu a jeste nekdo v tajze.
791
4
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept