Zahraničná politika
Vladimir Putin tráví víkend na Sibiři
Y

Výlet do sibiřské federální oblasti
Prezident spolu s ministrem obrany Sergejem Šojgu podniká pěší turistiku v tajze a ridi terénní vozidlo.
Šojgu také ukázal hlavě státu svou dílnu.
18 fotografii
http://kremlin.ru/events/president/news/65178


Podle Peskova hlava státu a ministr obrany podnikají pěší tury v tajze, také si prohlizi okolí a jezdi terennim vozidlem. Šojgu stihl Putinovi ukázat svou dílnu, kde se věnuje koníčkům - opracováva suché dřevo (samorosty) a dělá z něj vyrobky.
https://www.mk.ru/politics/2021/03/21/putin-uekhal-s-shoygu-v-taygu-na-vykhodnye.html


Výlet do sibiřské federální oblasti Prezident spolu s ministrem obrany Sergejem Šojgu podniká pěší turistiku v tajze a ridi terénní vozidlo. Šojgu také ukázal hlavě státu svou dílnu. 18 fotografii http://kremlin.ru/events/president/news/65178 Podle Peskova hlava státu a ministr obrany podnikají pěší tury v tajze, také si prohlizi okolí a jezdi terennim vozidlem. Šojgu stihl Putinovi ukázat svou dílnu, kde se věnuje koníčkům - opracováva suché dřevo (samorosty) a dělá z něj vyrobky. https://www.mk.ru/politics/2021/03/21/putin-uekhal-s-shoygu-v-taygu-na-vykhodnye.html
Upravené 21. 3. 2021 o 14:21

Jedna facka za druhou.... ˇA navíc- Kužegetovič opracovává to , co příroda nabídla ( i lidi ?)


Jedna facka za druhou.... ˇA navíc- Kužegetovič opracovává to , co příroda nabídla ( i lidi ?)

Putin a Šojgu v tajze

To jsou nádherné samorosty, já si jeden podobný přivezl z dovolené na Slovensku, jako dekoraci do zahrady.


[quote="pid:8277, uid:207"]Putin a Šojgu v tajze[/quote] To jsou nádherné samorosty, já si jeden podobný přivezl z dovolené na Slovensku, jako dekoraci do zahrady.

Peskov odpovedal na otázku o "jadrovom kufri" počas Putinovej dovolenky v tajge


Tlačový tajomník hlavy štátu Dmitrij Peskov v odpovedi na otázku o prítomnosti jadrového kufra ruského vodcu Vladimira Putina počas jeho dovolenky v tajge uviedol, že potrebné prostriedky strategickej komunikácie sú neustále s ruským prezidentom.


„Všetky potrebné komunikačné prostriedky vrátane strategických sú neustále s prezidentom, nech sa nachádza kdekoľvek, či už ide o územie Ruskej federácie alebo akejkoľvek inej krajiny na svete,“ uviedol Peskov.


Na objasňujúcu otázku, či minister obrany Sergej Šojgu so sebou mal podobné komunikačné vybavenie, odpovedal Peskov: „No a ako?? Prirodzene “.


Ruský prezident Vladimir Putin a minister obrany Sergej Šojgu odcestovali cez víkend na Sibír. Podľa Peskova jazdili na terénnom aute a tiež túrovali.
https://russian.rt.com/russia/news/844803-putin-yadernyi-chemodanchik?fbclid=IwAR25QeIk-WJfNIpBsVW2mdXYyBKY2znzn9XoKKMX1VaKP9RxFUa9Con2Sq4


**Peskov odpovedal na otázku o "jadrovom kufri" počas Putinovej dovolenky v tajge** Tlačový tajomník hlavy štátu Dmitrij Peskov v odpovedi na otázku o prítomnosti jadrového kufra ruského vodcu Vladimira Putina počas jeho dovolenky v tajge uviedol, že potrebné prostriedky strategickej komunikácie sú neustále s ruským prezidentom. _„Všetky potrebné komunikačné prostriedky vrátane strategických sú neustále s prezidentom, nech sa nachádza kdekoľvek, či už ide o územie Ruskej federácie alebo akejkoľvek inej krajiny na svete_,“ uviedol Peskov. Na objasňujúcu otázku, či minister obrany Sergej Šojgu so sebou mal podobné komunikačné vybavenie, odpovedal Peskov: „No a ako?? Prirodzene “. Ruský prezident Vladimir Putin a minister obrany Sergej Šojgu odcestovali cez víkend na Sibír. Podľa Peskova jazdili na terénnom aute a tiež túrovali. https://russian.rt.com/russia/news/844803-putin-yadernyi-chemodanchik?fbclid=IwAR25QeIk-WJfNIpBsVW2mdXYyBKY2znzn9XoKKMX1VaKP9RxFUa9Con2Sq4
779
4
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept