Mimo kategórií
Pjakin skeptičtější? Prymula odmítá Sputnik

Nechci šířit skepsi, ale jisté indicie ji ve mě vyvolávají. Doufám, že zkušenější mi pomohou ji zmírnit.


Popíšu genezi mého mírně skeptického postoje k následujícím událostem.


Pjakin před volbami v USA tvrdil, že Trump vyhraje a že státní elita nemá šanci.
Po volbách prohlásil, že Trump vyhrál, ale že není jisté, jestli si vítězství udrží. To trefil dobře, na rozdíl od Panarina.
Když bylo jasné, že "trůnu" se zmocnil uchvatitel, mínil, že pro zbytek světa je to vlastně dobrá zpráva, protože tempo zbavovaní se podpindos se výrazně zrychlí.
Nějaké náznaky tam byly, viz operace Navalnyj. Poté říkal, že šance, že by podpindos a bažina v Rusku zvítězily, je velmi, velmi malá.


V posledním díle už nic takového netvrdí, mám pocit,e že je trochu frustrovaný, ale nechce šířit přílišnou skepsi. (Mimochodem, věnuje se tam obsáhle V4).
Mluví o tom, jaký problém mají s řídícím sborem, že Mišustin nemůže vyhodit toho, že se nemohou zbavit tamtoho, že je spousta generálů, kteří touží stát se Vlasovcem, že nemohou řešit věci přímo...
To ale tvrdil už dávno. Otázkou je, jestli máme ještě čas a jestli bažina není rozlezlá a zabetonovaná tak silně, že s ní konvenčními prostředky již nepohneme.


https://www.youtube.com/watch?v=EdYsiw5Mlzs


Nahrává mi i následující zpráva: Prymula již nechce "neschválený" Sputnik, je prý zbytečný, protože bude dostatek jiných vakcín.


https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/prymula-sputnik-vakcina-ockovani-zeman-blatny-zdravotnictvi.A210321_131637_domaci_remy


Samozřejmě, řada událostí hovoří v náš prospěch. Bude to ale stačit? Nebo nás bažina ve smrtelném nebezpečí nakonec strhne do propasti?


Doufám, že ne.


Nechci šířit skepsi, ale jisté indicie ji ve mě vyvolávají. Doufám, že zkušenější mi pomohou ji zmírnit. Popíšu genezi mého mírně skeptického postoje k následujícím událostem. Pjakin před volbami v USA tvrdil, že Trump vyhraje a že státní elita nemá šanci. Po volbách prohlásil, že Trump vyhrál, ale že není jisté, jestli si vítězství udrží. To trefil dobře, na rozdíl od Panarina. Když bylo jasné, že "trůnu" se zmocnil uchvatitel, mínil, že pro zbytek světa je to vlastně dobrá zpráva, protože tempo zbavovaní se podpindos se výrazně zrychlí. Nějaké náznaky tam byly, viz operace Navalnyj. Poté říkal, že šance, že by podpindos a bažina v Rusku zvítězily, je velmi, velmi malá. V posledním díle už nic takového netvrdí, mám pocit,e že je trochu frustrovaný, ale nechce šířit přílišnou skepsi. (Mimochodem, věnuje se tam obsáhle V4). Mluví o tom, jaký problém mají s řídícím sborem, že Mišustin nemůže vyhodit toho, že se nemohou zbavit tamtoho, že je spousta generálů, kteří touží stát se Vlasovcem, že nemohou řešit věci přímo... To ale tvrdil už dávno. Otázkou je, jestli máme ještě čas a jestli bažina není rozlezlá a zabetonovaná tak silně, že s ní konvenčními prostředky již nepohneme. https://www.youtube.com/watch?v=EdYsiw5Mlzs Nahrává mi i následující zpráva: Prymula již nechce "neschválený" Sputnik, je prý zbytečný, protože bude dostatek jiných vakcín. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/prymula-sputnik-vakcina-ockovani-zeman-blatny-zdravotnictvi.A210321_131637_domaci_remy Samozřejmě, řada událostí hovoří v náš prospěch. Bude to ale stačit? Nebo nás bažina ve smrtelném nebezpečí nakonec strhne do propasti? Doufám, že ne.
Upravené 21. 3. 2021 o 19:45

Problémom bude skôr netrpezlivosť, chcete vidieť veci hneď a príliš okato, ale toto je zlomová doba, kde ešte informačné pole nie je pripravené a tak mnoho procesov je potrebné ozvučovať cez dve a viac prihrávok.


Problémom bude skôr netrpezlivosť, chcete vidieť veci hneď a príliš okato, ale toto je zlomová doba, kde ešte informačné pole nie je pripravené a tak mnoho procesov je potrebné ozvučovať cez dve a viac prihrávok.

Problémom bude skôr netrpezlivosť


Je to možné. Víte, nic si nepřeji víc a nepřestal jsem doufat, že to nakonec dopadne dobře, doufat koneckonců nepřestanu nikdy. Co by to byl za život bez naděje?


Pouze se na základě očividných problémů obávám, že strukturně mocná bažina bude rychlejší, než bezstrukturní řízení GP. A nejtěžší je postavení Ruska, které čelí jak bažině, tak GP.


[quote="pid:8132, uid:39"]Problémom bude skôr netrpezlivosť[/quote] Je to možné. Víte, nic si nepřeji víc a nepřestal jsem doufat, že to nakonec dopadne dobře, doufat koneckonců nepřestanu nikdy. Co by to byl za život bez naděje? Pouze se na základě očividných problémů obávám, že strukturně mocná bažina bude rychlejší, než bezstrukturní řízení GP. A nejtěžší je postavení Ruska, které čelí jak bažině, tak GP.

A jaký smysl má tohle Tvé veřejné seznamování se s Tvojí vírou věčnou a zároveň žádnou . Komu tím pomáháš, Jiří ? Panu VK anebo zabanovanému MilanuCZ ? To si fakt myslíš, že někdo ze zdejších diskutérů Ti dá za pravdu a ty pookřeješ ?
Co by Ti asi řekl na tyhle úvahy VVPj? Zkus to odhadnout a zformulovat.


A jaký smysl má tohle Tvé veřejné seznamování se s Tvojí vírou věčnou a zároveň žádnou . Komu tím pomáháš, Jiří ? Panu VK anebo zabanovanému MilanuCZ ? To si fakt myslíš, že někdo ze zdejších diskutérů Ti dá za pravdu a ty pookřeješ ? Co by Ti asi řekl na tyhle úvahy VVPj? Zkus to odhadnout a zformulovat.

@jiří. Mimochodem ten titulek"Pjakin skeptičtější" je čistá podpásovka a je úplně jedno, jestli úmyslná anebo neúmyslná . Něco s tím udělej ,mluvíš za někoho svými osobními pocity. To je opravdu velmi unfair.

@jiří. Mimochodem ten titulek"Pjakin skeptičtější" je čistá podpásovka a je úplně jedno, jestli úmyslná anebo neúmyslná . Něco s tím udělej ,mluvíš za někoho svými osobními pocity. To je opravdu velmi unfair.

To si fakt myslíš, že někdo ze zdejších diskutérů Ti dá za pravdu a ty pookřeješ ?


Ne, Boletusi, já naopak doufám, že mi to zde někdo rozmluví. Jak jsem Ti psal na kobforu, já osobně kolem sebe šířím jen optimismus (kam na to chodíš...), ale občas si pro ten optimismus musím někam zajít, načerpat ho. Kam mám chodit?


Psal jsem, že doufám, že někdo zkušenější moji skepsi zmírní. Obvinovat mě z nefér přístupu (v čem?) a dokonce mě srovnávat s panem VK, tak to mě trochu uráží.


Myslel jsem, že zde vedeme diskusi, a diskuse není pouhé utvrzování se ve svých postojích. V diskusi zazní i otázky, které například Ty můžeš považovat za provokativní. Ale věř mi, že nejsou.
Mým cílem není provokovat, brát naději či šířit beznaděj. Sám toužím hýřit optimismem, ale když mě napadnou ony otázky, doufám, že mi třeba Ty vysvětlíš, proč se mýlím. Byl bych velmi vděčný.
Obvinění z podpásovek si myslím nezasloužím, to říkej třeba MilanuCZ, který skutečně šíří beznaděj a slyšet nechce vůbec nic.


[quote="pid:8155, uid:57"]To si fakt myslíš, že někdo ze zdejších diskutérů Ti dá za pravdu a ty pookřeješ ?[/quote] Ne, Boletusi, já naopak doufám, že mi to zde někdo rozmluví. Jak jsem Ti psal na kobforu, já osobně kolem sebe šířím jen optimismus (kam na to chodíš...), ale občas si pro ten optimismus musím někam zajít, načerpat ho. Kam mám chodit? Psal jsem, že doufám, že někdo zkušenější moji skepsi zmírní. Obvinovat mě z nefér přístupu (v čem?) a dokonce mě srovnávat s panem VK, tak to mě trochu uráží. Myslel jsem, že zde vedeme diskusi, a diskuse není pouhé utvrzování se ve svých postojích. V diskusi zazní i otázky, které například Ty můžeš považovat za provokativní. Ale věř mi, že nejsou. Mým cílem není provokovat, brát naději či šířit beznaděj. Sám toužím hýřit optimismem, ale když mě napadnou ony otázky, doufám, že mi třeba Ty vysvětlíš, proč se mýlím. Byl bych velmi vděčný. Obvinění z podpásovek si myslím nezasloužím, to říkej třeba MilanuCZ, který skutečně šíří beznaděj a slyšet nechce vůbec nic.
Upravené 21. 3. 2021 o 16:03

Jiří napsal: Pjakin před volbami v USA tvrdil, že Trump vyhraje a že státní elita nemá šanci. Po volbách prohlásil, že Trump vyhrál, ale že není jisté, jestli si vítězství udrží.


Jirko, a Trump skutečně volby vyhrál, i když sčítání hlasů ne. Ale Pjakin taky říkal, že když bude prezidentem Biden, tak GP bude muset Rusko plně podpořit, mimo jiné i likvidací ruských podpindosnických krys. Ale vždyť se to taky děje, a Biden, který je člověkem GP, jak Pjakin vícekrát upozorňoval, na tom svými výkony aktivně spolupracuje, jak už i tady v diskuzích upozornili jiní. Je to určitě hra na ostří nože, a GP si musí pohlídat své horkokrevné nástroje, aby při záchraně těch svých neoliberálních kasiček neudělali nějakou agresivní pitomost, která by mohla ukončit život na planetě Zemi.


Ale proces přece běží, vždyť liberáního světce Čubajse normálně vyhodili z Rosnana. Nejde ale všecko naráz. Pjakin je z těch, kteří dlouhodobě pracují na změně informačního pole. Takže se připojuju k Memnonovi: chce to trpělivost. Až informační pole dozraje, kombajny nestačí sklízet. Tehdy i ti nejvypatlanější ego-sportovci pochopí, že závodit pod bílou vlajkou je zrada. Tehdy i vlasovští generálové pochopí, že zrada se nevyplatí.


Jiří napsal: Pjakin před volbami v USA tvrdil, že Trump vyhraje a že státní elita nemá šanci. Po volbách prohlásil, že Trump vyhrál, ale že není jisté, jestli si vítězství udrží. Jirko, a Trump skutečně volby vyhrál, i když sčítání hlasů ne. Ale Pjakin taky říkal, že když bude prezidentem Biden, tak GP bude muset Rusko plně podpořit, mimo jiné i likvidací ruských podpindosnických krys. Ale vždyť se to taky děje, a Biden, který je člověkem GP, jak Pjakin vícekrát upozorňoval, na tom svými výkony aktivně spolupracuje, jak už i tady v diskuzích upozornili jiní. Je to určitě hra na ostří nože, a GP si musí pohlídat své horkokrevné nástroje, aby při záchraně těch svých neoliberálních kasiček neudělali nějakou agresivní pitomost, která by mohla ukončit život na planetě Zemi. Ale proces přece běží, vždyť liberáního světce Čubajse normálně vyhodili z Rosnana. Nejde ale všecko naráz. Pjakin je z těch, kteří dlouhodobě pracují na změně informačního pole. Takže se připojuju k Memnonovi: chce to trpělivost. Až informační pole dozraje, kombajny nestačí sklízet. Tehdy i ti nejvypatlanější ego-sportovci pochopí, že závodit pod bílou vlajkou je zrada. Tehdy i vlasovští generálové pochopí, že zrada se nevyplatí.

Fidelo

Jirko, a Trump skutečně volby vyhrál, i když sčítání hlasů ne. Ale Pjakin taky říkal, že když bude prezidentem Biden, tak GP bude muset Rusko plně podpořit, mimo jiné i likvidací ruských podpindosnických krys.


Já vím, že volby vyhrál. Však jsem ocenil, že na rozdíl od Panarina tu větu o udržení vítězství Pjakin vyslovil.
A vím, že likvidace krys běží. Já jsem pouze vyjádřil obavu, děje-li se to dostatečným tempem, vzhledem k jisté překotnosti vývoje, a zda-li se nemůže stát, že bažina vzhedem k výhodě rychlé reakce díky strukturnímu řízení nemůže nakonec... ne vyhrát, ale prolít příliš krve po celém světě.
Nebezpečí vidím v tom, že podpindos, kteří jsou debilové, jsou nyní nabuzeni a doufají, že "vyhrají", stejně jako "vyhráli" (ty uvozovky prosím brát na zřetel) v USA. A zda to povolování otěží vůči Rusku od GP je dostatečné. Vždyť GP nemá zájem na tom, aby se prosadil ruský způsob bytí. Byl by to jeho konec.


Jak jsem řekl Boletusovi na kobforu, já se nemohu dočkat dne, kdy ony kombajny nestačí sklízet.
A pro Boletuse: Já tomu věřím. Ale ignorovat nebezpečí ze strany bažiny také nelze. Každopádně, díky za reakci smile


[quote="pid:8180, uid:294"]Jirko, a Trump skutečně volby vyhrál, i když sčítání hlasů ne. Ale Pjakin taky říkal, že když bude prezidentem Biden, tak GP bude muset Rusko plně podpořit, mimo jiné i likvidací ruských podpindosnických krys.[/quote] Já vím, že volby vyhrál. Však jsem ocenil, že na rozdíl od Panarina tu větu o udržení vítězství Pjakin vyslovil. A vím, že likvidace krys běží. Já jsem pouze vyjádřil obavu, děje-li se to dostatečným tempem, vzhledem k jisté překotnosti vývoje, a zda-li se nemůže stát, že bažina vzhedem k výhodě rychlé reakce díky strukturnímu řízení nemůže nakonec... ne vyhrát, ale prolít příliš krve po celém světě. Nebezpečí vidím v tom, že podpindos, kteří jsou debilové, jsou nyní nabuzeni a doufají, že "vyhrají", stejně jako "vyhráli" (ty uvozovky prosím brát na zřetel) v USA. A zda to povolování otěží vůči Rusku od GP je dostatečné. Vždyť GP nemá zájem na tom, aby se prosadil ruský způsob bytí. Byl by to jeho konec. Jak jsem řekl Boletusovi na kobforu, já se nemohu dočkat dne, kdy ony kombajny nestačí sklízet. A pro Boletuse: Já tomu věřím. Ale ignorovat nebezpečí ze strany bažiny také nelze. Každopádně, díky za reakci :)
Upravené 21. 3. 2021 o 16:39

On proste rekl, ze uz brzy bude pozde na nakup Sputniku.


Abych použil posledního Pjakina v pozitivním světle: Astra Zeneca má brzy varábět pod svou značkou Sputnik V. Takže se k nám může dostat takto.


Otázka: Je to pro Rusko dobře? Celou hru na pandemii hrálo s tím, že Sputnik může přijít jako záchrana. Takto by svědci covidovi vnímali "záchranu" od britské firmy. Fakt, že si píchají ruskou vakcínu, by ani nezaznamenali.
Pokud by jim to pochopitelně nekdo neozvučil smile


[quote="pid:8145, uid:306"]On proste rekl, ze uz brzy bude pozde na nakup Sputniku.[/quote] Abych použil posledního Pjakina v pozitivním světle: Astra Zeneca má brzy varábět pod svou značkou Sputnik V. Takže se k nám může dostat takto. Otázka: Je to pro Rusko dobře? Celou hru na pandemii hrálo s tím, že Sputnik může přijít jako záchrana. Takto by svědci covidovi vnímali "záchranu" od britské firmy. Fakt, že si píchají ruskou vakcínu, by ani nezaznamenali. Pokud by jim to pochopitelně nekdo neozvučil :)

Mimochodem ten titulek"Pjakin skeptičtější" je čistá podpásovka


Podpásovka? Já vysvětlil, proč mi to tak připadá (nebo lépe: připadalo po přečtení). Čímž netvrdím, že tomu tak je. Prosím, přečti si můj původní text bez negativních a subjektivních pocitů, které mi připisují nekalé úmysly.
Od Tebe jsem očekával trochu více než výkřik "Komu tím pomáháš, Jiří?" To, co jsem psal, nebylo myšleno zle, zákeřně či provokativně.
No, Pjakin je často v reakcích velmi arogantní. Takže si to raději ani nepředstavím.
Boletusi, jsem člověk, který upřímně hledá. Osobním napadáním mi to příliš neulehčuješ. Pokud je toto fórum určeno lidem, kteří mají KSB v malíku a jsou si vším neochvějně jisti, o ničem nepochybují, žádná rizika nevidí, řekni mi to prosím hned.
Já se v příspěvku ptal. Memnon či Fidelo slušně odpověděli a děkuji jim za to. Od Tebe jsem se dočkal pouze obviňování a osobních útoků.
Osobně mě to mrzí, protože Tvých příspěvků a článků si vážím a čtu je rád.


[quote="pid:8157, uid:57"]Mimochodem ten titulek"Pjakin skeptičtější" je čistá podpásovka[/quote] Podpásovka? Já vysvětlil, proč mi to tak připadá (nebo lépe: připadalo po přečtení). Čímž netvrdím, že tomu tak je. Prosím, přečti si můj původní text bez negativních a subjektivních pocitů, které mi připisují nekalé úmysly. Od Tebe jsem očekával trochu více než výkřik "Komu tím pomáháš, Jiří?" To, co jsem psal, nebylo myšleno zle, zákeřně či provokativně. No, Pjakin je často v reakcích velmi arogantní. Takže si to raději ani nepředstavím. Boletusi, jsem člověk, který upřímně hledá. Osobním napadáním mi to příliš neulehčuješ. Pokud je toto fórum určeno lidem, kteří mají KSB v malíku a jsou si vším neochvějně jisti, o ničem nepochybují, žádná rizika nevidí, řekni mi to prosím hned. Já se v příspěvku ptal. Memnon či Fidelo slušně odpověděli a děkuji jim za to. Od Tebe jsem se dočkal pouze obviňování a osobních útoků. Osobně mě to mrzí, protože Tvých příspěvků a článků si vážím a čtu je rád.

já si za svojí reakcí stojím .Nevím, co na ní vidíš jako osobní útok proti Tobě . Toho ses dopustil vůči nepřítomnému Pjakinovi svojí insinuací (podsouváním) vlastního pocitu skepse jemu. A to je unfair a tvrdý diskusní faul. Jen a jen vůči Pjakinovi. Skepse je projev u Pjakina nepřítomný.Z titulku, pokud si ho kdokoliv přečte, nevyplývá, že si@Jiří něco myslí, ale že Pjakin je prostě skeptičtější. A tohle je TVůJ pocit, který ale z titulku (TVÉHO) nevyplývá.
nemá smysl handlovat s přízní či nepřízní , já Ti názor na to co řekneš řeknu kdykoliv a řeknu Ti ho slušnou formou. Což se stalo.


já si za svojí reakcí stojím .Nevím, co na ní vidíš jako osobní útok proti Tobě . Toho ses dopustil vůči nepřítomnému Pjakinovi svojí insinuací (podsouváním) vlastního pocitu skepse jemu. A to je unfair a tvrdý diskusní faul. Jen a jen vůči Pjakinovi. Skepse je projev u Pjakina nepřítomný.Z titulku, pokud si ho kdokoliv přečte, nevyplývá, že si@Jiří něco myslí, ale že Pjakin je prostě skeptičtější. A tohle je TVůJ pocit, který ale z titulku (TVÉHO) nevyplývá. nemá smysl handlovat s přízní či nepřízní , já Ti názor na to co řekneš řeknu kdykoliv a řeknu Ti ho slušnou formou. Což se stalo.

Toho ses dopustil vůči nepřítomnému Pjakinovi svojí insinuací (podsouváním) vlastního pocitu skepse jemu


Skepse, či obava z vývoje může být vyjádřena i nepřímo. Nepočítám s tím, že by Pjakin něco takového řekl.
Ano, uznávám, že v titulku měl být otazník. Pjakin skeptický?
Ale opět, diskuse žádná, další obvinění. Točíš se okolo titulku a z otázek, které jsem položil, jsi se nepokusil zodpovědět nic. (Ne, že by to bylo Tvou povinností...)
Takže Boletusi, díky, ale o další diskusi s Tebou nestojím.


[quote="pid:8237, uid:57"]Toho ses dopustil vůči nepřítomnému Pjakinovi svojí insinuací (podsouváním) vlastního pocitu skepse jemu[/quote] Skepse, či obava z vývoje může být vyjádřena i nepřímo. Nepočítám s tím, že by Pjakin něco takového řekl. Ano, uznávám, že v titulku měl být otazník. Pjakin skeptický? Ale opět, diskuse žádná, další obvinění. Točíš se okolo titulku a z otázek, které jsem položil, jsi se nepokusil zodpovědět nic. (Ne, že by to bylo Tvou povinností...) Takže Boletusi, díky, ale o další diskusi s Tebou nestojím.
Upravené 21. 3. 2021 o 19:36

Jen a jen vůči Pjakinovi.


Pjakin před volbami v USA tvrdil, že Trump vyhraje a že státní elita nemá šanci.
Po volbách prohlásil, že Trump vyhrál, ale že není jisté, jestli si vítězství udrží. To trefil dobře, na rozdíl od Panarina.
Když bylo jasné, že "trůnu" se zmocnil uchvatitel, mínil, že pro zbytek světa je to vlastně dobrá zpráva, protože tempo zbavovaní se podpindos se výrazně zrychlí.
Nějaké náznaky tam byly, viz operace Navalnyj. Poté říkal, že šance, že by podpindos a bažina v Rusku zvítězily, je velmi, velmi malá.


V posledním díle už nic takového netvrdí, mám pocit,e že je trochu frustrovaný, ale nechce šířit přílišnou skepsi. (Mimochodem, věnuje se tam obsáhle V4).
Mluví o tom, jaký problém mají s řídícím sborem, že Mišustin nemůže vyhodit toho, že se nemohou zbavit tamtoho, že je spousta generálů, kteří touží stát se Vlasovcem, že nemohou řešit věci přímo...
To ale tvrdil už dávno. Otázkou je, jestli máme ještě čas a jestli bažina není rozlezlá a zabetonovaná tak silně, že s ní konvenčními prostředky již nepohneme.


Zejména věta "V posledním díle už nic takového netvrdí, mám pocit,e že je trochu frustrovaný, ale nechce šířit přílišnou skepsi."


[quote="pid:8237, uid:57"]Jen a jen vůči Pjakinovi.[/quote] [quote="pid:8130, uid:372"]Pjakin před volbami v USA tvrdil, že Trump vyhraje a že státní elita nemá šanci. Po volbách prohlásil, že Trump vyhrál, ale že není jisté, jestli si vítězství udrží. To trefil dobře, na rozdíl od Panarina. Když bylo jasné, že "trůnu" se zmocnil uchvatitel, mínil, že pro zbytek světa je to vlastně dobrá zpráva, protože tempo zbavovaní se podpindos se výrazně zrychlí. Nějaké náznaky tam byly, viz operace Navalnyj. Poté říkal, že šance, že by podpindos a bažina v Rusku zvítězily, je velmi, velmi malá. V posledním díle už nic takového netvrdí, mám pocit,e že je trochu frustrovaný, ale nechce šířit přílišnou skepsi. (Mimochodem, věnuje se tam obsáhle V4). Mluví o tom, jaký problém mají s řídícím sborem, že Mišustin nemůže vyhodit toho, že se nemohou zbavit tamtoho, že je spousta generálů, kteří touží stát se Vlasovcem, že nemohou řešit věci přímo... To ale tvrdil už dávno. Otázkou je, jestli máme ještě čas a jestli bažina není rozlezlá a zabetonovaná tak silně, že s ní konvenčními prostředky již nepohneme.[/quote] Zejména věta "V posledním díle už nic takového netvrdí, mám pocit,e že je trochu frustrovaný, ale nechce šířit přílišnou skepsi."
Upravené 21. 3. 2021 o 19:48

Ale opět, diskuse žádná


A o čom chceš diskutovať, celé vlákno nemá žiadnu pridanú hodnotu. Len si si stupil na hrable a miesto toho aby si to tu nechal vyhasnúť, tak prikladáš polienka.


Ak sem chodíš aby ti niekto dobil baterky, tak neviem či je to ten správny dôvod.
Volil by som skôr opačný prístup, keď máš negatívnu náladu, tak si daj od prísunu informácií pauzu, svet sa pár dní nezrúti.


[quote="pid:8239, uid:372"]Ale opět, diskuse žádná[/quote] A o čom chceš diskutovať, celé vlákno nemá žiadnu pridanú hodnotu. Len si si stupil na hrable a miesto toho aby si to tu nechal vyhasnúť, tak prikladáš polienka. Ak sem chodíš aby ti niekto dobil baterky, tak neviem či je to ten správny dôvod. Volil by som skôr opačný prístup, keď máš negatívnu náladu, tak si daj od prísunu informácií pauzu, svet sa pár dní nezrúti.

Ak sem chodíš aby ti niekto dobil baterky, tak neviem či je to ten správny dôvod.


Já nevím, ale když se Vás zmocní obava, že protistrana může být příliš silná, kam jdete? Někam, kde Vám řeknou, že vše je na hovno a nic nevyjde?


Já nikde netvrdil že nevěřím, že to vyjde.


A ano, vlákno přílišnou přidanou hodnotu nemá. Doufal jsem, že zkušenější budou mít zájem mě poučit či nasměrovat, ale často dojde na obviňování z diverze, nazvou mě zrádcem, hlupákem.
To jsou argumenty, které používá bažina proti svým oponentům. Nejhorší ovšem je, že já nejsem vaším oponentem, naopak.
Pokud není zájem o diskusi, chápu. Už vás s ničím otravovat nebudu.


[quote="pid:8246, uid:217"]Ak sem chodíš aby ti niekto dobil baterky, tak neviem či je to ten správny dôvod.[/quote] Já nevím, ale když se Vás zmocní obava, že protistrana může být příliš silná, kam jdete? Někam, kde Vám řeknou, že vše je na hovno a nic nevyjde? Já nikde netvrdil že nevěřím, že to vyjde. A ano, vlákno přílišnou přidanou hodnotu nemá. Doufal jsem, že zkušenější budou mít zájem mě poučit či nasměrovat, ale často dojde na obviňování z diverze, nazvou mě zrádcem, hlupákem. To jsou argumenty, které používá bažina proti svým oponentům. Nejhorší ovšem je, že já nejsem vaším oponentem, naopak. Pokud není zájem o diskusi, chápu. Už vás s ničím otravovat nebudu.

se tu celou dobu bavíme jak je nekompetentní a senilní,
VVPj to několikrát řekl. Už i v době kdy Biden víceprezidentoval. Myslím, že dokáže shodit SSA definitivně a nezvratně.


[quote="pid:8248, uid:149"]se tu celou dobu bavíme jak je nekompetentní a senilní,[/quote]VVPj to několikrát řekl. Už i v době kdy Biden víceprezidentoval. Myslím, že dokáže shodit SSA definitivně a nezvratně.

Od Tebe jsem očekával trochu více než výkřik "Komu tím pomáháš, Jiří?"


Boletus napsal:

Komu tím pomáháš, Jiří ? Panu VK anebo zabanovanému MilanuCZ ?


To za prvné není žádný výkřik a za druhé velice legitimní otázka.


Když se podíváš na počet zhlédnutí jednotlivých vláken vs počet příspěvků, musí ti dojít, že si je čte relativně hodně lidí, kteří sice nepřispívají, ale přečtou si titulek, mnozí vlákno rozkliknou a pokud jsou tu noví nebo také nejsou v dobrém rozpoložení, mohou se též nakazit skepsí...a jsme opět zpět u otázky: "Komu tím pomáháš, Jiří?"


Ano, každý může někdy situaci vidět hůře, než jaká skutečně je. Nicméně, v takové situaci je lepší si o tom promluvit s přáteli za zavřenými dveřmi.
Probíhá informační válka, tak raději prosím šiř myšlenky, které morálku pozvednou.


Dodatek:

Já nevím, ale když se Vás zmocní obava, že protistrana může být příliš silná, kam jdete? Někam, kde Vám řeknou, že vše je na hovno a nic nevyjde?

A teď si představ, že právě někdo s touto myšlenkou sem přijde, přečte si titulek tvého příspěvku a nakažen skepsí zase odejde...


[quote="pid:8215, uid:372"]Od Tebe jsem očekával trochu více než výkřik "Komu tím pomáháš, Jiří?"[/quote] Boletus napsal: [quote="pid:8155, uid:57"]Komu tím pomáháš, Jiří ? Panu VK anebo zabanovanému MilanuCZ ?[/quote] To za prvné není žádný výkřik a za druhé velice legitimní otázka. Když se podíváš na počet zhlédnutí jednotlivých vláken vs počet příspěvků, musí ti dojít, že si je čte relativně hodně lidí, kteří sice nepřispívají, ale přečtou si titulek, mnozí vlákno rozkliknou a pokud jsou tu noví nebo také nejsou v dobrém rozpoložení, mohou se též nakazit skepsí...a jsme opět zpět u otázky: "Komu tím pomáháš, Jiří?" Ano, každý může někdy situaci vidět hůře, než jaká skutečně je. Nicméně, v takové situaci je lepší si o tom promluvit s přáteli za zavřenými dveřmi. Probíhá informační válka, tak raději prosím šiř myšlenky, které morálku pozvednou. Dodatek: [quote="pid:8249, uid:372"]Já nevím, ale když se Vás zmocní obava, že protistrana může být příliš silná, kam jdete? Někam, kde Vám řeknou, že vše je na hovno a nic nevyjde?[/quote] A teď si představ, že právě někdo s touto myšlenkou sem přijde, přečte si titulek tvého příspěvku a nakažen skepsí zase odejde...
Upravené 21. 3. 2021 o 20:20

Pokud není zájem o diskusi, chápu. Už vás s ničím otravovat nebudu.
Jiří, musíš to brát tak, že VVPj je zde vnímám jako modla, to se prostě neodpouští. Já ho také poslouchám a mám ho za brilantního analytika, který sice tvrdí, že vše čerpá z veřejných zdrojů o čemž občas pochybuji. Nicméně také se může mýlit. Přeci jen chytarčily oni a chytračil aj boh atd. Neřekl bych, že pajkin propadá skepsi, nicméně občas na sobě dá znát své rozpoložení, proboha, je také jen člověk, byť někteří ho mají ná úrovni božstva. Pořád je třeba brát, že je to Rus a dívá se na svět očima Rusa, ať se to některým líbí nebo ne, težko bude znát české prostředí tak, jak jej známe mi, nebo zdejší analytici. Proto jeho vyjádření na adresu procesů v ČR je třeba brát s rezervou. Přeci jen, jsme sice okultním židovským centrem, nicméně havloidi a pátá kolona je zde velice silná, a jejich oslabení neprobíhá tak, jak bychom si tady všichni přáli. Ale je to prostě boj s hydrou a ten se hraje na několik bitev a né každou můžeme vyhrát, ale je třeba v té válce vytrvat.


[quote="pid:8249, uid:372"]Pokud není zájem o diskusi, chápu. Už vás s ničím otravovat nebudu.[/quote] Jiří, musíš to brát tak, že VVPj je zde vnímám jako modla, to se prostě neodpouští. Já ho také poslouchám a mám ho za brilantního analytika, který sice tvrdí, že vše čerpá z veřejných zdrojů o čemž občas pochybuji. Nicméně také se může mýlit. Přeci jen chytarčily oni a chytračil aj boh atd. Neřekl bych, že pajkin propadá skepsi, nicméně občas na sobě dá znát své rozpoložení, proboha, je také jen člověk, byť někteří ho mají ná úrovni božstva. Pořád je třeba brát, že je to Rus a dívá se na svět očima Rusa, ať se to některým líbí nebo ne, težko bude znát české prostředí tak, jak jej známe mi, nebo zdejší analytici. Proto jeho vyjádření na adresu procesů v ČR je třeba brát s rezervou. Přeci jen, jsme sice okultním židovským centrem, nicméně havloidi a pátá kolona je zde velice silná, a jejich oslabení neprobíhá tak, jak bychom si tady všichni přáli. Ale je to prostě boj s hydrou a ten se hraje na několik bitev a né každou můžeme vyhrát, ale je třeba v té válce vytrvat.

Probíhá informační válka, tak raději prosím šiř myšlenky, které morálku pozvednou.


To přesně dělám, ve svém okolí. Zde neočekávám, že bych působil na oběti informační války a naopak očekávám otevřenou diskusi, nikoli apriori ujišťování se o vlastní neomylnosti.


[quote="pid:8252, uid:181"]Probíhá informační válka, tak raději prosím šiř myšlenky, které morálku pozvednou.[/quote] To přesně dělám, ve svém okolí. Zde neočekávám, že bych působil na oběti informační války a naopak očekávám otevřenou diskusi, nikoli apriori ujišťování se o vlastní neomylnosti.

ToTristan: Když vyjdu z předpokladu, že cílem GP je odstavit americkou státní elitu od globálního řízení a ukončit roli USA jako globálního četníka, tak mi to dává naprosto smysl. První volbou pro GP byl určitě Trump, který však nevyhrál sčítání hlasů, takže GP měl v záloze Bidena, který se postavil do čela odporu americké státní elity proti GP.


Biden přeci svou nekompetentností a senilností plní cíl GP velmi dobře, možná i lépe než Chruščov, když mlátil v OSN polobotkou o řečnický pultík. Už to Bidenovo vystoupení na letošní Mnichovské bezpečnostní konferenci, kde snad stokrát zopakoval "Jsme zase zpátky", přeci nutilo k reakci každého obyčejného posluchače v tom smyslu: "No dobře, ale už na vás není nikdo zvědavý."


A kromě toho, že Bidena považuje za člověka GP i Pjakin, mohu odkázat na Bohumila, který v tématu "Konec minských dohod" píše:


Biden 3x padá na schůdkach letadla Air Force one: Myslím, že by bylo chybou vůbec neuvažovat o možnosti, že vše - tedy pitomoučké výhružky Putinovi, zjevně zfalšované video s rozhovorem s novináři (příliš zjevně), pád na schodech do letadla .. není "chybou řízení", ale "cílem řízení" - a nemyslím teď to "hierarchicky nejvyšší", ale čistě lidské. Že to jednoduše Bidena nebo toho, kdo se za něj vydává, nechali sehrát.


ToTristan: Když vyjdu z předpokladu, že cílem GP je odstavit americkou státní elitu od globálního řízení a ukončit roli USA jako globálního četníka, tak mi to dává naprosto smysl. První volbou pro GP byl určitě Trump, který však nevyhrál sčítání hlasů, takže GP měl v záloze Bidena, který se postavil do čela odporu americké státní elity proti GP. Biden přeci svou nekompetentností a senilností plní cíl GP velmi dobře, možná i lépe než Chruščov, když mlátil v OSN polobotkou o řečnický pultík. Už to Bidenovo vystoupení na letošní Mnichovské bezpečnostní konferenci, kde snad stokrát zopakoval "Jsme zase zpátky", přeci nutilo k reakci každého obyčejného posluchače v tom smyslu: "No dobře, ale už na vás není nikdo zvědavý." A kromě toho, že Bidena považuje za člověka GP i Pjakin, mohu odkázat na Bohumila, který v tématu "Konec minských dohod" píše: Biden 3x padá na schůdkach letadla Air Force one: Myslím, že by bylo chybou vůbec neuvažovat o možnosti, že vše - tedy pitomoučké výhružky Putinovi, zjevně zfalšované video s rozhovorem s novináři (příliš zjevně), pád na schodech do letadla .. není "chybou řízení", ale "cílem řízení" - a nemyslím teď to "hierarchicky nejvyšší", ale čistě lidské. Že to jednoduše Bidena nebo toho, kdo se za něj vydává, nechali sehrát.

Fidelo

A teď si představ, že právě někdo s touto myšlenkou sem přijde, přečte si titulek tvého příspěvku a nakažen skepsí zase odejde...
Já bych to tak nedramatizoval, jiří možná zvolil nevhodný nadpis, ale to že snad Pjakin má emoce a výraz, tak na tom se shodneme, a každý interpretujeme ty non-verbální či verbální znaky jinak.


[quote="pid:8252, uid:181"]A teď si představ, že právě někdo s touto myšlenkou sem přijde, přečte si titulek tvého příspěvku a nakažen skepsí zase odejde...[/quote] Já bych to tak nedramatizoval, jiří možná zvolil nevhodný nadpis, ale to že snad Pjakin má emoce a výraz, tak na tom se shodneme, a každý interpretujeme ty non-verbální či verbální znaky jinak.

Takže GP si nechá vyhrát Bidena, který má za zády Kamalu Harris, která se jen třepe na to, až Bidena nahradí a defacto se nikým nevolená dostane do pozice p-rezidentky USA, pak bůh s námi tedy. Slyšel jste její názory a výroky. Biden nebo Bidet, páč nevěřím, že to je TEN Joe Biden, ale nějaká loutka, dvojník nevím, tak ten dává čím dál více záminek k tomu aby byl nahrazen Kamalou.


Takže GP si nechá vyhrát Bidena, který má za zády Kamalu Harris, která se jen třepe na to, až Bidena nahradí a defacto se nikým nevolená dostane do pozice p-rezidentky USA, pak bůh s námi tedy. Slyšel jste její názory a výroky. Biden nebo Bidet, páč nevěřím, že to je TEN Joe Biden, ale nějaká loutka, dvojník nevím, tak ten dává čím dál více záminek k tomu aby byl nahrazen Kamalou.

nicméně občas na sobě dá znát své rozpoložení, proboha, je také jen člověk, byť někteří ho mají ná úrovni božstva.


No přesně to jsem měl na mysli! I já ho pokládám za brilantního analytika, většinou se trefí s předpověďmi přesně.


A pokud dá najevo rozpoložení Pjakin, já nemohu? A když Pjakin horuje, jak rozlezlí podpindos jsou, mám zato, že situace je vážná - což ani on nepopírá.


[quote="pid:8253, uid:149"]nicméně občas na sobě dá znát své rozpoložení, proboha, je také jen člověk, byť někteří ho mají ná úrovni božstva.[/quote] No přesně to jsem měl na mysli! I já ho pokládám za brilantního analytika, většinou se trefí s předpověďmi přesně. A pokud dá najevo rozpoložení Pjakin, já nemohu? A když Pjakin horuje, jak rozlezlí podpindos jsou, mám zato, že situace je vážná - což ani on nepopírá.

Ano, každý může někdy situaci vidět hůře, než jaká skutečně je. Nicméně, v takové situaci je lepší si o tom promluvit s přáteli za zavřenými dveřmi.


No to jsem právě myslel, že dělám. Nebudu to psát na idnes nebo Aeronet, nebudu se o tom bavit s lidmi, kteří jsou současnou situací zdeptáni.


Proto jsem se obrátil na vás všechny.


[quote="pid:8252, uid:181"]Ano, každý může někdy situaci vidět hůře, než jaká skutečně je. Nicméně, v takové situaci je lepší si o tom promluvit s přáteli za zavřenými dveřmi.[/quote] No to jsem právě myslel, že dělám. Nebudu to psát na idnes nebo Aeronet, nebudu se o tom bavit s lidmi, kteří jsou současnou situací zdeptáni. Proto jsem se obrátil na vás všechny.

takže GP měl v záloze Bidena, který se postavil do čela odporu americké státní elity proti GP.
Teď už tomu absolutně nerozumím, tak kdo je teda ten zástupce BAŽINY - DEEP STATE, kdo teda vyhrál ty volby v USA? Vyhrál je GP, nebo Demokraté jakožto reprezentanti DEEP STATE a protipol TRUMPA a Republikánů, Takže státní elita je tak pitomá, že věří že Biden je jejich Kádr a on je nakonec na provázku GP? A co ty jeho dekrety, a kroky vpouštění migrantů a podpora LGBT a BLM. To je práce GP? To je jeho vize? Nebo jak to je?


[quote="pid:8255, uid:294"]takže GP měl v záloze Bidena, který se postavil do čela odporu americké státní elity proti GP.[/quote] Teď už tomu absolutně nerozumím, tak kdo je teda ten zástupce BAŽINY - DEEP STATE, kdo teda vyhrál ty volby v USA? Vyhrál je GP, nebo Demokraté jakožto reprezentanti DEEP STATE a protipol TRUMPA a Republikánů, Takže státní elita je tak pitomá, že věří že Biden je jejich Kádr a on je nakonec na provázku GP? A co ty jeho dekrety, a kroky vpouštění migrantů a podpora LGBT a BLM. To je práce GP? To je jeho vize? Nebo jak to je?

Tristane , do řízení může být dosazen kádr spásy , nebo kádr zvaný pohnojovatel.
Když nějaký proces nemohu zastavit , postavím se do jeho čela . A to i tak , že dosadím příslušného "kádra" .
Biden zde funguje jako vlajka , kolem které se ti "správní" semknou a budou s ní mávat.


Tristane , do řízení může být dosazen kádr spásy , nebo kádr zvaný pohnojovatel. Když nějaký proces nemohu zastavit , postavím se do jeho čela . A to i tak , že dosadím příslušného "kádra" . Biden zde funguje jako vlajka , kolem které se ti "správní" semknou a budou s ní mávat.

Nebo jak to je?


Biden je kádr americké státní elity, ale tím, jaký je - polodementní, má za sebou různé kauzy třeba na Ukrajině ( je ovladatelný ),... - přesně zapadá do plánů GP, když se nepodařilo protlačit Trumpa.


[quote="pid:8265, uid:149"]Nebo jak to je?[/quote] Biden je kádr americké státní elity, ale tím, jaký je - polodementní, má za sebou různé kauzy třeba na Ukrajině ( je ovladatelný ),... - přesně zapadá do plánů GP, když se nepodařilo protlačit Trumpa.
Upravené 21. 3. 2021 o 20:46

Musím souhlasit s Tristanem, Hříbku, přeci i kdyby v tom nadpisu bylo "Pjakin láme hůl nad osudem Ruska", tak ti, kdo Pjakina sledují, nebo ti, kdo studují tlusté knihy, se tomu jen zasmějí; naopak ty, kteří hledají, ten nadpis právě přiláká, takže půjdou dovnitř a přečtou si argumentaci.


Je to stejné, jako když Hox na Levanetu zveřejnil příspěvek s chytlavým titulkem http://leva-net.webnode.cz/news/ruska-pokrokova-a-prozapadni-verejnost-je-znepokojena-odsouzenim-navalneho-na-3-5-roku/. Na ten titulek jsem kliknul snad desetkrát, protože mě vždycky přitáhl právě tím, že je naprosto v rozporu s celkovou tendencí levanetu. Vždyť to je jeden z nejprostších způsobů, jak přilákat čtenáře k obsahu, který by jinak vůbec neotevřel.


Nebo myslíš, že Hox zvolil nevhodný titulek? Já Hříbku vždycky budu obdivovat tvou míru optimismu, protože vím, že je založena na zkušenosti a vědění. Ale pochybovat je dovoleno. Pochybovat se dokonce musí. Takže prosím Jiříka nešikanuj.


Musím souhlasit s Tristanem, Hříbku, přeci i kdyby v tom nadpisu bylo "Pjakin láme hůl nad osudem Ruska", tak ti, kdo Pjakina sledují, nebo ti, kdo studují tlusté knihy, se tomu jen zasmějí; naopak ty, kteří hledají, ten nadpis právě přiláká, takže půjdou dovnitř a přečtou si argumentaci. Je to stejné, jako když Hox na Levanetu zveřejnil příspěvek s chytlavým titulkem http://leva-net.webnode.cz/news/ruska-pokrokova-a-prozapadni-verejnost-je-znepokojena-odsouzenim-navalneho-na-3-5-roku/. Na ten titulek jsem kliknul snad desetkrát, protože mě vždycky přitáhl právě tím, že je naprosto v rozporu s celkovou tendencí levanetu. Vždyť to je jeden z nejprostších způsobů, jak přilákat čtenáře k obsahu, který by jinak vůbec neotevřel. Nebo myslíš, že Hox zvolil nevhodný titulek? Já Hříbku vždycky budu obdivovat tvou míru optimismu, protože vím, že je založena na zkušenosti a vědění. Ale pochybovat je dovoleno. Pochybovat se dokonce musí. Takže prosím Jiříka nešikanuj.

Fidelo

i kdyby v tom nadpisu bylo "Pjakin láme hůl nad osudem Ruska", t


Já uznávám, že v tom nadpisu by byl vhodnější otazník, proto jsem ho tam doplnil. Ale díky za podporu smile


[quote="pid:8269, uid:294"]i kdyby v tom nadpisu bylo "Pjakin láme hůl nad osudem Ruska", t[/quote] Já uznávám, že v tom nadpisu by byl vhodnější otazník, proto jsem ho tam doplnil. Ale díky za podporu :)

Teď už tomu absolutně nerozumím, tak kdo je teda ten zástupce BAŽINY - DEEP STATE, kdo teda vyhrál ty volby v USA? Vyhrál je GP, nebo Demokraté jakožto reprezentanti DEEP STATE a protipol TRUMPA a Republikánů, Takže státní elita je tak pitomá, že věří že Biden je jejich Kádr a on je nakonec na provázku GP?

Poznaj svojho nepriateľa. GP pracuje bezštrukturne a zaujíma ho konečný výsledok. Drobné ústupky bažine nie sú dôležité pre vektor cieľov a trpieť bude len obyčajné obyvateľstvo, čo zasa môže využiť GP v budúcnosti. Preto dokáže využívať kohokoľvek vo svoj prospech, pričom ovládaná figúrka si ani nemusí uvedomovať, v koho záujme pracuje. Bíden je najlepšou nesprávnou voľbou.
Čo je pre jedného chybou riadenia, je pre druhého cieľom.


[quote="pid:8265, uid:149"]Teď už tomu absolutně nerozumím, tak kdo je teda ten zástupce BAŽINY - DEEP STATE, kdo teda vyhrál ty volby v USA? Vyhrál je GP, nebo Demokraté jakožto reprezentanti DEEP STATE a protipol TRUMPA a Republikánů, Takže státní elita je tak pitomá, že věří že Biden je jejich Kádr a on je nakonec na provázku GP?[/quote] Poznaj svojho nepriateľa. GP pracuje bezštrukturne a zaujíma ho konečný výsledok. Drobné ústupky bažine nie sú dôležité pre vektor cieľov a trpieť bude len obyčajné obyvateľstvo, čo zasa môže využiť GP v budúcnosti. Preto dokáže využívať kohokoľvek vo svoj prospech, pričom ovládaná figúrka si ani nemusí uvedomovať, v koho záujme pracuje. Bíden je najlepšou nesprávnou voľbou. Čo je pre jedného chybou riadenia, je pre druhého cieľom.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Upravené 21. 3. 2021 o 21:15

Biden zde funguje jako vlajka , kolem které se ti "správní" semknou a budou s ní mávat.
Ano, souhlasím ač nerad. Víš, já třeba uvažoval tak: Pokud je GP mocnější a má schopnější kádrový korpus než je tomu v případě Demokratů a státní elity USA. Pak se přeci mohl postarat o těsné vítěžství Trumpa a nebo ho podpořit v těch post volebních soudních sporech, proč to GP neudělal. Protože chtěl podpořit Čínu a posílit jí jako novou oblast koncentrace řízení? Protože vítězství Trumpa, by Čínu oslabilo, a takhle vítězství Bidena je pro GP tzv. "win win" v otázce Číny? Rusko tím defacto také posilnilo, nicméně Evropa je uvržena do chaosu a nekonečné "války" o vliv. Interpretuji to správně?
Jaká je tedy perspektiva ČR, bude jí dovoleno se rozhodnout? Nebo to bude znovu o nás a bez nás? Dobře, Německo asi není to čeho se bát, jak jsme si již vysvětlovali, ale Polsko a jeho silná vazba na USA může být problematická. Jelikož přes něj mohou být vedeny různé provokace, viz. táborák vojáčků... No musím více študovat tlusté knihy, Nějak se nám to sjednocení Slovanů nedaří smile


[quote="pid:8267, uid:185"]Biden zde funguje jako vlajka , kolem které se ti "správní" semknou a budou s ní mávat.[/quote] Ano, souhlasím ač nerad. Víš, já třeba uvažoval tak: Pokud je GP mocnější a má schopnější kádrový korpus než je tomu v případě Demokratů a státní elity USA. Pak se přeci mohl postarat o těsné vítěžství Trumpa a nebo ho podpořit v těch post volebních soudních sporech, proč to GP neudělal. Protože chtěl podpořit Čínu a posílit jí jako novou oblast koncentrace řízení? Protože vítězství Trumpa, by Čínu oslabilo, a takhle vítězství Bidena je pro GP tzv. "win win" v otázce Číny? Rusko tím defacto také posilnilo, nicméně Evropa je uvržena do chaosu a nekonečné "války" o vliv. Interpretuji to správně? Jaká je tedy perspektiva ČR, bude jí dovoleno se rozhodnout? Nebo to bude znovu o nás a bez nás? Dobře, Německo asi není to čeho se bát, jak jsme si již vysvětlovali, ale Polsko a jeho silná vazba na USA může být problematická. Jelikož přes něj mohou být vedeny různé provokace, viz. táborák vojáčků... No musím více študovat tlusté knihy, Nějak se nám to sjednocení Slovanů nedaří :)

Tohle a šikana ? Já jsem upozornil na diskusní faul, pokud kdokoliv podsouvá komukoliv svůj pocit za jeho pocit.To vše vnepřítomnosti. Pjakin je v tom vedlejší, skutková podstata diskusního faulu tu je. Ostaně-k nápravě došlo, a stačilo tam hned dát namísto konstatační TEČKY deduktivní OTAZNÍK
Jinak až teď se debata začíná plnit věcným obsahem a ne dohadováním se, pro koho je
Pjakin božstvo a pro koho kvalitní analytik . pro mě to druhé a doufám že jsem tím někoho osobně neurazil. To bych neradsmile smile


Tohle a šikana ? Já jsem upozornil na diskusní faul, pokud kdokoliv podsouvá komukoliv svůj pocit za jeho pocit.To vše vnepřítomnosti. Pjakin je v tom vedlejší, skutková podstata diskusního faulu tu je. Ostaně-k nápravě došlo, a stačilo tam hned dát namísto konstatační TEČKY deduktivní OTAZNÍK Jinak až teď se debata začíná plnit věcným obsahem a ne dohadováním se, pro koho je Pjakin božstvo a pro koho kvalitní analytik . pro mě to druhé a doufám že jsem tím někoho osobně neurazil. To bych nerad]:) ]:)

ToBoletus: Ale pro mě je Pjakin božstvem, i když uznávám, že je i kvalitní analytik.smile


ToBoletus: Ale pro mě je Pjakin božstvem, i když uznávám, že je i kvalitní analytik.:)

Fidelo

Pjakin božstvo a pro koho kvalitní analytik . pro mě to druhé a doufám že jsem tím někoho osobně neurazil. To bych neradsmile
Myslím si, že urazit se v anonymním internetové diskuzi nemá významsmile Je třeba zůstávat slušní, ono se občas nebo i často stane, že člověk v zápalu emocí, chce okamžitě reagovat na nějakou "tému" a né vždy odhadne možné důsledky, třeba i špatně zvoleného nadpisu. Také se občas dopustím toho, že nevhodně pojmenuji "tému" a pak si říká, no to mohou lidé pochopit jinak nebo opačně, např. mé tvrzení, že je Pjakin brán jako božstvo, ano občas mám ten pocit, je to ale asi i tím, že neexistuje pro něj konkurence, možná Panarin, ale toho bych tak nevnímal. Z mého pohledu je Pjakin jedinečný, libí se mi, jak propojuje události dnešní a paralely v minulosti atd. Ale občas mě naštve, když neříká vše, a přitom je evidentní, že ví... Ale stejně je mi záhadou, že je tak dlouho v éteru, ano bohužel zaplatil vysokou cenu (manželka), ale neumím si představit, že by tak jak funguje on mohl někdo fungovat mimo Rusko. Pokud by tedy nebyl imitačně provokační nebo čučkař smile


[quote="pid:8276, uid:57"]Pjakin božstvo a pro koho kvalitní analytik . pro mě to druhé a doufám že jsem tím někoho osobně neurazil. To bych neradsmile[/quote] Myslím si, že urazit se v anonymním internetové diskuzi nemá význam:) Je třeba zůstávat slušní, ono se občas nebo i často stane, že člověk v zápalu emocí, chce okamžitě reagovat na nějakou "tému" a né vždy odhadne možné důsledky, třeba i špatně zvoleného nadpisu. Také se občas dopustím toho, že nevhodně pojmenuji "tému" a pak si říká, no to mohou lidé pochopit jinak nebo opačně, např. mé tvrzení, že je Pjakin brán jako božstvo, ano občas mám ten pocit, je to ale asi i tím, že neexistuje pro něj konkurence, možná Panarin, ale toho bych tak nevnímal. Z mého pohledu je Pjakin jedinečný, libí se mi, jak propojuje události dnešní a paralely v minulosti atd. Ale občas mě naštve, když neříká vše, a přitom je evidentní, že ví... Ale stejně je mi záhadou, že je tak dlouho v éteru, ano bohužel zaplatil vysokou cenu (manželka), ale neumím si představit, že by tak jak funguje on mohl někdo fungovat mimo Rusko. Pokud by tedy nebyl imitačně provokační nebo čučkař :)

Náhrada Sleepy Joe Kamalou přijde, ale až v okamžiku, kdy už bude úplně jedno , kdo tam bude. Běží kopírovaný scénář rozpad SSSR - 90.léta. Na ty devadesátky v emerickém pojetí jsem zvědav, nebude to vůbec hezké.


Náhrada Sleepy Joe Kamalou přijde, ale až v okamžiku, kdy už bude úplně jedno , kdo tam bude. Běží kopírovaný scénář rozpad SSSR - 90.léta. Na ty devadesátky v emerickém pojetí jsem zvědav, nebude to vůbec hezké.

Oukej. Tak si to pojďme spočítat.
i.
Tohle jsem sežral i s navijákem:
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1091/post-8263&page=from_notify&nid=126741
Jo, byl to slušnej pokus.
ii.
Ale zdá se, že první vyhrání z kapsy vyhání. (Nebo bylo střídání služby?) Protože tohle vlákno je naprostý fejl, tak blbě se prozradit.
Když chceš šířit skepsi, nemůžeš začít takto:

Nechci šířit skepsi
To fakt ne-e. To je strašně okaté. Co vás to v tom údolí kurňa učí, to je fakt hrozná čučkařina.
iii.
pokud přečtu všechny JEHO příspěvky v TOMTO vlákně, jasně poznávám ten sloh, ty markanty jsou do očí bijící
iv.
nečekal jsem, že po zabanování MilanaCZ se tady objeví náhrada tak rychle, asi fórum hodně vadí a volby se blíží, teče do bot...
v.
takže: slezte z toho lustru, Donalde, vidím vás...
https://www.youtube.com/watch?v=EX9T_j6vmX4 (účinkuje Koudelka)
vi.
vítej, Pozorovatelko (nebo Vitarane, Jéňo, jb), mezi námi


Oukej. Tak si to pojďme spočítat. i. Tohle jsem sežral i s navijákem: https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1091/post-8263&page=from_notify&nid=126741 Jo, byl to slušnej pokus. ii. Ale zdá se, že první vyhrání z kapsy vyhání. (Nebo bylo střídání služby?) Protože tohle vlákno je naprostý fejl, tak blbě se prozradit. Když chceš šířit skepsi, nemůžeš začít takto: [quote="pid:8130, uid:372"]Nechci šířit skepsi[/quote] To fakt ne-e. To je strašně okaté. Co vás to v tom údolí kurňa učí, to je fakt **hrozná** čučkařina. iii. pokud přečtu všechny JEHO příspěvky v TOMTO vlákně, jasně poznávám ten sloh, ty markanty jsou do očí bijící iv. nečekal jsem, že po zabanování MilanaCZ se tady objeví náhrada tak rychle, asi fórum hodně vadí a volby se blíží, teče do bot... v. takže: slezte z toho lustru, Donalde, vidím vás... https://www.youtube.com/watch?v=EX9T_j6vmX4 (účinkuje Koudelka) vi. vítej, Pozorovatelko (nebo Vitarane, Jéňo, jb), mezi námi
Upravené 22. 3. 2021 o 00:07

rotože tohle vlákno je naprostý fejl, tak blbě se prozradit.


Teď jste mě, soudruhu, odhalil. Není nadto, být bdělý! Asi se teď plácáte do stehen, jaký jste borec-analytik. Tady to zavání sektou....


jasně poznávám ten sloh, ty markanty jsou do očí bijící


Neříkejte. Nebo vlastně, povídejte, toužím po dotyku brilantní mysli.


asi fórum hodně vadí a volby se blíží, teče do bot...


Ano, přesně! Ráno se probudím a pomyslím si: Blíží se volby, musím dnes zdiskreditovat ksbforum, které čte momentálně celá republika a proto se lidé rozhodují tak brilantně a zároveň tam nahnat nějaký voliče demobloku. Bohužel jsem nepočítal s konceptuálním Sherlockem, který mě svým čuchem na padouchy okamžitě odhalil.


Mimochodem, úplně mě děsí myšlenka, že přijde doba, kdy takový Počtář bude revolučně rozhodovat, kdo je protistátní živel a kdo ne. Taková Pirátská manýra v hávu KSB. Ale doufám, že zde je více rozumných lidí než členů nejaké sekty, která zaútočí na vše, co se byť zdánlivě (!!) vzdálí jejich pravdě.


Uvědomujete si, že jednáte úplně stejně, jako Antifa, BLM a další sráči v USA?


[quote="pid:8293, uid:240"]rotože tohle vlákno je naprostý fejl, tak blbě se prozradit.[/quote] Teď jste mě, soudruhu, odhalil. Není nadto, být bdělý! Asi se teď plácáte do stehen, jaký jste borec-analytik. Tady to zavání sektou.... [quote="pid:8293, uid:240"]jasně poznávám ten sloh, ty markanty jsou do očí bijící[/quote] Neříkejte. Nebo vlastně, povídejte, toužím po dotyku brilantní mysli. [quote="pid:8293, uid:240"]asi fórum hodně vadí a volby se blíží, teče do bot...[/quote] Ano, přesně! Ráno se probudím a pomyslím si: Blíží se volby, musím dnes zdiskreditovat ksbforum, které čte momentálně celá republika a proto se lidé rozhodují tak brilantně a zároveň tam nahnat nějaký voliče demobloku. Bohužel jsem nepočítal s konceptuálním Sherlockem, který mě svým čuchem na padouchy okamžitě odhalil. Mimochodem, úplně mě děsí myšlenka, že přijde doba, kdy takový Počtář bude revolučně rozhodovat, kdo je protistátní živel a kdo ne. Taková Pirátská manýra v hávu KSB. Ale doufám, že zde je více rozumných lidí než členů nejaké sekty, která zaútočí na vše, co se byť zdánlivě (!!) vzdálí jejich pravdě. Uvědomujete si, že jednáte úplně stejně, jako Antifa, BLM a další sráči v USA?
Upravené 22. 3. 2021 o 00:09

Uvědomujete si, že jednáte úplně stejně, jako Antifa, BLM a další sráči v USA?

Ach Jiříku, přijde mi zvláštní, jak rychle dokážeš vyměnit pózu plačtivého hledajícího za pózu neomylného soudce pracujícího pro ministerstvo vnitra. Takže mě napadá, jestli ten Počtář nemá náhodou pravdu.


[quote="pid:8294, uid:372"]Uvědomujete si, že jednáte úplně stejně, jako Antifa, BLM a další sráči v USA?[/quote] Ach Jiříku, přijde mi zvláštní, jak rychle dokážeš vyměnit pózu plačtivého hledajícího za pózu neomylného soudce pracujícího pro ministerstvo vnitra. Takže mě napadá, jestli ten Počtář nemá náhodou pravdu.

Fidelo

A balónek se zase , jako už tolikrát, vyfoukl. Budeme se těšit na pokračování , pod jiným nickem.


A balónek se zase , jako už tolikrát, vyfoukl. Budeme se těšit na pokračování , pod jiným nickem.

Zaujaly mne dva detaily v rozlučkovém komentáři . Vlasně jen dvě slova :


  • soudruhu ( v negativním smyslu)
  • sektaTo druhé je často používaným cejchem, ačkoliv uživatelé ani nevědí , co to sekta je

A třetí, rovněž značka . Většina soudců se předem zaštítila tím, že vlastně KSB tak nějak ani nezná. Jen ten balkanista řekl rovnou "FUCK KSB"
To je docela chytrý vstupní tah , vymezuje pro "chyceného" na návnadu diskusní prostor.


Zaujaly mne dva detaily v rozlučkovém komentáři . Vlasně jen dvě slova : - soudruhu ( v negativním smyslu) - sekta To druhé je často používaným cejchem, ačkoliv uživatelé ani nevědí , co to sekta je A třetí, rovněž značka . Většina soudců se předem zaštítila tím, že vlastně KSB tak nějak ani nezná. Jen ten balkanista řekl rovnou "FUCK KSB" To je docela chytrý vstupní tah , vymezuje pro "chyceného" na návnadu diskusní prostor.

Zaujaly mne dva detaily v rozlučkovém komentáři . Vlasně jen dvě slova

Pečeť.


[quote="pid:8343, uid:57"]Zaujaly mne dva detaily v rozlučkovém komentáři . Vlasně jen dvě slova[/quote] Pečeť.

Většina soudců se předem zaštítila tím, že vlastně KSB tak nějak ani nezná


To je základ. Míra mravnosti jim to neumožňuje.
A pak je také velmi příjemné pozorovat, jak takoví skokově změní své projevy vždy přesně ve chvíli, kdy situace překročí jejich "schopnosti" - lépe řečeno soubor nacvičených algoritmů a dovedností, pokud přestanou být pány situace (přestanou o tom být přesvědčeni). Zpravidla, skoro vždy se z toho dokonale rozsypou.
Souvisí to se "Zákonem času" - jsou nástrojem a ten nástroj se tím stává bezcenným. Pro ně osobně to znamená životní krach. Snad někteří z nich pochopí, že možnost jít jinou cestou zůstává otevřená stále a pro všechny. Jen čím dále zacházejí nesprávným směrem, tu cestu si tím sami prodlužují. Ale na to musejí přijít sami.


[quote="pid:8343, uid:57"]Většina soudců se předem zaštítila tím, že vlastně KSB tak nějak ani nezná[/quote] To je základ. Míra mravnosti jim to neumožňuje. A pak je také velmi příjemné pozorovat, jak takoví skokově změní své projevy vždy přesně ve chvíli, kdy situace překročí jejich "schopnosti" - lépe řečeno soubor nacvičených algoritmů a dovedností, pokud přestanou být pány situace (přestanou o tom být přesvědčeni). Zpravidla, skoro vždy se z toho dokonale rozsypou. Souvisí to se "Zákonem času" - jsou nástrojem a ten nástroj se tím stává bezcenným. Pro ně osobně to znamená životní krach. Snad někteří z nich pochopí, že možnost jít jinou cestou zůstává otevřená stále a pro všechny. Jen čím dále zacházejí nesprávným směrem, tu cestu si tím sami prodlužují. Ale na to musejí přijít sami.

Dluhodobá chůze slepou uličkou vede dříve nebo později i ke slepotě chodce.


Dluhodobá chůze slepou uličkou vede dříve nebo později i ke slepotě chodce.

Dovedu si představit, že mnohé čtenáře strhly dotazy Jiřího do jisté skepse a pochybnosti. Jiří odešel, odkopal se celkem brzy (ti předešlí vydrželi mnohem více - nedostatek kádrů je všude...) ale pochybnosti byly vykopány a co teď s tím, když si nevím rady? Myslím si, že jsem našel částečnou odpověď na tuto otázku (na tento chmurný stav mysli). Našel jsem ji při pročítání teorie KSB. Pročítal jsem knihu "O imitačně provokační činnosti" (Odkaz na PDF verzi ) a nalezl jsem delší pasáž, která by mohla Jiřímu pomoci, pokud by upřímně hledal odpověď na své dotazy a když ne Jiřímu, tak alespoň ostatním, co neví, co tak úplně nevidí, co Jiří vytvořil.


Jiří v podstatě vytvořil dotaz, který napadne každého:
A) řekněte mi jaká bude budoucnost
B) řekněte mi, kdy přijde.
A toto je pochopitelně past na mysl (odpověď na tuto otázku = hrábě, na které se dá později stoupnout, protože Jiří by řekl "Ale VY jste psali, že se stane to a to a nic z toho se nestalo, KSB jsou sráči, ničemu nerozumí"smile. Protože budoucnost je mnohovariantní a pouze se řeší, jaká varianta nastane (nenapsal jsem nic nového), ale to, která varianta nastane může být ovlivněna chováním i na úrovni jedince (nenapsal jsem nic nového). V čem je problém? Ve způsobu vnímání a chápání souvislostí. KSB vytváří jiný způsob chápání oproštěný od já-centrismu. To je celé. To je KSB v kostce. Stručněji už říct nejde. Jde říct jenom jinými slovy, jako třeba: "KSB vytváří stabilní Lidskou psychiku."


Níže popíšu, jak pracovat s textem na stranách 77-83, které popisují Jiřího případ.
77-78-79 - přípravný vysvětlují text, je dost obtížný (fyzikální tématika) časově nejnáročnější na pochpení, ale jeho nepochopení nevadí, lze číst dále. Tyto strany startují mozek, představivost, vytváří příklady, principy, které jsou později použity jinde.
80-81 - použití analogie z předešlých stran a ukázání stejného principu na příkladu šíření KSB ve společnosti.
82 - přímá odpověď Jiřímu na jeho dotaz.
83 - důsledky vyplývající z pochopení odpovědi.


Dovolím si vykopírovat jednu větu, přímo pro Jiřího:


"Proto souhlas s Koncepcí, s jejími ideály, ještě neznamená že ji člověk zvolil. Zvolení Koncepce znamená vědomé zacílení na podporu sebeovládání v řečišti konceptuální sebedisciplíny."


Dovedu si představit, že mnohé čtenáře strhly dotazy Jiřího do jisté skepse a pochybnosti. Jiří odešel, odkopal se celkem brzy (ti předešlí vydrželi mnohem více - nedostatek kádrů je všude...) ale pochybnosti byly vykopány a co teď s tím, když si nevím rady? Myslím si, že jsem našel částečnou odpověď na tuto otázku (na tento chmurný stav mysli). Našel jsem ji při pročítání teorie KSB. Pročítal jsem knihu "O imitačně provokační činnosti" ([Odkaz na PDF verzi](http://files.leva-net.webnode.cz/200005672-1656d184b0/O%20imitacne-provokacni%20cinnosti.pdf) ) a nalezl jsem delší pasáž, která by mohla Jiřímu pomoci, pokud by upřímně hledal odpověď na své dotazy a když ne Jiřímu, tak alespoň ostatním, co neví, co tak úplně nevidí, co Jiří vytvořil. Jiří v podstatě vytvořil dotaz, který napadne každého: A) řekněte mi jaká bude budoucnost B) řekněte mi, kdy přijde. A toto je pochopitelně past na mysl (odpověď na tuto otázku = hrábě, na které se dá později stoupnout, protože Jiří by řekl "Ale VY jste psali, že se stane to a to a nic z toho se nestalo, KSB jsou sráči, ničemu nerozumí"). Protože budoucnost je mnohovariantní a pouze se řeší, jaká varianta nastane (nenapsal jsem nic nového), ale to, která varianta nastane může být ovlivněna chováním i na úrovni jedince (nenapsal jsem nic nového). V čem je problém? Ve způsobu vnímání a chápání souvislostí. KSB vytváří jiný způsob chápání oproštěný od já-centrismu. To je celé. To je KSB v kostce. Stručněji už říct nejde. Jde říct jenom jinými slovy, jako třeba: "KSB vytváří stabilní Lidskou psychiku." Níže popíšu, jak pracovat s textem na stranách 77-83, které popisují Jiřího případ. 77-78-79 - přípravný vysvětlují text, je dost obtížný (fyzikální tématika) časově nejnáročnější na pochpení, ale jeho nepochopení nevadí, lze číst dále. Tyto strany startují mozek, představivost, vytváří příklady, principy, které jsou později použity jinde. 80-81 - použití analogie z předešlých stran a ukázání stejného principu na příkladu šíření KSB ve společnosti. 82 - přímá odpověď Jiřímu na jeho dotaz. 83 - důsledky vyplývající z pochopení odpovědi. Dovolím si vykopírovat jednu větu, přímo pro Jiřího: "Proto souhlas s Koncepcí, s jejími ideály, ještě neznamená že ji člověk zvolil. Zvolení Koncepce znamená vědomé zacílení na podporu sebeovládání v řečišti konceptuální sebedisciplíny."

Dušan

Takže mě napadá, jestli ten Počtář nemá náhodou pravdu.


Nemá. Víš, proč jsem tak reagoval?
Především mě velmi vadí, když mi někdo podsouvá myšlenky, které nezastávám a které se mi příčí.
A hlavně pokud mi někdo podsouvá jednání, které se mi přímo hnusí. Čili zde obvinění ze záměrné diskreditace fora v žoldu BIS. Jestli Počtář a další analyzují vše tak kvalitně jako mě, tak potěš pánbu.
Připomělo mi to hon na cokoli odlišného v USA, kde výkladní skříní jsou výše dvě jmenované organizace. Proto jsem je zmínil. A že jsou sráči? Nejsou snad?
Oni tam požírají už i vlastní.
"Woke" komik Bill Burr byl obviněn z rasismu. Oženil se totiž s černoškou. Jistě, podle logiky, jak každý ví, tak bílý supremacista dává najevo, že si pořídil černýho sexuálního otroka.
https://www.infowars.com/posts/comedian-bill-burr-accused-of-being-racist-for-marrying-a-black-woman/


Vždyť co jsem tímto tématem způsobil? Asi jsem si měl odpustit tu omáčku okolo a v tu chvíli vzedmutou emoci. A zeptat se jednou větou: Není bažina přece jen příliš silná?


Jiří odešel, odkopal se celkem brzy (ti předešlí vydrželi mnohem více - nedostatek kádrů je všude...)


Vidíš, i Dušanbe, který se očividně cítí být kovaným konceptuálem, má jasno. A má ze sebe dobrý pocit, přečetl knihy. Snad ne tak kvalitně, jako mě.


Někde pod jiným tématem jsem popisoval, jak jsem se dostal až sem. S řadou lidí jsem si popovídal rád a s řadou bych rád diskutoval dále. Ale asi ne zde, zřejmě jsem špatně vyhodnotil pojem FORUM.
Těšil jsem se, že se dozvím něo nového, že budu diskutovat s lidmi, o kterých jsem předpokládal, že bodou mít podobné názory.
A věřím, že jich je tady dost, ale několik "konceptuálů" se na mě slítlo jako hejno slepic po flusu.
Přitom stačil úplný základ: přečíst si mé příspěvky nejprve tak, jak jsou napsány, bez snahy o jejich interpretaci.
Snažil jsem se jim vysvětlit, o co mi šlo, ale po Počtářovi, který ve mě odhalil čučkaře, mi pak ruply nervy.


Mimochodem: prodělal jsem genezi. Byla to cesta dlouhá a místy bolestivá, ale dnes bych se nazval stalinistou. Stalina považuji za největšího státníka, který snad kdy žil. A nemohu se dočkat doby, než začne padat ta maska lží, které se o něm šíří.


Tak se tu mějte hezky. A dám vám radu: Pokud sem přijde někdo, kdo prohlásí, že hledá, ale není kovaný, tak se ho snažte hned neodhalit jako padoucha a dělat z něj blbce. Protože pak těch přiznivců zase tolik nezískáte.
Já svůj názor neměním, hledám, nejsem kovaný, ale zřejmě se obejdu bez arogantní nadřazenosti místních mudrců. Mějte se hezky!


[quote="pid:8312, uid:294"]Takže mě napadá, jestli ten Počtář nemá náhodou pravdu.[/quote] Nemá. Víš, proč jsem tak reagoval? Především mě velmi vadí, když mi někdo podsouvá myšlenky, které nezastávám a které se mi příčí. A hlavně pokud mi někdo podsouvá jednání, které se mi přímo hnusí. Čili zde obvinění ze záměrné diskreditace fora v žoldu BIS. Jestli Počtář a další analyzují vše tak kvalitně jako mě, tak potěš pánbu. Připomělo mi to hon na cokoli odlišného v USA, kde výkladní skříní jsou výše dvě jmenované organizace. Proto jsem je zmínil. A že jsou sráči? Nejsou snad? Oni tam požírají už i vlastní. "Woke" komik Bill Burr byl obviněn z rasismu. Oženil se totiž s černoškou. Jistě, podle logiky, jak každý ví, tak bílý supremacista dává najevo, že si pořídil černýho sexuálního otroka. https://www.infowars.com/posts/comedian-bill-burr-accused-of-being-racist-for-marrying-a-black-woman/ Vždyť co jsem tímto tématem způsobil? Asi jsem si měl odpustit tu omáčku okolo a v tu chvíli vzedmutou emoci. A zeptat se jednou větou: Není bažina přece jen příliš silná? [quote="pid:8351, uid:137"]Jiří odešel, odkopal se celkem brzy (ti předešlí vydrželi mnohem více - nedostatek kádrů je všude...)[/quote] Vidíš, i Dušanbe, který se očividně cítí být kovaným konceptuálem, má jasno. A má ze sebe dobrý pocit, přečetl knihy. Snad ne tak kvalitně, jako mě. Někde pod jiným tématem jsem popisoval, jak jsem se dostal až sem. S řadou lidí jsem si popovídal rád a s řadou bych rád diskutoval dále. Ale asi ne zde, zřejmě jsem špatně vyhodnotil pojem FORUM. Těšil jsem se, že se dozvím něo nového, že budu diskutovat s lidmi, o kterých jsem předpokládal, že bodou mít podobné názory. A věřím, že jich je tady dost, ale několik "konceptuálů" se na mě slítlo jako hejno slepic po flusu. Přitom stačil úplný základ: přečíst si mé příspěvky nejprve tak, jak jsou napsány, bez snahy o jejich interpretaci. Snažil jsem se jim vysvětlit, o co mi šlo, ale po Počtářovi, který ve mě odhalil čučkaře, mi pak ruply nervy. Mimochodem: prodělal jsem genezi. Byla to cesta dlouhá a místy bolestivá, ale dnes bych se nazval stalinistou. Stalina považuji za největšího státníka, který snad kdy žil. A nemohu se dočkat doby, než začne padat ta maska lží, které se o něm šíří. Tak se tu mějte hezky. A dám vám radu: Pokud sem přijde někdo, kdo prohlásí, že hledá, ale není kovaný, tak se ho snažte hned neodhalit jako padoucha a dělat z něj blbce. Protože pak těch přiznivců zase tolik nezískáte. Já svůj názor neměním, hledám, nejsem kovaný, ale zřejmě se obejdu bez arogantní nadřazenosti místních mudrců. Mějte se hezky!
Upravené 22. 3. 2021 o 12:40

Já Tě Jiří. chápu a dokonce i jak se cítíš. Mám to totiž podobně a dost mě mrzí jak Tě hned někteří odsoudili a zaškatulkovali, aniž by Tě znali. A zrovna ti, do kterých bych to neřekl... Nevím moc co poradit. Zkus méně psát, více číst a učit se... Co se mě týče, moc zde nepřispívám, raději čtu, protože vím, že jsou tu erudovanější a dokáží dané téma nebo událost kvalifikovaněji analyzovat. Já bohužel zatím čas na studování tlustých knih nemám, protože mám dvě malé děti, práci a barák v rekonstrukci. Nedá se stíhat vše, ale snad na důchod bude času víc. :-) Proto jsem za toto fórum rád. Získám nové informace a souvislosti, aniž bych musel nutně tlusté knihy znát. Takže Jiří, zkus se přes to přenést a prostě to nech plavat a spíše čti, pokud k tématu nemáš nutně co říct. A pánové, co Tě tak neúprosně hodnotili a zaškatulkovali, se, snad pro příště, chytnou za nos (leda by měli opravdu důkaz, že je Jiří ten, za kterého ho mají)... Hezký den všem... ;-)


Já Tě Jiří. chápu a dokonce i jak se cítíš. Mám to totiž podobně a dost mě mrzí jak Tě hned někteří odsoudili a zaškatulkovali, aniž by Tě znali. A zrovna ti, do kterých bych to neřekl... Nevím moc co poradit. Zkus méně psát, více číst a učit se... Co se mě týče, moc zde nepřispívám, raději čtu, protože vím, že jsou tu erudovanější a dokáží dané téma nebo událost kvalifikovaněji analyzovat. Já bohužel zatím čas na studování tlustých knih nemám, protože mám dvě malé děti, práci a barák v rekonstrukci. Nedá se stíhat vše, ale snad na důchod bude času víc. :-) Proto jsem za toto fórum rád. Získám nové informace a souvislosti, aniž bych musel nutně tlusté knihy znát. Takže Jiří, zkus se přes to přenést a prostě to nech plavat a spíše čti, pokud k tématu nemáš nutně co říct. A pánové, co Tě tak neúprosně hodnotili a zaškatulkovali, se, snad pro příště, chytnou za nos (leda by měli opravdu důkaz, že je Jiří ten, za kterého ho mají)... Hezký den všem... ;-)

Zajímavé. Tolik vzájemně se neznajících lidí se opět zmýlilo (?) při sledování stejné události.
Zdá se, že i používání vědomostí a znalosti je pro určité osoby negativní osobnostní rys. Pokud vede k POZNÁNÍ a tvorbě sociální autoimunity.
Považovat Stalina za významnou osobnost a psát o tom na každém sloupu ještě neudělá z obdivovatele Stalinistu. Zůstane jen obdivovatelem autority bez sebemnší znalosti díla, které vytvořila. Pokud v těch zásadních a hlavně viditelných projevech vůči svému okolí totálně selhává. Pak i to přání hezkého se mání zazní velice falešně.
A přitom nemusí z Koncepce znát ani řádku a přesto zůstat sebevědomým a sebevědomí druhých nezávidějícím člověkem.
Tak málo. Chtít dávat druhým víc než mít potřebu od druhých brát.


Zajímavé. Tolik vzájemně se neznajících lidí se opět zmýlilo (?) při sledování stejné události. Zdá se, že i používání vědomostí a znalosti je pro určité osoby negativní osobnostní rys. **Pokud vede k POZNÁNÍ a tvorbě sociální autoimunity.** Považovat Stalina za významnou osobnost a psát o tom na každém sloupu ještě neudělá z obdivovatele Stalinistu. Zůstane jen obdivovatelem autority bez sebemnší znalosti díla, které vytvořila. Pokud v těch zásadních a hlavně viditelných projevech vůči svému okolí totálně selhává. Pak i to přání hezkého se mání zazní velice falešně. A přitom nemusí z Koncepce znát ani řádku a přesto zůstat sebevědomým a sebevědomí druhých nezávidějícím člověkem. Tak málo. Chtít dávat druhým víc než mít potřebu od druhých brát.

Já Tě Jiří. chápu a dokonce i jak se cítíš.


Díky. Víš, mě ta doba docela semlela, zejména psychicky. A k morálce: mám chyby, ale vždy jsem si zakládal na morální integritě, dokonce jsem se vzdal kariéry, protože jsem ji nemohl sloučit se svým svědomím. Mám teď prd, ale nelituju. Snažím se žít v souladu se svým svědomím.
Proto mě ranilo, jaká obvinění zde padala.
Ve svém okolí šířím optimismus, ale vzhledem k tomu, že se nepohybuji mezi konceptuály, snažil jsem se zde optimismus načerpat.
Každý má pochyby a dokonce by měl vznášet otázky. Z otázek vznikne diskuse, která nás buď posune, nebo ne.
Dušanbe mi dal odkaz na práci VP SSSR. Výborně. Bohužel to vyznělo nadřazeně, ve smyslu "jsi čučkař, ale pokus by si chtěl něco přečíst, tak milostivě....


Neříkám, že je povinnost místních se mnou diskutovat. Ale bez znalosti, kdo jsem, proč jsem zde mě obvinit z čučkaření či provokací (Počtář dokonce v jiném diskusním vlákně varuje, že "bylo založeno s jiným úmyslem), to je přes (mou) čáru.
Mrzí mě to, ale nic s tím nenadělám.


[quote="pid:8370, uid:19"]Já Tě Jiří. chápu a dokonce i jak se cítíš.[/quote] Díky. Víš, mě ta doba docela semlela, zejména psychicky. A k morálce: mám chyby, ale vždy jsem si zakládal na morální integritě, dokonce jsem se vzdal kariéry, protože jsem ji nemohl sloučit se svým svědomím. Mám teď prd, ale nelituju. Snažím se žít v souladu se svým svědomím. Proto mě ranilo, jaká obvinění zde padala. Ve svém okolí šířím optimismus, ale vzhledem k tomu, že se nepohybuji mezi konceptuály, snažil jsem se zde optimismus načerpat. Každý má pochyby a dokonce by měl vznášet otázky. Z otázek vznikne diskuse, která nás buď posune, nebo ne. Dušanbe mi dal odkaz na práci VP SSSR. Výborně. Bohužel to vyznělo nadřazeně, ve smyslu "jsi čučkař, ale pokus by si chtěl něco přečíst, tak milostivě.... Neříkám, že je povinnost místních se mnou diskutovat. Ale bez znalosti, kdo jsem, proč jsem zde mě obvinit z čučkaření či provokací (Počtář dokonce v jiném diskusním vlákně varuje, že "bylo založeno s jiným úmyslem), to je přes (mou) čáru. Mrzí mě to, ale nic s tím nenadělám.

Pokud v těch zásadních a hlavně viditelných projevech vůči svému okolí totálně selhává.


Tak, a teď si přečtěte Počtáře. Musím do sebe nechat kopat?


[quote="pid:8372, uid:57"]Pokud v těch zásadních a hlavně viditelných projevech vůči svému okolí totálně selhává.[/quote] Tak, a teď si přečtěte Počtáře. Musím do sebe nechat kopat?

aniž by Tě znali

Známe naše pappenheimské...


Technická poznámka: ty palce nahoru pro některé Jiřího komentáře jsou ode mne, nemám problém ocenit kvalitu...
;-)


[quote="pid:8370, uid:19"]aniž by Tě znali[/quote] Známe naše pappenheimské... Technická poznámka: ty palce nahoru pro některé Jiřího komentáře jsou ode mne, nemám problém ocenit kvalitu... ;-)
Upravené 22. 3. 2021 o 13:25

Myslím si, Počtáři, že tady Tvoje kalkulačka selhala. Ber to jako můj názor. Myslím, že Jiří není ten, za kterého ho máš.


Myslím si, Počtáři, že tady Tvoje kalkulačka selhala. Ber to jako můj názor. Myslím, že Jiří není ten, za kterého ho máš.

Nemusíš . Stačilo by obyčejné kritické sebehodnocení toho, cos nejen tady, ale i pod články na kob fóru neustále jako mantru opakoval. Bez demonstrativní ukřivděné sebelítosti. Prostě zkonstatovat skutečný stav své posychiky a neobviňovat všechny naokolo z nedostatku psychologické a psychiatrické diagnostiky.
Mea culpa - to tu nezaznělo ani jednou.


Nevím, jak chceš přesvědčit kohokoliv ze svého okolí o optimizmu, když v každém příspěvku šíříš pravý opak. Chceš ? Nebo jen své okolí, podobně jako tady, masíruješ poraženectvím? je úplně jedno, zda vědomě nebo nevědomě. Koba dával komisařům v první linii v tomto ohledu jedoznačný rozkaz. To jen k tomu stalinistovi.
Vím z cca dvouleté aktivní práce na fóru,že některým lidem velmi vadím **. Osobně,projevem,způsobem myšlení i způsobem diskuse.** I toto vlákno vzniklo z mojí kritické reakce ne nefér název vlákna. Vida-důvod je dávno odstraněn, namísto tečky otazník.Ale proč se v tom rozšlápnutém výkalu trochu neporochnit ? Už jsem se s touto rolí magnetu debatních konfliktů srovnal a beru ji jako účelné přijeti určité role v partě. Nikdy jsem si nestěžoval na tento "zájem", protože mi prospěl v sebeovládání (velmi dobře to vystihl Dušan). Zatím jsem to vždy ustál , a že některé ataky byly hodně tvrdé
Kupř. Tikal ( kde je ten chlap ?) a potom Jéňa,Vlasta,Vitaran,JéGé atd atd.
Takže můžeš se rozhodnout. Přestat fńukat a přiznat si naprostou většinou kolegů vytčenou chybu . A pracovat dál především ve vlastním zájmu a bez nároku na přiděleného školitele.
Anebo zesílit fňukání a neustále opakovat až do omrzení bouchnutí dveřma s pocitem, že nebylo dostatečně hlasité a neslyšeli ho všichni.
Hlavně by ses měl rozhodnout a k té metě stalinisty se pomalými a trvalými kroky vydat...


Nemusíš . Stačilo by obyčejné kritické sebehodnocení toho, cos nejen tady, ale i pod články na kob fóru neustále jako mantru opakoval. Bez **demonstrativní** ukřivděné sebelítosti. Prostě zkonstatovat skutečný stav své posychiky a neobviňovat všechny naokolo z nedostatku psychologické a psychiatrické diagnostiky. Mea culpa - to tu nezaznělo ani jednou. Nevím, jak chceš přesvědčit kohokoliv ze svého okolí o optimizmu, když v každém příspěvku šíříš pravý opak. Chceš ? Nebo jen své okolí, podobně jako tady, masíruješ poraženectvím? je úplně jedno, zda vědomě nebo nevědomě. Koba dával komisařům v první linii v tomto ohledu jedoznačný rozkaz. To jen k tomu stalinistovi. Vím z cca dvouleté aktivní práce na fóru,že některým lidem **velmi vadím** ****. **Osobně,projevem,způsobem myšlení i způsobem diskuse.****** I toto vlákno vzniklo z mojí kritické reakce ne nefér název vlákna. Vida-důvod je dávno odstraněn, namísto tečky otazník.Ale proč se v tom rozšlápnutém výkalu trochu neporochnit ? Už jsem se s touto rolí magnetu debatních konfliktů srovnal a beru ji jako účelné přijeti určité role v partě. Nikdy jsem si nestěžoval na tento "zájem", protože mi prospěl v sebeovládání (velmi dobře to vystihl Dušan). Zatím jsem to vždy ustál , a že některé ataky byly hodně tvrdé Kupř. Tikal ( kde je ten chlap ?) a potom Jéňa,Vlasta,Vitaran,JéGé atd atd. Takže můžeš se rozhodnout. Přestat fńukat a přiznat si naprostou většinou kolegů vytčenou chybu . A pracovat dál především ve vlastním zájmu a bez nároku na přiděleného školitele. Anebo zesílit fňukání a neustále opakovat až do omrzení bouchnutí dveřma s pocitem, že nebylo dostatečně hlasité a neslyšeli ho všichni. Hlavně by ses měl rozhodnout a k té metě stalinisty se pomalými a trvalými kroky vydat...

Strana 82:
"Za prvé, člověk zadávající podobné otázky nepochopil vidění světa KSB a jako důsledek, nepochopil a nepřijal konceptuální sebedisciplínu, v důsledku čehož jeho kroky možná i přitahují pozornost jeho okolí ke Koncepci, a protivníci v jejich řadách mu způsobují nějaké problémy, ale on sám, maje sebe za upřímného a činného stoupence Koncepce, objektivně žije vně jejího řečiště."
Mě přijde Jiří, že úplně každá věta popisuje Tvé chování.
Jirko, podívej se na důsledky svého jednání jinou optikou - světová válka, jsme v zákopech, nepřítel v převaze útočí a někdo začne lamentovat, že nemá smysl se bránit...co by mělo udělat velení s takovým vojákem?


Strana 82: "Za prvé, člověk zadávající podobné otázky nepochopil vidění světa KSB a jako důsledek, nepochopil a nepřijal konceptuální sebedisciplínu, v důsledku čehož jeho kroky možná i přitahují pozornost jeho okolí ke Koncepci, a protivníci v jejich řadách mu způsobují nějaké problémy, ale on sám, maje sebe za upřímného a činného stoupence Koncepce, objektivně žije vně jejího řečiště." Mě přijde Jiří, že úplně každá věta popisuje Tvé chování. Jirko, podívej se na důsledky svého jednání jinou optikou - světová válka, jsme v zákopech, nepřítel v převaze útočí a někdo začne lamentovat, že nemá smysl se bránit...co by mělo udělat velení s takovým vojákem?

Dušan

Mea culpa - to tu nezaznělo ani jednou.


Souhlasím. Nezaznělo. Ale od vás. Já například uznal, že jsem měl v názvu diskuse místo čárky napsat otazník.
Sám sem se dočkal obviňování z nekalých úmyslů, čučkaření... mohl bych to nechat být, ale proč? Abych vám dal za pravdu?
Pokud bych diskutoval třeba na pirátském fóru a dočkal se výkřiků o provokatérovi, diverzantovi, tak mě to mrzet nebude.
Zde ale ano. Chápete, že celé vlákno se vine ne nad otázkou, kterou jsem položil, ale nad tím, že jsem souputník VK, čučkařů a já nevím koho ještě?


A ani jednou nezaznělo: dobrá, možná nejsi ten padouch. A odmítám nařčení z poraženectví. A jak jsem Ti napsal, já Tvé články a příspěvky četl rád, takže ne, nevadíš mi.


Ale vadí mi Tvé povýšenectví zde v diskusi. A prosím, řekni mi, kde jsem Tě atakoval. Tolik k managementu konfliktů v diskusi....


[quote="pid:8381, uid:57"]Mea culpa - to tu nezaznělo ani jednou.[/quote] Souhlasím. Nezaznělo. Ale od vás. Já například uznal, že jsem měl v názvu diskuse místo čárky napsat otazník. Sám sem se dočkal obviňování z nekalých úmyslů, čučkaření... mohl bych to nechat být, ale proč? Abych vám dal za pravdu? Pokud bych diskutoval třeba na pirátském fóru a dočkal se výkřiků o provokatérovi, diverzantovi, tak mě to mrzet nebude. Zde ale ano. Chápete, že celé vlákno se vine ne nad otázkou, kterou jsem položil, ale nad tím, že jsem souputník VK, čučkařů a já nevím koho ještě? A ani jednou nezaznělo: dobrá, možná nejsi ten padouch. A odmítám nařčení z poraženectví. A jak jsem Ti napsal, já Tvé články a příspěvky četl rád, takže ne, nevadíš mi. Ale vadí mi Tvé povýšenectví zde v diskusi. A prosím, řekni mi, kde jsem Tě atakoval. Tolik k managementu konfliktů v diskusi....

tady Tvoje kalkulačka selhala
Kdyby selhala, hodilo by to "Error". Ale tady zatím jenom přibývají další a další validní a kvalitní výsledky.
Byls na vodaksb.eu?
Pokud se šablona opakuje, není co řešit. Jako když ji miluješ.
Nakonec od čeho su nejlepčí čtenář éronetu tady na fóru?:-)


P.S.: Pokud dobře počítám, tak tady na fóru jsem zatím "napadl" pouze 2x: MilanaCZ a Jiřího.


[quote="pid:8378, uid:19"]tady Tvoje kalkulačka selhala[/quote] Kdyby selhala, hodilo by to "Error". Ale tady zatím jenom přibývají další a další validní a kvalitní výsledky. Byls na vodaksb.eu? Pokud se šablona opakuje, není co řešit. Jako když ji miluješ. Nakonec od čeho su nejlepčí čtenář éronetu tady na fóru?:-) P.S.: Pokud dobře počítám, tak tady na fóru jsem zatím "napadl" pouze 2x: MilanaCZ a Jiřího.

ko, podívej se na důsledky svého jednání jinou optikou - světová válka, jsme v zákopech, nepřítel v převaze útočí a někdo začne lamentovat, že nemá smysl se bránit...


Dušanbe, kde jsem něco takového řekl či naznačil? Myslet si to, tak sem nelezu. Opravdu si prosím přečtěte mé příspěvky bez apriorní interpretace. Prostě tak, jak jsou napsány.
Uznávám, že se v nich zhmotnila emoce. Ale ROZHODNĚ to nebylo myšleno jako šíření poraženecké nálady.


Já jsem hned zkraje napsal, že NEJSEM kovaným konceptuálem. A například Tvůj odkaz je zajímavý, něco takového jsem čekal původně, ale bez nadřazeného stylu, apriori vycházejícího z mylného pohledu na mou osobu či motivaci.


[quote="pid:8382, uid:137"]ko, podívej se na důsledky svého jednání jinou optikou - světová válka, jsme v zákopech, nepřítel v převaze útočí a někdo začne lamentovat, že nemá smysl se bránit...[/quote] Dušanbe, kde jsem něco takového řekl či naznačil? Myslet si to, tak sem nelezu. Opravdu si prosím přečtěte mé příspěvky bez apriorní interpretace. Prostě tak, jak jsou napsány. Uznávám, že se v nich zhmotnila emoce. Ale ROZHODNĚ to nebylo myšleno jako šíření poraženecké nálady. Já jsem hned zkraje napsal, že NEJSEM kovaným konceptuálem. A například Tvůj odkaz je zajímavý, něco takového jsem čekal původně, ale bez nadřazeného stylu, apriori vycházejícího z mylného pohledu na mou osobu či motivaci.

Kdyby selhala, hodilo by to "Error".


Co k tomu říct?


[quote="pid:8385, uid:240"]Kdyby selhala, hodilo by to "Error".[/quote] Co k tomu říct?

Mimochodem, to původní otázku jsem položil proto, že se ukazuje, že bažina je silnější a operativnější, než se původně zdálo.


Vyhraje? Jistěže ne. Ona nemá čas a tím pádem se prostor zužuje i pro jak GP, tak Rusko.
Protože bažina může rozpoutat ve smrtelné křeči peklo. To nikdy nepopíral ani Pjakin, často před tím varoval.


Pokud se zde budeme bavit jen v intencích, že vše je pod kontrolou a vše běží tak, jak má, nyní již bez zjevných rizik, nepůjde o FORUM.


Já věřím, že Rusko a Putin zvládne manévrovat tak geniálně, jako dosud. Díky Rusku a Puninovi (a jeho věrných) vděčíme tomu, že zde již 6 let neprobíhá (či neproběhla) ničivá válka.


Nicméně, nevidět riziko.... nebo se o něm vůbec nebavit.... Nebo jinak: Považovat položení podobných otázek za a) poraženectví, b) diverzi....


Myslíte si, že pokud o tom budeme diskutovat ZDE, nahraje to nepříteli? Zde to nechápu jako bojiště ve válce, to je tam "venku". Zde jsem očekával otevřenou diskusi mezi stejně či podobně smýšlejícími.


Příště se pokusím krotit emoce. Máte pravdu, že sem nepatří.


Mimochodem, to původní otázku jsem položil proto, že se ukazuje, že bažina je silnější a operativnější, než se původně zdálo. Vyhraje? Jistěže ne. Ona nemá čas a tím pádem se prostor zužuje i pro jak GP, tak Rusko. Protože bažina může rozpoutat ve smrtelné křeči peklo. To nikdy nepopíral ani Pjakin, často před tím varoval. Pokud se zde budeme bavit jen v intencích, že vše je pod kontrolou a vše běží tak, jak má, nyní již bez zjevných rizik, nepůjde o FORUM. Já věřím, že Rusko a Putin zvládne manévrovat tak geniálně, jako dosud. Díky Rusku a Puninovi (a jeho věrných) vděčíme tomu, že zde již 6 let neprobíhá (či neproběhla) ničivá válka. Nicméně, nevidět riziko.... nebo se o něm vůbec nebavit.... Nebo jinak: Považovat položení podobných otázek za a) poraženectví, b) diverzi.... Myslíte si, že pokud o tom budeme diskutovat ZDE, nahraje to nepříteli? Zde to nechápu jako bojiště ve válce, to je tam "venku". Zde jsem očekával otevřenou diskusi mezi stejně či podobně smýšlejícími. Příště se pokusím krotit emoce. Máte pravdu, že sem nepatří.

Ještě jedna douška.


Já bohužel neumím rusky, nebo velmi špatně a nečtu azbuku. ZATÍM. Možná jsem očekával, že mi místní ruštináři přiblíží tamní reálie, které vlastně čerpám jen z Pjakina, kterého naštěstí neúnavně překládá paní Irena.
Jednou mi v diskusi na Kobforu napsala, jak se mění infopole v Rusku. To jsem velmi uvítal, sám se k tomu bohužel zatím nedostanu.


Čili, ono to není nijak zlé, pouze má omezená schopnost se orientovat mě občas řekněme zasekne na místě.


Ještě jedna douška. Já bohužel neumím rusky, nebo velmi špatně a nečtu azbuku. ZATÍM. Možná jsem očekával, že mi místní ruštináři přiblíží tamní reálie, které vlastně čerpám jen z Pjakina, kterého naštěstí neúnavně překládá paní Irena. Jednou mi v diskusi na Kobforu napsala, jak se mění infopole v Rusku. To jsem velmi uvítal, sám se k tomu bohužel zatím nedostanu. Čili, ono to není nijak zlé, pouze má omezená schopnost se orientovat mě občas řekněme zasekne na místě.
Upravené 22. 3. 2021 o 14:52
2.7k
61
14
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept