Zahraničná politika
NATO a celá EU v barvách duhy


V sídle NATO se konala první interní konference NATO o otázkách a perspektivách homosexuálních pracovníků. Na online akci se sešlo více než 130 účastníků, informovala 19. března tisková služba Severoatlantické aliance.


Konferenci zahájil generální tajemník Aliance Jens Stoltenberg.


„Každý člen komunity LGBTQ + v NATO je cenným členem našeho personálu a rodiny, protože rozmanitost a inkluzivnost jsou jádrem toho, kdo jsme a co děláme ... Využívání všech zdrojů a všech zkušeností nás činí silnějšími a lepšími vybavena tváří v tvář budoucnosti, “ řekl.


Dne 11. března 2021 přijal Evropský parlament rezoluci prohlašující celou Evropskou unii za „zónu svobody LGBTQ +“. Většina poslanců hlasovala pro tento dokument. Za přijetí usnesení hlasovalo 492 poslanců, proti hlasovalo 141 poslanců. 46 poslanců se zdrželo hlasování.


Připomeňme, že 16. září 2020, během plenárního zasedání Evropského parlamentu, vedoucí Evropské komise Ursula von der Leyen uvedla, že zóny bez lesbiček, homosexuálů, bisexuálů, transsexuálů, queerů a intersexuálů jsou v Evropská unií nepřípustné.


"Prohlašuji s křišťálově jednoznačně: zóny bez LGBT jsou zóny bez lidskosti a v naší Unii nemají místo!" - uvedla vedoucí Evropské komise a uvedla, že Evropská komise brzy předloží strategii k posílení práv LGBT.


ИА Красная Весна
Читайте материал целиком по ссылке:
https://rossaprimavera.ru/news/3d21c04c


To NATO mi tolik nevadí. Ať se rozkládá, jak chce. Čím dříve, tím lépe.
Ale žít v zóně, kde se prosazuje sodomismis a společně se zde rozkládat a zahnívat? O důvod víc, co nejrychleji vypadnout z tohoto zkaženého spolku!


https://politikus.ru/uploads/posts/2021-03/1616290911_2021-03-21-02.39.51.jpg V sídle NATO se konala první interní konference NATO o otázkách a perspektivách homosexuálních pracovníků. Na online akci se sešlo více než 130 účastníků, informovala 19. března tisková služba Severoatlantické aliance. Konferenci zahájil generální tajemník Aliance Jens Stoltenberg. „Každý člen komunity LGBTQ + v NATO je cenným členem našeho personálu a rodiny, protože rozmanitost a inkluzivnost jsou jádrem toho, kdo jsme a co děláme ... Využívání všech zdrojů a všech zkušeností nás činí silnějšími a lepšími vybavena tváří v tvář budoucnosti, “ řekl. Dne 11. března 2021 přijal Evropský parlament rezoluci prohlašující celou Evropskou unii za „zónu svobody LGBTQ +“. Většina poslanců hlasovala pro tento dokument. Za přijetí usnesení hlasovalo 492 poslanců, proti hlasovalo 141 poslanců. 46 poslanců se zdrželo hlasování. Připomeňme, že 16. září 2020, během plenárního zasedání Evropského parlamentu, vedoucí Evropské komise Ursula von der Leyen uvedla, že zóny bez lesbiček, homosexuálů, bisexuálů, transsexuálů, queerů a intersexuálů jsou v Evropská unií nepřípustné. "Prohlašuji s křišťálově jednoznačně: zóny bez LGBT jsou zóny bez lidskosti a v naší Unii nemají místo!"  - uvedla vedoucí Evropské komise a uvedla, že Evropská komise brzy předloží strategii k posílení práv LGBT. ИА Красная Весна Читайте материал целиком по ссылке: https://rossaprimavera.ru/news/3d21c04c To NATO mi tolik nevadí. Ať se rozkládá, jak chce. Čím dříve, tím lépe. Ale žít v zóně, kde se prosazuje sodomismis a společně se zde rozkládat a zahnívat? O důvod víc, co nejrychleji vypadnout z tohoto zkaženého spolku!

V sídle NATO se konala první interní konference NATO o otázkách a perspektivách homosexuálních pracovníků.

Ale, ale.
Škodolibost není pěkná vlastnost...
:-))


zóny bez LGBT jsou zóny bez lidskosti a v naší Unii nemají místo!

Snad se podaří ty zóny (a jejich okolí) nějak dostat mimo unii...
:-))


[quote="pid:8240, uid:158"]V sídle NATO se konala první interní konference NATO o otázkách a perspektivách homosexuálních pracovníků.[/quote] Ale, ale. Škodolibost není pěkná vlastnost... :-)) [quote="pid:8240, uid:158"]zóny bez LGBT jsou zóny bez lidskosti a v naší Unii nemají místo![/quote] Snad se podaří ty zóny (a jejich okolí) nějak dostat mimo unii... :-))

Samé dobré zprávy. Není nakonec teta Uršula Lesba?


Samé dobré zprávy. Není nakonec teta Uršula Lesba?

Není nakonec teta Uršula Lesba?

Nee, ona je gáj...


[quote="pid:8283, uid:57"]Není nakonec teta Uršula Lesba?[/quote] Nee, ona je gáj...

Takže najprv urobia nábor a potom ich zaočkujú?
smile
Poľskí lekári zaočkujú 3,5 tisíc zamestnancov ústredia NATO vakcínou AstraZeneca
Vedúci kancelárie šéfa poľskej vlády Michal Dvorczyk uviedol, že do troch dní lekári zaočkujú asi 3,5 tisíca zamestnancov ústredia Severoatlantickej aliancie


https://tass.ru/obschestvo/10958443


Takže najprv urobia nábor a potom ich zaočkujú? :D Poľskí lekári zaočkujú 3,5 tisíc zamestnancov ústredia NATO vakcínou AstraZeneca Vedúci kancelárie šéfa poľskej vlády Michal Dvorczyk uviedol, že do troch dní lekári zaočkujú asi 3,5 tisíca zamestnancov ústredia Severoatlantickej aliancie https://tass.ru/obschestvo/10958443

Takže najprv urobia nábor a potom ich zaočkujú?


Zlikvidovat vojenskou alianci 5 prioritou zobecněných prostředků,- no to nevymyslíš.smile


[quote="pid:8290, uid:94"]Takže najprv urobia nábor a potom ich zaočkujú?[/quote] Zlikvidovat vojenskou alianci 5 prioritou zobecněných prostředků,- no to nevymyslíš.:S
485
5
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept