Zahraniční analytici
Panarin - Jalta 21.3.21 se konala v tajze (Putin a Sojgu v tajze)
Y

Prvni dil prekladu:
Den 21.3.21 prosel tak, jak mel. Nejhlavnejsi, svetovi vudci V.V. Putin a S.K. Sojgu odpocivali v tajze a delali plany do budoucnosti.
Poznamka:
O inauguraci 21.3.21, 19. presidenta USA Trumpa jsem nekonspiroval ja, ale mnozi konspirologove v Americe.
Pomocnik Trumpa oznamil, ze behem 2-3 mesicu vytvori vlastni socialni sit, na ktere budou desitky milionu abonentu. Trump se po Orlandu upozadil.
Hlavni udalosti se staly v Rusku.
Principialne dulezite je, ze „konceptualni centrum sveta se nachazi v Rusku.
Opakovani:
-vse zacalo 7.1.2020 – Putin, Sojgu, Gerasimov leteli do Damasku – Spasny leden 2020
-jmenovani Misustina a Belousovova
-odrazeni britsko-polske agrese v Belorusku
-porazka Britu na Kavkaze (planovan byl konflikt Armenie/Azerbajdzan a v dusledku preneseni do Ruska). Putin a Sojgu uhasili pozar na Kavkaze
-nevybrani Trumpa presidentem USA, ale jeho dulezity vyrok z 9/2019 – „Budoucnost patri patriotum, ne globalistum“


Putin a Sojgu – sesli se v tajze jeste s nekym? Odpoved znaji jen oni dva.


Sledujte Spiegel (zrcadlo). Je jeste jeden Spiegel v Hamburgu, ten ovlada Gates, take BigFarma. Jsou to stripky do mozaiky.


Biden mimo a Erdogan zazaril svym vyrokem, Netanjahu, ktery je Putinovi zavazan za mnohe, mlci, B. Ganz rekl, ze tak neni mozne jednat s Putinem. Netanjahu neprosel testem.
Smyslem cele tehle britske akce bylo domluvit se s cinskymi globalisty (premier a min zahr. Ciny), potom svrhnout Xi Jinpinga a vyrazit na Rusko a Putina. Toto nebyl vymysl Bidena, ale Britu.
Putin odpovedel vyborne – utokem na BigFarmu, Gatese a na „Space“ v Rusku.
Srbi prohlasili, ze vse sleduji a vysilaji serial Spjascije (Spaci).


Podle Panarina Putin a Sojgu v tajze probirali vnitrni a vnejsi politiku, kadrova premisteni, vytvareni noveho tymu nove informacni opozice. Informacne-ideologicke struktury v Rusku jsou prospikovane Clintonity. Zde, ale nejen zde, je nutna korekce. Nabirali oba sil do dalsiho boje s Kostejem Nesmrtelnym.


Jalta 21.3.21 se konala v tajze.


Video do 10:42.


Pokracovani zitra.


Prvni dil prekladu: Den 21.3.21 prosel tak, jak mel. Nejhlavnejsi, svetovi vudci V.V. Putin a S.K. Sojgu odpocivali v tajze a delali plany do budoucnosti. Poznamka: O inauguraci 21.3.21, 19. presidenta USA Trumpa jsem nekonspiroval ja, ale mnozi konspirologove v Americe. Pomocnik Trumpa oznamil, ze behem 2-3 mesicu vytvori vlastni socialni sit, na ktere budou desitky milionu abonentu. Trump se po Orlandu upozadil. Hlavni udalosti se staly v Rusku. **Principialne dulezite je, ze „konceptualni centrum sveta se nachazi v Rusku.** Opakovani: -vse zacalo 7.1.2020 – Putin, Sojgu, Gerasimov leteli do Damasku – Spasny leden 2020 -jmenovani Misustina a Belousovova -odrazeni britsko-polske agrese v Belorusku -porazka Britu na Kavkaze (planovan byl konflikt Armenie/Azerbajdzan a v dusledku preneseni do Ruska). Putin a Sojgu uhasili pozar na Kavkaze -nevybrani Trumpa presidentem USA, ale jeho dulezity vyrok z 9/2019 – **„Budoucnost patri patriotum, ne globalistum“** Putin a Sojgu – sesli se v tajze jeste s nekym? Odpoved znaji jen oni dva. Sledujte Spiegel (zrcadlo). Je jeste jeden Spiegel v Hamburgu, ten ovlada Gates, take BigFarma. Jsou to stripky do mozaiky. Biden mimo a Erdogan zazaril svym vyrokem, Netanjahu, ktery je Putinovi zavazan za mnohe, mlci, B. Ganz rekl, ze tak neni mozne jednat s Putinem. Netanjahu neprosel testem. Smyslem cele tehle britske akce bylo domluvit se s cinskymi globalisty (premier a min zahr. Ciny), potom svrhnout Xi Jinpinga a vyrazit na Rusko a Putina. Toto nebyl vymysl Bidena, ale Britu. Putin odpovedel vyborne – utokem na BigFarmu, Gatese a na „Space“ v Rusku. Srbi prohlasili, ze vse sleduji a vysilaji serial Spjascije (Spaci). Podle Panarina Putin a Sojgu v tajze probirali vnitrni a vnejsi politiku, kadrova premisteni, vytvareni noveho tymu nove informacni opozice. Informacne-ideologicke struktury v Rusku jsou prospikovane Clintonity. Zde, ale nejen zde, je nutna korekce. Nabirali oba sil do dalsiho boje s Kostejem Nesmrtelnym. **Jalta 21.3.21 se konala v tajze.** Video do 10:42. Pokracovani zitra.
Upravené 22. 3. 2021 o 14:43

Pokracovani prekladu, 2. dil; video od 10:43:
Jak je Kostej Nesmrtelny. Uz se ukazalo, ze tomu tak neni. Neni nesmrtelny.


Zahranicne-politicky bod:
-Kavkaz uz je osetren
-provedeny manevry specnazovcu na Krymu a v Belorusku, soucasne byly rozpracovany plany prenosu ruskeho bojoveho letectva do Beloruska – uz odpracovano, vzpomente – stehovaci
-Putin vystoupil tvrde, zlostne, emocionalne, ozvuceno odevzdani rozlehlych ruskych uzemi byvalych kvazistatu
-klicovym ukolem, z meho pohledu, je sestava dobrych sousedu okolo Ruska na teritorii byvalych kvazistatu a i soucasnych kvazistatu na uzemi Ruska.
-Kavkaz je lecen a dalsim ukolem je vychod na Indii- Stalinuv projekt – zeleznice pres Iran do Indie. Severni cesta do Evropy – kolosalni projekt, obraci se na nej zretel.
-Patrusev – navsteva Vietnamu, naseho strategickeho, globalniho pritele


Formovani dobreho sousedstvi po stalinskem schematu po 2. sv.valce.
Jalta 2021 – 21.3.21 se uskutecnila v ruske tajze.
Vsichni jsme ji ocekavali, vsechno se zmenilo.


USA uz neni dustojnym partnerem, neni tam oficialne nikdo. A tu Erdogan, coz garantuje pristup do Stredozemniho more nasim ponorkam, ktere Natovci nemohou najit. Koncepce protiuderu na centrum rizeni Zapadu. Kalibr muze ze Stredozemniho more dosahnout na jakykoliv bod v Evrope.


Den 21.3.21 je dulezitym dnem i pro USA, ktere se vydaly cestou chaosu, destabilizace, mozneho rozpadu. Trump mohl zachranit, ale mozna jeste zachrani, kdyz otevre svoji novou socialni sit, atd. Ale on uz neovlada hlavni rozvoj geopolitickych zmen ve svete. Ty nyni definuji (ridi terenni vozidlo v tezkem terenu) 2 muzi v tajze v rovnovaze s prirodou, jak jsme videli na fotografiich i v kratkem videu.


Je to muj pohled, rika Panarin, ze Jalta 2021 se konala prave dnes 21.3.21 na Sibiri v tajze.


(Yori poznamka: pamatujete si jeste jak pri jednom rozhovoru Merkelove s Putinem, tusim v Rusku na Krymu, rika Merkelova Putinovi, „Hm, Sibir, velmi chladno a Putin odpovi: „Ja mam Sibir rad“ a oblekl si kabat. Vsechno do sebe zapada.)


Priletem velvyslance Antonova do Moskvy budou kardinalne zmeneny vztahy Rusko-USA. Nebude to hned zitra, ale vektor je jasne videt.
Panarin: z meho pohledu „Sibirska Jalta 2021, jakoby vytvarela novy prechod k me „Mezinarodni ideologii sveta – 7D“.


Co udelal Putin po tom hulvatstvi, hanobeni – 18.3. v sakralni den sjednoceni Krymu s Ruskem – Puskin Lukomori – byl kolosalni kontrauder. Rika se, ze Kostej je nesmrtelny – neni.
Navstivte Lukomori na Krymu, ale upozornuji vas, ze to neni jedine Lukomori v Rusku.
Budeme ocekavat realizaci mych prognoz.


Pokracovani prekladu, 2. dil; video od 10:43: Jak je Kostej Nesmrtelny. Uz se ukazalo, ze tomu tak neni. Neni nesmrtelny. Zahranicne-politicky bod: -Kavkaz uz je osetren -provedeny manevry specnazovcu na Krymu a v Belorusku, soucasne byly rozpracovany plany prenosu ruskeho bojoveho letectva do Beloruska – uz odpracovano, vzpomente – stehovaci -Putin vystoupil tvrde, zlostne, emocionalne, ozvuceno odevzdani rozlehlych ruskych uzemi byvalych kvazistatu -klicovym ukolem, z meho pohledu, je sestava dobrych sousedu okolo Ruska na teritorii byvalych kvazistatu a i soucasnych kvazistatu na uzemi Ruska. -Kavkaz je lecen a dalsim ukolem je vychod na Indii- Stalinuv projekt – zeleznice pres Iran do Indie. Severni cesta do Evropy – kolosalni projekt, obraci se na nej zretel. -Patrusev – navsteva Vietnamu, naseho strategickeho, globalniho pritele Formovani dobreho sousedstvi po stalinskem schematu po 2. sv.valce. Jalta 2021 – 21.3.21 se uskutecnila v ruske tajze. Vsichni jsme ji ocekavali, vsechno se zmenilo. USA uz neni dustojnym partnerem, neni tam oficialne nikdo. A tu Erdogan, coz garantuje pristup do Stredozemniho more nasim ponorkam, ktere Natovci nemohou najit. Koncepce protiuderu na centrum rizeni Zapadu. Kalibr muze ze Stredozemniho more dosahnout na jakykoliv bod v Evrope. Den 21.3.21 je dulezitym dnem i pro USA, ktere se vydaly cestou chaosu, destabilizace, mozneho rozpadu. Trump mohl zachranit, ale mozna jeste zachrani, kdyz otevre svoji novou socialni sit, atd. Ale on uz neovlada hlavni rozvoj geopolitickych zmen ve svete. Ty nyni definuji (ridi terenni vozidlo v tezkem terenu) 2 muzi v tajze v rovnovaze s prirodou, jak jsme videli na fotografiich i v kratkem videu. Je to muj pohled, rika Panarin, ze Jalta 2021 se konala prave dnes 21.3.21 na Sibiri v tajze. (Yori poznamka: pamatujete si jeste jak pri jednom rozhovoru Merkelove s Putinem, tusim v Rusku na Krymu, rika Merkelova Putinovi, „Hm, Sibir, velmi chladno a Putin odpovi: „Ja mam Sibir rad“ a oblekl si kabat. Vsechno do sebe zapada.) Priletem velvyslance Antonova do Moskvy budou kardinalne zmeneny vztahy Rusko-USA. Nebude to hned zitra, ale vektor je jasne videt. Panarin: z meho pohledu „Sibirska Jalta 2021, jakoby vytvarela novy prechod k me „Mezinarodni ideologii sveta – 7D“. Co udelal Putin po tom hulvatstvi, hanobeni – 18.3. v sakralni den sjednoceni Krymu s Ruskem – Puskin Lukomori – byl kolosalni kontrauder. Rika se, ze Kostej je nesmrtelny – neni. Navstivte Lukomori na Krymu, ale upozornuji vas, ze to neni jedine Lukomori v Rusku. Budeme ocekavat realizaci mych prognoz.
Upravené 22. 3. 2021 o 15:11
595
2
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept