Zahraniční analytici
Panarin - Uder po „Spjascich“ Bidena v Rusku
Y

Ma to spojeni s uveznenim guvernera Penzenske oblasti a zatcenim B. Spiegela a jeho zeny. Klicova figura je Spiegel, cislo jedna na farmakologickem parketu. Zil dlouho v Izraeli a velmi se stykal s Netanjahu. 23.3.21 se konaji v Izraeli volby.
Navsteva ministra zahranicnich veci Izraele s objasnenim pricin nedavnych antiruskych akci v Syrii, ktere byly odrazeny. Uvidime, co nam rekne izraelsky diplomat.
Zacina bezet proces „Spaci“ Bidena, ale nejen to. Cely tenhle clintonovsky system je svazan s BigFarma a B. Spiegel k nim patri, mel zajmy nejen v Penzenske oblasti, ale take v mnohych regionech sveta. Jedna se predevsim o utok na Space Bidena v Rusku.
Stalo se to 21.3.21. (9) – velmi dulezity den a velmi dulezity krok.
Sekretar komsomolu ve mest Chmelnicka, druhy zet' Spiegela je take ucasten a 1. zet' je zpevak Baskov. B. Spiegel je svazan s vysokou elitou v Izraeli.
https://www.youtube.com/watch?v=_QOLPfnyHTA


Ma to spojeni s uveznenim guvernera Penzenske oblasti a zatcenim B. Spiegela a jeho zeny. Klicova figura je Spiegel, cislo jedna na farmakologickem parketu. Zil dlouho v Izraeli a velmi se stykal s Netanjahu. 23.3.21 se konaji v Izraeli volby. Navsteva ministra zahranicnich veci Izraele s objasnenim pricin nedavnych antiruskych akci v Syrii, ktere byly odrazeny. Uvidime, co nam rekne izraelsky diplomat. Zacina bezet proces „Spaci“ Bidena, ale nejen to. Cely tenhle clintonovsky system je svazan s BigFarma a B. Spiegel k nim patri, mel zajmy nejen v Penzenske oblasti, ale take v mnohych regionech sveta. Jedna se predevsim o utok na Space Bidena v Rusku. Stalo se to 21.3.21. (9) – velmi dulezity den a velmi dulezity krok. Sekretar komsomolu ve mest Chmelnicka, druhy zet' Spiegela je take ucasten a 1. zet' je zpevak Baskov. B. Spiegel je svazan s vysokou elitou v Izraeli. https://www.youtube.com/watch?v=_QOLPfnyHTA
Upravené 22. 3. 2021 o 00:17

Niečo k tomu:
https://tass.ru/proisshestviya/10958145
MOSKVA 21. marca. / ÚLOHY /. Vyšetrovatelia našli počas prehliadky v dome zadržaného guvernéra regiónu Penza Ivana Belozertseva, ktorý bol podozrivý z úplatku v hotovosti, ako aj vo forme drahých hodiniek a automobilu Mercedes, asi 500 miliónov RUB.
Podľa vyšetrovania dostal zadržaný Belozertsev úplatok od predsedu predstavenstva skupiny spoločností Biotech Borisa Shpigela, ako aj od riaditeľa lekárne OJSC Antona Koloskova v podobe drahých hodiniek, a Auto Mercedes a väčšina z toho vo forme peňazí.


Oficiálna zástupkyňa Vyšetrovacieho výboru Ruskej federácie Svetlana Petrenko predtým oznámila zatknutie Belozerceva pre podozrenie z úplatku vo výške 31 miliónov rubľov od spoločnosti Spiegel. Podľa vyšetrovania dostal Belozertsev od januára do septembra 2020 úplatky od Spiegela, jeho manželky a Koloskova prostredníctvom sprostredkovateľov. Spiegel bol zadržaný spolu s Belozertsevom.


https://tass.ru/obschestvo/10957533


Nemocnice Penza v roku 2020 podpísali zmluvy s Biotech Group vo výške asi 700 miliónov rubľov
Spoločnosť Biotek získala najmä niekoľko zákaziek na dodávku liekov do regionálneho onkologického dispenzára, ako aj do regionálneho centra verejného zdravotníctva.
Takže napríklad medzi veľkými zákazkami - dodávka liekov za 124 miliónov rubľov do regionálnej detskej klinickej nemocnice Penza, ako aj do regionálnej klinickej nemocnice Penza pomenovanej podľa Burdenka za 40 miliónov rubľov a zdravotníckeho vybavenia do rôznych nemocníc za 69 rokov milión rubľov.


Niečo k tomu: https://tass.ru/proisshestviya/10958145 MOSKVA 21. marca. / ÚLOHY /. Vyšetrovatelia našli počas prehliadky v dome zadržaného guvernéra regiónu Penza Ivana Belozertseva, ktorý bol podozrivý z úplatku v hotovosti, ako aj vo forme drahých hodiniek a automobilu Mercedes, asi 500 miliónov RUB. Podľa vyšetrovania dostal zadržaný Belozertsev úplatok od predsedu predstavenstva skupiny spoločností Biotech Borisa Shpigela, ako aj od riaditeľa lekárne OJSC Antona Koloskova v podobe drahých hodiniek, a Auto Mercedes a väčšina z toho vo forme peňazí. Oficiálna zástupkyňa Vyšetrovacieho výboru Ruskej federácie Svetlana Petrenko predtým oznámila zatknutie Belozerceva pre podozrenie z úplatku vo výške 31 miliónov rubľov od spoločnosti Spiegel. Podľa vyšetrovania dostal Belozertsev od januára do septembra 2020 úplatky od Spiegela, jeho manželky a Koloskova prostredníctvom sprostredkovateľov. Spiegel bol zadržaný spolu s Belozertsevom. https://tass.ru/obschestvo/10957533 Nemocnice Penza v roku 2020 podpísali zmluvy s Biotech Group vo výške asi 700 miliónov rubľov Spoločnosť Biotek získala najmä niekoľko zákaziek na dodávku liekov do regionálneho onkologického dispenzára, ako aj do regionálneho centra verejného zdravotníctva. Takže napríklad medzi veľkými zákazkami - dodávka liekov za 124 miliónov rubľov do regionálnej detskej klinickej nemocnice Penza, ako aj do regionálnej klinickej nemocnice Penza pomenovanej podľa Burdenka za 40 miliónov rubľov a zdravotníckeho vybavenia do rôznych nemocníc za 69 rokov milión rubľov.
257
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept