Naši analytici
Připomínky k článku: „Kdo je připraven odejít z EU, není ohrožen“

Ne nadarmo je to pokračování třetí říše . A to se vším všudy . I s tím konečným řešením Českého národa. Jen se odrážejí od vyšší priority pseudořízení.


Ne nadarmo je to pokračování třetí říše . A to se vším všudy . I s tím konečným řešením Českého národa. Jen se odrážejí od vyšší priority pseudořízení.

Najprv treba obnoviť Československo, súbežne s obnovou vstúpiť do Euroázijskej obchodnej únie, následne vystúpiť z EU....


Najprv treba obnoviť Československo, súbežne s obnovou vstúpiť do Euroázijskej obchodnej únie, následne vystúpiť z EU....

Souhlas. Musíme mít cestovní plán a ne jen jedno "historické" povyskočení. Právě na nekonzistenci návratu k suverenitě je postavena nejsilnější protizbraň nepřátel Slovanů.
Tady bychom právě KOB jako asi nejucelenější metodologii řízení měli využít ze sta procent...


Souhlas. Musíme mít cestovní plán a ne jen jedno "historické" povyskočení. Právě na nekonzistenci návratu k suverenitě je postavena nejsilnější protizbraň nepřátel Slovanů. Tady bychom právě KOB jako asi nejucelenější metodologii řízení měli využít ze sta procent...

Přečetl jsem si i ten článek na nwoo (pana Korála moc nemusím), ale často tam lze nalézt dobré věci. Také článek Petra Hampla, kterým jsem vlastně začal.
Faktem je, že v tom co uvádějí mají bohužel naprostou pravdu.
I když by asi bylo dobře poopravit některé detaily.


Tento "plán" nebo chcete-li "projekt" se historicky datuje 1.5.1776 a je spojen se jménem Adam Waishaupt.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Adam_Weishaupt
Někdy počátkem 19tého století byla jakási sešlost ve Vídni, kde chtěli realizovat sloučení Evropy, ale tehdy jim do toho ruský car hodil vidle, protože to prokoukl. Druhý pokus jim prokoukl jistý anglický diplomat koncem 19 století, a tak to zase dali k ledu. Tehdy už v tom byl zapojen i Callergi.


Následně se úkolu ujal jistý Walter Halstein,
https://cs.wikipedia.org/wiki/Walter_Hallstein
právník v období druhé světové války a ten připravil po právní stránce EU, jejímž byl následně prvním viditelným vysoce postaveným představitelem.


A teď, s tím jak postupuje čas, vzdělání upadá, takže ... atd.


Také již nejsou, mimo Anglie, Lichtenštenska, Monaka a ještě pár takových podovných ostrůvků vladaři, kterým země - stát náleží. Takže proč a za co by bojovali volení poslanci a jmenované vlády. Přijmou kus prebendy a prodají co mohou.


Za takzvané první republiky jsme byli velmoc z mnoha pohledů, dnes na to můžeme jen s nostalgií vzpomínat.


Ve své podstatě můžeme s nostalgií vzpomínat i na doby socialismu, kdy je sice velmi správně v článku uváděno, byly vedením působeny nedostatky v způsobu vedení a řízení, ale většina národa žila důstojně. (Existoval nějaký řád a nikoliv chaos, jako dnes.)


Osobně se domnívám, že pokud by socialismus neomezoval cestování a soukromé podnikání, nikdy by nepadl.


Jeho pád způsobila, alespoň v Čechách provokace ze strany příslušných orgánů, které se podle příkazů drželo zhruba 15% národa (pátá kolona). Tedy stejné procento, nebo o něco málo větší než v případě plk. Muamara Kadáfiho, Sadáma Husaina, Asada a asi i dalších.


Peníze jsou prostředek k žití, nikoliv ke štěstí!


Přečetl jsem si i ten článek na nwoo (pana Korála moc nemusím), ale často tam lze nalézt dobré věci. Také článek Petra Hampla, kterým jsem vlastně začal. Faktem je, že v tom co uvádějí mají bohužel naprostou pravdu. I když by asi bylo dobře poopravit některé detaily. Tento "plán" nebo chcete-li "projekt" se historicky datuje 1.5.1776 a je spojen se jménem Adam Waishaupt. https://cs.wikipedia.org/wiki/Adam_Weishaupt Někdy počátkem 19tého století byla jakási sešlost ve Vídni, kde chtěli realizovat sloučení Evropy, ale tehdy jim do toho ruský car hodil vidle, protože to prokoukl. Druhý pokus jim prokoukl jistý anglický diplomat koncem 19 století, a tak to zase dali k ledu. Tehdy už v tom byl zapojen i Callergi. Následně se úkolu ujal jistý Walter Halstein, https://cs.wikipedia.org/wiki/Walter_Hallstein právník v období druhé světové války a ten připravil po právní stránce EU, jejímž byl následně prvním viditelným vysoce postaveným představitelem. A teď, s tím jak postupuje čas, vzdělání upadá, takže ... atd. Také již nejsou, mimo Anglie, Lichtenštenska, Monaka a ještě pár takových podovných ostrůvků vladaři, kterým země - stát náleží. Takže proč a za co by bojovali volení poslanci a jmenované vlády. Přijmou kus prebendy a prodají co mohou. Za takzvané první republiky jsme byli velmoc z mnoha pohledů, dnes na to můžeme jen s nostalgií vzpomínat. Ve své podstatě můžeme s nostalgií vzpomínat i na doby socialismu, kdy je sice velmi správně v článku uváděno, byly vedením působeny nedostatky v způsobu vedení a řízení, ale většina národa žila důstojně. (Existoval nějaký řád a nikoliv chaos, jako dnes.) Osobně se domnívám, že pokud by socialismus neomezoval cestování a soukromé podnikání, nikdy by nepadl. Jeho pád způsobila, alespoň v Čechách provokace ze strany příslušných orgánů, které se podle příkazů drželo zhruba 15% národa (pátá kolona). Tedy stejné procento, nebo o něco málo větší než v případě plk. Muamara Kadáfiho, Sadáma Husaina, Asada a asi i dalších. Peníze jsou prostředek k žití, nikoliv ke štěstí!

Clanek JanyK:


Jen technická : článek je od JaneK, ne od JanyK, tedy není ode mě.


[quote="pid:8319, uid:68"]Clanek JanyK:[/quote] Jen technická : článek je od JaneK, ne od JanyK, tedy není ode mě.
Upravené 22. 3. 2021 o 10:48
403
5
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept