Egregoriálno-matričné riadenie
Eleonora Amálie ze Schwarzenbergu: Upíří kněžna z Českého Krumlova: Zajímavý článek o přímé příbuzné Karla Schwarzenberga

Karel Schwarzenberg: Upír na těle českého národa ?


https://www.novinky.cz/historie/clanek/eleonora-amalie-ze-schwarzenbergu-upiri-knezna-z-ceskeho-krumlova-40353521


Tato pasáž možná vysvětluje, proč byl Karel Schwarzenberg členem exkluzivního klubu Bilderberg.


"... V roce 2000 bylo při rekonstrukci inženýrských sítí na českokrumlovském předměstí Plešivec odkryto jedenáct kostrových hrobů. Tři z nich pocházely z 1. poloviny 18. století a v rozporu s křesťanskými zvyklostmi byly orientovány ze severu na jih. Kostry v nich uložené měly končetiny zatížené kameny. Ruce jedné z nich byly svázány růžencem, lebka oddělena od těla a uložena mezi koleny. V čelistech svírala kámen – aby nemohla „žvýkat“ při vzkříšení? Chyběly také tři krční obratle, pravděpodobně následek stětí nebo oběšení. ..."


Karel Schwarzenberg: Upír na těle českého národa ? https://www.novinky.cz/historie/clanek/eleonora-amalie-ze-schwarzenbergu-upiri-knezna-z-ceskeho-krumlova-40353521 Tato pasáž možná vysvětluje, proč byl Karel Schwarzenberg členem exkluzivního klubu Bilderberg. "... V roce 2000 bylo při rekonstrukci inženýrských sítí na českokrumlovském předměstí Plešivec odkryto jedenáct kostrových hrobů. Tři z nich pocházely z 1. poloviny 18. století a v rozporu s křesťanskými zvyklostmi byly orientovány ze severu na jih. Kostry v nich uložené měly končetiny zatížené kameny. Ruce jedné z nich byly svázány růžencem, lebka oddělena od těla a uložena mezi koleny. V čelistech svírala kámen – aby nemohla „žvýkat“ při vzkříšení? Chyběly také tři krční obratle, pravděpodobně následek stětí nebo oběšení. ..."
178
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept