Zahraničná politika
Habsburkové ožívají ?!

Šéf rodu Habsburků využívá Ukrajinu proti Rusku
https://russtrat.ru/comments/22-marta-2021-0010-3509


"11. ledna 2021 přednesl Karel Habsburský-Lotrinský projev o budoucnosti Evropy. V něm uvedl, že na Rusko a Čínu je třeba pohlížet na základě geopolitických zájmů. Z toho vyplývá závěr rakouského aristokrata: EU se musí rozšiřovat. To podle jeho plánů předpokládá absorpci Ukrajiny, jejíž občané „vidí svou budoucnost v Evropě, nikoli pod ruskou nadvládou“, a také Běloruska.
V tomto případě Karl z Habsburska-Lotrinska prosazuje starou politiku Rakouska-Uherska, která byla podněcovatelem první světové války. Kromě expanze na Balkán, kde vyhnala Srby, se říše obávala ztráty Galicie, v níž vztyčil hlavu ukrajinský nacionalismus a stal se vážným konkurentem polštiny. Vídeň se ale nebála ani tak toho, jako rusofilských nálad poddaných, kteří hleděli s nadějí na Petrohrad."


Šéf rodu Habsburků využívá Ukrajinu proti Rusku https://russtrat.ru/comments/22-marta-2021-0010-3509 "11. ledna 2021 přednesl Karel Habsburský-Lotrinský projev o budoucnosti Evropy. V něm uvedl, že na Rusko a Čínu je třeba pohlížet na základě geopolitických zájmů. Z toho vyplývá závěr rakouského aristokrata: EU se musí rozšiřovat. To podle jeho plánů předpokládá absorpci Ukrajiny, jejíž občané „vidí svou budoucnost v Evropě, nikoli pod ruskou nadvládou“, a také Běloruska. V tomto případě Karl z Habsburska-Lotrinska prosazuje starou politiku Rakouska-Uherska, která byla podněcovatelem první světové války. Kromě expanze na Balkán, kde vyhnala Srby, se říše obávala ztráty Galicie, v níž vztyčil hlavu ukrajinský nacionalismus a stal se vážným konkurentem polštiny. Vídeň se ale nebála ani tak toho, jako rusofilských nálad poddaných, kteří hleděli s nadějí na Petrohrad."

ztráty Galicie, v níž vztyčil hlavu ukrajinský nacionalismus
To nebylo samoseto. Karel Habsburský-Lotrinský nejspíš ví, že všechny ty rozvratné akce řídil generální štáb RU. Přesně v duchu:"Zabij v sobě Rusa, abys pak mohl zabíjet Rusa ...".


Řečnická otázka: "Co ta habsburská knihovna ve Vídni asi všechno skrývá ..."


[quote="pid:8340, uid:270"]ztráty Galicie, v níž vztyčil hlavu ukrajinský nacionalismus[/quote]To nebylo samoseto. Karel Habsburský-Lotrinský nejspíš ví, že všechny ty rozvratné akce řídil generální štáb RU. Přesně v duchu:"Zabij v sobě Rusa, abys pak mohl zabíjet Rusa ...". Řečnická otázka: "Co ta habsburská knihovna ve Vídni asi všechno skrývá ..."

Nemyslíš tou Galicií náhodou Halič??


Nemyslíš tou Galicií náhodou Halič??

Mrtvola vylezla z hrobu a snaží se strašit.
Jeho oprášení je dalším dílkem ve skládačce RU II.
Pokud plán nevyjde ,bude tato přežilá mumie uložena zpět do rakve , kam patří celá ta "šlechtitelská" sebranka.


Mrtvola vylezla z hrobu a snaží se strašit. Jeho oprášení je dalším dílkem ve skládačce RU II. Pokud plán nevyjde ,bude tato přežilá mumie uložena zpět do rakve , kam patří celá ta "šlechtitelská" sebranka.

Nemyslíš tou Galicií náhodou Halič??
Zcela určitě je to Halič. Rusínové ji nazývali Galičina. Německy je to Galizien.


[quote="pid:8515, uid:181"]Nemyslíš tou Galicií náhodou Halič??[/quote] Zcela určitě je to Halič. Rusínové ji nazývali Galičina. Německy je to Galizien.
706
4
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept