Zahraničná politika
Krym je nový Stalingrad

Návrat Krymu do Ruska změnil směr světových dějin
https://russtrat.ru/comments/18-marta-2021-0030-3494


"Krym je naším bodem obratu ve velké válce. Ano, před námi jsou ještě roky bitev, porážek a vítězství, ztrát a zisků. Vítězství není snadné, není za ním cena. Ale pamatujeme si - všechno to začalo v roce 2014 na Krymu.


Svět začal své velké rozdělení a začalo to Krymem. Tento svět už nikdy nebude stejný. Stejně jako nebudeme stejní, jsme ti, kteří si tím prošli a pamatují si, jak země se slzami v očích zdravila vrácený Krym. 18. březen je náš druhý Den vítězství."


Návrat Krymu do Ruska změnil směr světových dějin https://russtrat.ru/comments/18-marta-2021-0030-3494 "Krym je naším bodem obratu ve velké válce. Ano, před námi jsou ještě roky bitev, porážek a vítězství, ztrát a zisků. Vítězství není snadné, není za ním cena. Ale pamatujeme si - všechno to začalo v roce 2014 na Krymu. Svět začal své velké rozdělení a začalo to Krymem. Tento svět už nikdy nebude stejný. Stejně jako nebudeme stejní, jsme ti, kteří si tím prošli a pamatují si, jak země se slzami v očích zdravila vrácený Krym. 18. březen je náš druhý Den vítězství."

Prezident Putin: "Hluboce se nadechněte a odpovězte: Milujete Rusko?"
https://www.youtube.com/watch?v=4rR95ru9dB8


Rusky s anglickými titulky


Prezident Putin: "Hluboce se nadechněte a odpovězte: Milujete Rusko?" https://www.youtube.com/watch?v=4rR95ru9dB8 _Rusky s anglickými titulky_
Upravené 23. 3. 2021 o 09:36
423
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept