Egregoriálno-matričné riadenie
Chvilkoví milionáři nabíjí...

"Staroměstské náměstí pokrylo přes 22 tisíc křížů"
22.3.2012
"Dlažbu pražského Staroměstského náměstí v Praze pokryly tisíce křížů. Mají symbolizovat oběti epidemie koronaviru, jejichž počet se pomalu blíží 25 000. Za symbolickou připomínkou obětí stojí spolek Milion chvilek pro demokracii."
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/staromestske-namesti-pokrylo-pres-22-tisic-krizu-40354694


..."Na 22. března totiž připadá výročí úmrtí prvního českého pacienta s covidem-19. Křížky jsou podle spolku „symbolem vlády zmařených životů”."


..."Lidé si podle organizátorů mohou nakreslit křížek na svůj respirátor."


..."Podle zastupitele Prahy 1 Davida Bodečka je na dlažbě náměstí přes 22 000 křížů. Podle policie není happening protiprávním jednáním, neboť křídou nakreslené kříže budou odpoledne odstraněny."


..."Oběti epidemie si v poledne připomene i iniciativa Minuta ticha. V této souvislosti se v celé zemi rozezní zvony. Hlavní město nechá večer neosvětlenou Petřínskou rozhlednu."


"Staroměstské náměstí pokrylo přes 22 tisíc křížů" 22.3.2012 "Dlažbu pražského Staroměstského náměstí v Praze pokryly tisíce křížů. Mají symbolizovat oběti epidemie koronaviru, jejichž počet se pomalu blíží 25 000. Za symbolickou připomínkou obětí stojí spolek Milion chvilek pro demokracii." https://www.novinky.cz/domaci/clanek/staromestske-namesti-pokrylo-pres-22-tisic-krizu-40354694 ..."Na 22. března totiž připadá výročí úmrtí prvního českého pacienta s covidem-19. Křížky jsou podle spolku „symbolem vlády zmařených životů”." ..."Lidé si podle organizátorů mohou nakreslit křížek na svůj respirátor." ..."Podle zastupitele Prahy 1 Davida Bodečka je na dlažbě náměstí přes 22 000 křížů. Podle policie není happening protiprávním jednáním, neboť křídou nakreslené kříže budou odpoledne odstraněny." ..."Oběti epidemie si v poledne připomene i iniciativa Minuta ticha. V této souvislosti se v celé zemi rozezní zvony. Hlavní město nechá večer neosvětlenou Petřínskou rozhlednu."
Upravené 22. 3. 2021 o 11:57

Pozorování:
Mikuláš Minář (asi jewrej)
Benjamin Roll (určitě jewrej)
Pravděpodobně z toho bažinatého křídla.
Oba "Evangelická teologická fakulta Univerzity Karlovy" (ETF).
ETF se dříve jmenovala "Komenského evangelická bohoslovecká fakulta".


Vzhledem k tomu, co z ETF dlouhodobě "vychází", počítám tuto fakultu spíše za černokněžnickou než za bohosloveckou.


Připomínám mimořádně "zdařilou" práci chvilkových milionářů:
i. jednak na úrovní symbolů používaných "spolkem" MCHPD
ii. druhak na otevřenou/nepokrytou magickou práci s davem cca 250 000 lidí na jedné z demonstrací na Letné (rituál vedla Simona Babčáková)


Pozorování: Mikuláš Minář (asi jewrej) Benjamin Roll (určitě jewrej) Pravděpodobně z toho bažinatého křídla. Oba "Evangelická teologická fakulta Univerzity Karlovy" (ETF). ETF se dříve jmenovala "Komenského evangelická bohoslovecká fakulta". Vzhledem k tomu, co z ETF dlouhodobě "vychází", počítám tuto fakultu spíše za černokněžnickou než za bohosloveckou. Připomínám mimořádně "zdařilou" práci chvilkových milionářů: i. jednak na úrovní symbolů používaných "spolkem" MCHPD ii. druhak na otevřenou/nepokrytou magickou práci s davem cca 250 000 lidí na jedné z demonstrací na Letné (rituál vedla Simona Babčáková)
Upravené 22. 3. 2021 o 15:08

Tady si Chvilkaři s tou jejich černou magií koledují o milionovou opičí pracku...


Tady si Chvilkaři s tou jejich černou magií koledují o milionovou opičí pracku...

druhak na otevřenou/nepokrytou magickou práci s davem cca 250 000 lidí na jedné z demonstrací na Letné (rituál vedla Simona Babčáková)
Ta minuta ticha, kterou iniciovala byl rituál? Myslím, že se si spletla zaklínadlo, a naštěstí to vyšumělo do ztracena. Rituály dělají zejména na MTV a Superbowl, tam jsou na to experti. Chtělo by to nějaké proti rituály.


[quote="pid:8366, uid:240"]druhak na otevřenou/nepokrytou magickou práci s davem cca 250 000 lidí na jedné z demonstrací na Letné (rituál vedla Simona Babčáková)[/quote] Ta minuta ticha, kterou iniciovala byl rituál? Myslím, že se si spletla zaklínadlo, a naštěstí to vyšumělo do ztracena. Rituály dělají zejména na MTV a Superbowl, tam jsou na to experti. Chtělo by to nějaké proti rituály.

Ta minuta ticha, kterou iniciovala byl rituál?

To nebyla jenom obyčejná minuta ticha.
A nebyla to ani "jenom" minuta, bylo to delší.
Začalo to, když přistoupila k mikrofonu a skončilo to, když odstoupila. Bylo to určitě více než 60 sekund.
Ti lidé, kteří se řídili jejími pokyny, se zúčastnili - říkejme tomu - hromadná meditace.
Aniž by byli předem upozorněni, o co jde. To ale je černá magie.
A můžeme se bavit o tom, kolik lidí z těch cca 250 000 se aktivně zapojilo a kolik ne.
A kolik z těch, co se aktivně zapojilo, si i uvědomovalo, co se děje, a kolik nikoliv.
A když na to přijde, tak ono stačilo tam jenom pasivně stát a dělat biomasu.
A raději už dost.


[quote="pid:8445, uid:149"]Ta minuta ticha, kterou iniciovala byl rituál?[/quote] To nebyla jenom obyčejná minuta ticha. A nebyla to ani "jenom" minuta, bylo to delší. Začalo to, když přistoupila k mikrofonu a skončilo to, když odstoupila. Bylo to určitě více než 60 sekund. Ti lidé, kteří se řídili jejími pokyny, se zúčastnili - říkejme tomu - hromadná meditace. Aniž by byli předem upozorněni, o co jde. To ale je černá magie. A můžeme se bavit o tom, kolik lidí z těch cca 250 000 se aktivně zapojilo a kolik ne. A kolik z těch, co se aktivně zapojilo, si i uvědomovalo, co se děje, a kolik nikoliv. A když na to přijde, tak ono stačilo tam jenom pasivně stát a dělat biomasu. A raději už dost.

Na Novinkách je velmi výživna diskuse o tomto spolku Milionářů. A ona ta paní Simona s tím velkým nosem asi bude taky jewrejka..


Na Novinkách je velmi výživna diskuse o tomto spolku Milionářů. A ona ta paní Simona s tím velkým nosem asi bude taky jewrejka..

jewrejka

Nejspíše nejen to...


[quote="pid:8461, uid:88"]jewrejka[/quote] Nejspíše nejen to...

A kolik z těch, co se aktivně zapojilo, si i uvědomovalo, co se děje, a kolik nikoliv.
A když na to přijde, tak ono stačilo tam jenom pasivně stát a dělat biomasu.


Vzpomínám, jak jsem při čekání na pobočce telefonního operátora, vyslechl rozhovor o tom, jak nějaký mladý muž byl na jedné z těch z velkých Antibabiš demonstrací...Bohužel, jeho mentální úroveň byla na úrovni lehké retardace, vůbec netušil, která bije, byl do protestů vmanipulován, možná tou holkou, se kterou mluvil, možná jejími kumpány. Ona mu ještě líbivě říkala, jak dobře udělal.
Nedivil bych se, kdyby se nejednalo o ojedinělý vzorek...


[quote="pid:8458, uid:240"]A kolik z těch, co se aktivně zapojilo, si i uvědomovalo, co se děje, a kolik nikoliv. A když na to přijde, tak ono stačilo tam jenom pasivně stát a dělat biomasu.[/quote] Vzpomínám, jak jsem při čekání na pobočce telefonního operátora, vyslechl rozhovor o tom, jak nějaký mladý muž byl na jedné z těch z velkých Antibabiš demonstrací...Bohužel, jeho mentální úroveň byla na úrovni lehké retardace, vůbec netušil, která bije, byl do protestů vmanipulován, možná tou holkou, se kterou mluvil, možná jejími kumpány. Ona mu ještě líbivě říkala, jak dobře udělal. Nedivil bych se, kdyby se nejednalo o ojedinělý vzorek...
829
7
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept