Zahraniční analytici
Panarin - Jalta 2021 na Sibiri 22.3.21
Y

To nejdulezitejsi:
3x pad Bidena na kolena v Atlante (Atlantide) je priznacny jako zacatek padu globalismu.
V unoru 1945 zacalo osvobozeni Evropy.
Fakticky se "Pred-Jalta" konala v Davosu, kdyz vystoupil Putin a odpovedel na Svabovu otazku – Co delat dal s Evropou. Svab zde vystupoval v roli Churchilla.
V tajze, kdyz pili Putin a Sojgu caj, se resilo, jak se bude osvobozovat Evropa. Jakym zpusobem a prostredky.
Co nas ceka jako prvni:
-zacisteni Spjascich Bidena v Rusku (zacalo zatcenim pezenskeho guvernera a B. Spiegela se zenou. Spiegel je jednim ze 3 nejdulezitejsich BigFarma hracu v Rusku.
-formovani noveho tymu, ktery bude schopen realizovat globalni deje Jalty 2021
-vytvoreni dobrych sousedskych vztahu se vsemi kvazistaty na teritorii Ruska i na „byvalem“ teritorii Ruska
-nejdulezitejsi bod – vychod Ruska na vedouci geopolitickou pozici ve svete
Londynsky tym prohral – Bidenuv poradce Sullivan (ucil se v Londyne) i Svab.
-vytvoreni GIARUSSIA – Nemecko, Italie, Rakousko, Belorusko, Rusko
-Evroasijska Rus s Vietnamem
https://www.youtube.com/watch?v=2wjyGTC08rM


To nejdulezitejsi: 3x pad Bidena na kolena v Atlante (Atlantide) je priznacny jako zacatek padu globalismu. V unoru 1945 zacalo osvobozeni Evropy. Fakticky se "Pred-Jalta" konala v Davosu, kdyz vystoupil Putin a odpovedel na Svabovu otazku – Co delat dal s Evropou. Svab zde vystupoval v roli Churchilla. V tajze, kdyz pili Putin a Sojgu caj, se resilo, jak se bude osvobozovat Evropa. Jakym zpusobem a prostredky. Co nas ceka jako prvni: -zacisteni Spjascich Bidena v Rusku (zacalo zatcenim pezenskeho guvernera a B. Spiegela se zenou. Spiegel je jednim ze 3 nejdulezitejsich BigFarma hracu v Rusku. -formovani noveho tymu, ktery bude schopen realizovat globalni deje Jalty 2021 -vytvoreni dobrych sousedskych vztahu se vsemi kvazistaty na teritorii Ruska i na „byvalem“ teritorii Ruska -nejdulezitejsi bod – vychod Ruska na vedouci geopolitickou pozici ve svete Londynsky tym prohral – Bidenuv poradce Sullivan (ucil se v Londyne) i Svab. -vytvoreni GIARUSSIA – Nemecko, Italie, Rakousko, Belorusko, Rusko -Evroasijska Rus s Vietnamem https://www.youtube.com/watch?v=2wjyGTC08rM
Upravené 22. 3. 2021 o 20:19

Yori pri prečítaní tvojho príspevku ma napadla zaujímavá paralela s bibliou.
Ježiš prišiel na svet nie zmeniť starý poriadok (Talmud), ale napraviť krivdy. Trump neprišiel do úradu zmeniť systém, ale upraviť ho na nové svetové podmienky.
Ježiš povedal Petrovi "Kým kohút zakikiríka trikrát ma zradíš" (kým pochopíš že máš pokračovať v zmenách mnou začatých trikrát zakopneš). Prvé Bidenovo zakopnutie bolo sfalšovanie volieb, druhé okamžité zrušenie všetkých Trumpových rozhodnutí. Neviem sa rozhodnúť či imigračný príval spadá do druhého zakopnutia, alebo je samostatné tretie? Ak nie ktoré je, alebo bude tretie?
Keďže história sa dookola stále opakuje, tak ako to bolo vlastne s tým jeho nastupovaním do lietadla?


Yori pri prečítaní tvojho príspevku ma napadla zaujímavá paralela s bibliou. Ježiš prišiel na svet nie zmeniť starý poriadok (Talmud), ale napraviť krivdy. Trump neprišiel do úradu zmeniť systém, ale upraviť ho na nové svetové podmienky. Ježiš povedal Petrovi "Kým kohút zakikiríka trikrát ma zradíš" (kým pochopíš že máš pokračovať v zmenách mnou začatých trikrát zakopneš). Prvé Bidenovo zakopnutie bolo sfalšovanie volieb, druhé okamžité zrušenie všetkých Trumpových rozhodnutí. Neviem sa rozhodnúť či imigračný príval spadá do druhého zakopnutia, alebo je samostatné tretie? Ak nie ktoré je, alebo bude tretie? Keďže história sa dookola stále opakuje, tak ako to bolo vlastne s tým jeho nastupovaním do lietadla?

tvojho príspevku


Tato Tibore, to neni muj prispevek, to je muj preklad Panarina, ke kteremu jsem zapomnela pripojit link na video.


[quote="pid:8427, uid:103"]tvojho príspevku[/quote] Tato Tibore, to neni muj prispevek, to je muj preklad Panarina, ke kteremu jsem zapomnela pripojit link na video.

Ježiš prišiel na svet nie zmeniť starý poriadok (Talmud)


Talmud asi ne, ten vznikl později, pokud vím (cca 200 n.l.). Snad Starý zákon ?


[quote="pid:8427, uid:103"]Ježiš prišiel na svet nie zmeniť starý poriadok (Talmud)[/quote] Talmud asi ne, ten vznikl později, pokud vím (cca 200 n.l.). Snad Starý zákon ?

Neviem sa rozhodnúť či imigračný príval spadá do druhého zakopnutia, alebo je samostatné tretie? Ak nie ktoré je, alebo bude tretie?


Zabitie US$ navýšením oficiálneho dlhu alebo zabitie US$ cez privolanie čínskych vojsk po útoku pod falošnou vlajkou.
Zatiaľ prichádza len dlh:
https://beckernews.com/breaking-biden-plans-to-unleash-massive-socialist-program-one-of-the-biggest-in-american-history-38008/


[quote="pid:8427, uid:103"]Neviem sa rozhodnúť či imigračný príval spadá do druhého zakopnutia, alebo je samostatné tretie? Ak nie ktoré je, alebo bude tretie?[/quote] Zabitie US$ navýšením oficiálneho dlhu alebo zabitie US$ cez privolanie čínskych vojsk po útoku pod falošnou vlajkou. Zatiaľ prichádza len dlh: https://beckernews.com/breaking-biden-plans-to-unleash-massive-socialist-program-one-of-the-biggest-in-american-history-38008/

Moderátor

Bohumil @ stretol som sa s teóriou ktorá tvorí že všetko okolo kresťanstva bolo vymyslené v 16 storočí. Nový a starý zákon, Talmud a toru. Tiež o Scaligerim ktorý je tvorcom súčasného stavu vnímania histórie. To ako ju poznáme dnes. Čo nevidieť archeologické nálezy ukážu skutočne Dejiny sveta. Irónia dnešných dní je že na území dnešného Izraela neexistuje nič čo by dokázalo historické kráľovstvo izraelitov, dokonca neexistuje žiaden dôkaz o existencii kráľa Šalamúna. Knihy ako Biblia a Tora nie sú dôkaz sú to iba knihy.


Bohumil @ stretol som sa s teóriou ktorá tvorí že všetko okolo kresťanstva bolo vymyslené v 16 storočí. Nový a starý zákon, Talmud a toru. Tiež o Scaligerim ktorý je tvorcom súčasného stavu vnímania histórie. To ako ju poznáme dnes. Čo nevidieť archeologické nálezy ukážu skutočne Dejiny sveta. Irónia dnešných dní je že na území dnešného Izraela neexistuje nič čo by dokázalo historické kráľovstvo izraelitov, dokonca neexistuje žiaden dôkaz o existencii kráľa Šalamúna. Knihy ako Biblia a Tora nie sú dôkaz sú to iba knihy.

stretol som sa s teóriou ktorá tvorí že všetko okolo kresťanstva bolo vymyslené v 16 storočí


Ano, to je docela možné, pak ale není možné se z té (vysoce pravděpodobně zcela zfalšované) staré, biblické chronologie odrážet vůbec.
Viděl jsem například v životě (když člověk už trochu ví, co hledá, hodně se tím to hledání a nalézání urychlí) mnoho staveb, kde bylo naprosto zřejmé, že hlavním účelem stavby nové je překrytí stavby původní. Zfalšovaná Mendělejevova periodická tabulka je dalším dobrým příkladem takového trendu, byť "z jiného soudku".
Je obrovskou výzvou do budoucna - nejen zastavit to "sypání písku do základů té naší "stavby"", odhalit, kdo a kde vaří pro lidi ten "nápoj zapomnění" a zastavit to, ale vůbec najít základní systém "pevných bodů" na kterých budeme stavět "stavbu" novou - trvalou. Máme k tomu ale toho nejlepšího pomocníka: Svůj, Shora nám daný, Rozum a Svědomí. Každý, kdo si to uvědomí začne tím velmi rychle tu mlhu okolo nás rozpouštět.
Mimochodem - skvělou dobu to žijeme, nenechme si projektovat hrůzy do hlavy, jen nás tím chtějí paralyzovat a zastavit.


[quote="pid:8482, uid:14"]stretol som sa s teóriou ktorá tvorí že všetko okolo kresťanstva bolo vymyslené v 16 storočí[/quote] Ano, to je docela možné, pak ale není možné se z té (vysoce pravděpodobně zcela zfalšované) staré, biblické chronologie odrážet vůbec. Viděl jsem například v životě (když člověk už trochu ví, co hledá, hodně se tím to hledání a nalézání urychlí) mnoho staveb, kde bylo naprosto zřejmé, že hlavním účelem stavby nové je překrytí stavby původní. Zfalšovaná Mendělejevova periodická tabulka je dalším dobrým příkladem takového trendu, byť "z jiného soudku". Je obrovskou výzvou do budoucna - nejen zastavit to "sypání písku do základů té naší "stavby"", odhalit, kdo a kde vaří pro lidi ten "nápoj zapomnění" a zastavit to, ale vůbec najít základní systém "pevných bodů" na kterých budeme stavět "stavbu" novou - trvalou. Máme k tomu ale toho nejlepšího pomocníka: Svůj, Shora nám daný, Rozum a Svědomí. Každý, kdo si to uvědomí začne tím velmi rychle tu mlhu okolo nás rozpouštět. Mimochodem - skvělou dobu to žijeme, nenechme si projektovat hrůzy do hlavy, jen nás tím chtějí paralyzovat a zastavit.
1k
6
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept