Politika v SR
Dotaz: Kteří konkrétní zločinci byli stíháni nebo odsouzeni za Ficovy vlády?

Zdravím všechny slovenské kolegy a znalce slovenských reálií. Argumentoval jsem v diskuzi, pod dojmem vraždy generála Lučanského, že zatímco za Fica zavírali zločince, tak za Matoviče zavírají ty, kteří je stíhali a soudili.
Je to asi velká zkratka, ale pro doplnění diskuze i pro vlastní rozšíření obzoru se chci zeptat, jestli mi můžete sdělit nějaká konkrétná jména stíhaných nebo odsouzených lumpů za Ficovy vlády.
Díky za jakoukoliv odpověď.


Zdravím všechny slovenské kolegy a znalce slovenských reálií. Argumentoval jsem v diskuzi, pod dojmem vraždy generála Lučanského, že zatímco za Fica zavírali zločince, tak za Matoviče zavírají ty, kteří je stíhali a soudili. Je to asi velká zkratka, ale pro doplnění diskuze i pro vlastní rozšíření obzoru se chci zeptat, jestli mi můžete sdělit nějaká konkrétná jména stíhaných nebo odsouzených lumpů za Ficovy vlády. Díky za jakoukoliv odpověď.

Fidelo

Čakáš nejaké mená mafiánov, ktoré obyčajní ľudia nepoznajú, nebolo im médiami robené PR, pretože by to posilnilo popularitu vlád RF medzi ľudmi. Bola rozložená autíčkárska mafia, výpalnícka mafia a bolo zabránené, aby sa podobné skupiny nerozmáhali, aj keď mali silnú podporu zo zahraničia. Lenže ľudí s pamäťou 14 dní je v spoločnosti väčšina, takže pri voľbách si nikto na obyčajný a pokojný život v bezpečí nikto nemyslí, a už vôbec nie, keď všetko prehluší mediálna vražda prestitúta či nejaký vymyslený únos Vietnamca.


Ekonomická kriminalita je súčasťou systému vlády strán a oligarchov, a tí môžu byť domáci alebo zahraniční. Malé domáce ryby je dovolené občas potrestať, ale veľké zahraničné zostávajú anonymné a týkajú sa firiem a ich bielych koňov. Teda väčšinou, vedenie Enelu má tuším na krku trestné oznámenie za tunelovanie firmy počas stavby jadrovej elektrárne Mochovce.


Jedno meno však môže dať: Andrej Kiska. A verím, že len vďaka tomu, že to dovolilo nadnárodné riadenie.


Čakáš nejaké mená mafiánov, ktoré obyčajní ľudia nepoznajú, nebolo im médiami robené PR, pretože by to posilnilo popularitu vlád RF medzi ľudmi. Bola rozložená autíčkárska mafia, výpalnícka mafia a bolo zabránené, aby sa podobné skupiny nerozmáhali, aj keď mali silnú podporu zo zahraničia. Lenže ľudí s pamäťou 14 dní je v spoločnosti väčšina, takže pri voľbách si nikto na obyčajný a pokojný život v bezpečí nikto nemyslí, a už vôbec nie, keď všetko prehluší mediálna vražda prestitúta či nejaký vymyslený únos Vietnamca. Ekonomická kriminalita je súčasťou systému vlády strán a oligarchov, a tí môžu byť domáci alebo zahraniční. Malé domáce ryby je dovolené občas potrestať, ale veľké zahraničné zostávajú anonymné a týkajú sa firiem a ich bielych koňov. Teda väčšinou, vedenie Enelu má tuším na krku trestné oznámenie za tunelovanie firmy počas stavby jadrovej elektrárne Mochovce. Jedno meno však môže dať: Andrej Kiska. A verím, že len vďaka tomu, že to dovolilo nadnárodné riadenie.

Díky Vito,
Na základě Blahových hlášek jsem si vytvořil svůj zjednodušený obraz, který je asi příliš černobílý, ale pak jsem zjistil, že ho nemám podložený vůbec ničím, takže neměl jsem žádné očekávání, a děkuji moc za odpověď. Zvlášť za připomenutí toho Kisku, to sedí.


Díky Vito, Na základě Blahových hlášek jsem si vytvořil svůj zjednodušený obraz, který je asi příliš černobílý, ale pak jsem zjistil, že ho nemám podložený vůbec ničím, takže neměl jsem žádné očekávání, a děkuji moc za odpověď. Zvlášť za připomenutí toho Kisku, to sedí.

Fidelo

342
3
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept