Mimo kategórií
Víra, důvěra a odvaha

Je to přes překladač, ale myslím si, že to na tyto stránky patří


Když jsem sledoval toto video, moje myšlenky šly tam, kde jsme jako národ lidí. Boží lid se schází v jakémsi lidském řetězci, aby se navzájem chytili a budovali víru. Každý z mužů ve videu musel mít víru, že uspějí, aby mohli nejprve začít. Jakmile začali, poslal Bůh další a další, dokud se neshromáždil počet lidí, kteří by úkol splnili.

Začíná to jednou osobou, která je ochotná to vyzkoušet! S vírou Bůh posílá zbytek toho, co potřebujete. Takhle funguje víra!
Některé byly pružnější, jiné silnější, ale osamoceně by tento úkol nebyl splněn. ZÍSKALI VŠECHNY LIDÉ SPOLEČNĚ PRACUJÍCÍ S DŮVĚROU, ŽE ÚKOL MŮŽE BÝT UDĚLEN a VÍRU, ŽE TO DOKONČÍ! Tady jsme moji přátelé. Shromažďování jeden po druhém, aby se navzájem povzbuzovali, dávali naději a sílu nejslabšímu článku. A i ten nejslabší článek měl víru, kterou ho muži protáhli, a oni to udělali.
https://twitter.com/i/status/1373372578518077440


Ale skrytý prvek je LÁSKA. Bez lásky a soucitu k Božímu stvoření a ochoty pomáhat bližním by to skončilo velmi odlišně. Možná, že kolemjdoucí křičeli: „To je nemožné.“ A „Vzdej to, vole, to je jen pes!“

Strach z poranění by měl také velmi odlišný výsledek. Nikdo by se psa nepokusil zachránit a všichni by rezignovali, že stejně jako by chtěli pomoci, nebylo prostě nic, co by mohli udělat.
BUH VŽDY POSKYTUJE CESTU!


Je to přes překladač, ale myslím si, že to na tyto stránky patří Když jsem sledoval toto video, moje myšlenky šly tam, kde jsme jako národ lidí. Boží lid se schází v jakémsi lidském řetězci, aby se navzájem chytili a budovali víru. Každý z mužů ve videu musel mít víru, že uspějí, aby mohli nejprve začít. Jakmile začali, poslal Bůh další a další, dokud se neshromáždil počet lidí, kteří by úkol splnili. https://media3.s-nbcnews.com/i/newscms/2016_24/1126721/people-rescue-dog-reservoir-today-160615-tease_2_897e62efc4b89f90c4b461c755f8dd20.jpg Začíná to jednou osobou, která je ochotná to vyzkoušet! S vírou Bůh posílá zbytek toho, co potřebujete. Takhle funguje víra! Některé byly pružnější, jiné silnější, ale osamoceně by tento úkol nebyl splněn. ZÍSKALI VŠECHNY LIDÉ SPOLEČNĚ PRACUJÍCÍ S DŮVĚROU, ŽE ÚKOL MŮŽE BÝT UDĚLEN a VÍRU, ŽE TO DOKONČÍ! Tady jsme moji přátelé. Shromažďování jeden po druhém, aby se navzájem povzbuzovali, dávali naději a sílu nejslabšímu článku. A i ten nejslabší článek měl víru, kterou ho muži protáhli, a oni to udělali. https://twitter.com/i/status/1373372578518077440 Ale skrytý prvek je LÁSKA. Bez lásky a soucitu k Božímu stvoření a ochoty pomáhat bližním by to skončilo velmi odlišně. Možná, že kolemjdoucí křičeli: „To je nemožné.“ A „Vzdej to, vole, to je jen pes!“ Strach z poranění by měl také velmi odlišný výsledek. Nikdo by se psa nepokusil zachránit a všichni by rezignovali, že stejně jako by chtěli pomoci, nebylo prostě nic, co by mohli udělat. BUH VŽDY POSKYTUJE CESTU!

Krása! smile
Společně jsme více než jen součet jednotlivců.


Krása! :) Společně jsme více než jen součet jednotlivců.

Ještě bych přidal jedno podobné video v duchu "Záchrana je v rukou tonoucího. Přičiň se a Bůh Ti pomůže."


https://www.youtube.com/watch?v=NzOIafUhatU


Bez pomoci by to pes sám nezvládl, ale zároveň, kdyby se on sám nesnažil zachránit, ani ti muži by na záchranu sami nestačili.


Ještě bych přidal jedno podobné video v duchu "Záchrana je v rukou tonoucího. Přičiň se a Bůh Ti pomůže." https://www.youtube.com/watch?v=NzOIafUhatU Bez pomoci by to pes sám nezvládl, ale zároveň, kdyby se on sám nesnažil zachránit, ani ti muži by na záchranu sami nestačili.
380
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept