Zahraničná politika
Śojgu nakladal...ale ze strasne!

Co přesně řekl? Víte někdo, co za znak Šojgu na konci videa dostal?


Co přesně řekl? Víte někdo, co za znak Šojgu na konci videa dostal?

Víte někdo, co za znak
Od "kadetů tlumočníků" dostal kaligrafii Fú, Čínský znak štěstí. Je to tam i napsaný. Co tam říkal...hmm tak to čemu jsem rozuměl, .....dokud Rusko nevyřeší genocidu Jakutů a Altajců chlastem, tak plky, plky a jen plky a ne jen ubytovny pro vojáky.....milovníci Tartárie. Šojgu pochází z Tuvinské republiky, tak tam chlast trochu drtí. Pro některé Tuvince je Šojgu takovou reinkarnací Čingischána a nebo jeho stratéga Subeteje???...
Pouze můj názor


[quote="pid:8522, uid:181"]Víte někdo, co za znak[/quote]Od "kadetů tlumočníků" dostal kaligrafii Fú, Čínský znak štěstí. Je to tam i napsaný. Co tam říkal...hmm tak to čemu jsem rozuměl, .....dokud Rusko nevyřeší genocidu Jakutů a Altajců chlastem, tak plky, plky a jen plky a ne jen ubytovny pro vojáky.....milovníci Tartárie. Šojgu pochází z Tuvinské republiky, tak tam chlast trochu drtí. Pro některé Tuvince je Šojgu takovou reinkarnací Čingischána a nebo jeho stratéga Subeteje???... Pouze můj názor

Vedi.Vini......

Upravené 23. 3. 2021 o 13:18

Co přesně řekl?

Čo sa týka témy, nebol spokojný s rýchlosťou a kvalitou stavby ubytovní. Nakladal dôstojníkovi, ktorý mu nedokázal referovať presný počet hotových ubytovacích jednotiek. Požiadal o hlásenie do konca apríla.


[quote="pid:8522, uid:181"]Co přesně řekl?[/quote] Čo sa týka témy, nebol spokojný s rýchlosťou a kvalitou stavby ubytovní. Nakladal dôstojníkovi, ktorý mu nedokázal referovať presný počet hotových ubytovacích jednotiek. Požiadal o hlásenie do konca apríla.

Víte někdo, co za znak Šojgu na konci videa dostal?

Archal byl rychlejší
Fú, Čínský znak štěstí

ale stejně to sem dám, kvůli tomu "kreslícímu" čínskému slovníku (může se hodit :-)
https://dictionary.hantrainerpro.com/chinese-english/translation-fu_happiness.htm


"Tiskací" forma znaku je mírně odlišná od "psací".
https://cs.qaz.wiki/wiki/Fu_(character)


Poznámka1:
Fešanda, co mu znak předává, říká (když to přeložím trošku účelově): Dovolte mi darovat Vám tento hieroglyf.


Poznámka2:
Často se (fú - pozn. Počtář) vyskytuje na figurce stejného jména mužského boha, jednoho z trojice „hvězdných bohů“ Fú, Lù, Shòu.
Dle
https://cs.qaz.wiki/wiki/Sanxing_%28deities%29
pak 'Fú' představuje planetu Jupiter.


[quote="pid:8522, uid:181"]Víte někdo, co za znak Šojgu na konci videa dostal?[/quote] Archal byl rychlejší [quote="pid:8537, uid:190"]Fú, Čínský znak štěstí[/quote] ale stejně to sem dám, kvůli tomu "kreslícímu" čínskému slovníku (může se hodit :-) https://dictionary.hantrainerpro.com/chinese-english/translation-fu_happiness.htm "Tiskací" forma znaku je mírně odlišná od "psací". https://cs.qaz.wiki/wiki/Fu_(character) Poznámka1: Fešanda, co mu znak předává, říká (když to přeložím trošku účelově): Dovolte mi darovat Vám tento hieroglyf. Poznámka2: Často se (fú - pozn. Počtář) vyskytuje na figurce stejného jména mužského boha, jednoho z trojice „hvězdných bohů“ Fú, Lù, Shòu. Dle https://cs.qaz.wiki/wiki/Sanxing_%28deities%29 pak 'Fú' představuje planetu Jupiter.
923
4
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept