Zahraniční analytici
Panarin – Ranni kavicka 23.3.21
Y

Rusko
-vcera se konal tel. rozhovor V.V. Putina s predsedou Rady Evropy Karlem Miselem. Projednavali siroke spektrum otazek, tykajicich se Ruska a EU vcetne nakupu ruskych vakcin.
Bylo oznameno, ze se dnes V.V. Putin necha ockovat, ale nebylo receno jakou vakcinou.
http://kremlin.ru/events/president/news/65182
-min. zahr. Veci S. Lavrov se nachazi v Cine. Setkal se se svym cinskym protejskem, min. zahr. veci Wangem I. Dohodli se o tom, ze rusko-cinska dohoda z r. 2002 se prodlouzi jeste o 5 let.
-po navsteve Ciny jede S. Lavrov do Jizni Koreje, kde take povede rozhovory.
-pozitivni zprava ze startu ruske kosmicke lodi Sojuz 2 z Bajkonurskeho kosmodromu. Start byl uspesny a zahranicni Sputniky byly prideleny zadanym draham.
-guverner Penzenske oblasti je po rozhodnuti soudu uveznen na 2 mesice. Take B. Spiegel a jeho manzelka jsou ve vezeni. Budeme sledovat jake dusledky toto bude mit nejen v Penzenske oblasti, ale i jinde.
-Rapota Gregorij byl jmenovan senatorem Kurske oblasti
https://ria.ru/20210322/rapota-1602276267.html


USA – vice zprav, ne vsechny pozitivni
-v noci v Koloradu probehla strelba v supermarketu, 10 mrtvych a mnoho ranenych
-Biden odmitnul rozhovor s Putinem v primem prenosu
-Trump prevzal informacni iniciativu a dal rozhovor FOXNews, obvinil B. z rozpadu zeme a z toho, ze jeho kurz je spatny. B. nereaguje.


EU – lidska prava
-EU uvalila poprve od r. 1989, kdy byla v Cine tvrde potlacena Barevna revoluce, sankce na Cinu.
https://euractiv.cz/section/evropska-unie-a-svet/news/eu-oprasila-sankce-proti-cine-potrestala-porusovani-prav-ujguru/
-v Evrope nyni bezi posuzovani zavedeni pasu na Covid. Evropa vchazi do totalniho, elektronickeho, kontrolniho zalare.


Bulharsko
Bulharske zpravy hlasi, ze ztracena ruska ponorka „Rostov na Donu“ je ve styku s jejim velenim.
Americane tvrdi, ze se nachazi u ostrova Kreta. Vsechny ostatni ponorky se nachazi na bojovych pozicich v urcenych okruzich.


Rusko-Belorusko
pozitivni zprava – roaming mezi Ruskem a Beloruskem bude zrusen
https://lenta.ru/news/2021/03/22/rouming/


https://www.youtube.com/watch?v=kXnDKZmhhNQ


Rusko -vcera se konal tel. rozhovor V.V. Putina s predsedou Rady Evropy Karlem Miselem. Projednavali siroke spektrum otazek, tykajicich se Ruska a EU vcetne nakupu ruskych vakcin. Bylo oznameno, ze se dnes V.V. Putin necha ockovat, ale nebylo receno jakou vakcinou. http://kremlin.ru/events/president/news/65182 -min. zahr. Veci S. Lavrov se nachazi v Cine. Setkal se se svym cinskym protejskem, min. zahr. veci Wangem I. Dohodli se o tom, ze rusko-cinska dohoda z r. 2002 se prodlouzi jeste o 5 let. -po navsteve Ciny jede S. Lavrov do Jizni Koreje, kde take povede rozhovory. -pozitivni zprava ze startu ruske kosmicke lodi Sojuz 2 z Bajkonurskeho kosmodromu. Start byl uspesny a zahranicni Sputniky byly prideleny zadanym draham. -guverner Penzenske oblasti je po rozhodnuti soudu uveznen na 2 mesice. Take B. Spiegel a jeho manzelka jsou ve vezeni. Budeme sledovat jake dusledky toto bude mit nejen v Penzenske oblasti, ale i jinde. -Rapota Gregorij byl jmenovan senatorem Kurske oblasti https://ria.ru/20210322/rapota-1602276267.html USA – vice zprav, ne vsechny pozitivni -v noci v Koloradu probehla strelba v supermarketu, 10 mrtvych a mnoho ranenych -Biden odmitnul rozhovor s Putinem v primem prenosu -Trump prevzal informacni iniciativu a dal rozhovor FOXNews, obvinil B. z rozpadu zeme a z toho, ze jeho kurz je spatny. B. nereaguje. EU – lidska prava -EU uvalila poprve od r. 1989, kdy byla v Cine tvrde potlacena Barevna revoluce, sankce na Cinu. https://euractiv.cz/section/evropska-unie-a-svet/news/eu-oprasila-sankce-proti-cine-potrestala-porusovani-prav-ujguru/ -v Evrope nyni bezi posuzovani zavedeni pasu na Covid. Evropa vchazi do totalniho, elektronickeho, kontrolniho zalare. Bulharsko Bulharske zpravy hlasi, ze ztracena ruska ponorka „Rostov na Donu“ je ve styku s jejim velenim. Americane tvrdi, ze se nachazi u ostrova Kreta. Vsechny ostatni ponorky se nachazi na bojovych pozicich v urcenych okruzich. Rusko-Belorusko pozitivni zprava – roaming mezi Ruskem a Beloruskem bude zrusen https://lenta.ru/news/2021/03/22/rouming/ https://www.youtube.com/watch?v=kXnDKZmhhNQ
Upravené 23. 3. 2021 o 14:37

Trump prevzal informacni iniciativu a dal rozhovor FOXNews, obvinil B. z rozpadu zeme a z toho, ze jeho kurz je spatny. B. nereaguje.


To je pravda, Bidenova politika resp. politika jeho pánov k tomu vedenie.


[quote="pid:8565, uid:68"]Trump prevzal informacni iniciativu a dal rozhovor FOXNews, obvinil B. z rozpadu zeme a z toho, ze jeho kurz je spatny. B. nereaguje.[/quote] To je pravda, Bidenova politika resp. politika jeho pánov k tomu vedenie.

Moderátor

253
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept