Egregoriálno-matričné riadenie
Lekari osvobodili na severu Thajska muze od 18 m dlouhe tasemnice
Y

Ve stolici muze objevili lekari 2 tucty (24) vajicek tohoto parasita.
Muze zalecili patricnym antiparasitikem a neverili sami vlastnim ocim, kdyz z nej vysla 18ti metrova tasemnice. Normalne maji tasemnice od 4 do 10ti m.
https://www.krone.at/2372868


Ve stolici muze objevili lekari 2 tucty (24) vajicek tohoto parasita. Muze zalecili patricnym antiparasitikem a neverili sami vlastnim ocim, kdyz z nej vysla 18ti metrova tasemnice. Normalne maji tasemnice od 4 do 10ti m. https://www.krone.at/2372868
Upravené 23. 3. 2021 o 14:59

Svet čaká poriadne odčervenie, močiar určite vykape, kto ešte GP a kto?


Svet čaká poriadne odčervenie, močiar určite vykape, kto ešte GP a kto?

Moderátor

Muze zalecili patricnym antiparasitikem a neverili sami vlastnim ocim, kdyz z nej vysla 18ti metrova tasemnice. Normalne maji tasemnice od 4 do 10ti m.


No možno by môj príspevok sa hodil skôr ku zdraviu, ale objednala som si túto knihu:


https://www.martinus.sk/?uItem=10857


Hlavný dôvod chôrob, parazity a toxíny (ťažké kovy a podobne). No ja si myslím, že také jednoduché to nie je, ale toto určite je hodne zaujímavé a písali to tu viacerí. Plus Ivermektin slávi úspechy, to asi tiež nebude náhoda.


[quote="pid:8570, uid:68"]Muze zalecili patricnym antiparasitikem a neverili sami vlastnim ocim, kdyz z nej vysla 18ti metrova tasemnice. Normalne maji tasemnice od 4 do 10ti m.[/quote] No možno by môj príspevok sa hodil skôr ku zdraviu, ale objednala som si túto knihu: https://www.martinus.sk/?uItem=10857 Hlavný dôvod chôrob, parazity a toxíny (ťažké kovy a podobne). No ja si myslím, že také jednoduché to nie je, ale toto určite je hodne zaujímavé a písali to tu viacerí. Plus Ivermektin slávi úspechy, to asi tiež nebude náhoda.

kto ešte GP a kto


K tomu se mi hodi jeste jeden EMP:
Pár delfínů (2) na turné po Benátské laguně
Oba delfíni plavali z Canale della Giudecca do povodí náměstí svatého Marka nedaleko Canale Grande (Velky kanal) a ohromení Benátčané je filmovali.
https://www.krone.at/


a pak ta ponorka Rostov na Donu u Krety - viz Panarin.


[quote="pid:8574, uid:7"]kto ešte GP a kto[/quote] K tomu se mi hodi jeste jeden EMP: Pár delfínů (2) na turné po Benátské laguně Oba delfíni plavali z Canale della Giudecca do povodí náměstí svatého Marka nedaleko Canale Grande (Velky kanal) a ohromení Benátčané je filmovali. https://www.krone.at/ a pak ta ponorka Rostov na Donu u Krety - viz Panarin.
349
3
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept