Zahraničná politika
Turecké plány na okupaci 131 Řeckých ostrovů

Nordic Monitor: Spatřily světlo světa turecké plány na okupaci 131 ostrovů, ostrůvků a skalních útesů v Egejském moři.


Turecko vytvořilo plán na okupaci 131 řeckých ostrovů, ostrůvků a skalních útesů prohlašuje skandivávský web s odvoláním na dokumenty, které má v držení.


K jednomu odhalení na základě tajných dokumentů, které jak tvrdí, má v držení, postupuje skandinávský web Nordic Monitor.


Podle nich, Turecko naplánovalo okupaci 131 Řeckých ostrovů v Egejském moři, území, které turecko pokládá za „sporná“.


Reportér Abduláh Bozkurt, který podepsal ten článek, odkazuje na tajný dokument tureckých ozbrojených sil, který uvádí, že turecká armáda má seznam 131 ostrovů, ostrůvků a skalních útesů v Egejském zálivu, jejichž status považuje za „sporný“ a připravila plán na jejich obsazení v případě střetu s Řeckem.


Ten dokument byl nalezen jako příloha soudního spisu v Smyrně a podle uvedeného vypadá, že prokurátor Okan Bato sloučil tento tajný dokument v archívu s jinými důkazy a uložil na bezpečném místě v soudním paláci ve Smyrně.


Podle webu takové dokumenty mohou být ověřeny pouze za zavřenými dveřmi u soudu na základě příkazu Ministerstva Spravedlnosti.


Ten dokument je vlastně jedna tajná presentace PowerPoint, která je složena ze 16 dílů a obsahuje mapy se „spornými“ místy v Egejském zálivu a vypadá to, že byl připraven tureckou akademií války.


Ostrovy, ostrůvky a skalní útesy, které Turecko považuje za sporné jsou 3 v oblasti Zuráfa (Ζουράφα), 13 v Inusses (Οινούσσες), 21 v Thýmena (Θύμενα), 18 v Arkius (Αρκιούς), 15 v Pserimo (Ψέριμο), 12 v Kalolimno (Καλόλιμνο), 2 v Farmakonisi (Φαρμακονήσι), 10 v Giali (Γυαλί), 2 v Strogili (Στρογγυλή), 11 v Levitha (Λέβιθα) a 24 oblastí v okolí Kréty (Κρήτη).


Ta reportáž uvádí, že „krize v Imia“ potvrdila bezpečně, že malé jednotky prvního sledu jsou rozhodujícího smyslu v případě takových akcí budoucnosti v případných konfliktech s Řeckem.


Akce bude řízena jedním společným velením speciálních úkolů, která bude vytvořena pod názvem «Müşterek Özel Harekat Görev Birliği Komutanliği (MÖHGBK) a velení zvláštních sil, které kontroluje turecký Generální štáb. Výběrová jednotka tureckého námořnictva «Underwater Offense (Su Altı Taarruz nebo také SAT), budou konat samostaně nebo i společně z moře za pomocí rychlých výsadkových člunů a ze vzduchu, aby dosáhli kontroly těchto cílů, uvádí reportáž.


https://sputniknews.gr/tourkia/202103209928173-Nordic-Monitor-sto-fos-tourkika-shedia-gia-eisvoli-se-131-nisides-kai-vrahonisides-sto-aigaio/


Pokud text obsahuje gramatické chyby, omluvte mě prosím.


@Neo
"Označenia" co se uvádí? Dává se tam hash nebo něco jiného?

Nordic Monitor: Spatřily světlo světa turecké plány na okupaci 131 ostrovů, ostrůvků a skalních útesů v Egejském moři. ====================================================================================================================== Turecko vytvořilo plán na okupaci 131 řeckých ostrovů, ostrůvků a skalních útesů prohlašuje skandivávský web s odvoláním na dokumenty, které má v držení. K jednomu odhalení na základě tajných dokumentů, které jak tvrdí, má v držení, postupuje skandinávský web Nordic Monitor. Podle nich, Turecko naplánovalo okupaci 131 Řeckých ostrovů v Egejském moři, území, které turecko pokládá za „sporná“. Reportér Abduláh Bozkurt, který podepsal ten článek, odkazuje na tajný dokument tureckých ozbrojených sil, který uvádí, že turecká armáda má seznam 131 ostrovů, ostrůvků a skalních útesů v Egejském zálivu, jejichž status považuje za „sporný“ a připravila plán na jejich obsazení v případě střetu s Řeckem. Ten dokument byl nalezen jako příloha soudního spisu v Smyrně a podle uvedeného vypadá, že prokurátor Okan Bato sloučil tento tajný dokument v archívu s jinými důkazy a uložil na bezpečném místě v soudním paláci ve Smyrně. Podle webu takové dokumenty mohou být ověřeny pouze za zavřenými dveřmi u soudu na základě příkazu Ministerstva Spravedlnosti. Ten dokument je vlastně jedna tajná presentace PowerPoint, která je složena ze 16 dílů a obsahuje mapy se „spornými“ místy v Egejském zálivu a vypadá to, že byl připraven tureckou akademií války. Ostrovy, ostrůvky a skalní útesy, které Turecko považuje za sporné jsou 3 v oblasti Zuráfa (Ζουράφα), 13 v Inusses (Οινούσσες), 21 v Thýmena (Θύμενα), 18 v Arkius (Αρκιούς), 15 v Pserimo (Ψέριμο), 12 v Kalolimno (Καλόλιμνο), 2 v Farmakonisi (Φαρμακονήσι), 10 v Giali (Γυαλί), 2 v Strogili (Στρογγυλή), 11 v Levitha (Λέβιθα) a 24 oblastí v okolí Kréty (Κρήτη). Ta reportáž uvádí, že „krize v Imia“ potvrdila bezpečně, že malé jednotky prvního sledu jsou rozhodujícího smyslu v případě takových akcí budoucnosti v případných konfliktech s Řeckem. Akce bude řízena jedním společným velením speciálních úkolů, která bude vytvořena pod názvem «Müşterek Özel Harekat Görev Birliği Komutanliği (MÖHGBK) a velení zvláštních sil, které kontroluje turecký Generální štáb. Výběrová jednotka tureckého námořnictva «Underwater Offense (Su Altı Taarruz nebo také SAT), budou konat samostaně nebo i společně z moře za pomocí rychlých výsadkových člunů a ze vzduchu, aby dosáhli kontroly těchto cílů, uvádí reportáž. https://sputniknews.gr/tourkia/202103209928173-Nordic-Monitor-sto-fos-tourkika-shedia-gia-eisvoli-se-131-nisides-kai-vrahonisides-sto-aigaio/ Pokud text obsahuje gramatické chyby, omluvte mě prosím. @Neo "Označenia" co se uvádí? Dává se tam hash nebo něco jiného?

"Označenia" co se uvádí? Dává se tam hash nebo něco jiného?


Oznacenia, z angl. tags su nieco ako klucove slova pre prispevok, napr. v tomto konkretnom mozes dat: Turecko, okupacia, Grecko, ostrovy


[quote="pid:8738, uid:311"]"Označenia" co se uvádí? Dává se tam hash nebo něco jiného?[/quote] Oznacenia, z angl. tags su nieco ako klucove slova pre prispevok, napr. v tomto konkretnom mozes dat: Turecko, okupacia, Grecko, ostrovy

@Neo
Děkuji za informaci a je třeba k tomu dávat #?

@Neo Děkuji za informaci a je třeba k tomu dávat #?

Prozrazený plán je pohřbený plán.
Kdopak to tak pěkně seknul po Turecku a tím i uťal proud afrodoktorů.
Každé přitlačení Turecka ke zdi ,se projeví přiškrcením proudu těchto nevyžádaných dárečků.


Prozrazený plán je pohřbený plán. Kdopak to tak pěkně seknul po Turecku a tím i uťal proud afrodoktorů. Každé přitlačení Turecka ke zdi ,se projeví přiškrcením proudu těchto nevyžádaných dárečků.

Možná by některé země nepohrdly nějakým tím "jaderným fyzikem"


Možná by některé země nepohrdly nějakým tím "jaderným fyzikem"

Děkuji za informaci a je třeba k tomu dávat #?

nie


[quote="pid:8762, uid:311"]Děkuji za informaci a je třeba k tomu dávat #?[/quote] nie

Jedna země která je tvořena zplácaným konglomerátem různých národů naopak potřebuje sudety , aby ty dárečky mohla udat jiným.


Jedna země která je tvořena zplácaným konglomerátem různých národů naopak potřebuje sudety , aby ty dárečky mohla udat jiným.
236
6
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept