Naši analytici
Lebo spustili tlačiarenské stroje na plné obrátky
Ori

Doplním jeden cozikrajný postřeh v Euro.


Současná omezení v bankomatech je 900 eur na týden a je zdůvodňováno tím, že lidé více platí kartami. Bankomaty jsou do hodiny prázdné, což lze vysvětlit, že lidé vybírají jak zběsilí. Nebo je do bakomatu záměrně vkládáno málo, aby lidé museli platit kartou. Tedy otázka co bylo dříve slepice nebo vejce? Všechny platby se snaží navléct na internet banking, ale pod podmínkou otisku prstu nebo fotografie tváře, prostřednictvím mobilního telefonu, což je vlastně velmi nebezpečné. Nazívají to druhým silným ověřením, tedy od 2.4. 2021 bude celonárodně zrušeno OTP prostřednictvím SMS, aby byli občané donuceni na otisky nebo fotografie. To je bankovní teror. Lidé však hromadí hotovost ve velkém.
Pro porovnání s 900 Euro týdně uvedu některé ceny: benzín 95 = 1,30 E, 200 gramů másla = 2,15 E, krabička Marlboro 20 cigaret = 5 E, kilo paprik = 2,99 E, měsíční nájem v Lemesolu a Nikosii nejméně 700 E, v ostatních oblastech nejméně 300 E, povinné ručení na auto s obsahem 2199 ccm = 398 E, měsíční účet na telefon s tafirem "neomezený" = 40 E (obsahuje volání po celé EU za cenu místního hovoru), čtyři rohlíky = 1,40 E, kilo brambor = 0,59 E, silniční daň podle obsahu na shora uvedené je to 450 E, další jiné ceny na dotaz odpovím.


Doplním jeden cozikrajný postřeh v Euro. Současná omezení v bankomatech je 900 eur na týden a je zdůvodňováno tím, že lidé více platí kartami. Bankomaty jsou do hodiny prázdné, což lze vysvětlit, že lidé vybírají jak zběsilí. Nebo je do bakomatu záměrně vkládáno málo, aby lidé museli platit kartou. Tedy otázka co bylo dříve slepice nebo vejce? Všechny platby se snaží navléct na internet banking, ale pod podmínkou otisku prstu nebo fotografie tváře, prostřednictvím mobilního telefonu, což je vlastně velmi nebezpečné. Nazívají to druhým silným ověřením, tedy od 2.4. 2021 bude celonárodně zrušeno OTP prostřednictvím SMS, aby byli občané donuceni na otisky nebo fotografie. To je bankovní teror. Lidé však hromadí hotovost ve velkém. Pro porovnání s 900 Euro týdně uvedu některé ceny: benzín 95 = 1,30 E, 200 gramů másla = 2,15 E, krabička Marlboro 20 cigaret = 5 E, kilo paprik = 2,99 E, měsíční nájem v Lemesolu a Nikosii nejméně 700 E, v ostatních oblastech nejméně 300 E, povinné ručení na auto s obsahem 2199 ccm = 398 E, měsíční účet na telefon s tafirem "neomezený" = 40 E (obsahuje volání po celé EU za cenu místního hovoru), čtyři rohlíky = 1,40 E, kilo brambor = 0,59 E, silniční daň podle obsahu na shora uvedené je to 450 E, další jiné ceny na dotaz odpovím.
357
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept