Zahraničná politika
Poblíž egyptského města Tahta se srazily dva vlaky. Je zatím 32 mrtvých. Video
Y

K incidentu došlo nedaleko města Tahta v guvernorátu Suhág na západním břehu řeky Nil.
Na jihu Egypta se srazily dva osobní vlaky. Několik videí z incidentu se už objevilo na internetu. Podle místních médií v důsledku incidentu vykolejily nejméně tři vagóny.
Zprava Správy železnic: během průjezdu vlaku 157 Luxor-Alexandrie mezi stanicemi Maraga a Tahta neznámé osoby údajně zatáhly za nouzovou brzdu, což způsobilo zastavení vlaku. V této době projížděl vlak 2011 Asuán-Káhira, který narazil do posledních vagónů zastaveného vlaku 157. To vedlo k převrácení dvou vagónů v zadní části vlaku 157 a k převrácení přední části vlaku 2011.
Zraneno bylo nejmene 50 lidi. Na místo vysláno 36 sanitek.
Byla vytvořena technická komise, která má zjistit všechny příčiny nehody, v současné době probíhají další kroky k odstranění následků.
https://cz.sputniknews.com/svet/2021032613382550-pobliz-egyptskeho-suhagu-se-srazily-dva-vlaky-video/


K incidentu došlo nedaleko města Tahta v guvernorátu Suhág na západním břehu řeky Nil. Na jihu Egypta se srazily dva osobní vlaky. Několik videí z incidentu se už objevilo na internetu. Podle místních médií v důsledku incidentu vykolejily nejméně tři vagóny. Zprava Správy železnic: během průjezdu vlaku 157 Luxor-Alexandrie mezi stanicemi Maraga a Tahta neznámé osoby údajně zatáhly za nouzovou brzdu, což způsobilo zastavení vlaku. V této době projížděl vlak 2011 Asuán-Káhira, který narazil do posledních vagónů zastaveného vlaku 157. To vedlo k převrácení dvou vagónů v zadní části vlaku 157 a k převrácení přední části vlaku 2011. Zraneno bylo nejmene 50 lidi. Na místo vysláno 36 sanitek. Byla vytvořena technická komise, která má zjistit všechny příčiny nehody, v současné době probíhají další kroky k odstranění následků. https://cz.sputniknews.com/svet/2021032613382550-pobliz-egyptskeho-suhagu-se-srazily-dva-vlaky-video/
Upravené 27. 3. 2021 o 01:35

Yori toto nie je egregoriálno-matričné riadenie, ale je priamo spojené so spoločným vyhlásením Ruska a Číny že doba americkej hegemónie skončila a US nemajú právo vyvolávať konflikty kdekoľvek na svete (nemám momentálne link, ale je to dnes jedna z hlavných správ). Druhé prepojenie je na Evergreen v Suezskom prieplave.
Vysvetlím: US "elita" sa za každú cenu snaží vyvolať vojnu (najlepšie s Ruskom). V súvislosti s tým začali po mediálnej masáži sťahovať na Ukrajinu vojenskú techniku a začali manévre v Stredozemnom mori. Keďže neokoni sú nepoučiteľní a partia je už rozohraná snažia sa znovu rozdúchať iskierky konfliktu v Sýrii. Na to tam však potrebujú dopraviť vojenskú techniku a celkovo zázemie.
Prvý odkaz že o týchto plánoch sa vie bol v posledných vyjadreniach Putina, nakoniec vyhlásenie Číny a Ruska ktoré som spomínal vyššie kde je jednoznačne povedané že ak sú neokoni naozaj takí tupí a namyslení že by chceli začať konflikt či už s Ruskom alebo Čínou (najprv Biden nazval Putina vrahom, a včera Xi-Pinga diktátorom) tak budú musieť bojovať proti nim spoločne.
Keďže stále nechápu a chcú stále vojenskú techniku presunúť do stredozemia, včera im to bolo znemožnené zablokovaním Suezu ktorý nebude uvoľnený možno niekoľko týždňov. Týmto sa mimo obchodných lodi efektívne odblokovali aj US vojenské lode s nutnými zásobami a posilami čakajúce v Arabskom zálive.
Keďže vojna na vojenskú techniku čakať nemôže treba nájsť náhradnú dopravu a tá od prvej svetovej vojny bola a je po železnici. Takže aby niekoho táto "geniálna" myšlienka nenapadla "neznámi cestujúci" zatiahli za záchrannú brzdu (veľmi silný odkaz) tým vyradili železnicu z prevádzky tiež na dlhú dobu.
Toto všetko efektívne zastavilo horúci konflikt na blízkom východe a možno zabránilo tretej svetovej vojne.
Preto to nepatrí medzi egregory, ale chápanie a uplatňovanie globálnej moci. Je mi len ľúto že muselo byť toľko ľudských obetí aby sa zabránilo omnoho viac obetiam.


Yori toto nie je egregoriálno-matričné riadenie, ale je priamo spojené so spoločným vyhlásením Ruska a Číny že doba americkej hegemónie skončila a US nemajú právo vyvolávať konflikty kdekoľvek na svete (nemám momentálne link, ale je to dnes jedna z hlavných správ). Druhé prepojenie je na Evergreen v Suezskom prieplave. Vysvetlím: US "elita" sa za každú cenu snaží vyvolať vojnu (najlepšie s Ruskom). V súvislosti s tým začali po mediálnej masáži sťahovať na Ukrajinu vojenskú techniku a začali manévre v Stredozemnom mori. Keďže neokoni sú nepoučiteľní a partia je už rozohraná snažia sa znovu rozdúchať iskierky konfliktu v Sýrii. Na to tam však potrebujú dopraviť vojenskú techniku a celkovo zázemie. Prvý odkaz že o týchto plánoch sa vie bol v posledných vyjadreniach Putina, nakoniec vyhlásenie Číny a Ruska ktoré som spomínal vyššie kde je jednoznačne povedané že ak sú neokoni naozaj takí tupí a namyslení že by chceli začať konflikt či už s Ruskom alebo Čínou (najprv Biden nazval Putina vrahom, a včera Xi-Pinga diktátorom) tak budú musieť bojovať proti nim spoločne. Keďže stále nechápu a chcú stále vojenskú techniku presunúť do stredozemia, včera im to bolo znemožnené zablokovaním Suezu ktorý nebude uvoľnený možno niekoľko týždňov. Týmto sa mimo obchodných lodi efektívne odblokovali aj US vojenské lode s nutnými zásobami a posilami čakajúce v Arabskom zálive. Keďže vojna na vojenskú techniku čakať nemôže treba nájsť náhradnú dopravu a tá od prvej svetovej vojny bola a je po železnici. Takže aby niekoho táto "geniálna" myšlienka nenapadla "neznámi cestujúci" zatiahli za záchrannú brzdu (veľmi silný odkaz) tým vyradili železnicu z prevádzky tiež na dlhú dobu. Toto všetko efektívne zastavilo horúci konflikt na blízkom východe a možno zabránilo tretej svetovej vojne. Preto to nepatrí medzi egregory, ale chápanie a uplatňovanie globálnej moci. Je mi len ľúto že muselo byť toľko ľudských obetí aby sa zabránilo omnoho viac obetiam.
315
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept