Zahraniční analytici
Panarin - konceptualne historicke shrnuti (Fantazie profesora Panarina)
Y

Templari Sibire a treti hrnek v tajze
https://www.youtube.com/watch?v=s259esnNVw8


Preklad 1. dilu


Templari Sibire a treti hrnek v tajze
Templari Sibire je moje oznaceni - 21.3.21 – Sakralni den
Jak se Putin, Sojgu a nekdo treti setkali v sibirske tajze. Je jasne, ze ten treti, je clovek vysokeho postaveni, proste dustojny.


Nyni nasleduje autorska, profesorska fantazie
Templari – co je to za rad? Moje teorie – je to rad etrusko-carskych Dardanu, pravoslavny rad dvou rodin – Rurikovcu a Mirovingu. Mirovingove byli prvni kralove Francie.
Nyni k Templarum na Sibiri, tam existuje mesto Azov – po padu Troji prisli Trojanci do Azova, Odin sel do Skandinavie - dalsi Azov, mesto na Neve.
Templari postavili Kreml. Proc navrhuji mesto na Neve Piter prejmenovat na „Alexandrnevsk“?
Moje poznamka: Od 4:00 je jedna kratka veta, kterou neumim prelozit (neco jako Praha 955 a ponorky, tak prosim o vypomoc!
Gita, take 955 let nazpet, dcera posledniho anglickeho krale, se provdala za Vladimira Monomachskeho, smolenskeho knizete. Dale Jurij Dolgorukij, jeji syn a vnuk Andrej Bogoljubskij, magistr radu Templaru.
Vojska sla v 1258 nedaleko Taskentu pri tazeni na Bagdad osvobodila s Alexandrem Nevskym Bagdad a pak osvobodili Konstantinopol v r. 1261.
Takovy zajimavy moment – kdyz se konala Nevska bitva, Alexander Nevsky ridil lid, sam se s nimi setkaval, jezdil daleko a setkaval se i s Templari ze Sibire a zadal je o podporu.


Jak se objevili templari na Sibiri ve meste Azov?
Moskva, Andrej Bogoljubskij zalozil Kreml a bazi Templaru. Alexandr Nevsky zalozil bazi Templaru ve meste na Neve (Piteri).
Je jedna hypoteza, ze A. Bogoljubskij poslal oddil daleko na Sibir do Asgaru a kdyz prislo A. Nevskemu tezko, poprosil je o pomoc a oni mu pomohli v bitve na Neve.
Co tam delali na Sibiri?
No, jak se rika – je knihovna ve Vatikanu, je knihovna Ivana Hrozneho a je knihovna na Sibiri.
Vsude se ochranuji davne poklady, sakralni poklady davneho sveta.
A prave na Sibiri Templari zalozili a ochranovali tyto poklady. To je takova moje fantazie.


Nyni Daniel Moskevsky, prvni moskevsky knize. Kdyz se narodil, na jeho krestu se zucastnili magistri Radu Templaru, vsichni vudci vojsk, ktera osvobodila Konstantinopol v roce 1261. A pak i on sam se stal jednou z klicovych postav v Templarskem hnuti. Mnoho symboliky najdete v Klastere sv. Daniela v Moskve, v Blagovescenskem chramu, chramu Vasila Blazeneho.
Templari zalozili „veksl“ (smenu) a „cely mezinarodni financni system“.
Po porazce Templaru 1307, zacala Moskva vzkvetat, dluznici zlata, vraceli dluhy do Novgorodu, pak do Pitera a do Moskvy. Zacalo se stavet. Bylo postaveno 906 mest behem 15ti let. Moskva se stala centrem.


Nyni se dostaneme k otazce tretiho hrnicku
Kdo to mohl byt? Nazveme ho hlavnim Templarem Sibire, protoze jestli jsou Templari Sibire, musi byt i hlavni Templar Sibire.
Dnes, kdyz vstupujeme do faze preformatovani celeho systemu mezinarodnich vztahu, boje dobra a zla, ruseni celeho svetoveho poradku, a vezmeme v potaz tuto historickou praxi 3 mest Azov. Takovy trojuhelnik, globalni, nad 1000 km, muze byt zadany v soucasnych situacich. Byly jine technologie, ale do techto jsme jeste nedorostli ani dnes. Staci se podivat na architekturu Petrohradu. V Moskve pamatnik Pozarskemu, „oficialne“ r. 1818, stoji pred chramem Vasila Blazeneho a dalsi pamatnik Juriji Dolgorukemu, oficialne 1947, porovnejte tyto pamatniky a hned uvidite rozdil, to je take zajimavy moment.
Takze proto, ve stylu fantazie si predstavte, ze nekde na Sibiri zili a mozna ziji mudrci, kteri chrani vedomosti davnych civilizaci, zaklady vesmiru, mudrci, kteri znaji historii vitezstvi i proher a kteri se mohou v klicovem momentu zapojit v pomoci soucasne etape civilizace a vyhnout se pripadnym chybam. Podle toho, jak vypadaly tvare V.V. Putina a S.K. Sojgu, to vsechno probehlo dobre. Takze tento kontakt hracu byl uspesny. Minimum, co nas muze cekat, je otres, na tezke ceste prechodu v novou kvalitu rozmeru, tak rikajic s minimalnimi chybami.


Kdo necetl, nebo nevidel filmy Dana Browna, americkeho spisovatele a scenaristu, objasnuji timto kousek mozaiky.
https://en.wikipedia.org/wiki/Dan_Brown
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%80%D0%B0%D1%83%D0%BD,_%D0%94%D1%8D%D0%BD


Poprve vubec jsem pouzil termin „Templari Sibire" a nas genius M.W. Lomonosov rikal co? … ze budoucnost, rust bude patrit Sibiri


Templari Sibire a Cina
Fantazie profesora Panarina – muzete prijmout nebo ne, zalezi na vas
Dil 2.
Jsou 3 mesta Azov:
-prvni mesto Azov (Asgard) – Azov na Donu – do nej vstoupili Trojanci, pak Templari – Trojansky rad.
Troja padla pred 3200 lety. Bylo to centrum globalni svetove rise a odtud se Trojanci rozsirili v nekolika vetvich.
-druhe mesto Azov na Neve (Piter), zalozeny jinou vetvi a pres nej sli dale do Skandinavie. Jsou o tom pisemnosti. Jedna z pisemnosti byla nalezena v Americe, pochazi z doby jeste 400 let pred Kolumbem, druha v Norsku a treti v Azove (Petrohrade). Odtud, zejmena z Azova sla druha vlna Trojancu pod vedenim Franku do Parize. Sli z Asgardu, ruskeho Azova. Podle Panarina buh Odin - tazeni na Skandinavii a zastavka byla ve meste Petrohrad, Meste na Neve.
Druha vetev Trojancu na Britske ostrovy – Gita Dardanu se provdala za Vladimira Monomacha, smolenskeho knizete; matka Jurije Dlouhorukeho, magistra radu Templaru. To je zajimavost – semknuti dvou vetvi Trojancu. Britancu a Rurikovcu na ruske zemi.
-3. Azgard – mesto Azov bylo na uzemi Sibire.
Pobliz neho probehlo vyvazene setkani Putina a Sojgu – Jalta 2021. Putin se tam setkal s mladezi, vsichni byli bez masek, bylo jim dobre. Vse bezi normalne.


Prejdeme k Cine
Byl Trojsky rad 3200 let z toho pak Templarsky rad, vznikly pred asi 1000 lety - Spojeni etruskych Dardanu – Rurikovcu a Mirovingu – prvni kralove Francie Rurikovci budou GIAROSSIA a Frankoni budou Mirovingove na uzemi Spanelska, Francie. Chtel jsem tam i Holansko a Anglii, ale ….


Takze Setkani Putina a Sojgu se konalo na Sibiri, nedaleko prastareho mesta Azov.
Prvni imperator Ciny vysel odtud, kde se setkani konalo.
Pred 6ti lety dokazal jeden cinsky ucenec, ze 1. cinsky imperator prisel ze severu, konkretne od hranic Mongolska, Tuhy a Altaje. Co byla Cina? 36 teritorii, ktera se mezi sebou vrazdili stovky let. Nikdo tam nemohl zjednat poradek a pak prisel nas clovek ze Sibire a vytvoril Cinsky stat a zavedl poradek. Je to priblizne 3. stol. pr. n.l. Pro ilustraci, davna Rus byla rozdelena jen na 14 teritorii.


Suvorov prisel na sakralni Krym, stab Suvorova byl umisten na „Bile skale“, sakralnim miste, a tam se nachazi prvni skytske mesto, ktere je 2200 let stare. Skytsti carove, Kurgani (Mohylnici) na uzemi Krymu jsou prakticky identicti s Kurgany 1. cinskeho imperia.
Nyni prejdeme do soucasnosti – cinsky ucenec dokazal, ze Xi Jinping je potomek tohoto 1. imperatora (cinskeho gosudara). Drive se nazyval tento kraj Kraj-Insky, soucasne uzemi Ciny.
Setkani templaru Sibire - Putin, Sojgu a treti hrnecek. Na stole bylo 5 sklenic, pro Trumpa i pro Xi, kteri se tam fyzicky nejak nenachazeli. Xi porozumel znameni P. A S. A nasledujici den odejel na Cajove plantaze. Tak se uzavrel retezec. (Ve východní cínské provincii Fujian, kde cínský Prezident Xi Jinping strávil více než 17 let, jsou Cajové plantáže zdrojem příjmů pro místní obyvatelstvo. V pondělí navštívil oblast znovu prezident Xi v rámci čtyřdenní informační cesty.)
https://consent.yahoo.com/v2/collectConsent?sessionId=3_cc-session_21807efd-9110-45fd-8af8-567e2029ceb0


Vznika nam mozaika:
Rurikovici z Trojskeho radu zalozili stat Rus v r. 862. Rurik, syn Umely Novgorodskej a slovanskeho knizete Bodorice Godoslava. Soucasne zalozil Trojsky rad Cinsky (Podnebesky) stat. Toto prislo priblizne z tech mist, kde se konalo nynejsi setkani Putina a Sojgu, mesta Azov, sibirskeho. Je to moje teorie, muzete s ni souhlasit nebo ne.
Co nam to dava, dava nam to moznost pohledu na tuto situaci z ruznych uhlu. Kazdopadne ma toto setkani kolosalni vliv na soucasne deni. O tom pohovorime zitra v 3. dilu „Globalni systemy rizeni soucasneho sveta“.


Pohled na historii Ciny
Chram slunce, Nebesky chram – budiste.....
Poslednich 300 let byla Cina budisticka, Cinsti imperatori byli budiste. Manzurovci – budiste, chodili pesky do tohoto zakazaneho mesta. Chramovy komplex byl postaven velmi davno. Ochranku cinskych imperatoru tvorili vzdy pravoslavni kozaci, to je velmi zajimave. Imperatori Cinanu nebyli nikdy Cinane. To je videt v Nebeskem chramu, zadne postavy tam nejsou cinskeho vzhledu, proto je pristup verejnosti k nim nerad viden. Mel jsem tu moznost si to prohlednout.


6.6.2019, na narozeniny Puskina se konalo setkani V.V. Putina s Xi Jinpingem. Na prosbu Xi Jinpinga a mimo program, navstivili Auroru, a tim uzamknuli trojansko-templarsky system.


3 Azovy:
-Azov na Neve (Petrohrad) – Mesto na Neve - tajne vedomosti ve meste
-Azov-Asgard na Donu
-Azov na Sibiri


Tim, ze Xi Jinping odejel na Cajove plantaze, prijal, spravne pochopil tento vektor.


https://www.youtube.com/watch?v=Yuzk2tj5EdE&t=120s


Globalni system rizeni soucasneho sveta
Dil 3.
Trojsky rad vzniknul pred 3 200 let, v tomto rozsahu pracujeme. Takze timto to zacalo, i kdyz tam jeste drive byly systemy globalniho rizeni sveta, ale ty se stale menily. Neni to dnesnim tematem.
Dnes se budeme zabyvat poslednimi 200 lety. Templari jsou podle meho casti Trojskeho radu. Nynejsi rizeni se zacalo formovat zacatkem 19. stol. Pripominam, ze po porazce Napoleona vstoupila ruska vojska do Parize.
Alexander I. (Puskin, Evzen Onegin, 10. kapitola – rusky car je car caru), pak byl sestaven koncept evropskych drzav (mocnosti), kde byl hlavni rusky car. Tahle perioda globalniho rizeni existovala do Krymske valky. Kdo ji zrusil? Velka Britanie. Za prve zacala organizovat barevnou revolucii v Madarsku v r. 1848. Ruska vojska pomohla Rakusanum 1848 a kozaci potlacili barevnou revoluci, organizovanou Anglicany. Zatim Anglicane organizovali Krymskou valku. Valka bezela na vsech frontach, ne jen na Krymu. Byla napadena Kamcaka, utok byl odrazen. Po Krymske valce byla ustanovena takova globalni rovnovaha.
Soucasny svet – podivame se na konstrukci formovani soucasneho sveta globalniho systemu rizeni.
Mame tu dva projekty:
-rusky projekt
-projekt celosvetoveho britskeho imperia


Rusky projekt
Graf Ignatev zalozil Posvatnou ruskou druzinu na konci 19. stol. Je to projekt Trojskeho radu. Graf Ignatev prehral Anglicany po vsech strankach. Byl residentem v Londyne, znal Anglicany velmi dobre, a proto mohl najit ucinne mechanismy.


Projekt celosvetoveho britskeho imperia
tzn. Vsechna ostatni imperia znicit. Takze bezel boj dvou projektu 1899. rusky Projekt Posvatne druziny grafa Ignateva ze zacatku vitezil, ale pak se mu nedarilo. Proc? Britsky parlament – plne rizeni byl ten duvod. Liga narodu, vsesvetovy britsky parlament, ktery vzniknul po I. sv. Valce, organizovali ho Anglicane a byly zniceny 4 rise – Ruska, Rakousko-Uherska, Germanska a Osmanska. Mohly byt svrzeny v dusledku 1. sv. valky.
Unorovy zradny statni prevrat v Rusku – zrada Kirilovice, pribuzneho cara Nikolaje, liberal, zednar a generalove - zradci typu gen. Karnilova, ktery uveznil carskou rodinu, Kolcek, britsky agent atd. Co se delo dal?
Posvatna druzina s pomoci Stalina, Derzinskeho i Potapova, nacelnika vojenske rozvedky, provedla kontraprevrat. Spasny rijen – rusky projekt zacina ozivat v podobe Stalinskeho Sovetskeho svazu – opet boj dvou globalnich projektu, a Britove nemohli sestrojit svoji celosvetovou risi.
Dale Teheran, r. 1943, Jalta 1945 – boj ruskeho a britskeho projektu.


Co dale?, jaka je soucasna situace?
Putin pokracuje v dile Trojskeho radu.


Jalta 1945, vznik OSN z iniciativy Rooswelta, ktereho pak otravili pomocnici londynskeho kuratora. OSN je rusko-americky projekt. Pripomenme si Katerinu Velikou, ktera zachranila USA od britskeho jha, pak 1860 v lete 2 eskadry zachranily San Francisco pred napadenim britske flotily. 2x zachranili Rusove USA.


Jak tedy dale? Stalin neuspiva predat Ponomarjenkovi, aby se stal vudcem Sovetskeho svazu. Jeho namestek, skupina Chruscova a Zukova, trockiste, mohli uchvatit rizeni. Opet ne nas projekt, ale projekt britsky. Rizeni uchvatili zevnitr. Za Chruscova bylo zniceno vice pravoslavnych chramu, jak za Stalina. Dalsi negativni figura Suslov a pak prichod hlavniho likvidatora SSSR, Gorbacova. Bylo to vitezstvi britskeho projektu s centrem v Londyne. USA uz je davno pod britskym jhem a nyni i kontrola nad teritoriem byvaleho Sovetskeho svazu. Reklo by se, vse je hotovo, ale v r. 1999 prichod mocenske skupiny ve hlave s Putinem a potichu oziva „rusky projekt globalniho rizeni“.


Nyni jsme u Jalty 2021 – 21.3.21
Co se stalo? Xi Jinping, potomek cinskeho imperatora (cinsky Stalin) a Putin 6.6.2019 v Pitere, meste na Neve, navstivili kriznik Aurora a domluvili se. Sestrojili novy globalni, vice spravedlivy, system rizeni sveta. Trump je take spolecnik. Tohle je trojka narodnich vudcu a centrum rizeni, centrum kde vznikaji staty je OSN, to to zastresuje.


V soucasnosti mame britsky projekt s centrem v Londyne, 3 Kartago a hlavni vazale USA a vsichni ostatni. Britsky parlament je strechou, protoze rozhoduje o penezich.


Shrnuti:
-2019 V.V. Putin a Xi Jinping – novy model globalniho rizeni
-Davos – projevy Xi, Putina, Trumpa – hlavnim bodem noveho modelu je „rovnopravnost“
-Xi Jinping pochopil znameni ze sibirske tajgy a jel na Cajovou plantaz a jakoby ztvrdil
-podepsani Rusko-Cinske deklarace
-po deklaraci odjel Lavrov do Ciny na jednani s WangYi, s nim mel tezke porizeni, ale Xi Jiping pomohl Wang Yi ke spravnemu nazoru, a tim se zamknul novy mechanismus spravedlivejsiho globalniho rizeni Trojskeho radu.
https://www.youtube.com/watch?v=qQRKHVONmTg


**Templari Sibire a treti hrnek v tajze** https://www.youtube.com/watch?v=s259esnNVw8 Preklad 1. dilu **Templari Sibire a treti hrnek v tajze** Templari Sibire je moje oznaceni - 21.3.21 – Sakralni den Jak se Putin, Sojgu a nekdo treti setkali v sibirske tajze. Je jasne, ze ten treti, je clovek vysokeho postaveni, proste dustojny. Nyni nasleduje autorska, profesorska fantazie Templari – co je to za rad? Moje teorie – je to rad etrusko-carskych Dardanu, pravoslavny rad dvou rodin – Rurikovcu a Mirovingu. Mirovingove byli prvni kralove Francie. Nyni k Templarum na Sibiri, tam existuje mesto Azov – po padu Troji prisli Trojanci do Azova, Odin sel do Skandinavie - dalsi Azov, mesto na Neve. Templari postavili Kreml. Proc navrhuji mesto na Neve Piter prejmenovat na „Alexandrnevsk“? Moje poznamka: Od 4:00 je jedna kratka veta, kterou neumim prelozit (neco jako Praha 955 a ponorky, tak prosim o vypomoc! Gita, take 955 let nazpet, dcera posledniho anglickeho krale, se provdala za Vladimira Monomachskeho, smolenskeho knizete. Dale Jurij Dolgorukij, jeji syn a vnuk Andrej Bogoljubskij, magistr radu Templaru. Vojska sla v 1258 nedaleko Taskentu pri tazeni na Bagdad osvobodila s Alexandrem Nevskym Bagdad a pak osvobodili Konstantinopol v r. 1261. Takovy zajimavy moment – kdyz se konala Nevska bitva, Alexander Nevsky ridil lid, sam se s nimi setkaval, jezdil daleko a setkaval se i s Templari ze Sibire a zadal je o podporu. Jak se objevili templari na Sibiri ve meste Azov? Moskva, Andrej Bogoljubskij zalozil Kreml a bazi Templaru. Alexandr Nevsky zalozil bazi Templaru ve meste na Neve (Piteri). Je jedna hypoteza, ze A. Bogoljubskij poslal oddil daleko na Sibir do Asgaru a kdyz prislo A. Nevskemu tezko, poprosil je o pomoc a oni mu pomohli v bitve na Neve. Co tam delali na Sibiri? No, jak se rika – je knihovna ve Vatikanu, je knihovna Ivana Hrozneho a je knihovna na Sibiri. Vsude se ochranuji davne poklady, sakralni poklady davneho sveta. A prave na Sibiri Templari zalozili a ochranovali tyto poklady. To je takova moje fantazie. Nyni Daniel Moskevsky, prvni moskevsky knize. Kdyz se narodil, na jeho krestu se zucastnili magistri Radu Templaru, vsichni vudci vojsk, ktera osvobodila Konstantinopol v roce 1261. A pak i on sam se stal jednou z klicovych postav v Templarskem hnuti. Mnoho symboliky najdete v Klastere sv. Daniela v Moskve, v Blagovescenskem chramu, chramu Vasila Blazeneho. Templari zalozili „veksl“ (smenu) a „cely mezinarodni financni system“. Po porazce Templaru 1307, zacala Moskva vzkvetat, dluznici zlata, vraceli dluhy do Novgorodu, pak do Pitera a do Moskvy. Zacalo se stavet. Bylo postaveno 906 mest behem 15ti let. Moskva se stala centrem. Nyni se dostaneme k otazce tretiho hrnicku Kdo to mohl byt? Nazveme ho hlavnim Templarem Sibire, protoze jestli jsou Templari Sibire, musi byt i hlavni Templar Sibire. Dnes, kdyz vstupujeme do faze preformatovani celeho systemu mezinarodnich vztahu, boje dobra a zla, ruseni celeho svetoveho poradku, a vezmeme v potaz tuto historickou praxi 3 mest Azov. Takovy trojuhelnik, globalni, nad 1000 km, muze byt zadany v soucasnych situacich. Byly jine technologie, ale do techto jsme jeste nedorostli ani dnes. Staci se podivat na architekturu Petrohradu. V Moskve pamatnik Pozarskemu, „oficialne“ r. 1818, stoji pred chramem Vasila Blazeneho a dalsi pamatnik Juriji Dolgorukemu, oficialne 1947, porovnejte tyto pamatniky a hned uvidite rozdil, to je take zajimavy moment. Takze proto, ve stylu fantazie si predstavte, ze nekde na Sibiri zili a mozna ziji mudrci, kteri chrani vedomosti davnych civilizaci, zaklady vesmiru, mudrci, kteri znaji historii vitezstvi i proher a kteri se mohou v klicovem momentu zapojit v pomoci soucasne etape civilizace a vyhnout se pripadnym chybam. Podle toho, jak vypadaly tvare V.V. Putina a S.K. Sojgu, to vsechno probehlo dobre. Takze tento kontakt hracu byl uspesny. Minimum, co nas muze cekat, je otres, na tezke ceste prechodu v novou kvalitu rozmeru, tak rikajic s minimalnimi chybami. Kdo necetl, nebo nevidel filmy Dana Browna, americkeho spisovatele a scenaristu, objasnuji timto kousek mozaiky. https://en.wikipedia.org/wiki/Dan_Brown https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%80%D0%B0%D1%83%D0%BD,_%D0%94%D1%8D%D0%BD Poprve vubec jsem pouzil termin „Templari Sibire" a nas genius M.W. Lomonosov rikal co? … **ze budoucnost, rust bude patrit Sibiri** **Templari Sibire a Cina** Fantazie profesora Panarina – muzete prijmout nebo ne, zalezi na vas Dil 2. Jsou 3 mesta Azov: -prvni mesto Azov (Asgard) – Azov na Donu – do nej vstoupili Trojanci, pak Templari – Trojansky rad. Troja padla pred 3200 lety. Bylo to centrum globalni svetove rise a odtud se Trojanci rozsirili v nekolika vetvich. -druhe mesto Azov na Neve (Piter), zalozeny jinou vetvi a pres nej sli dale do Skandinavie. Jsou o tom pisemnosti. Jedna z pisemnosti byla nalezena v Americe, pochazi z doby jeste 400 let pred Kolumbem, druha v Norsku a treti v Azove (Petrohrade). Odtud, zejmena z Azova sla druha vlna Trojancu pod vedenim Franku do Parize. Sli z Asgardu, ruskeho Azova. Podle Panarina buh Odin - tazeni na Skandinavii a zastavka byla ve meste Petrohrad, Meste na Neve. Druha vetev Trojancu na Britske ostrovy – Gita Dardanu se provdala za Vladimira Monomacha, smolenskeho knizete; matka Jurije Dlouhorukeho, magistra radu Templaru. To je zajimavost – semknuti dvou vetvi Trojancu. Britancu a Rurikovcu na ruske zemi. -3. Azgard – mesto Azov bylo na uzemi Sibire. Pobliz neho probehlo vyvazene setkani Putina a Sojgu – Jalta 2021. Putin se tam setkal s mladezi, vsichni byli bez masek, bylo jim dobre. Vse bezi normalne. Prejdeme k Cine Byl Trojsky rad 3200 let z toho pak Templarsky rad, vznikly pred asi 1000 lety - Spojeni etruskych Dardanu – Rurikovcu a Mirovingu – prvni kralove Francie Rurikovci budou GIAROSSIA a Frankoni budou Mirovingove na uzemi Spanelska, Francie. Chtel jsem tam i Holansko a Anglii, ale …. Takze Setkani Putina a Sojgu se konalo na Sibiri, nedaleko prastareho mesta Azov. Prvni imperator Ciny vysel odtud, kde se setkani konalo. Pred 6ti lety dokazal jeden cinsky ucenec, ze 1. cinsky imperator prisel ze severu, konkretne od hranic Mongolska, Tuhy a Altaje. Co byla Cina? 36 teritorii, ktera se mezi sebou vrazdili stovky let. Nikdo tam nemohl zjednat poradek a pak prisel nas clovek ze Sibire a vytvoril Cinsky stat a zavedl poradek. Je to priblizne 3. stol. pr. n.l. Pro ilustraci, davna Rus byla rozdelena jen na 14 teritorii. Suvorov prisel na sakralni Krym, stab Suvorova byl umisten na „Bile skale“, sakralnim miste, a tam se nachazi prvni skytske mesto, ktere je 2200 let stare. Skytsti carove, Kurgani (Mohylnici) na uzemi Krymu jsou prakticky identicti s Kurgany 1. cinskeho imperia. Nyni prejdeme do soucasnosti – cinsky ucenec dokazal, ze Xi Jinping je potomek tohoto 1. imperatora (cinskeho gosudara). Drive se nazyval tento kraj Kraj-Insky, soucasne uzemi Ciny. Setkani templaru Sibire - Putin, Sojgu a treti hrnecek. Na stole bylo 5 sklenic, pro Trumpa i pro Xi, kteri se tam fyzicky nejak nenachazeli. Xi porozumel znameni P. A S. A nasledujici den odejel na Cajove plantaze. Tak se uzavrel retezec. (Ve východní cínské provincii Fujian, kde cínský Prezident Xi Jinping strávil více než 17 let, jsou Cajové plantáže zdrojem příjmů pro místní obyvatelstvo. V pondělí navštívil oblast znovu prezident Xi v rámci čtyřdenní informační cesty.) https://consent.yahoo.com/v2/collectConsent?sessionId=3_cc-session_21807efd-9110-45fd-8af8-567e2029ceb0 Vznika nam mozaika: Rurikovici z Trojskeho radu zalozili stat Rus v r. 862. Rurik, syn Umely Novgorodskej a slovanskeho knizete Bodorice Godoslava. Soucasne zalozil Trojsky rad Cinsky (Podnebesky) stat. Toto prislo priblizne z tech mist, kde se konalo nynejsi setkani Putina a Sojgu, mesta Azov, sibirskeho. Je to moje teorie, muzete s ni souhlasit nebo ne. Co nam to dava, dava nam to moznost pohledu na tuto situaci z ruznych uhlu. Kazdopadne ma toto setkani kolosalni vliv na soucasne deni. O tom pohovorime zitra v 3. dilu „Globalni systemy rizeni soucasneho sveta“. Pohled na historii Ciny Chram slunce, Nebesky chram – budiste..... Poslednich 300 let byla Cina budisticka, Cinsti imperatori byli budiste. Manzurovci – budiste, chodili pesky do tohoto zakazaneho mesta. Chramovy komplex byl postaven velmi davno. Ochranku cinskych imperatoru tvorili vzdy pravoslavni kozaci, to je velmi zajimave. Imperatori Cinanu nebyli nikdy Cinane. To je videt v Nebeskem chramu, zadne postavy tam nejsou cinskeho vzhledu, proto je pristup verejnosti k nim nerad viden. Mel jsem tu moznost si to prohlednout. 6.6.2019, na narozeniny Puskina se konalo setkani V.V. Putina s Xi Jinpingem. Na prosbu Xi Jinpinga a mimo program, navstivili Auroru, a tim uzamknuli trojansko-templarsky system. 3 Azovy: -Azov na Neve (Petrohrad) – Mesto na Neve - tajne vedomosti ve meste -Azov-Asgard na Donu -Azov na Sibiri Tim, ze Xi Jinping odejel na Cajove plantaze, prijal, spravne pochopil tento vektor. https://www.youtube.com/watch?v=Yuzk2tj5EdE&t=120s **Globalni system rizeni soucasneho sveta** Dil 3. Trojsky rad vzniknul pred 3 200 let, v tomto rozsahu pracujeme. Takze timto to zacalo, i kdyz tam jeste drive byly systemy globalniho rizeni sveta, ale ty se stale menily. Neni to dnesnim tematem. Dnes se budeme zabyvat poslednimi 200 lety. Templari jsou podle meho casti Trojskeho radu. Nynejsi rizeni se zacalo formovat zacatkem 19. stol. Pripominam, ze po porazce Napoleona vstoupila ruska vojska do Parize. Alexander I. (Puskin, Evzen Onegin, 10. kapitola – rusky car je car caru), pak byl sestaven koncept evropskych drzav (mocnosti), kde byl hlavni rusky car. Tahle perioda globalniho rizeni existovala do Krymske valky. Kdo ji zrusil? Velka Britanie. Za prve zacala organizovat barevnou revolucii v Madarsku v r. 1848. Ruska vojska pomohla Rakusanum 1848 a kozaci potlacili barevnou revoluci, organizovanou Anglicany. Zatim Anglicane organizovali Krymskou valku. Valka bezela na vsech frontach, ne jen na Krymu. Byla napadena Kamcaka, utok byl odrazen. Po Krymske valce byla ustanovena takova globalni rovnovaha. Soucasny svet – podivame se na konstrukci formovani soucasneho sveta globalniho systemu rizeni. Mame tu dva projekty: -rusky projekt -projekt celosvetoveho britskeho imperia Rusky projekt Graf Ignatev zalozil Posvatnou ruskou druzinu na konci 19. stol. Je to projekt Trojskeho radu. Graf Ignatev prehral Anglicany po vsech strankach. Byl residentem v Londyne, znal Anglicany velmi dobre, a proto mohl najit ucinne mechanismy. Projekt celosvetoveho britskeho imperia tzn. Vsechna ostatni imperia znicit. Takze bezel boj dvou projektu 1899. rusky Projekt Posvatne druziny grafa Ignateva ze zacatku vitezil, ale pak se mu nedarilo. Proc? Britsky parlament – plne rizeni byl ten duvod. Liga narodu, vsesvetovy britsky parlament, ktery vzniknul po I. sv. Valce, organizovali ho Anglicane a byly zniceny 4 rise – Ruska, Rakousko-Uherska, Germanska a Osmanska. Mohly byt svrzeny v dusledku 1. sv. valky. Unorovy zradny statni prevrat v Rusku – zrada Kirilovice, pribuzneho cara Nikolaje, liberal, zednar a generalove - zradci typu gen. Karnilova, ktery uveznil carskou rodinu, Kolcek, britsky agent atd. Co se delo dal? Posvatna druzina s pomoci Stalina, Derzinskeho i Potapova, nacelnika vojenske rozvedky, provedla kontraprevrat. Spasny rijen – rusky projekt zacina ozivat v podobe Stalinskeho Sovetskeho svazu – opet boj dvou globalnich projektu, a Britove nemohli sestrojit svoji celosvetovou risi. Dale Teheran, r. 1943, Jalta 1945 – boj ruskeho a britskeho projektu. Co dale?, jaka je soucasna situace? Putin pokracuje v dile Trojskeho radu. Jalta 1945, vznik OSN z iniciativy Rooswelta, ktereho pak otravili pomocnici londynskeho kuratora. OSN je rusko-americky projekt. Pripomenme si Katerinu Velikou, ktera zachranila USA od britskeho jha, pak 1860 v lete 2 eskadry zachranily San Francisco pred napadenim britske flotily. 2x zachranili Rusove USA. Jak tedy dale? Stalin neuspiva predat Ponomarjenkovi, aby se stal vudcem Sovetskeho svazu. Jeho namestek, skupina Chruscova a Zukova, trockiste, mohli uchvatit rizeni. Opet ne nas projekt, ale projekt britsky. Rizeni uchvatili zevnitr. Za Chruscova bylo zniceno vice pravoslavnych chramu, jak za Stalina. Dalsi negativni figura Suslov a pak prichod hlavniho likvidatora SSSR, Gorbacova. Bylo to vitezstvi britskeho projektu s centrem v Londyne. USA uz je davno pod britskym jhem a nyni i kontrola nad teritoriem byvaleho Sovetskeho svazu. Reklo by se, vse je hotovo, ale v r. 1999 prichod mocenske skupiny ve hlave s Putinem a potichu oziva „rusky projekt globalniho rizeni“. Nyni jsme u Jalty 2021 – 21.3.21 Co se stalo? Xi Jinping, potomek cinskeho imperatora (cinsky Stalin) a Putin 6.6.2019 v Pitere, meste na Neve, navstivili kriznik Aurora a domluvili se. Sestrojili novy globalni, vice spravedlivy, system rizeni sveta. Trump je take spolecnik. Tohle je trojka narodnich vudcu a centrum rizeni, centrum kde vznikaji staty je OSN, to to zastresuje. V soucasnosti mame britsky projekt s centrem v Londyne, 3 Kartago a hlavni vazale USA a vsichni ostatni. Britsky parlament je strechou, protoze rozhoduje o penezich. Shrnuti: -2019 V.V. Putin a Xi Jinping – novy model globalniho rizeni -Davos – projevy Xi, Putina, Trumpa – hlavnim bodem noveho modelu je „rovnopravnost“ -Xi Jinping pochopil znameni ze sibirske tajgy a jel na Cajovou plantaz a jakoby ztvrdil -podepsani Rusko-Cinske deklarace -po deklaraci odjel Lavrov do Ciny na jednani s WangYi, s nim mel tezke porizeni, ale Xi Jiping pomohl Wang Yi ke spravnemu nazoru, a tim se zamknul novy mechanismus spravedlivejsiho globalniho rizeni Trojskeho radu. https://www.youtube.com/watch?v=qQRKHVONmTg
Upravené 29. 3. 2021 o 21:01

Fantazie profesora Panarina – muzete prijmout nebo ne, zalezi na vas
Dil 2.

Si z nás dělá prdel nebo mi hrabe? Video má fantastickou délku 22:22.
To nemluvím o tom, že má modré triko...


[quote="pid:9283, uid:68"]Fantazie profesora Panarina – muzete prijmout nebo ne, zalezi na vas Dil 2.[/quote] Si z nás dělá prdel nebo mi hrabe? Video má fantastickou délku 22:22. To nemluvím o tom, že má modré triko...
Upravené 29. 3. 2021 o 00:15

Jsou 3 mesta Azov:
-prvni mesto Azov (Asgard) – Azov na Donu

А́сгард (уст. Азгард; др.-сканд. Ásgarðr — «ограждённый участок асов»)
https://ru.wikipedia.org/wiki/Асгард


Dovolím si korekci překladu: nejde o město Azov, jde o město Asgard - město Asů.
Asgard ~ jméno města
město Asů ~ kdo v městě žil, čí město bylo


  1. Asgard - město Asů ~ Azov na Donu
  2. Asgard - město Asů ~ na Neve (Piter)
  3. Asgard - město Asů ~ Asgard Irijský (Omsk Sibiřský)

[quote="pid:9283, uid:68"]Jsou 3 mesta Azov: -prvni mesto Azov (Asgard) – Azov na Donu[/quote] А́сгард (уст. Азгард; др.-сканд. Ásgarðr — «ограждённый участок асов») https://ru.wikipedia.org/wiki/Асгард Dovolím si korekci překladu: nejde o město Azov, jde o město Asgard - město Asů. Asgard ~ jméno města město Asů ~ kdo v městě žil, čí město bylo 1. Asgard - město Asů ~ Azov na Donu 2. Asgard - město Asů ~ na Neve (Piter) 3. Asgard - město Asů ~ Asgard Irijský (Omsk Sibiřský)
Upravené 29. 3. 2021 o 02:13

Fantazie profesora Panarina

Počítám s tím, že touto formulací pouze mazaně vypíná případnou kritiku typu “...a kde máš důkazy?”.
Důkazy jsou problém, protože byly po staletí trpělivě likvidovány, dějiny přepisovány.
Takže to, co zůstalo je pečlivě schováno tam, kde Slunce nesvítí.
Vatikánská knihovna. Možná i Habsburská knihovna ve Vídni.


Když fantazíruje někdo jako Panarin, počítám, že je třeba pečlivě naslouchat.


[quote="pid:9283, uid:68"]Fantazie profesora Panarina[/quote] Počítám s tím, že touto formulací pouze mazaně vypíná případnou kritiku typu “...a kde máš důkazy?”. Důkazy jsou problém, protože byly po staletí trpělivě likvidovány, dějiny přepisovány. Takže to, co zůstalo je pečlivě schováno tam, kde Slunce nesvítí. Vatikánská knihovna. Možná i Habsburská knihovna ve Vídni. Když fantazíruje někdo jako Panarin, počítám, že je třeba pečlivě naslouchat.

Xi Jinping, potomek cinskeho imperatora (cinsky Stalin)

A Stalin potomek...
https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2014/11/poprava-carske-rodiny-se-nekonala-1.html
https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2014/11/poprava-carske-rodiny-se-nekonala-2.html
https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2014/11/poprava-carske-rodiny-se-nekonala-3.html
https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2017/09/poprava-carske-rodiny-se-nekonala.html


“Abychom byli trochu v obraze, musíme se vrátit nějaké to století nazpět. Dědeček cara Nikolaje II. Alexandr II. (1818 – 1881) měl osm manželských dětí a větší množství dětí nemanželských. ... Děti jeho milenek byly stejně milované jako ty legitimní a dostalo se jim výborného vzdělání i zaopatření. Jedno z nich, které později vstoupilo do dějin, se mu zvlášť povedlo: Nikolaj Michajlovič Przewalský (1839 – 1888 ). Jo, to je ten s tím koněm.
Przewalský byl nejen cestovatelem a armádním geologem a kartografem, ale také generálem ruské rozvědky. O něm a jeho cestách by se dalo dlouho povídat. Nás ale zajímá jedno jeho místo pobytu – kavkazské město Gori. Tam Przewalský v době mezi dvěma výpravami na Dálný východ odpočíval v roce 1878 delší čas. Na sklonku téhož roku se mladé půvabné Gruzínce, která denně docházela do domu, kde byl cestovatel ubytován, narodil syn. Dostal jméno po manželovi jeho matky – Josif Džugašvili.
A tohle jméno vám taky asi něco říká... Pokud by vám snad bylo divné, proč pak na tohoto chlapce Przewalský až do své smrti posílal pravidelně peníze, podívejte se na jejich fotografie.
Tak to bychom měli: Josef Džugašvili, později známý jako Stalin, byl nelegitimním vnukem ruského cara Alexandra II.”


[quote="pid:9283, uid:68"]Xi Jinping, potomek cinskeho imperatora (cinsky Stalin)[/quote] A Stalin potomek... https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2014/11/poprava-carske-rodiny-se-nekonala-1.html https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2014/11/poprava-carske-rodiny-se-nekonala-2.html https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2014/11/poprava-carske-rodiny-se-nekonala-3.html https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2017/09/poprava-carske-rodiny-se-nekonala.html “Abychom byli trochu v obraze, musíme se vrátit nějaké to století nazpět. Dědeček cara Nikolaje II. Alexandr II. (1818 – 1881) měl osm manželských dětí a větší množství dětí nemanželských. ... Děti jeho milenek byly stejně milované jako ty legitimní a dostalo se jim výborného vzdělání i zaopatření. Jedno z nich, které později vstoupilo do dějin, se mu zvlášť povedlo: Nikolaj Michajlovič Przewalský (1839 – 1888 ). Jo, to je ten s tím koněm. Przewalský byl nejen cestovatelem a armádním geologem a kartografem, ale také generálem ruské rozvědky. O něm a jeho cestách by se dalo dlouho povídat. Nás ale zajímá jedno jeho místo pobytu – kavkazské město Gori. Tam Przewalský v době mezi dvěma výpravami na Dálný východ odpočíval v roce 1878 delší čas. Na sklonku téhož roku se mladé půvabné Gruzínce, která denně docházela do domu, kde byl cestovatel ubytován, narodil syn. Dostal jméno po manželovi jeho matky – Josif Džugašvili. A tohle jméno vám taky asi něco říká... Pokud by vám snad bylo divné, proč pak na tohoto chlapce Przewalský až do své smrti posílal pravidelně peníze, podívejte se na jejich fotografie. Tak to bychom měli: Josef Džugašvili, později známý jako Stalin, byl nelegitimním vnukem ruského cara Alexandra II.”
Upravené 29. 3. 2021 o 03:11

Dovolím si korekci překladu

Dik za opravy. Dalo mi to dost fusku, urcite jsem tam neco zmastila, ale zdalo se mi to dulezite, protoze, jak rikas, kdyz Panarin fantaziruje, tak nastrazte usi.


[quote="pid:9326, uid:240"]Dovolím si korekci překladu[/quote] Dik za opravy. Dalo mi to dost fusku, urcite jsem tam neco zmastila, ale zdalo se mi to dulezite, protoze, jak rikas, kdyz Panarin fantaziruje, tak nastrazte usi.

Stalin určitě nebyl potomek Převalského, mají jinou haploskupinu.


Stalin určitě nebyl potomek Převalského, mají jinou haploskupinu.

Zemrel 1888
Пржевальский, Николай Михайлович - Prevalsky Nikolaj Michailovic
https://wiki2.org/ru/%D0%9F%D1%80%D0%B6%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9,_%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B8%D1%85%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87


Zemrel 1888 Пржевальский, Николай Михайлович - Prevalsky Nikolaj Michailovic https://wiki2.org/ru/%D0%9F%D1%80%D0%B6%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9,_%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B8%D1%85%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87
Upravené 29. 3. 2021 o 12:34
  1. dil - preklad je hotovyTemplari Sibire a treti hrnek v tajze. Je vlozen na hlavnim linku, aby se neztratila kontinuita.

1. dil - preklad je hotovy Templari Sibire a treti hrnek v tajze. Je vlozen na hlavnim linku, aby se neztratila kontinuita.
Upravené 29. 3. 2021 o 15:50
911
8
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept