Zahraničná politika
Trump říká, že "pravděpodobně" brzy navštíví americko-mexickou hranici

Bývalý prezident Donald Trump se přiklání k brzké cestě na americko-mexickou hranici, zatímco federální vláda má potíže s prudkým nárůstem ilegálních překročení hranice.


"Spousta lidí chce, abych tam jel," včetně posádky Pohraniční stráže, řekl v sobotu v noci Trump v rozhovoru pro Fox News.


"Chtějí mě tam, požádali mě, abych jel a já tak nějak cítím, že jim to dlužím. Jsou to skvělí lidé, kteří dělají vynikající práci. Teď je to nemožné (aby tuto práci vykonávali - s tím, co Bidenova administrativa dělá)," dodal.


"Tisíce a tisíce a lidí přicházejí teď, v momentě, kdy mluvíme. A budou to miliony lidí, valící se do naší země, kterou to zničí."


"Nevím, co to dělají a oni neví, co dělají. Je to velice, velice nebezpečná situace. Byl bych radši, kdybych se nemusel zapojovat. Někdo jiný by to měl dělat."


"Biden by měl jet. Nehodlám z toho dělat závod, mám v úmyslu vyřešit problém."


"Nejsem si jist, zda bych to měl skutečně udělat, kromě důvodu, že mám takovou úctu pro Pohraniční stráž a Imigrační a celní policii."


https://www.ntd.com/trump-says-he-will-probably-visit-us-mexico-border-soon_588464.html


K tomu, co se děje na americko-mexické hranici je několik zpráv zde:
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1035/biden-n%C3%A1m-to-sl%C3%ADbil-hranice-s-mexikem-se-hem%C5%BE%C3%AD-migranty


Bývalý prezident Donald Trump se přiklání k brzké cestě na americko-mexickou hranici, zatímco federální vláda má potíže s prudkým nárůstem ilegálních překročení hranice. "Spousta lidí chce, abych tam jel," včetně posádky Pohraniční stráže, řekl v sobotu v noci Trump v rozhovoru pro Fox News. "Chtějí mě tam, požádali mě, abych jel a já tak nějak cítím, že jim to dlužím. Jsou to skvělí lidé, kteří dělají vynikající práci. Teď je to nemožné (aby tuto práci vykonávali - s tím, co Bidenova administrativa dělá)," dodal. "Tisíce a tisíce a lidí přicházejí teď, v momentě, kdy mluvíme. A budou to miliony lidí, valící se do naší země, kterou to zničí." "Nevím, co to dělají a oni neví, co dělají. Je to velice, velice nebezpečná situace. Byl bych radši, kdybych se nemusel zapojovat. Někdo jiný by to měl dělat." "Biden by měl jet. Nehodlám z toho dělat závod, mám v úmyslu vyřešit problém." "Nejsem si jist, zda bych to měl skutečně udělat, kromě důvodu, že mám takovou úctu pro Pohraniční stráž a Imigrační a celní policii." https://www.ntd.com/trump-says-he-will-probably-visit-us-mexico-border-soon_588464.html K tomu, co se děje na americko-mexické hranici je několik zpráv zde: https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1035/biden-n%C3%A1m-to-sl%C3%ADbil-hranice-s-mexikem-se-hem%C5%BE%C3%AD-migranty
Upravené 29. 3. 2021 o 01:58
139
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept