Zahraničná politika
Turecké tance na Ukrainsku notu

Turecko sa rozhodlo zasiahnuť do situácie na Donbase a pomôcť ozbrojeným silám Ukrajiny pri zadržaní DPR a LPR.
Napriek tomu, že turecká strana donedávna popierala úmysly zasahovať do ozbrojeného konfliktu na Donbase, bolo známe, že turecká strana je pripravená poskytnúť ukrajinským ozbrojeným silám všetku potrebnú pomoc vrátane vojenskej na dobytie území samozvaných Doneckej a Luganskej ľudovej republiky, ako informovali noviny „Sokha“ s odvolaním sa na ukrajinské médiá.
“Syrskiy poďakoval pánovi Akarovi za„ dôslednú politickú podporu “Ukrajine, vrátane neuznania ruskej anexie Krymu, poskytnutia materiálnej, technickej a finančnej pomoci ukrajinskej armáde a prípravy návrhu zámeru Ukrajiny vstúpiť do NATO. Zaujíma nás, ako Turecko plne podporuje náš strategický plán vstupu do Severoatlantickej aliancie, “zdôraznil veliteľ ukrajinskej armády,“ uvádza sa v spravodajskej publikácii.
Zásah Turecka do konfliktu môže viesť k úplnej likvidácii republík, Rusko sa však v tomto prípade môže dobre postaviť na stranu DPR a LPR.
Viac podrobností na: Viac podrobností na: https://avia.pro/news/turciya-reshila-vmeshatsya-v-situaciyu-na-donbasse-i-pomoch-vsu-v-zahvate-dnr-i-lnr


Turecko sa rozhodlo zasiahnuť do situácie na Donbase a pomôcť ozbrojeným silám Ukrajiny pri zadržaní DPR a LPR. Napriek tomu, že turecká strana donedávna popierala úmysly zasahovať do ozbrojeného konfliktu na Donbase, bolo známe, že turecká strana je pripravená poskytnúť ukrajinským ozbrojeným silám všetku potrebnú pomoc vrátane vojenskej na dobytie území samozvaných Doneckej a Luganskej ľudovej republiky, ako informovali noviny „Sokha“ s odvolaním sa na ukrajinské médiá. “Syrskiy poďakoval pánovi Akarovi za„ dôslednú politickú podporu “Ukrajine, vrátane neuznania ruskej anexie Krymu, poskytnutia materiálnej, technickej a finančnej pomoci ukrajinskej armáde a prípravy návrhu zámeru Ukrajiny vstúpiť do NATO. Zaujíma nás, ako Turecko plne podporuje náš strategický plán vstupu do Severoatlantickej aliancie, “zdôraznil veliteľ ukrajinskej armády,“ uvádza sa v spravodajskej publikácii. Zásah Turecka do konfliktu môže viesť k úplnej likvidácii republík, Rusko sa však v tomto prípade môže dobre postaviť na stranu DPR a LPR. Viac podrobností na: Viac podrobností na: https://avia.pro/news/turciya-reshila-vmeshatsya-v-situaciyu-na-donbasse-i-pomoch-vsu-v-zahvate-dnr-i-lnr

Turecko sa rozhodlo zasiahnuť do situácie na Donbase
Další novela z pera Richarda Moora? To Turecko se možná fakt zdrojově sesype - viz. poslední O-O.


[quote="pid:9366, uid:26"]Turecko sa rozhodlo zasiahnuť do situácie na Donbase[/quote]Další novela z pera Richarda Moora? To Turecko se možná fakt zdrojově sesype - viz. poslední O-O.

Turecko není homogenní. Ale jako proxy-nástroj funguje výborně.Jinak ta informace je naprostý blábol, nemající ani hlavu a ani patu . přijde mi to jako kudla do zad Erdovi .
Proboha, proč by to oficiální vedení Turecka dělalo ? Erdo ja hajzlík , ale nos má ještě v pořádku.


Turecko není homogenní. Ale jako proxy-nástroj funguje výborně.Jinak ta informace je naprostý blábol, nemající ani hlavu a ani patu . přijde mi to jako kudla do zad Erdovi . Proboha, proč by to oficiální vedení Turecka dělalo ? Erdo ja hajzlík , ale nos má ještě v pořádku.

Jsou to takové Gliwice.
Rozdíl je v tom, že v Turecku a z Turecka.
Možná nejsme tak daleko od okamžiku , kdy erdo klekne na kolena před Putinem a bude žadonit o pomoc ,s likvidací páté kolony v tureckém slepenci.


Jsou to takové Gliwice. Rozdíl je v tom, že v Turecku a z Turecka. Možná nejsme tak daleko od okamžiku , kdy erdo klekne na kolena před Putinem a bude žadonit o pomoc ,s likvidací páté kolony v tureckém slepenci.

přijde mi to jako kudla do zad Erdovi .
Proboha, proč by to oficiální vedení Turecka dělalo ? Erdo ja hajzlík , ale nos má ještě v pořádku.

Tiež mi to príde zvláštne.
Pamätáte sa, ako sa Pjakin rozčuľoval, keď kancelária prezidenta Putina predčasne gratulovala Bídenovi?
A možno sa Erdogan len chce zbaviť prebytočných ISIL.
Následne protistrane poskytne cez ,,kanály" info potrebné k ich likvidácií.


[quote="pid:9371, uid:57"]přijde mi to jako kudla do zad Erdovi . Proboha, proč by to oficiální vedení Turecka dělalo ? Erdo ja hajzlík , ale nos má ještě v pořádku.[/quote] Tiež mi to príde zvláštne. Pamätáte sa, ako sa Pjakin rozčuľoval, keď kancelária prezidenta Putina predčasne gratulovala Bídenovi? A možno sa Erdogan len chce zbaviť prebytočných ISIL. Následne protistrane poskytne cez ,,kanály" info potrebné k ich likvidácií.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Upravené 29. 3. 2021 o 14:21

Turecké "tanečky" okolo Donbasu jsou zřejmě součástí pokračujícího úsilí vojenského bloku NATO zapojit i tureckou armádu do přípravy na konfrontaci s Ruskem v Evropě. Cem Gürdeniz, turecký námořní admirál ve výslužbě, v rámci komentáře k reakci Moskvy na americko-turecké vojenské cvičení v Černém moři uvedl, že logika tureckých úřadů, které jsou k tomu ochotny, je nepochopitelná. K současné situaci dále řekl: "„Turecko je dnes v obklíčení, je obklopeno nejen Západem, ale také arabskými zeměmi, které podnikají akce společně s ním. Avšak skutečnost, že Rusko a Írán jsou na východě, je pro odpůrce Turecka odstrašujícím faktorem. Kdyby jich nebylo, imperialistické síly, stejně jako během první světové války, by si už dávno rozdělily zemi na kousky.“


https://cz.sputniknews.com/svet/2021022413238412-turecky-admiral-vyhodnotil-reakci-ruska-na-cviceni-usa-v-cernem-mori/


Otázkou tak je, zda Erdo má nad tureckou armádou plnou kontrolu nebo i tomu velí ?!
V historii Turecka by nešlo o nic nového pod sluncem.


Turecké "tanečky" okolo Donbasu jsou zřejmě součástí pokračujícího úsilí vojenského bloku NATO zapojit i tureckou armádu do přípravy na konfrontaci s Ruskem v Evropě. Cem Gürdeniz, turecký námořní admirál ve výslužbě, v rámci komentáře k reakci Moskvy na americko-turecké vojenské cvičení v Černém moři uvedl, že logika tureckých úřadů, které jsou k tomu ochotny, je nepochopitelná. K současné situaci dále řekl: "„Turecko je dnes v obklíčení, je obklopeno nejen Západem, ale také arabskými zeměmi, které podnikají akce společně s ním. Avšak skutečnost, že Rusko a Írán jsou na východě, je pro odpůrce Turecka odstrašujícím faktorem. Kdyby jich nebylo, imperialistické síly, stejně jako během první světové války, by si už dávno rozdělily zemi na kousky.“ https://cz.sputniknews.com/svet/2021022413238412-turecky-admiral-vyhodnotil-reakci-ruska-na-cviceni-usa-v-cernem-mori/ Otázkou tak je, zda Erdo má nad tureckou armádou plnou kontrolu nebo i tomu velí ?! V historii Turecka by nešlo o nic nového pod sluncem.
435
5
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept