Egregoriálno-matričné riadenie
Pátrání po Puškinovi zastaveno. Jelen shodil ukradenou kulovnici spolu s parožím

Jihočeská policie odvolala pátrání po jelenovi, který sebral jednomu z myslivců kulovnici (ráže 22 Hornet) a odnesl si ji na parozích. Policisté po zvířeti, které dostalo jméno Puškin, intenzivně pátrali od loňského listopadu, nalézt se jim ho však nepodařilo. Zbraň se nyní našla nedaleko Boletic na Českokrumlovsku společně se shozeným parožím.


https://twitter.com/PolicieCZ/status/1331308145021513728?s=20

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/jelen-puskin-parohy-policie-patrani/r~0802a97e908c11eba22aac1f6b220ee8/


Jihočeská policie odvolala pátrání po jelenovi, který sebral jednomu z myslivců kulovnici (**ráže 22** Hornet) a odnesl si ji na parozích. Policisté po zvířeti, které dostalo jméno **Puškin**, intenzivně pátrali od loňského listopadu, nalézt se jim ho však nepodařilo. Zbraň se nyní našla nedaleko Boletic na Českokrumlovsku společně se shozeným parožím. https://twitter.com/PolicieCZ/status/1331308145021513728?s=20 https://zpravy.aktualne.cz/domaci/jelen-puskin-parohy-policie-patrani/r~0802a97e908c11eba22aac1f6b220ee8/
Upravené 29. 3. 2021 o 15:25

K tomu bych přidal zprávu z Ruska, kde se narodil před několika dny v ZOO dvouhrbý velbloud, podle své vlnité srsti dostal jméno Puškin.


K tomu bych přidal zprávu z Ruska, kde se narodil před několika dny v ZOO dvouhrbý velbloud, podle své vlnité srsti dostal jméno Puškin.

Ruští policisté zadrželi penzistku, která si usmažila vajíčka na věčném ohni ve válečném památníku ve městě Puškino u Moskvy. Pětašedesátileté ženě nyní za hanobení obětí druhé světové války hrozí až tříměsíční pobyt za mřížemi, uvedl zpravodajský server Newsru.com.


Úřady se o věc začaly podle portálu zajímat až poté, co se na sociálních sítích začalo šířit video zachycující ženu, jak smaží vajíčka na věčném ohni v památníku nazvaném Truchlící matka. Po zatčení žena vysvětlila, že potřebovala teplé jídlo a že není zvyklá stravovat se v restauracích. V dětství ji ale naučili, že člověk si má dopřát snídani, oběd a večeři.
https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/ruska-penzistka-smazila-vajicka-na-vecnem-ohni-pamatniku-hrozi-ji-vezeni-40356322


https://www.youtube.com/watch?v=6OmhUAxFVkg


Ruští policisté zadrželi penzistku, která si usmažila vajíčka na věčném ohni ve válečném památníku ve městě Puškino u Moskvy. Pětašedesátileté ženě nyní za hanobení obětí druhé světové války hrozí až tříměsíční pobyt za mřížemi, uvedl zpravodajský server Newsru.com. Úřady se o věc začaly podle portálu zajímat až poté, co se na sociálních sítích začalo šířit video zachycující ženu, jak smaží vajíčka na věčném ohni v památníku nazvaném Truchlící matka. Po zatčení žena vysvětlila, že potřebovala teplé jídlo a že není zvyklá stravovat se v restauracích. V dětství ji ale naučili, že člověk si má dopřát snídani, oběd a večeři. https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/ruska-penzistka-smazila-vajicka-na-vecnem-ohni-pamatniku-hrozi-ji-vezeni-40356322 https://www.youtube.com/watch?v=6OmhUAxFVkg
Upravené 8. 4. 2021 o 15:15
528
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept