Zahraniční analytici
Otázky-odpovědi Pjakina z 29.3.

https://www.youtube.com/watch?v=ILnqsurLlSI&


Rozebírá téma zablokování Suezského průplavu. Mluví také o kolizi lodi Ark Royal s ruským tankerem Kola.
Tu zprávu jsem nezaregistrovala. K tomu článek
https://www.vesti.ru/article/2540683


https://www.youtube.com/watch?v=ILnqsurLlSI& Rozebírá téma zablokování Suezského průplavu. Mluví také o kolizi lodi Ark Royal s ruským tankerem Kola. Tu zprávu jsem nezaregistrovala. K tomu článek https://www.vesti.ru/article/2540683

Věnuje tomu docela dost času, tak jen krátce. Suezský průplav byl už v minulosti několikrát zablokován a nemělo to takový dopad, ale vzhledem k zákonu času, kdy je celý Západ závislý na zboží z Číny, mělo toto zablokování dalekosáhlé důsledky.
Hovoří o alternativních cestách. Tou hlavní měla být Hedvábná stezka, ale vzhledem k tomu, že Čína zde nehraje hlavní roli a vše závisí na Rusku, tak nebylo výhodné z tohoto hlediska teď zablokování Suezu pro Čínu.
Nyní je nutné se na alternativních cestách domlouvat s Ruskem.


Mluví ještě o 2 událostech. K zablokování došlo 23.3. a 26.3. se vynořily 3 ponorky v ledu a Mig 31 demonstrativně přeletěl nad Severním pólem. Nedovolujte si k Rusku.


Těsně před zablokováním Suezu došlo ke kolizi ve vjezdu do Suezu lodi Ark Royal s ruským tankerem Kola. Vinou lodi Ark Royal. Hrál tam roli zase egyptský lodivod. Ale podařilo se odvrátit větší kolizi. Cílem bylo, aby v zablokování cesty sehrál roli ruský tanker a mohlo se Rusko obvinit a vyvolat protiruské šílenství.


Přesto, že nevyšla kolize s ruským tankerem, bylo nutné Suez zablokovat. Proč, to se ještě dozvíme, ale jedním důvodem bylo to, že se zablokovala cesta pro americkou letadlovou loď, která se nemohla dostat do Perského zálivu a zůstala zablokovaná ve Středozemním moři.
Pjakin mluví o tom, že mohlo být Rusku pomoženo shora a posílilo to Rusko.


Věnuje tomu docela dost času, tak jen krátce. Suezský průplav byl už v minulosti několikrát zablokován a nemělo to takový dopad, ale vzhledem k zákonu času, kdy je celý Západ závislý na zboží z Číny, mělo toto zablokování dalekosáhlé důsledky. Hovoří o alternativních cestách. Tou hlavní měla být Hedvábná stezka, ale vzhledem k tomu, že Čína zde nehraje hlavní roli a vše závisí na Rusku, tak nebylo výhodné z tohoto hlediska teď zablokování Suezu pro Čínu. Nyní je nutné se na alternativních cestách domlouvat s Ruskem. Mluví ještě o 2 událostech. K zablokování došlo 23.3. a 26.3. se vynořily 3 ponorky v ledu a Mig 31 demonstrativně přeletěl nad Severním pólem. Nedovolujte si k Rusku. Těsně před zablokováním Suezu došlo ke kolizi ve vjezdu do Suezu lodi Ark Royal s ruským tankerem Kola. Vinou lodi Ark Royal. Hrál tam roli zase egyptský lodivod. Ale podařilo se odvrátit větší kolizi. Cílem bylo, aby v zablokování cesty sehrál roli ruský tanker a mohlo se Rusko obvinit a vyvolat protiruské šílenství. Přesto, že nevyšla kolize s ruským tankerem, bylo nutné Suez zablokovat. Proč, to se ještě dozvíme, ale jedním důvodem bylo to, že se zablokovala cesta pro americkou letadlovou loď, která se nemohla dostat do Perského zálivu a zůstala zablokovaná ve Středozemním moři. Pjakin mluví o tom, že mohlo být Rusku pomoženo shora a posílilo to Rusko.
Upravené 30. 3. 2021 o 12:43

Obsah :
00:00:23 „Ever Giveni“ uvíznutí v Suezském průplavu
00:23:23 Lavrov mluví o vztazích zničených Bruselem mezi Ruskou federací a EU
00:32:15 Západ pod vedením Spocenými státy rozpoutal nový typ války proti Rusku - mentální


Obsah : 00:00:23 „Ever Giveni“ uvíznutí v Suezském průplavu 00:23:23 Lavrov mluví o vztazích zničených Bruselem mezi Ruskou federací a EU 00:32:15 Západ pod vedením Spocenými státy rozpoutal nový typ války proti Rusku - mentální

00:32:15 Západ pod vedením Spocenými státy rozpoutal nový typ války proti Rusku - mentální

Řekla bych, že ta proti Ruská hysterie přerostla v mentální válku nejen proti Rusku, ale proti všem, kdo mají s Ruskem cokoliv společného - a tím automaticky proti celé východní Evropě - celému bývalému socialistickému bloku. Je z toho celkem jasné, že se nás západ vlastně bojí a snaží se nás zastrašit. Dostaví se pořádná opičí pracka.


[quote="pid:9506, uid:78"]00:32:15 Západ pod vedením Spocenými státy rozpoutal nový typ války proti Rusku - mentální[/quote] Řekla bych, že ta proti Ruská hysterie přerostla v mentální válku nejen proti Rusku, ale proti všem, kdo mají s Ruskem cokoliv společného - a tím automaticky proti celé východní Evropě - celému bývalému socialistickému bloku. Je z toho celkem jasné, že se nás západ vlastně bojí a snaží se nás zastrašit. Dostaví se pořádná opičí pracka.
1.46k
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept