Mimo kategórií
Dvoukomponentní uzavřený jaderný a palivový cyklus

Kvalitně zpracovaný dokument o jaderné energetice Ruska. Od historie do budoucnosti, populárně naučnou formou a s velkou porcí obrazného potenciálu. Natáčeli půl roku v objektech se speciálním režimem. Například do devadesátých let pod názvem Красноя́рск-26 "utajené" a stále uzavřené město Železnogorsk a podzemí, kde se vyrábělo plutonium do jaderných zbraní.


Syntéza kultur "východu a západu" Eurasie v myšlenko-formy, na vědomé úrovni může usnadnit výstup z matrice "rozděl a panuj". Ruština čistá a srozumitelná, žádný "облизать сапоги хозяину"
https://www.youtube.com/watch?v=OD1llGKxlOI


Kvalitně zpracovaný dokument o jaderné energetice Ruska. Od historie do budoucnosti, populárně naučnou formou a s velkou porcí obrazného potenciálu. Natáčeli půl roku v objektech se speciálním režimem. Například do devadesátých let pod názvem Красноя́рск-26 "utajené" a stále uzavřené město Železnogorsk a podzemí, kde se vyrábělo plutonium do jaderných zbraní. Syntéza kultur "východu a západu" Eurasie v myšlenko-formy, na vědomé úrovni může usnadnit výstup z matrice "rozděl a panuj". Ruština čistá a srozumitelná, žádný "облизать сапоги хозяину" https://www.youtube.com/watch?v=OD1llGKxlOI

Vedi.Vini......

Upravené 30. 3. 2021 o 23:14

облизать сапоги хозяину

To byl jen odstrašující příklad, správně má být “зaдницу”.


[quote="pid:9546, uid:190"]облизать сапоги хозяину[/quote] To byl jen odstrašující příklad, správně má být “зaдницу”.

Právě v tom je diametrální rozdíl. Holínky nerovná se zadnice. Ti kdo lížou holínky, jsou jen vazalové, ale ti co lížou zadnici, ti jsou jen lízači zadnice.


Právě v tom je diametrální rozdíl. Holínky nerovná se zadnice. Ti kdo lížou holínky, jsou jen vazalové, ale ti co lížou zadnici, ti jsou jen lízači zadnice.

Od historie do budoucnosti


Rusové demonstrují drtivou převahu ve vývoji mírové jaderné technologie. Zatímco západ se rozhodl (GP) k útlumu jaderné energetiky (na základě Černobylu a Fukušimy - z čehož mimo jiné vyplývá, že to nebyly nehody/náhody) a postupné degradaci - "návratu do středověku".
Dvoukomponentní uzavřený jaderný a palivový cyklus řeší otázku ekologie (využití vyhořelého jaderného paliva) a zároveň zajištění dostatku energie nezbytné pro udržení a rozvoj civilizace pro následující století (opakovaná recyklace paliva ve dvou typech jaderných reaktorů).
Skvělé video k šíření, škoda že je jen pro ruštináře. Mladí už rusky bohužel nerozumí.


[quote="pid:9546, uid:190"]Od historie do budoucnosti[/quote] Rusové demonstrují drtivou převahu ve vývoji mírové jaderné technologie. Zatímco západ se rozhodl (GP) k útlumu jaderné energetiky (na základě Černobylu a Fukušimy - z čehož mimo jiné vyplývá, že to nebyly nehody/náhody) a postupné degradaci - "návratu do středověku". Dvoukomponentní uzavřený jaderný a palivový cyklus řeší otázku ekologie (využití vyhořelého jaderného paliva) a zároveň zajištění dostatku energie nezbytné pro udržení a rozvoj civilizace pro následující století (opakovaná recyklace paliva ve dvou typech jaderných reaktorů). Skvělé video k šíření, škoda že je jen pro ruštináře. Mladí už rusky bohužel nerozumí.

Prve realne vyuzitie jadrovej energii u zapadnych "partnorov" bolo na zlikvidovanie miest Hirosimy a Nagasaky jadrovymi bombami (tjs utrpenie pre miliony ludi).
Prve realne vyuzitie jadrovej energie Rusmi bolo v prvej jadrovej elektrarni (tjs prinos pre miliony ludi).


Tomuto faktu by sa mala venovat jedna hodina dejepisu rocne v kazom rocniku skoly.


Prve realne vyuzitie jadrovej energii u zapadnych "partnorov" bolo na **zlikvidovanie miest Hirosimy a Nagasaky jadrovymi bombami (tjs utrpenie pre miliony ludi).** Prve realne vyuzitie jadrovej energie Rusmi bolo v prvej **jadrovej elektrarni (tjs prinos pre miliony ludi).** Tomuto faktu by sa mala venovat jedna hodina dejepisu rocne v kazom rocniku skoly.
721
4
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept