Zahraničná politika
První po zprovoznění Suezu, propluly průplavem ruské válečné lodě

První po zprovoznění Suezu, propluly průplavem ruské válečné lodě
https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/prvni-po-zprovozneni-suezu-propluly-pruplavem-ruske-valecne-lode/


Náhoda nebo důkaz o hegemonii Ruska na Středním Východě ?


První po zprovoznění Suezu, propluly průplavem ruské válečné lodě https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/prvni-po-zprovozneni-suezu-propluly-pruplavem-ruske-valecne-lode/ Náhoda nebo důkaz o hegemonii Ruska na Středním Východě ?

Náhoda nebo důkaz o hegemonii Ruska na Středním Východě ?

Z téhož článku:
"Ruské válečné lodě byly vpuštěny mimo pořadí."


Takže čistá náhoda potvrzena ;-)


"Raketová korveta Stojkij a tanker Kola vedly první skupinu 11 plavidel vpuštěných do Suezského průplavu z Rudého moře. Do 10.00 hodiny ráno již ruské lodě dorazily k jezeru, které dělí kanál na dvě části. Cestují rychlostí asi 10 uzlů."


"...zúčastnily společného rusko-íránského námořního cvičení v Ománském zálivu a severozápadní části Indického oceánu..."


[quote="pid:9574, uid:270"]Náhoda nebo důkaz o hegemonii Ruska na Středním Východě ?[/quote] Z téhož článku: "Ruské válečné lodě byly vpuštěny mimo pořadí." Takže čistá náhoda potvrzena ;-) "Raketová korveta Stojkij a tanker Kola vedly první skupinu **11 plavidel** vpuštěných do Suezského průplavu z Rudého moře. Do **10**.00 hodiny ráno již ruské lodě dorazily k jezeru, které dělí kanál na dvě části. Cestují rychlostí **asi 10 uzlů**." "...zúčastnily společného rusko-**íránského** námořního cvičení v Ománském zálivu a severozápadní části Indického oceánu..."
Upravené 31. 3. 2021 o 14:07

První po zprovoznění Suezu, propluly průplavem ruské válečné lodě


Deklarovaná spolupráca Egypt - Ruská federácia. Kto za koho kope.


[quote="pid:9574, uid:270"]První po zprovoznění Suezu, propluly průplavem ruské válečné lodě[/quote] Deklarovaná spolupráca Egypt - Ruská federácia. Kto za koho kope.

Suezem proplula všechna plavidla, která čekala kvůli uvízlé lodi. Bylo jich přes 400


https://www.lidovky.cz/svet/suezem-propluji-zbyvajici-plavidla-jez-tam-cekala-po-jeho-zablokovani-obri-lodi.A210403_142415_ln_zahranici_hetom


**Suezem proplula všechna plavidla, která čekala kvůli uvízlé lodi. Bylo jich přes 400** https://www.lidovky.cz/svet/suezem-propluji-zbyvajici-plavidla-jez-tam-cekala-po-jeho-zablokovani-obri-lodi.A210403_142415_ln_zahranici_hetom

"Co se stalo bezprostředně před tím, než ta kontejnerová loď zablokovala ten Suezský průplav? Fakticky den předem? Ta věc se má tak, že jakási nákladní loď Ark Royal porušila pravidla lodní přepravy a na vstupu do Suezského průplavu se fakticky srazila s naším tankerem Kola. To znamená, že ten náraz by byl úmyslný a jen naši vojáci…
Protože to byl vojenský tanker, který doprovázel korvetu při její plavbě, zabránili plnému nárazu a došlo jen k zachycení koncové části lodě. V tomto světle ty události už vypadají úplně jinak."


"Takže tvrdit, že k této události nedošlo úmyslně, zatím není možné, ani že šlo o náhodu. "


"Ano, nikdo neplánoval, že se tam tak vzpříčí, jenže na té mělčině uvázla. A proč bylo za-potřebí ten kanál zablokovat, se časem dozvíme. Šídlo v pytli neutajíte, dozvíme se to. Jedním z následků vyplývajících z těchto událostí na úrovni globálního významu je to, že americká letadlová loď kvůli tomu nemohla proplout do Perského zálivu a zůstala ve Středozemním moři."


Otázky-odpovědi, V.Pjakin, 29.3.2021


Opět se potvrdila přísloví, že vše souvisí se vším a nic není náhoda..


"Co se stalo bezprostředně před tím, než ta kontejnerová loď zablokovala ten Suezský průplav? Fakticky den předem? Ta věc se má tak, že jakási nákladní loď Ark Royal porušila pravidla lodní přepravy a na vstupu do Suezského průplavu se fakticky srazila s naším tankerem Kola. To znamená, že ten náraz by byl úmyslný a jen naši vojáci… Protože to byl vojenský tanker, který doprovázel korvetu při její plavbě, zabránili plnému nárazu a došlo jen k zachycení koncové části lodě. V tomto světle ty události už vypadají úplně jinak." "Takže tvrdit, že k této události nedošlo úmyslně, zatím není možné, ani že šlo o náhodu. " "Ano, nikdo neplánoval, že se tam tak vzpříčí, jenže na té mělčině uvázla. A proč bylo za-potřebí ten kanál zablokovat, se časem dozvíme. Šídlo v pytli neutajíte, dozvíme se to. Jedním z následků vyplývajících z těchto událostí na úrovni globálního významu je to, že americká letadlová loď kvůli tomu nemohla proplout do Perského zálivu a zůstala ve Středozemním moři." Otázky-odpovědi, V.Pjakin, 29.3.2021 Opět se potvrdila přísloví, že vše souvisí se vším a nic není náhoda..
1.09k
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept