Zahraniční analytici
Panarin 31.3. 2021 – Kam kraci Evropa
Y

Probehlo videosetkani presidenta Putina, E. Macrona a A. Merkelove
Zpravy o setkani preberte ze stranek V.V. Putina:
http://kremlin.ru/events/president/news/65254
Zde jen kratce: Jednalo se o dodavani vakciny Sputnik V do Nemecka i Francie.
Projednavaly se otazky Ukrajiny (vsichni stoji za Minskymi dohodami), Beloruska, Libyje, Syrie, a celkove vztahy mezi EU a Ruskem.
Byla projednavana take otazka Navalneho.
Celkově jednání proběhla v podnikatelské a upřímné atmosféře, dohodli se na pokračování spolupráce v celé aktuální agendě.
Evropske zpravy se o tomto setkani vubec nezminuji.
Kvuli setkani probehla provokace v Italii se zatcenim ruskeho diplomata, udajne za spionaz. Italie je plne pod rizenim Londyna.
Rakousko objednalo 1 mil. ampuli Sputniku V, coz je na tak malou zemi obrovske mnozstvi, muze ted take ocekavat provokaci z Londyna.
Proces vzniku GIAROSSIA a osvobozeni Evropy od britskeho jha zacal, nehlede na ruzne provokace.
https://www.youtube.com/watch?v=9ZkOCK6snLI


Probehlo videosetkani presidenta Putina, E. Macrona a A. Merkelove Zpravy o setkani preberte ze stranek V.V. Putina: http://kremlin.ru/events/president/news/65254 Zde jen kratce: Jednalo se o dodavani vakciny Sputnik V do Nemecka i Francie. Projednavaly se otazky Ukrajiny (vsichni stoji za Minskymi dohodami), Beloruska, Libyje, Syrie, a celkove vztahy mezi EU a Ruskem. Byla projednavana take otazka Navalneho. Celkově jednání proběhla v podnikatelské a upřímné atmosféře, dohodli se na pokračování spolupráce v celé aktuální agendě. Evropske zpravy se o tomto setkani vubec nezminuji. Kvuli setkani probehla provokace v Italii se zatcenim ruskeho diplomata, udajne za spionaz. Italie je plne pod rizenim Londyna. Rakousko objednalo 1 mil. ampuli Sputniku V, coz je na tak malou zemi obrovske mnozstvi, muze ted take ocekavat provokaci z Londyna. Proces vzniku GIAROSSIA a osvobozeni Evropy od britskeho jha zacal, nehlede na ruzne provokace. https://www.youtube.com/watch?v=9ZkOCK6snLI
Upravené 1. 4. 2021 o 16:25
567
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept