Zahraniční analytici
Panarin – Ranni kavicka 1.4. 2021
Y

Rusko
-nejnovejsi zpravy o cinnosti presidenta Putina najdete na strankach kremlin.ru
-střelec z Mytišči: v elitní osadě Moskevského předměstí - bojova operace
https://iz.ru/1144383/svetlana-orlova/mytishchinskii-strelok-v-elitnom-poselke-podmoskovia-razvernulas-boevaia-operatciia
-nove letadlo IL112 – se zaletava – ruska aviace se rozviji
-Misustin provedl kadrove zmeny – vymenil sefa Roztechnadzora
-mame vicepremiera Borisova, doktora technickych ved, byvaly namestek S. Sojgu, je nyni na navsteve ve Venezuele a vede rozhovory s Madurem.


USA
-Gates v opozici k Bidenovi – rozkol u Demokratu. Amerika se nachazi na pokraji rozlomu
-Biden chce jet na mexickou hranici
-Biden rozklada americkou armadu pomoci LGBT, pokracuje v dile Obamy. Generalove byli a jsou proti.
-Trump zaklada svou socialni sit
-Trump navstivil „svatbu“ svych priznivcu na Floride. Prijel, vystoupil tam, zkritizoval Bidena a rekl, ze se brzy vrati


Australie
Precedencni udalost – pripominam, ze Australie je kolonie VB – byli odvolani ministr obrany (nekdy pred lety) a generalni prokurator (v jeho kabinete probehlo znasilneni nekym) za znasilneni.


Polsko
je obvinovano zahranicnim tiskem, ze zejmena oni jsou viniky smrti 3 mil. Zidu.
Celkem zahynulo asi 6 mil. Zidu, z toho 3 mil. ruskych.
V.V.Putin vcera pripomenul, ze 70% ztrat ve 2. svetove valce neslo Rusko. Nejvetsi mnozstvi ruskych Zidu zahynulo na Ukrajine, dalsi cast v Pobalti.


Iran – Cina
pokracuji ve spolupraci – uzavreni dohody na 25 let – dulezity moment „ropny“.
Ceho se chce Cina dopracovat? Cina bude silne investovat v Iranu, okolo 400 mld. USD – giganticke cislo.
Nynejsi schema dodavek ropy do Ciny:


  1. Saudi
  2. Rusko
  3. Irak

Iran se ucastni 3%. Cina chce povysit odber ropy z Iranu az na 15%.


Syrie
Humanitarni katastrofa na uzemich kontrolovanych USA. Trump chtel vojska vyvest. Biden je naopak proti. To same, co se deje na americko-mexicke hranici.


EU
Borrel – Spanel, Katalanec – rusofob – na vedoucim miste v EU opet vystupuje proti Rusku a Cine, ze se prateli a pohrdaji zapadnimi hodnotami.
Panarin: Jake hodnoty, pane Borrele? Vy chcete uveznit rappera na mnoho let a ohanite se demokratickymi hodnotami?
Pripominam clanek N.P. Patruseva ze 17.6.20, pane Borelle, prectete si ho!


Saudi
Pripominam protiutok Secina, Putina a Novaka.
Saudi chce nyni udrzet „dnesni ceny“.


Evropa
-Anglie „594“ lidi zemrelo v prubehu 3 mesicu na nasledky ockovani proti Covidu britskymi vakcinami
Desintegrace VB zacne 9/21.
-Rakousko – velmi pozitivni zprava – objednalo 1 mil. vakcin Sputniku V. Pripominam GIAROSSIA …..
https://www.youtube.com/watch?v=-KNqzlLGmWE


Rusko -nejnovejsi zpravy o cinnosti presidenta Putina najdete na strankach kremlin.ru -střelec z Mytišči: v elitní osadě Moskevského předměstí - bojova operace https://iz.ru/1144383/svetlana-orlova/mytishchinskii-strelok-v-elitnom-poselke-podmoskovia-razvernulas-boevaia-operatciia -nove letadlo IL112 – se zaletava – ruska aviace se rozviji -Misustin provedl kadrove zmeny – vymenil sefa Roztechnadzora -mame vicepremiera Borisova, doktora technickych ved, byvaly namestek S. Sojgu, je nyni na navsteve ve Venezuele a vede rozhovory s Madurem. USA -Gates v opozici k Bidenovi – rozkol u Demokratu. Amerika se nachazi na pokraji rozlomu -Biden chce jet na mexickou hranici -Biden rozklada americkou armadu pomoci LGBT, pokracuje v dile Obamy. Generalove byli a jsou proti. -Trump zaklada svou socialni sit -Trump navstivil „svatbu“ svych priznivcu na Floride. Prijel, vystoupil tam, zkritizoval Bidena a rekl, ze se brzy vrati Australie Precedencni udalost – pripominam, ze Australie je kolonie VB – byli odvolani ministr obrany (nekdy pred lety) a generalni prokurator (v jeho kabinete probehlo znasilneni nekym) za znasilneni. Polsko je obvinovano zahranicnim tiskem, ze zejmena oni jsou viniky smrti 3 mil. Zidu. Celkem zahynulo asi 6 mil. Zidu, z toho 3 mil. ruskych. V.V.Putin vcera pripomenul, ze 70% ztrat ve 2. svetove valce neslo Rusko. Nejvetsi mnozstvi ruskych Zidu zahynulo na Ukrajine, dalsi cast v Pobalti. Iran – Cina pokracuji ve spolupraci – uzavreni dohody na 25 let – dulezity moment „ropny“. Ceho se chce Cina dopracovat? Cina bude silne investovat v Iranu, okolo 400 mld. USD – giganticke cislo. Nynejsi schema dodavek ropy do Ciny: 1. Saudi 2. Rusko 3. Irak Iran se ucastni 3%. Cina chce povysit odber ropy z Iranu az na 15%. Syrie Humanitarni katastrofa na uzemich kontrolovanych USA. Trump chtel vojska vyvest. Biden je naopak proti. To same, co se deje na americko-mexicke hranici. EU Borrel – Spanel, Katalanec – rusofob – na vedoucim miste v EU opet vystupuje proti Rusku a Cine, ze se prateli a pohrdaji zapadnimi hodnotami. Panarin: Jake hodnoty, pane Borrele? Vy chcete uveznit rappera na mnoho let a ohanite se demokratickymi hodnotami? Pripominam clanek N.P. Patruseva ze 17.6.20, pane Borelle, prectete si ho! Saudi Pripominam protiutok Secina, Putina a Novaka. Saudi chce nyni udrzet „dnesni ceny“. Evropa -Anglie „594“ lidi zemrelo v prubehu 3 mesicu na nasledky ockovani proti Covidu britskymi vakcinami Desintegrace VB zacne 9/21. -Rakousko – velmi pozitivni zprava – objednalo 1 mil. vakcin Sputniku V. Pripominam GIAROSSIA ….. https://www.youtube.com/watch?v=-KNqzlLGmWE
Upravené 1. 4. 2021 o 18:25

Ahoj Yori nedáš toho Panarina ako jeden šuflíček- jeho škreky majú 10 minút a stále nový odkaz na neho - to len na margo toho, že ma tu zdrbali, že ru linky sú všade- tak som dala Chazina, Frusova , Michelka, Tarana ako šuflík a je to lepšie- porozmýšľaj


Ahoj Yori nedáš toho Panarina ako jeden šuflíček- jeho škreky majú 10 minút a stále nový odkaz na neho - to len na margo toho, že ma tu zdrbali, že ru linky sú všade- tak som dala Chazina, Frusova , Michelka, Tarana ako šuflík a je to lepšie- porozmýšľaj

Misustin provedl kadrove zmeny – vymenil sefa Roztechnadzora
To je dobře. V O-O bylo chování této dozorové organizace už tuším víc krát označeno jako protiruské.


[quote="pid:9680, uid:68"]Misustin provedl kadrove zmeny – vymenil sefa Roztechnadzora[/quote]To je dobře. V O-O bylo chování této dozorové organizace už tuším víc krát označeno jako protiruské.

nedáš toho Panarina ako jeden šuflíček
**


Udelat to nemohu, aby tam byly vsechny. To musi udelat admin. Zas ale nebude hned videt, o cem to je. Vecerni vysilani trva nekdy i vice nez 20 min.


[quote="pid:9682, uid:12"]nedáš toho Panarina ako jeden šuflíček[/quote]**** Udelat to nemohu, aby tam byly vsechny. **To musi udelat admin.** Zas ale nebude hned videt, o cem to je. Vecerni vysilani trva nekdy i vice nez 20 min.

Ja som Chazina, Michalka, Tarana presúvala sama po jednom bez admina


Ja som Chazina, Michalka, Tarana presúvala sama po jednom bez admina
431
4
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept