Zahraniční analytici
Panarin 31.3.21 vecerni vysilani – Americky nadlom
Y

Clanek jsem nazval podle koncepce Lva Gumiljova – ruskeho historika, analytika atd. - „faze nadlomu“.
Mame zde americky nadlom, tzn., ze se Americane nachazi ve fazi nadlomu. Jejich osud je problematicky. Biden urychluje zanik USA a Trump je zachranoval.


Nyni budou nasledovat 3 bloky: 1. konspirologicky, 2. Biden, 3. Trump


Konspirace
Pred par dny John Brennan, drivejsi Obamuv reditel CIA mel byt uveznen na Guantanamu. Byl to velky nepritel Trumpa.
Stala se takova vec v Iraku, kde byl spachan atentat na iranskeho Sulejmaniho, ktery sjednocoval sunity a siity v Saudi.
Ideologem teto operace byl Brennan a plukovnik M. De Andrea.
Pak spadlo letadlo se specnazovci CIA v Afganistanu a v Iraku. Vsichni zahynuli. Jak to vsechno bylo opravdu je tezke posoudit. Zatim je to usudek ze zprav, co jsou k dispozici.
Sefka CIA Haspel, pri Trumpovi, kde se ona nachazi nikdo nevi.


Biden
provedl tiskovou konferenci, ale situace s nim se rozviji negativne. Konference musela byt zkracena. Povidal tam takove veci, jako ze se chce spojit s Ronaldem Reganem a projednat s nim otazku migrace. Nu, Regan zemrel v roce 2004. Take vypravel, jak byl pred 120 lety v kongresu USA atd.
B. je objektem manipulace lidi, kteri stoji za nim. Tahle situace je nebezpecna nejen pro USA, ale i pro cely svet. B. je presidentem atomove velmoci, nejvetsi zeme NATO a na tehle zemi mnoho zavisi, vc. miru na planete Zemi.


Jak resit tento problem?


Trump
Co muze delat Trump?
-Trump se zenou Melanii zalozili svoji socialni sit – to je velmi dulezity krok
-28.2.21 Trump – 91 min. rec v Orlandu – mluvil o nepriznivych vysledcich voleb, on je vitez. Bojuje dal.


Jakou ma perspektivu jeho hnuti? Georgia, stat, kde Trumpa prodali u voleb republikanci, ma novy volebni zakon, kde se musi vsichni volici prokazat prukazem s fotografii, coz je nyni plne v souladu s Trumpem
Trumpova nova soc. sit je prostredek, ktery by mu dovolil vyjit z medialniho vezeni. Jestli se mu podari vratit se, uvidime. Prvni kroky se mu dari, ale ty nejsou zaverem. Dulezite je, ze se v USA nekona horka valka. Ze je Biden nebezpeci chapou skoro vsichni.
Ekonomicka krize se rozviji, emigracni krize se rozviji, rozklad armady se kona.
Takze ocekavame od Trumpa dobrou praci v soc. siti, jestli se uskutecni.
https://www.youtube.com/watch?v=1zjVNkxckbE


Clanek jsem nazval podle koncepce Lva Gumiljova – ruskeho historika, analytika atd. - „faze nadlomu“. Mame zde americky nadlom, tzn., ze se Americane nachazi ve fazi nadlomu. Jejich osud je problematicky. Biden urychluje zanik USA a Trump je zachranoval. Nyni budou nasledovat 3 bloky: 1. konspirologicky, 2. Biden, 3. Trump Konspirace Pred par dny John Brennan, drivejsi Obamuv reditel CIA mel byt uveznen na Guantanamu. Byl to velky nepritel Trumpa. Stala se takova vec v Iraku, kde byl spachan atentat na iranskeho Sulejmaniho, ktery sjednocoval sunity a siity v Saudi. Ideologem teto operace byl Brennan a plukovnik M. De Andrea. Pak spadlo letadlo se specnazovci CIA v Afganistanu a v Iraku. Vsichni zahynuli. Jak to vsechno bylo opravdu je tezke posoudit. Zatim je to usudek ze zprav, co jsou k dispozici. Sefka CIA Haspel, pri Trumpovi, kde se ona nachazi nikdo nevi. Biden provedl tiskovou konferenci, ale situace s nim se rozviji negativne. Konference musela byt zkracena. Povidal tam takove veci, jako ze se chce spojit s Ronaldem Reganem a projednat s nim otazku migrace. Nu, Regan zemrel v roce 2004. Take vypravel, jak byl pred 120 lety v kongresu USA atd. B. je objektem manipulace lidi, kteri stoji za nim. Tahle situace je nebezpecna nejen pro USA, ale i pro cely svet. B. je presidentem atomove velmoci, nejvetsi zeme NATO a na tehle zemi mnoho zavisi, vc. miru na planete Zemi. Jak resit tento problem? Trump Co muze delat Trump? -Trump se zenou Melanii zalozili svoji socialni sit – to je velmi dulezity krok -28.2.21 Trump – 91 min. rec v Orlandu – mluvil o nepriznivych vysledcich voleb, on je vitez. Bojuje dal. Jakou ma perspektivu jeho hnuti? Georgia, stat, kde Trumpa prodali u voleb republikanci, ma novy volebni zakon, kde se musi vsichni volici prokazat prukazem s fotografii, coz je nyni plne v souladu s Trumpem Trumpova nova soc. sit je prostredek, ktery by mu dovolil vyjit z medialniho vezeni. Jestli se mu podari vratit se, uvidime. Prvni kroky se mu dari, ale ty nejsou zaverem. Dulezite je, ze se v USA nekona horka valka. Ze je Biden nebezpeci chapou skoro vsichni. Ekonomicka krize se rozviji, emigracni krize se rozviji, rozklad armady se kona. Takze ocekavame od Trumpa dobrou praci v soc. siti, jestli se uskutecni. https://www.youtube.com/watch?v=1zjVNkxckbE
Upravené 2. 4. 2021 o 09:43

Americký prezident Biden klopýtl při nástupu do letadla
Trump:
„Něco se děje, je to šílené. To, co se děje, je šílené, a vy si říkáte, jestli všechny ty věci, které podepisuje, jestli rozumí tomu, co podepisuje, nebo ne, protože tohle je horší než Bernie Sanders v nejhorším stavu. Nikdy jsme si nemysleli, že se to může stát. Bernie Sanders na steroidech by nepodepisoval to, co ten chlap podepisuje,“ prohlásil bývalý americký prezident.
https://cz.sputniknews.com/svet/2021040113418033-americky-prezident-biden-klopytl-pri-nastupu-do-letadla/


**Americký prezident Biden klopýtl při nástupu do letadla** Trump: „Něco se děje, je to šílené. To, co se děje, je šílené, a vy si říkáte, jestli všechny ty věci, které podepisuje, jestli rozumí tomu, co podepisuje, nebo ne, protože tohle je horší než Bernie Sanders v nejhorším stavu. Nikdy jsme si nemysleli, že se to může stát. Bernie Sanders na steroidech by nepodepisoval to, co ten chlap podepisuje,“ prohlásil bývalý americký prezident. https://cz.sputniknews.com/svet/2021040113418033-americky-prezident-biden-klopytl-pri-nastupu-do-letadla/
430
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept